Results 16 to 30 of 37
Thread: Έχω κουραστεί!!
-
22-01-2011, 14:50 #16
Το ξαναγράφω γιατί μου σβήστηκε. Έλεγα thanks και ότι νόμιζα για λίγο ότι δεν με κατάλαβες. :) Anyway, η απάντηση σε αυτό που με ρωτάς είναι όχι, δεν μπορώ να χαρώ άμα χάσω κιλά ή πάω στον κινηματογράφο, οπότε δεν έχω κίνητρο να το κάνω. Επιπλέον, όταν έκανα δίαιτα, για 2 μήνες με ελάχιστα διαλλείματα στη μέση, δεν έχασα παρα μόνο την πρώτη 1,5 βδομάδα, οπότε είναι τραγική η κατάστασή μου...:(
- 22-01-2011, 15:02 #17
jimmaster, thanks για την απάντησή σου, αν και δεν μου άρεσαν κάποια που έλεγες, όπως πχ ένας θέλει να γίνει φίλος σου και δεν τον θέλεις. Είναι πολύ άδικο αυτό. Εσύ θα ήθελες να ήσουν στην θέση του; Για να τα πάρουμε όμως με τη σειρά, σου απαντάω σε ένα ένα.
Δυστυχώς δεν διορθώνονται όλα, πχ με τις φιλίες, έτσι νιώθω ότι θέλω σώνει και καλά να βρω παρέα, γιατί θέλω να βγαίνω και να μιλάω. Επίσης θέλω να λέω τα μυστικά μου, το έχω ανάγκη αυτό ίσως λόγω της αρρώστιας ίσως και επειδή απλά είμαι άνθρωπος. Οπότε δεν μπορώ να το κρύψω ότι θέλω απελπισμένα παρέα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Πάντως είναι πολύ δύσκολα να βρεις σε χόμπι, γιατί το έχω προσπαθήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν δεν σε ξέρει ο άλλος, γιατί να βγει μαζί σου; Και ειδικά αν δείχνω απελπισμένη όπως λες. Λες και κάνω κανα έγκλημα, αλλά τελοσπάντων. Παρακάτω.
Αυτό που λέω για τη χαρά, είναι λόγω της αρρώστιας που έχω, δεν έχω συναισθήματα και αυτές οι καταστάσεις συνήθως διαρκούν για πάντα! Όσο για τα κιλά, το είπα πιο πάνω ότι δεν χάνω, έχω κάνει άπειρες φορές προσπάθειες, οπότε είμαι σε άσχημη θέση. Α και αυτό που λες με την υγειά μας, εγώ δεν την έχω ούτε αυτή, αφού δεν έχω συναισθήματα, δηλαδή χαρά και λύπη, ευχαρίστηση, και κίνητρα να κάνω κάτι ή λειτουργικότητα. Δεν καπνίζω και δεν πίνω. :)
Τέλος, δεν με πειράζουν οι παχουλοί, αρκεί να μην είναι πολύ, αφού κι εγώ έτσι είμαι, αλλά όμως αν είναι κάποιος άσχημος δεν τον κοιτάω, είναι η αλήθεια.
22-01-2011, 15:02 #18
Δηλαδη αμα αδυνατισεις δεν θα χαρεις?? Δεν παιζει κατι τετοιο...ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι ειναι παραλογο...
Επισης οι διαιτες πεινας στο λεω να το ξερεις δεν κανουν τιποτα....Θες ισορροπημενη διατροφη σε συνδυασμο με μπολικη αεροβια ασκηση ωστε να πουσαρεις τον μεταβολισμο...εκει τα κιλα θα φευγουν αερας....ακου τον παλιο ;)
22-01-2011, 15:05 #19
Επίσης να πω ότι άμα δεν με θέλουν μία (οι φίλοι) εγώ δεν τους θέλω 10, μόνο ανάγκη τους έχω, τίποτ'άλλο.
22-01-2011, 15:06 #20
22-01-2011, 15:16 #21
Oι φιλιες και οι ερωτες ειναι πραγματα που γινονται αυτοματα...οχι γιατι τα πιεζεις να γινουν...αλλιως δεν θα κρατησουν...εχε υπομονη και πιστη και συντομα θα δεις τα λεγομενα μου να αποδεικνυονται...
