...........
Ο άνδρας που αγαπά δε φεύγει ποτέ...
(...)
Printable View
...........
Ο άνδρας που αγαπά δε φεύγει ποτέ...
(...)
Ψεμματα ειναι;
Το ποτέ και το για πάντα είναι μεγάλες κουβέντες. Είτε για άντρα είτε για γυναίκα.
μεγαλο πραγμα...
σαν να λεμε...
η αγαπην της μανας....
ποσα πραγματα χωρανε μεσα εκει ε?
γιατι δεν θα μπορουσε να ειναι ετσι και για τον αντρα που αγαπα
η που αγαπιεται...
:(
ωστοσο αν θες να τον μινελικωσουμε ευχαριστως!!!
φτου σου ρε αλητη!!!!
αμα αγαπουσες ρε δε θα φευγες!!!! ναι! θα εμενες εδω! να δουμε αν στ αληθεια αγαπιομαστε!!! θα μενες εδω να φτασουμε ως το τερμα!
τιποτενιε!!!! ξοφλημεεεεεεεεεεεεεεεενεε εεεεεεεεεεεεεεε!
αγαπη ηταν αυτη?
η μου πουλουσες φυκια για μεταξωτες κορδελες???
γιατι ρε???
θα φανεις λιγο αντρας επιτελους???
ναι!!! μαθαμε τωρα!!! κρυψου ρε ! κρυψου κι αλλο!!!!
φτου μη σε ματιασω!!!!! για αντρα!!!!
αγαπη σου λεει μετα! αγκαλια σου λεει μετα!!!!
εφυγες!!!! δειλα !!! ανανδρα!!!! ανοητα!!!!
αγαπη ειν αυτη!!!
οποιος αγαπαει μενει!!!! για παντα!!! ακους??? για παντα!!!!!
αλητη!
πολυ πιο ευκολα μπορω να βρισω οπως τα παραπανω, παρα να πω ποσο πολυ εχω αγαπηθει απο εναν ανδρα. Εχουν πεσει στα ποδια μου, με εχουν καρακαψουρευτει γιατι εμαι και πολυ μοιραια :p αλλα αγαπη γιοκ. Μετα το κοκο και τη βαρεμαρα ερχεται χωρισμος-στις μακροχρονες παντα μιλαμε- Παντως ερχεται, αυτα λενε οι εμπειριες μου.
Εχω ακομα ελπιδες ομως, ειμαι νινι ακομα... :D(το λεω μηπως το πιστεψω:D)
και η βουγιουκλακη θεααaaa :D
Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω προς τι οι ειρωνίες, κι εγώ απόλυτα πιστεύω αυτός που αγαπά δεν φεύγει ποτέ τι λέμε τώρα. Αν είναι άνδρας και έχει α... :) τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται :P
Αλλοτε αισθανομαι υπεραγαπη για τον ευατο του, σε σημειο εσωτερικου ναρκισσισμου αυτο δεν ειναι αγαπη.αλλοτε να κανω πραματα για μενα, να λεω οχι,ναεχω δυναμη να αντιστεκομαι σε οτι με εμποδιζει να νιωθω καλα,να σεβομαι και να αντιλαμβανομαι τις επιθυμιες αλλων αλλα και τις δικες μου.αυτο ειναι αγαπη.
Αλλοτε αισθανομαι αδεια κενη ενα πραμα στον ωκεανο, χλωμη και σκοτεινη ειναι τοτε που δε με αγαπαω καθολου
Ειμαι αλλοτε ενας διαολος αλλοτε ενας αγγελος.
Μεση δεν υπηρξε ποτε. Προσπαθω να τη βρω και το παω καλα. ξερω οτι ειμαι λαθος. ολη μου η ζωη ειναι ενα λαθος, ομως ενα λαθος που μου χει δωσει στιγμες εντονης ευτυχιας, στιγμες εντονης δυστυχιας.
θελω να ηρεμησω, να βρω αυτα που χρειαζομαι πραγματικα, προσπαθω και παει καλα νομιζω.ετσι νιωθω.η ερωτηση που μου κανεις ειναι κλασσικη,την κανουμε ολοι σε ολους μας την κανουν,για μενα αβυσσος.δυσκολα με ψυχαναλυουν
δεν ειδα ειρωνιες, ισως κατι εντοπισες εσυ.ειδες,απονηρευτη στο θεμα,ειδα ολες τις απαντησεις ομορφες. Οπως και να χει, ο ανθρωπος που αγαπα μενει παντα εκει, δε παει πουθενα. Ετσι ειναι. Το λες κι εσυ. Ειναι η αληθεια αυτη. Η πραγματικη αγαπη δεν παει πουθενα. Μενει εκει.
Η προηγουμενη απαντηση μου ειναι ασχετη με το θεμα, ομως απαντω στο ερωτημα που τεθηκε.
Ερωτησεις τυπου αν αγαπαμε η οχι τον εαυτο μας μπροστα στην αγαπη δεν πιανουν μια.
Οταν μιλαμε για αγαπη, ολες οι ψυχαναλυσεις πανε περιπατο. Ολοι ψαχνουν γιατρικο στον καημο τους με τις ψυχαναλυσεις. Η αγαπη λυνει τα παντα.
Δε θελω να παω σε ψυχαναλυτη- ψυχολογο για να μου βγαλει ολα οσα εχω μεσα μου να μου παρει πολλα λεφτα και στο τελος να με κανει να αντιληφθω πως λειπει η αγαπη απο τη ζωη μου. Ολα απο κει αρχιζουν κι εκει τελειωνουν.
Μολις τη βρω, θα ερθω να σας το πω. Θα τη βρω. Θα περασουν χρονια, αλλα την αληθινη αγαπη θα τη βρω. Κι ουτε εγωισμο θα εχω, ουτε χαμηλη αυτοεκτιμηση, ουτε στη μεση θα βρισκομαι. Δε θα με αναλυω δε θα με ψαχνω, θα αγαπω και θα αγαπιεμαι. Εμενα αυτο θα μου φτανει.
........................
Δε λεω για τους ''ανδρες''.... λεω για την αγαπη με τον εναν και μοναδικο.
ασε να ελπιζω πως θα το βρω αυτο που ψαχνω.καποτε νομιζα πως το χα βρει,μπορει να το χα βρει.το εχασα ομως αρα δεν ηταν αγαπη.καπου θα ειναι ομως.
απο τη μια ελπιζω απο την αλλη διαισθανομαι πως δε θα ερωτευτω ποτε ξανα.εχω γινει πολυ ξενερωτη.μου φαινονται ολοι ιδιοι και τους βαριεμαι.ψαχνω το μαγικο.
Θελω να ερωτευτω, θελω τον Ερωτα, δε θελω αλλα ρηχα ξενερωτα χαζα.ειμαι ακομα κολλημενη πισω δε λεω να ξεκολλησω εχω προβλημα τον σκεφτομαι συνεχεια βρισκω αλλα προβληματα για να αποφυγω αυτο μετα μου περναει.γενικα δεν μπορω να προχωρησω.ονειρευομαι το παρελθον αλλα και το μελλον.αλλα το μελλον σκορπια και φοβισμενα
Τα λεω μπερδεμενα και πολλα μαζι sori κaι εγω μπερδεμενη ειμαι ΜΙΑ ΖΩΗ δεν κανω και τιποτα αλλο μεσ στα κουβαρια μου μπλεκομαι:D:D...ki otan paw na me valo se taxi kai exo elegxo ekei ta kano xeirotera
thelo omos na sas ekmistireyto kati. prin meres imun poly xalia psixologika, eklaiga kai eixa thymosei me polla mazi.to vradi pu iremisa me koitaxa sto kathrefti na do ta xalia mou alli mia fora.gia ,isos deyterh h triti fora sth zoi mou,me eida poli omorfi.de me xo xanadei etsi.parolo poy eixa thlipsi pio prin,me koitusa xana xana kai elega pos eimai san min eimai ego.de xero giati...mou bgike tetio xespasma omos exo ki allo mazepsei prepei na ektonothi.thelo na kleo gia 3 meres synexomena gia tin agapi pou thelo na vro i gi' aytin pu ehasa.mporo?poli diskolo.
