Ο άνδρας που αγαπά.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Betty- View Post
    δεν ειδα ειρωνιες, ισως κατι εντοπισες εσυ. Οπως και να χει, ο ανθρωπος που αγαπα μενει παντα εκει, δε παει πουθενα. Ετσι ειναι. Το λες κι εσυ. Ειναι η αληθεια αυτη. Η πραγματικη αγαπη δεν παει πουθενα. Μενει εκει.
    Η προηγουμενη απαντηση μου ειναι ασχετη με το θεμα, ομως απαντω στο ερωτημα που τεθηκε.
    Ερωτησεις τυπου αν αγαπαμε η οχι τον εαυτο μας μπροστα στην αγαπη δεν πιανουν μια.
    Οταν μιλαμε για αγαπη, ολες οι ψυχαναλυσεις πανε περιπατο. Ολοι ψαχνουν γιατρικο στον καημο τους με τις ψυχαναλυσεις. Η αγαπη λυνει τα παντα.
    οι ανδρες περνουν, μπεττυ....
    Last edited by Remedy; 24-02-2011 at 03:26.

Betty-
    Guest
    Δε λεω για τους ''ανδρες''.... λεω για την αγαπη με τον εναν και μοναδικο.
    ασε να ελπιζω πως θα το βρω αυτο που ψαχνω.καποτε νομιζα πως το χα βρει,μπορει να το χα βρει.το εχασα ομως αρα δεν ηταν αγαπη.καπου θα ειναι ομως.
    απο τη μια ελπιζω απο την αλλη διαισθανομαι πως δε θα ερωτευτω ποτε ξανα.εχω γινει πολυ ξενερωτη.μου φαινονται ολοι ιδιοι και τους βαριεμαι.ψαχνω το μαγικο.

Betty-
    Guest
    Θελω να ερωτευτω, θελω τον Ερωτα, δε θελω αλλα ρηχα ξενερωτα χαζα.ειμαι ακομα κολλημενη πισω δε λεω να ξεκολλησω εχω προβλημα τον σκεφτομαι συνεχεια βρισκω αλλα προβληματα για να αποφυγω αυτο μετα μου περναει.γενικα δεν μπορω να προχωρησω.ονειρευομαι το παρελθον αλλα και το μελλον.αλλα το μελλον σκορπια και φοβισμενα
    Last edited by Betty-; 24-02-2011 at 03:32.

Betty-
    Guest
    Τα λεω μπερδεμενα και πολλα μαζι sori κaι εγω μπερδεμενη ειμαι ΜΙΑ ΖΩΗ δεν κανω και τιποτα αλλο μεσ στα κουβαρια μου μπλεκομαι:D:D...ki otan paw na me valo se taxi kai exo elegxo ekei ta kano xeirotera
    thelo omos na sas ekmistireyto kati. prin meres imun poly xalia psixologika, eklaiga kai eixa thymosei me polla mazi.to vradi pu iremisa me koitaxa sto kathrefti na do ta xalia mou alli mia fora.gia ,isos deyterh h triti fora sth zoi mou,me eida poli omorfi.de me xo xanadei etsi.parolo poy eixa thlipsi pio prin,me koitusa xana xana kai elega pos eimai san min eimai ego.de xero giati...mou bgike tetio xespasma omos exo ki allo mazepsei prepei na ektonothi.thelo na kleo gia 3 meres synexomena gia tin agapi pou thelo na vro i gi' aytin pu ehasa.mporo?poli diskolo.
    Last edited by Betty-; 24-02-2011 at 03:31.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Betty- View Post
    Δε λεω για τους ''ανδρες''.... λεω για την αγαπη με τον εναν και μοναδικο.
    ασε να ελπιζω πως θα το βρω αυτο που ψαχνω.καποτε νομιζα πως το χα βρει,μπορει να το χα βρει.το εχασα ομως αρα δεν ηταν αγαπη.καπου θα ειναι ομως.
    απο τη μια ελπιζω απο την αλλη διαισθανομαι πως δε θα ερωτευτω ποτε ξανα.εχω γινει πολυ ξενερωτη.μου φαινονται ολοι ιδιοι και τους βαριεμαι.ψαχνω το μαγικο.
    κατι που τελειωσε, δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε...
    κι αν υπηρχε ενας και μοναδικος, οσες τον βρηκαμε θα ειμασταν καταδικασμενες στην μοναξια απο εκει και περα...
    ευτυχως υπαρχουν πολλοι μοναδικοι ανθρωποι και ισως καποιοι απο αυτους βρεθουν στον δρομο μας ....

