ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    βρε τι παθαινετε?μπαινετε μετα απο πολυ καιρο στο φορουμ και ανακατευετε τα παντα!τι επαθες βρε ολγακι?
    Πηξαμε απο την κατινια και τις<< παρεουλες>> εδω μεσα

nothing else
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    ενω εσυ μπαινοντας με ενα νικ και βριζοντας πηζεις απο σοβαροτητα?τεσπα δεν με αφορα το θεμα,αλλα μην χαλας αυτο που εχουν γνωρισει καποιοι απο εσενα και το εκτιμησαν,μην το χαλας!συγνωμη στην μι για το οφ τοπικ.

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ενω εσυ μπαινοντας με ενα νικ και βριζοντας πηζεις απο σοβαροτητα?τεσπα δεν με αφορα το θεμα,αλλα μην χαλας αυτο που εχουν γνωρισει καποιοι απο εσενα και το εκτιμησαν,μην το χαλας!συγνωμη στην μι για το οφ τοπικ.
    ta νικ δε κανουν τον ανθρωπο,ναι εχω κανει 2 νικ αλλα δεν ειμαι αθλια οπως μερικοι εδω μεσα.και επανερχομαι παντα σε αθτο το φορουμ γιΑΤΙ εδω εχω αφησει σημαντικο κομματι μου.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    ta νικ δε κανουν τον ανθρωπο,ναι εχω κανει 2 νικ αλλα δεν ειμαι αθλια οπως μερικοι εδω μεσα.και επανερχομαι παντα σε αθτο το φορουμ γιΑΤΙ εδω εχω αφησει σημαντικο κομματι μου.
    δεν αντιλεγω!αυτο ακριβως σου ειπα,μην χαλας αυτο που εχεις χτισει εδω!τεσπα,ευχομαι να εισαι καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post

olgaki ευχομαι ολα να πανε προς το καλυτερο

ωστοσο μην στεναχωριεσαι για το σημαντικο κομματι

αλλωστε ο,τι δινει κανεις εδω το δινει γιατι με καποιο τροπο παιρνει κιολας

οποτε εδωσες ενα σημαντικο κομματι σου εδω

και πηρες ενα σημαντικο κομματι απο εδω καποιων αλλων ανθρωπων

χωρις αυτο να λιγοστευει ουτε εσενα ουτε τους αλλους

ε?

παντως δεν το λεω για να μην ερχεσαι εδω οκ ?

(και γω me μου σορυυυ)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

επισης ντορα,σου αξιζει OTI PIO OMORFO.KAI ESI NA SAI KALA

THANKS RIS:)

Senior Member
    ολγα εισαι που ειχαμε μιλησει μια φορα στο τσατ?

ελα ρε σεις πειτε κ τπτ σχετικο ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    να πω κατι σχετικο

νομιζω δεν θα μ ενοιαζε τοσο να μου το πει κατματα με την πρωτη

αλλα να ειχε τα ματια και την ψυχη ανοιχτη να με ακουσει

να με ακουσει αληθινα

και με την πρωτη που θα καταλαβαινε πως και γω μπορω

πως και γω αντεχω και θελω να ακουσω

να μου το ελεγε

γενικα μου αρεσει το αληθινο :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member

μηπως αυτη η μαντ ατιτιουντ me

ειναι που εμποδιζει τουτη την αληθεια καποιες φορες???

κι ο γιατρος ανθρωπος ειναι μπορει να φοβαται λιγο την μπαντ ατιτιουντ πλευρα σου

μπορει ομως να κανω και λαθος

και να μην σου βγαινει τοσο εντονα σε πραξη παρα μονο στα λογια

οποτε ...οκ

Senior Member
    μα δεν νομιζω να φοβαται ο γιατρος απο μενα δεν τον εχω απειλησει ποτε!χαχ

δν ξερω πως ακουγομαι οταν του μιλαω, αλλα απο την εκφραση και τον τονο του φαινεται να διασκεδαζει την συζητηση μαζι μου. εχω την ταση μερικες φορες αναλογα πως ειμαι, ακομα κ το τραγικο να το κανω να ακουγεται γελοιο κ αστειο. οπως στις κωμωδιες. ειναι μια μικρη χαριτωμενια ας το πουμε κ ετσι.

βασικα δεν ξερω για σας, εγω ομως προτιμω συνιθως τον δυσκολο δρομο, σε ολα στην ζωη μου, ηθελα αντρες που δν μπορουσα να χω, επαγγελματα που δν μπορουσα να κανω, εμφανιση που δν θα μπορουσα να κρατησω, σε ερωταπαντησεις ποτε δεν διαλεγω το προφανες.........ισως να μην λεει ο γιατρος πολλες φορες επειδη θελει να ψαχτουμε μονοι μας. να διερευρηνουμε οριζοντες και μπλα μπλα μπλα μπλα

Senior Member
    ο δυσκολος δρομος τοτε

ειναι κανεις εσυ την αρχη

να πεις την δικη σου αληθεια

πως κατι δεν σου φαινεται αληθινο

η χαριτωμενια και το ναζι ειναι ενας δρομος κι αυτος

αλλα και η αληθινη συζητηση σχετικα με το τι πραγματικα θες ειναι και αυτος αλλος ενας

και δυσκολος θα ελεγα

εμενα τουλαχιστον η πραγματικοτητα του να εκφρασω την πραγματικοτητα μου χωρις να φοβηθω

αλλα και χωρις να κρυφτω πισω απο χαριτωμενια η τσαμπουκα η παιδικοτητα (πολλη παιδικοτητα)))) ειμαι 29 και μοιαζω για 19 αληθεια

ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα στην ζωη μου me

Senior Member
    Για τον ιδιο λογο που δεν φορανε κ λευκη ποδια (απαγορευεται να φορανε), για τον ιδιο λογο δεν σου το λενε κ καταμουτρα
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Για τον ιδιο λογο που δεν φορανε κ λευκη ποδια (απαγορευεται να φορανε), για τον ιδιο λογο δεν σου το λενε κ καταμουτρα
    Εγω αντιθετα νομιζω οτι φορανε λευκη ποδια

η κανω τοσο λαθος παλι :confused:
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    οχι βρε σοφτ με τζινακι ερχονται!!!τσ τσ τσ που ζεις!! (καπου σε εχουν κ δν το χεις παρει χαμπαρι!) χαχαχαχα!

reser νμζω το χαμε ξανασυζητησει αυτο κ σ χα πει πως κ εγω εχω παλιμπαιδισμο κ δειχνω πολυ μικροτερη, φταιει η ασθενεια λες? η ψυχικη ανωριμοτητα? η λαχταρα να μαστε παιδια ισως επειδη μας το στερησανε καποιοι κ δεν το ζησαμε σωστα? λενε πως μενεις παντα σε κατι που δεν εζησες. εγω ειμαι μια ΑΙΩΝΙΑ εφηβη........αλλοι ειναι ΑΙΩΝΙΑ παιδια

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast