Θέλω ρωτήσω την άποψη σας για ένα πρόβλημα που έχω.Έχω πανικούς με αγοραφοβία και έχω ήδη κάνει αρκετά πράγματα(ψυχολόγους,χάπια). Έμαθα απο ένα φίλο για μια καλή ψυχολόγο και πήγα σε ένα ραντεβού να δώ τι λέει.Βέβαια για να δείς τι λεεί κάποιος πρέπει να πληρώσεις και 60 ευρό αλλα οκ.Το αφήνουμε αυτό.
Εν ολίγης μου είπε οτι θα πάρει καιρό η θεραπεια.Οτι γίνονται συγκρούσεις μέσα μου κλπ κλπ και πρέπει να ψάξουμε και να φέρουμε στην επιφάνεια αυτά τα προβλήματα.
Λοιπόν.Επειδή είμαι έτσι 4 χρόνια έχω διαβάσει ένα σωρό πράγματα για το θέμα.Απο όσο ξέρω η θεραπεία κρατάει 3 μήνες και δέν ψάχνουμε να βρούμε τι έφταιξε αλλά πώς να αντιμετωπίσουμε την τωρινή κατάσταση.
Φαίνεται βέβαια αρκετά ψημένη γυναίκα και είχε πανικούς και η ίδια.Μάλιστα μου πε οτι αυτή ηταν η αφορμή να σπουδάσει ώστε να βοηθάει ανθρώπους.Τώρα πώς βοηθάς ανέργους χρεώνοντας 60 ευρο την επίσκεψη και 85 κατοικον επίσης άλλο θεματάκι.
Έφυγα αρκετά στεναχωρημένος.Σκέφτομαι τι να κάνω.Αν πάω προφανώς θα την κάνω κατα 1500 ευρο πλουσιότερη και ίσως γυρίσω σπίτι όπως ακριβός είμαι.Θα κερδίσω βέβαια την ευχαρίστηση να συνομιλώ με μια 50αρα που δέν είναι και του γούστου μου ηλικιακά.Άν δεν παω θα με φάει το μαράζι ΜΗΠΩΣ και ήταν αυτή η ευκαιρία μου.
Θέλω την γνώμη σας.