ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
Οσους εχω εγω δει, και οσους εχω ρωτησει, γνωστους και αγνωστους, εχω διαπιστωσει πως οι γιατροι δεν σου λενε καταμουτρα πως πασχεις απο κατι. η διαγνωση ερχεται σιγα σιγα ειδηκα αμα ειναι ο πρωτος σου γιατρος, αλλα κ παλι δεν στο λεει καταμουτρα. αμα αλλαξεις γιατρους, και στον επομενο πεις απο μονος σου απο τι διαγνωσθηκες απο τον προηγουμενο γιατρο, τοτε και ο καινουργιος γιατρος αναφερει το προβλημα σου με το ονομα του.
δεν εχω δει η ακουσει γιατρο να πας και χωρις να πεις κατι, ας πουμε χωρις να πεις ''εχω αυτο'' να κατσει μετα απο συζητηση κ συνεδριες να σου πει στα ισα πχ ''εχεις σχιζοφρενεια''
ρωτησα εναν φιλο μου που πασχει απο διπολικη διαταραχη, κ του οποιου η κοπελα ηταν ''φυτο'' πριν 2 χρονια λογω ψυχωσης, και τωρα ειναι καλα. μου ειπε κ εκεινος το ιδιο πραγμα, οτι οι γιατροι δεν τα λενε καταμουτρα. σου δινουν λυσεις η φαρμακα, αλλα δεν σου βαζουν ταμπελα. αυτο συμβαινει για να μην το ακουσεις και επιρρεαστεις, η για οποιοδηποτε αλλο λογο. ναι το θεωρησα σωστο γιατι αν το σκεφτουμε λογικα, ισχυει. ειδηκα σε ατομα με εμμονες.
η κοπελα αυτη δν μπορουσε να φαει κλπ κλπ, ητανε σαν φυτο, κ οι γιατροι δεν καναν διαγνωση απο την αποψη να της πουν στα ισα την λεξη της ασθενειας που ειχε, παρα της δωσανε τα απαραιτητα φαρμακα και συμβουλες κ οδηγιες κ συζητηση. απο κει κ περα κ εκεινη κ ο γκομενος της καταλαβαν διαβαζοντας οδηγιες φαρμακων και απο λεγομενα των γιατρων, απο τι πασχει.
ο 1ος σας γιατρος, οταν δεν ειχατε ιδεα τι παει στραβα με σας, σας ειπε τετοιο πραγμα? εδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ ορολογια και διαγνωση με 1 λεξη στην ασθενεια σας>?