Δεν ειναι θεμα αδικιας ή δικαιοσυνης....ετσι ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις... αμα δεν σε νιωθω φιλη μου γιατι να σου κανω παρεα? επειδη εχεις απελπιστει?? ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι...εγω δλδ γιατι δεν απελπιζομαι?? ολοι ειμαστε ισοι καταλαβε το....απλα πετυχαινεις εσυ καποιους αλλους στη φαση που εχουν παρεες αλλα το θεμα ειναι οτι περσυ δεν ξερεις πως ηταν...μπορει να τανε οπως εσυ αλλα κανανε υπομονη και εφτιαξαν εναν κυκλο...απλα τωρα εσυ καιγεσαι και λες μα εμενα γιατι δεν με κανουν παρεα??? η παρεα γινεται σιγα σιγα...μοιραζεσαι εμπειριες...κανεις πραγματα...θελει ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Be patient!!!
H πλακα ειναι πως οταν γινουν και για σενα ολα θα καταλαβεις...και θα λες καλα μου τα λεγε ο τζιμ...δεν υστερεις σε κατι σε σχεση με τους αλλους...δεν υπαρχει αδικια...τα πραγματα ειναι 50 - 50...οχι απο οικτο παρεα δεν σου κανω γιατι δεν χρειαζεσαι οικτο...εισαι ενα νορμαλ ατομο οπως ολοι και εγω ετσι θα σου φερομαι...δλδ αμα σου κανω παρεα απο οικτο εσυ θα νιωθεις οτι εχεις φιλους??? εγω προσωπικα θα ενιωθα σκατα...
Βρες χομπυ...καποιο ενδιαφερον θα χεις δεν γινεται!!! Α μου ρθε μια ιδεα! Ενα ενδιαφερον σου ειναι να χασεις κιλα ετσι?? Πηγαινε στο τζιμ και κανε κλικα με ολους τους υπερβαρους και υπερβαρες!!! Πιστεψε με εχετε εναν πολυ κοινο στοχο που θα γινει αφορμη η παρεα σας να τον κυνηγατε μαζι!!! Θα λετε για τις προοδους σας, αποψεις περι διατροφης, ασκησεων....σιγα σιγα θα ειστε σωαμταραδες και η κουλ παρεα του γυμναστηριου!! χαχαχα Αν κανω λαθος πες με μαλακα!!!
Αυτα απο μενα κοπελια!!! Παω να φαω αλλα να κανω και τις δουλιτσες μου!!! Να χεις υπομονη....και με τα πρωτα λεφτα που πιασεις απο δουλεια να πας σε ψυχολογο...θα βοηθησει...παραλληλα ομως κανε αυτα που σου λεω και θα δεις...
φιλια
22-01-2011, 15:20 #22
Αυτο με την ασθενεια που λες εχεις γνωματευση απο ειδικο?? Γιατι εγω απλα το ονομαζω απογοητευση με λιγο αγχος και μια δοση δυσθυμιας...αλλα οτι και να χεις δεν σημαινει οτι πρεπει να εγκαταλειπεις...οι προσπαθειες πρεπει να ναι παραλληλες...πανω απο ολα παρε μπρος εσυ...κι αν στην σρχη δεν βλεπεις αποτελεσμα μην χασεις την πιστη σου...συντομα θα γελας...καθε αρχη ειναι δυσκολη αλλα το θεμα ειναι να γινει...
22-01-2011, 15:33 #23
Έλα jimmaster, λοιπόν, τώρα μου τα λες καλύτερα, να τα πάρω πρώτα όλα με τη σειρά, εκτός από ένα που είναι σημαντικό και θέλω να στο πω από την αρχή. Λοιπόν, αυτό που λες ότι είμαι ίση με τους άλλους κανονικά έτσι είναι, αλλά με έχουν κάνει να πιστεύω πως δεν είναι, επειδή όλοι μου οι "φίλοι" που είχα ανα καιρούς, με έφτυναν συνέχεια, να μην πω ότι την έπεφταν σε κάποιον που μου άρεσε πχ δύο "κοπέλες". Οπότε είναι σκατόκοσμος. Γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ότι δεν πρέπει να δείχνω απελπισμένη, άνθρωπος είμαι, και νιώθω αυτό το συναίσθημα, πως να μην το δείξω;;;; Καταπίεση. Λοιπόν πάμε στα άλλα τώρα.
