Originally Posted by
whitecandle
Έλα jimmaster, λοιπόν, τώρα μου τα λες καλύτερα, να τα πάρω πρώτα όλα με τη σειρά, εκτός από ένα που είναι σημαντικό και θέλω να στο πω από την αρχή. Λοιπόν, αυτό που λες ότι είμαι ίση με τους άλλους κανονικά έτσι είναι, αλλά με έχουν κάνει να πιστεύω πως δεν είναι, επειδή όλοι μου οι "φίλοι" που είχα ανα καιρούς, με έφτυναν συνέχεια, να μην πω ότι την έπεφταν σε κάποιον που μου άρεσε πχ δύο "κοπέλες". Οπότε είναι σκατόκοσμος. Γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ότι δεν πρέπει να δείχνω απελπισμένη, άνθρωπος είμαι, και νιώθω αυτό το συναίσθημα, πως να μην το δείξω;;;; Καταπίεση. Λοιπόν πάμε στα άλλα τώρα.
Άμα δεν με νιώθεις φίλη μου, να με νιώσεις, ναι, όχι επειδή είμαι απελπισμένη, αλλά επειδή στο ζητάω να γίνουμε φίλοι, και άρα θέλω εγώ, έχω καλή πρόθεση, αυτό είναι οι φιλίες, και από τις δύο μεριές, συνεπώς αν θέλει η μία, μένει να θέλει και η δεύτερη. Γιατί να μην θέλει όμως; Νομίζω μιλάω λογικά. Δεν πρόκειται να καταλάβω το πως φέρονται για να σε κάνουν φίλη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, αφού με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι πως όλοι είναι ψώνια, και έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Για να κατεβάσουν λιγάκι τη μυτούλα τους λέω εγώ, δεν είναι αυτοί οι καλύτεροι από όλους αφού έχουν τέτοια συμπεριφορά. Παρακάτω.
Δεν είπα να με κάνεις παρέα από οίκτο, το εξήγησα δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Σου είπα, είχα ξεκινήσει δύο χόμπι, αλλά φαίνονταν αδιάφοροι να με γνωρίσουν όσα άτομα ήταν εκεί, αν και οι περισσότεροι ήταν ή πολύ μεγάλοι, ή πολύ μικροί, πχ 50 ή 15... Τώρα για τη γυμναστική οκ, αλλά θέλει και κουράγιο, και εγώ δεν έχω λόγω της αρρώστιας. Δεν έχω καθόλου όρεξη όπως παλιά, αφού δεν βρίσκω ευχαρίστηση σε τίποτα, όπως βλέπεις εγώ δεν έχω την υγειά μου, σκατά είναι η ζωή μου και δεν διορθώνεται τουλάχιστον η αρρώστια.
Καλά για δουλειά δεν το βλέπω ακόμη, δεν είμαι έτοιμη, αν και δεν θυμάμαι γιατί ήθελα να πάω σε ψυχολόγο, το γραψα πιο πάνω αλλά το ξέχασα. Αυτά