υπηρξε αλλα θα προτιμουσα να μην ειχε υπαρξει ποτε.μου κανε τοσο καλο αλλα μετα μου κανε κακο.καλυτερα να ημουν στεγνη απο αισθηματα αυτοσ μου τα εμαθε καλυτερα να ημουνα αμορφωτη στα συναισθηματα αγαπησ, να μην ηξερα να μην ειχα μαθει.
το ξερω... δε θα ερωτευτω ποτε ξανα
Άμα ψάξεις θα βρεις αυτόν τον ένα και μοναδικό που θα σε αγαπήσει πραγματικά, αυτόν που δε θα σε απογοητεύσει, ουτε θα φυγει μακριά σου οτιδηποτε κι αν συμβει .Αλλά θα πρέπει να ψάξεις για να τον βρεις, και δε θα πρεπει να εντυπωσιάζεσαι από ωραία λόγια και φλερτ ούτε από εξωτερικές εμφανίσεις και εντυπωσιασμούς. Μπορεί να ναι και κάτι απλό, θα το νοιώσετε αμοιβαία.
Ω ρε δραμα. Μπεττυ, σου προτεινω να αλλαξεις σεναριο, και να μπεις σε μια χαρουμενη ασιθηματικη κομεντι, γιατι μονο εκει θα βρεις τον ερωτα, στα δραματα παντα τον χανεις!
μπέττυ, ένας άντρας που αγαπάει, πιστεύεις πως δν έχει λόγους να φύγει αν ας πούμε νιώσει πως τον παραμελείς?
δν ξέρω γιατί αυτός που ήταν δίπλα σου έφυγε, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φύγει κάποιος που έχεις δίπλα σου.
αν πας σε ψυχολόγο το σίγουρο είναι πως στο τέλος δν θα σου πει πως λείπει η αγάπη στη ζωή σου.
η δουλειά τους δν είναι για να σου πουν τί λείπει από τη ζωή σου.
Ναι...
Τα ειδαμε....τα χαρουμενα.
Τι πικρες....αφησαν.
Τουλαχιστον ξεκινας δραματικα, ποσο πια δραματικα επειτα;................
Ξεκινας αισιοδοξα...
Καταλήγεις δράμα.Εκτοσ αν εισαι αναισθητος.
Ολα τα καλα τελιωνουν!
... Μπραβο Ιωαννη, ωραία... απάντησις.... αλήθεια!!!:):)
........................Αληθεια ομως... εσυ την βρηκες; :confused:;:p\
Εχω γινει τοσο ξενερωτη....
Παγοκολωνα σκέτη....
.....Με νευριαζω!!!
Δε χρειαζεται να ξεκινας με τα μυαλα στα συννεφα! να εισαι ανοιχτη και στις αρνητικες πιθανοτητες, ωστε αμα γινει κατι να μη σεπιασει εξ απροοπτου, αλλα να προσδοκας και να ονειρευεσαι τις θετικες, γιατι κανεις παει εκει που κοιταει!
Μεγάλωσα
Μόνο τις αρνητικές σκέφτομαι για όλους
για όλα
Καχυποψία
Ανασφάλεια
Φοβος....
Λξεη κλειδι- φοβος!!!
Πως περνάει ο φόβος;;;
Δε φοβάμαι να αγαπήσω
Φοβάμαι να με αγαπήσουν
Κι αμα με γνωρίσουν καλύτερα και με αφήσουν;
Ξανα;;;
Κρύβομαι....
Φιου!
Μου εφυγε ενα βαρος!
Νιώθω.....
Δεν αξίζω.............
Φαινομενικά.... αξίζω!
Αλλά δεν αξίζω.
Ξέρω ξερω. Ολοι εχουμε αξία.
Εγω δεν αξίζω όμως.
Κι όσες φορές φώναξα πως αξίζω, έφυγαν.