Άμα δεν με νιώθεις φίλη μου, να με νιώσεις, ναι, όχι επειδή είμαι απελπισμένη, αλλά επειδή στο ζητάω να γίνουμε φίλοι, και άρα θέλω εγώ, έχω καλή πρόθεση, αυτό είναι οι φιλίες, και από τις δύο μεριές, συνεπώς αν θέλει η μία, μένει να θέλει και η δεύτερη. Γιατί να μην θέλει όμως; Νομίζω μιλάω λογικά. Δεν πρόκειται να καταλάβω το πως φέρονται για να σε κάνουν φίλη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, αφού με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι πως όλοι είναι ψώνια, και έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Για να κατεβάσουν λιγάκι τη μυτούλα τους λέω εγώ, δεν είναι αυτοί οι καλύτεροι από όλους αφού έχουν τέτοια συμπεριφορά. Παρακάτω.
Δεν είπα να με κάνεις παρέα από οίκτο, το εξήγησα δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Σου είπα, είχα ξεκινήσει δύο χόμπι, αλλά φαίνονταν αδιάφοροι να με γνωρίσουν όσα άτομα ήταν εκεί, αν και οι περισσότεροι ήταν ή πολύ μεγάλοι, ή πολύ μικροί, πχ 50 ή 15... Τώρα για τη γυμναστική οκ, αλλά θέλει και κουράγιο, και εγώ δεν έχω λόγω της αρρώστιας. Δεν έχω καθόλου όρεξη όπως παλιά, αφού δεν βρίσκω ευχαρίστηση σε τίποτα, όπως βλέπεις εγώ δεν έχω την υγειά μου, σκατά είναι η ζωή μου και δεν διορθώνεται τουλάχιστον η αρρώστια.
Καλά για δουλειά δεν το βλέπω ακόμη, δεν είμαι έτοιμη, αν και δεν θυμάμαι γιατί ήθελα να πάω σε ψυχολόγο, το γραψα πιο πάνω αλλά το ξέχασα. Αυτά
22-01-2011, 15:34 #24
Φυσικά και έχω γνωμάτευση από ειδικό. Δεν είναι έτσι όπως τα λες, μακάρι να ήταν έτσι. Μπορώ να γελάσω και τώρα, απλώς δεν νιώθω τίποτα. Άσε, τραγική η κατάσταση. Ευχαριστώ πάντως, αλλά με το να μου λες ότι θα νιώσω κτλ, δεν με βοηθάς, είναι σαν να κάνεις μια τρύπα στο νερό...
22-01-2011, 15:36 #25
2 πραγματακια που θα ηθελα να προσθεσω εδω:
1. με το να αδυνατισει θα νιωθει καλυτερα η ιδια με το σωμα της, ισως αλλαξει λιγο ψυχολογια και νιωθει οτι μετραει περισσοτερο (αυτοπεποιθηση δλδ)... αλλα αν τελικα δεν βρει αυτο που θελει, δε προκειται να νιωσει και τοσο χαρα. ειναι οπως εγραψα και στη πισω σελιδα, οταν ενας ανθρωπος ΔΕΝ εχει αυτα που θελει, οσο κι αν προσπαθει μεσω αλλων παραγοντων, δε προκειται να τα ξαναβρει με τον εαυτο του και να ειναι οκ. η κοπελα ζηταει κατι αμεσο κι αυτη, μια λυση ΤΩΡΑ για το προβλημα της, οχι μετα απο ενα-δυο-τρεις μηνες, αν κι αφου χασει κιλα...
2. το προβλημα σου whitecandle δεν ειναι μονο τα κιλα, γιατι θα μπορουσες να ψαχνεις μονο για ατομα παχουλα (οπως κανω κι εγω γιατι δε μου αρεσουν οι κοκαλιαρες), αλλα μαλλον γενικα το οτι ψαχνεις απελπισμενα για σχεση, κι αυτο οπως σου ειπα τους τρομαζει ολους (τους περισσοτερους τουλαχιστον γιατι υπαρχουν κι εξαιρεσεις). ειναι λες και ψαχνεις κι εσυ για καποιο θυμα, να κολλησεις πανω του, μπας και νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου. τον δικο του εαυτο ομως τον σκεφτεσαι καθολου ? μηπως και εκεινος για παραδειγμα θελει κατι αντιστοιχο, και τελικα δε μπορει να νιωσει χαρα με εσενα ? μηπως κι εκεινος εχει προβλημα, θελει εναν ανθρωπο να μοιραστει τα μυστικα του, να αφοσιωθει, που να του ταιριαζει ομως, γιατι αλλιως δε προκειται να υπαρξει κατανοηση ? εαν σου πω πχ εγω οτι τα βλεπω ολα μαυρα κι εσυ ολα ασπρα, πιστευεις θα υπαρξει κατανοηση και στο τελος χαρα ? ε δε νομιζω, γιατι δε ταιριαζουμε ολοι με ολους, και γιαυτο δε γινετε να ζηταμε απ'τον καθενα με το ζορι σχεση. η σχεση ειναι κατι που ερχεται στη πορεια, αν κι αφου ταιριαζουμε, κι αν υπαρχει αυτο που λενε χημεια. δε γινετε με το που γνωριζεις καποιον να του λες παμε για σχεση, χωρις να τον ξερεις τουλαχιστον μια βδομαδα. για να καταλαβεις πως το παιρνει καποιος, αντικατεστησε τη λεξη σχεση με τη λεξη γαμος (αφου και τα δυο αποτελουν δεσμευση). θα πηγαινες για γαμο με ενα ατομο που δε γνωριζεις καλα και στο μελλον μπορει να σου κανει ζημια ? δε νομιζω...
22-01-2011, 15:49 #26
Κι όμως κενό, αν δεν ήξερα ότι μπορεί να μου κάνει ζημιά, θα έκανα γάμο μαζί του δηλαδή θα ρίσκαρα αν δεν ήξερα τι άτομο είναι. Όσο για τα άλλα που λες τώρα, ναι, άμα θέλει ο άλλος κάτι αντίστοιχο με μένα, μπορώ να του το δώσω! Αυτό ψάχνω! Ένα εξαρτητικό άτομο όπως κι εγώ, που να μπορεί δηλαδή να δένεται σε μία σχέση, και όχι να την κάνει με το καλημέρα σας. Έχω βέβαια την απαίτηση να μου φέρεται καλά, όχι πχ να με χτυπάει. Αλλά οι περισσότεροι είναι ότι να ναι, οπότε δεν θα σχολιάσω για τους άλλους που λες, δεν με ενδιαφέρουν. Πχ αν δεν ταιριάζουμε, αυτά είναι μαλακίες. Πχ πάνω σε αυτό που είπες με το μαύρο και το άσπρο, λένε ότι τα αντίθετα έλκονται. Με όλους μπορούμε να ταιριάξουμε, αρκεί να το θέλουμε. Εκτός αν πχ ο ένας είναι κακός και ο άλλος καλός. Τότε ναι, δεν ταιριάζουνε, ούτε θέλω έναν τέτοιον(κακό, αφού εγώ είμαι καλή :) ) Όσο για την απελπισία μου, φυσικό είναι νομίζω, αφού έχω 1,5 χρόνο να κάνω σχέση. Οι άλλοι όλοι το ίδιο δεν θα κάνανε στη θέση μου; Εκτός από αυτούς που έχουν τις κοπέλες για παιχνδιάκι.
22-01-2011, 16:24 #27
1. νομιζω πως για το καλο και το κακο τα ξαναειπαμε σε αλλο topic. ειναι απλα μια οπτικη γωνια που βλεπουμε το καθε τι, που ομως μπορει να ειναι και το ιδιο πραμα ακριβως! για να σου αποδειξω αυτο που λεω, δες οσα ειπωθηκαν μεσα στο θεμα... εγω ονομαζω την απαθεια κι αδιαφορια σαν σκατοψυχια και κακια, εσυ παλι την ονομαζεις σαν αρρωστια κι ελλειψη συναισθηματος. ο καθενας τα αντιλαμβανεται διαφορετικα γιατι ολοι ειμαστε διαφορετικοι. δε μεγαλωσαμε ολοι το ιδιο, ουτε εχουμε τις ιδιες εμπειριες.
2. ο οποιοσδηποτε μπορει να σου κανει ζημια, ειτε αν αρχικα δειχνει καλος, ειτε κακος, ειτε οτι αλλο. αμα δε κατσεις να τον γνωρισεις ομως, να δεις πως σκεφτεται και λειτουργει, πως θα ξερεις μεχρι που μπορει να φτασει κι ολας ? γιαυτο δε ξεκιναμε σχεση με το καλημερα σας. ουτε δειχνουμε οτι ψαχνουμε απελπισμενα για σχεση, με οποιον κατσει τελειως...
