Quote:
Originally posted by Sofia
me_vs_myself,
γεια κι απο μενα:)
συμφωνω απολυτα με τα οσα σου εγραψε η Diss_Girl για τα χαπια. Το χα ψαξει κι εγω μια περιοδο που εκανα διαιτα κ κατεληξα στο να μην τα παρω, ευτυχως.
Εγω αυτο που θα σου ελεγα ειναι πώς εχεις δικιο κ καταλαβαινω την αγωνια σου για την ζυγαρια, τα κιλα, την εικονα σου κλπ. Εχω περασει κι εγω μερες που δεν ηθελα να ζυγιστω γιατι φοβομουν, γιατι ειχα αγωνια μηπως εχω παχυνει κ δεν ειμαι πλεον τοσο ομορφη ή ποθητη κ αλλα τετοια.Σιγα σιγα καταλαβα ποσο πολυ συνδεεται η λαιμαργια μου με το πώς ειμαι καθε στιγμη ή με το πώς αισθανομαι με τον εαυτο μου.
Την επομενη φορα που θελησεις να φας 3 σουβλακια αντι για 1 ή αντιθετα να φας ολη μερα 1 σακουλα ποπ κορν κ 1 σαλατα προσπαθησε να κανεις στον εαυτο σου μια ερωτηση \" γιατι με βαζω σε τιμωρια? εχω νευρα τωρα? ειμαι θυμωμενη με κατι? ξεσπαω στο φαι?\". παρατηρησε λιγο τις συνηθειες σου τις διατροφικες κ συνεδεσε τις με τις διακυμανσεις της διαθεσης σου.
κανεις το ιδιο κ στις 2 περιπτωσεις(ειτε τρως ελαχιστα ή πολυ): χανεις το μετρο, πας απο το 1 ακρο στο αλλο. Ξερω οτι ειναι δυσκολο το να βρουμε το μετρο, αλλα μπορεις να το κανεις, μολις δεις με ποιον τροπο το χανεις. για αρχη. μετα γινονται πιο ευκολα ολα.
μα καλα τοσο πεζη ειμαι?δεν με νοιαζει η εικονα μ απο την αποψη της \'\'εικονας\'\' μου!!!!!!δεν με νοιαζει τοσο να αρεσω ηδη μ λενε οτι αρεσω δν με νοιαζει ομως εγω απλα θελω να μαι σκινυ!!!!!!!!!!!!!!!νιωθω πως αν δν ειμαι, ειμαι αδυναμη και χωρις αυτοπεποιθηση!!!!!