Γιατί;;
Νομιζα εχω κανει βήματα.
Εχω κανει!!!!
Αλλά πολύ αργά.
Είμαι κι ανυπόμονη!
Τρομάρα μου!
Πολλά λαθος λόγια λέω.
Α! Πρεπει να διορθωθώ.
Πρέπει να ετοιμαστώ. ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ!
Τι να πάρω μαζί μου;;;
... Πάντα στο συμμάζεμα τα έκανα μαντάρα. Και τελικά έπαιρνα τα λάθος.
Καμμιά βοήθεια...
να συμμαζευτώ σωστά;
Μηπως πολύς ελεγχος και οργάνωση;
Λένε.... ευτυχία είναι όχι να ελεγχεις τον εαυτό σου, αλλά να τον αφήνεις ελεύθερο.
Πως απελευθερωθήκατε δηλαδή εσείς; Ε άμα κι εσείς, τότε κι εγώ!
Μάλλον αξίζω λιγο.
Blog το κατάντησα.........
Και δεν είμαι και του γραψίματος- περίεργο.....
Εντάξει, σκάω. :p
καλησπερα σου Μπετυ,
Η αγαπη δεν ειναι κατι που οταν το αποχτας τοτε θα ειναι παντα δικο σου
Πρεπει να δουλευεις συνεχεια για αυτην και να προσπαθεις.
Πρεπει να να βαζεις τον εγωισμο σου στην ακρη πολλες φορες και να ταιριαζεις με τον χαρακτηρα του αλλου για να προχωρησετε ενωμενοι.
Βεβαια ΠΡΕΠΕΙ και ο συντροφος να κανει τα ιδια αλλιως εσυ γινεται το κοροιδο και τοτε δεν ειναι αγαπη αλλα εκμεταλευση.
Αυτη την διαφορα ειναι αναγκαιο να την καταλαβαινουμε και να την αντιλαμβανομαστε αλλιως θα υποφερουμε γιατι εμεις θα δινουμε και οι αλλοι μονο θα παιρνουν.
Αν δεν δουλεψεις για την αγαπη και δεν θυσιασεις,τοτε η αγαπη φθινει και οπως δημιουργηθηκε ετσι θα καταστραφει.
Να εχεις παντα στο μυαλο σου πως οτι δημιουργειται απο το πουθενα μπορει και να καταστραφει στο πουθενα.
Οπως ξοδεψες ενεργεια για να το δημιουργησεις και το επενδυσες με τα συναισθηματα σου
το ιδιο δυσκολο ειναι και να το συντηρησεις,αν το παρατησεις θα σε παρατησει και αυτο
ειναι μεγαλο κεφαλαιο η αγαπη μεσα σε μια σχεση,ωρες ατελειωτες μπορει καποιος να γραφει πανω σε αυτο...
ελπιζω να βρεις την αγαπη που τοσο ψαχνεις....
Θα τη βρω.
Σε ευχαριστω!
ο αντρας που αγαπα θελει να βλεπει την συντροφο/φιλη/ να χαμογελα.ακομη κι αν ο ερωτας τελειωσει ο αντρας που αγαπα δεν γινεται συναισθηματικο βαμπιρ.ο αντρας που αγαπα ξεχωριζει απο το μεγαλειο της ψυχης.
Ακριβως Γιωτα.Υπαρχουν ανδρες που δεν εχουν μπεσα. Ειναι αυτοι που δεν ξερουν να αγαπουν, δεν εμαθαν ποτε.
Ακομα κι αν ο ερωτας τελειωσει, θελει να βλεπει ευτυχια στα ματια της αγαπημενης του. Ποσοι εσπευσαν να ορισουν το ''φευγω'' με το ''σε χωριζω''
Εγω ομως εννοουσα πως οταν ενας ανδρας αγαπα, δε φευγει χωρις αρχοντια, ουτε με μικροτητα ψυχης, δειλια και λιγοψυχια.
Ενας ανδρας που αγαπα, εχει μπεσα και μεγαλη καρδια.
το θεμα ειναι να ξερει τι ειναι η αγαπη...