3. ολοι εχουμε την απαιτηση να μας φερονται καλα, το να φτασει να σε χτυπησει καποιος μπορει να σημαινει οτι δεν σε σεβεται, δεν εχει αισθηματα για σενα κι οτι αλλο. ομως μπορει να φερετε ετσι γιατι δεν εχει μαθει να συγκρατειτε, και ξεσπαει σε ανθρωπους (αντι για οτι αψυχο βρει γυρω του, οπως κανω εγω). οταν αντιμετωπιζεσαι σαν ζωο ή ακομα χειροτερα σαν αντικειμενο λοιπον, κι οχι ανθρωπος, ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα γιαυτον που το κανει. αλλα φταις κι εσυ που ενω βλεπεις οτι σου συμπεριφερεται ετσι, παραμενεις μαζι του γιατι φοβασαι να τον χωρισεις, μη μεινεις μονη ή δε βρεις καλυτερο.
4. δε ξερω αν μπορουμε να ταιριαξουμε με ολους τελικα. εχωντας δοκιμασει και σχεσεις με κοπελες που ηταν normal, εφτασα στο χωρισμο πιο γρηγορα απο αλλες που δεν ηταν. δε ξερω αν ισχυει οτι τα ετερωνυμα ελκονται ή οχι, κι αν ελκονται σημαινει οτι η σχεση θα κρατισει γιατι καλυπτουν τα κενα του αλλου ? πραγματικα δεν εχω ιδεα τι ισχυει, το μονο που θελω ειναι να κρατησει αυτο που ξεκιναει, καθε φορα που ξεκιναει.
22-01-2011, 16:34 #28
Κενό, μην συγκρίνεις την δική μου την αρρώστια με ένα υγιές άτομο. Δεν είμαι εγώ, δεν έιναι ο εαυτός μου, δεν φταίω, θα θελα να νιώθω όπως παλιά, αλλά δεν γίνεται.
2. ο οποιοσδηποτε μπορει να σου κανει ζημια, ειτε αν αρχικα δειχνει καλος, ειτε κακος, ειτε οτι αλλο. αμα δε κατσεις να τον γνωρισεις ομως, να δεις πως σκεφτεται και λειτουργει, πως θα ξερεις μεχρι που μπορει να φτασει κι ολας ? γιαυτο δε ξεκιναμε σχεση με το καλημερα σας. ουτε δειχνουμε οτι ψαχνουμε απελπισμενα για σχεση, με οποιον κατσει τελειως...
3. ολοι εχουμε την απαιτηση να μας φερονται καλα, το να φτασει να σε χτυπησει καποιος μπορει να σημαινει οτι δεν σε σεβεται, δεν εχει αισθηματα για σενα κλπ κλπ. ομως μπορει να φερετε ετσι γιατι δεν εχει μαθει να συγκρατιτε, και ξεσπαει σε ανθρωπους (αντι για οτι αψυχο βρει γυρω του, οπως κανω εγω). οταν αντιμετωπιζεσαι σαν ζωο ή ακομα χειροτερα σαν αντικειμενο λοιπον, κι οχι ανθρωπος, ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα γιαυτον που το κανει.
4. δε ξερω αν μπορουμε να ταιριαξουμε με ολους τελικα. εχωντας δοκιμασει και σχεσεις με κοπελες που ηταν normal, εφτασα στο χωρισμο πιο γρηγορα απο αλλες που δεν ηταν. δε ξερω αν ισχυει οτι τα ετερωνυμα ελκονται ή οχι, κι αν ελκονται σημαινει οτι η σχεση θα κρατισει γιατι καλυπτουν τα κενα του αλλου ? πραγματικα δεν εχω ιδεα τι ισχυει, το μονο που θελω ειναι να κρατησει αυτο που ξεκιναει, καθε φορα που ξεκιναει.
22-01-2011, 16:43 #29
φυσιολογικη γι'αυτον που το κανει, κι εχει μαθει να ξεσπαει συνεχως σε αλλα ατομα.
εγω ετσι κι αλλιως δεν ειμαι normal, το εχω ξαναπει. ειναι πολλα που μπορουν να οδηγησουν ενα ζευγαρι στο χωρισμο. απο την απλη ζηλια, μεχρι το να μη θελουν τα ιδια για το μελλον, μεχρι κι απλη βαρεμαρα (αν ειναι πολλων ετων η σχεση τους).
22-01-2011, 16:48 #30Betty-Guest