Betty-
    Guest
    υπηρξε αλλα θα προτιμουσα να μην ειχε υπαρξει ποτε.μου κανε τοσο καλο αλλα μετα μου κανε κακο.καλυτερα να ημουν στεγνη απο αισθηματα αυτοσ μου τα εμαθε καλυτερα να ημουνα αμορφωτη στα συναισθηματα αγαπησ, να μην ηξερα να μην ειχα μαθει.
    το ξερω... δε θα ερωτευτω ποτε ξανα

Άμα ψάξεις θα βρεις αυτόν τον ένα και μοναδικό που θα σε αγαπήσει πραγματικά, αυτόν που δε θα σε απογοητεύσει, ουτε θα φυγει μακριά σου οτιδηποτε κι αν συμβει .Αλλά θα πρέπει να ψάξεις για να τον βρεις, και δε θα πρεπει να εντυπωσιάζεσαι από ωραία λόγια και φλερτ ούτε από εξωτερικές εμφανίσεις και εντυπωσιασμούς. Μπορεί να ναι και κάτι απλό, θα το νοιώσετε αμοιβαία.
    γιάννης

Senior Member
    Ω ρε δραμα. Μπεττυ, σου προτεινω να αλλαξεις σεναριο, και να μπεις σε μια χαρουμενη ασιθηματικη κομεντι, γιατι μονο εκει θα βρεις τον ερωτα, στα δραματα παντα τον χανεις!

Senior Member
    μπέττυ, ένας άντρας που αγαπάει, πιστεύεις πως δν έχει λόγους να φύγει αν ας πούμε νιώσει πως τον παραμελείς?
    δν ξέρω γιατί αυτός που ήταν δίπλα σου έφυγε, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φύγει κάποιος που έχεις δίπλα σου.
    αν πας σε ψυχολόγο το σίγουρο είναι πως στο τέλος δν θα σου πει πως λείπει η αγάπη στη ζωή σου.
    η δουλειά τους δν είναι για να σου πουν τί λείπει από τη ζωή σου.
    http://www.mazi.org.gr/

Betty-
    Guest
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Ω ρε δραμα. Μπεττυ, σου προτεινω να αλλαξεις σεναριο, και να μπεις σε μια χαρουμενη ασιθηματικη κομεντι, γιατι μονο εκει θα βρεις τον ερωτα, στα δραματα παντα τον χανεις!
    Ναι...

Τα ειδαμε....τα χαρουμενα.

Τι πικρες....αφησαν.

Τουλαχιστον ξεκινας δραματικα, ποσο πια δραματικα επειτα;................

Ξεκινας αισιοδοξα...

Καταλήγεις δράμα.Εκτοσ αν εισαι αναισθητος.

Ολα τα καλα τελιωνουν!

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα ψάξεις θα βρεις αυτόν τον ένα και μοναδικό που θα σε αγαπήσει πραγματικά, αυτόν που δε θα σε απογοητεύσει, ουτε θα φυγει μακριά σου οτιδηποτε κι αν συμβει .Αλλά θα πρέπει να ψάξεις για να τον βρεις, και δε θα πρεπει να εντυπωσιάζεσαι από ωραία λόγια και φλερτ ούτε από εξωτερικές εμφανίσεις και εντυπωσιασμούς. Μπορεί να ναι και κάτι απλό, θα το νοιώσετε αμοιβαία.
    ... Μπραβο Ιωαννη, ωραία... απάντησις.... αλήθεια!!!:):)

........................Αληθεια ομως... εσυ την βρηκες; :confused:;:p\

Εχω γινει τοσο ξενερωτη....
    Παγοκολωνα σκέτη....

.....Με νευριαζω!!!

Senior Member
    Δε χρειαζεται να ξεκινας με τα μυαλα στα συννεφα! να εισαι ανοιχτη και στις αρνητικες πιθανοτητες, ωστε αμα γινει κατι να μη σεπιασει εξ απροοπτου, αλλα να προσδοκας και να ονειρευεσαι τις θετικες, γιατι κανεις παει εκει που κοιταει!

Betty-
    Guest
    Μεγάλωσα

Μόνο τις αρνητικές σκέφτομαι για όλους

για όλα

Καχυποψία

Ανασφάλεια

Φοβος....

Λξεη κλειδι- φοβος!!!

Πως περνάει ο φόβος;;;

Betty-
    Guest