Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!
Ήθελα να ζητήσω την άποψη σας-βοήθεια σε κάτι που μ'απασχολεί!
Γνώρισα κάποιο άτομο από το fb όπου στη συνέχεια χωρίς να το καταλάβω τον ερωτεύτηκα (ναι είμαι gay) του το δωσα να το καταλάβει εμμέσως και ΜΑΛΛΟΝ το κατάλαβε... αρχίσαμε να επικοινωνούμε συχνά, δεν κάναμε ερωτικό διάλογο καμία σχέση, και συνέχεια με ρωτούσε αν θα πάω στη χώρα του να τον επισκεφθώ! Ζει εκτός Ελλάδας και μάλιστα εκτός Ευρώπης, τέλος πάντων!
Πήγα για μια βδομάδα... ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο όλα καλά όλα ωραία... Μου είπε ότι είχαν έρθει η αδερφή του με τ'ανήψια του οπότε θα ταν δύσκολο να βρεθούμε! Λίγο πάγωσα αλλά είπα οκ!
Τις τρεις πρώτες μέρες ούτε ένα τηλ... σαν να μην ήμουν εκεί!
Έπειτα εμφανίστηκε, από τη μια ήθελα να του δείξω ότι ενοχληθηκα με τη συμπεριφορά του... αλλά είπα άστο μη μιλάς!
Κατάλαβε ότι τον είχα ερωτευτεί αλλά εντάξει δεν έγινε κάτι το ξεκαθαρίσαμε όλα καλά όλα ωραία!
Αγαπηθήκαμε όμως πλατωνικά! Χαιρόμουν τουλάχιστον γιατί ίσως να ταν καλύτερα έτσι!
Κατάλαβα ότι τρώω ''εξάρτηση'' μαζί του αλλά με χαροποιούσε αυτό το γεγονός! Μάλιστα καταλάβαινα ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο!
Από τότε που γύρισα και μετά δεν ξέρω τι έγινε όμως... Δεν έχουμε ξαναμιλήσει σε live κατάσταση! Μου απαντάει στο fb μόνο αν του στείλω εγώ! Του ρωτάω πλαγίως όλα καλά;;; Μου λέει ναι...
Έχω φτάσει σ'ένα σημείο να βλέπω κάθε πρωί αν απάντησε στο mail μου κι απο κει εξαρτάται πως θα ναι η μέρα μου! Είπα να μη του στείλω μνμ για λίγο καιρό να δω αν θα μου στείλει αυτός! Αλλά δεν αντέχω... έχω φάει τρομερή εξάρτηση!