Εξάρτηση;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    Αν είναι να προχωρήσεις σε ένα τέτοιο βήμα και να αλλάξεις χώρα, πιθανότατα και ήπειρο απ' ότι κατάλαβα, πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά και να το οργανώσεις. Κι αν είναι η αφορμή για την ανανέωση που επιθυμείς και για να κάνεις μια καινούρια αρχή και να ζήσεις κάπου αλλού όπως εσύ επιθυμείς τότε είναι πολύ όμορφο όλο αυτό..

Από την άλλη, αυτό το ''δε θ' άντεχα με τίποτα να τον χάσω'' ναι, και ως φίλο, με βάζει σε σκέψεις για τις προσδοκίες που μπορεί να έχουν γεννηθεί μέσα σου, δεδομένου του πλατωνικού έρωτα που νιώθεις για το φίλο σου.
    Δε χρειάζεται να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου τα αισθήματά σου καθώς και το τι επιθυμείς από αυτόν τον άνθρωπο και τη σχέση σας, ώστε να μην απογοητευτείς μετά και πληγωθείς. Με τον εαυτό σου οφείλεις να είσαι ειλικρινής..
    Προτού δηλαδή, και αν τελικά, πάρεις την απόφαση να μετακομίσεις εκεί μόνιμα.

Γιατί είναι αλλιώς ένα ταξίδι / μια επίσκεψη κάτι το οποίο χαίρομαι που ρίσκαρες να το ζήσεις :)

Member
    Καλημέρα!!!!!!!
    Καλά σίγουρα δεν το σκέφτομαι το στυλ ότι πάω να πιω καφέ στη πλατεία! Εννοείται ότι έχεις απόλυτο δίκιο!

Θα μπορούσες να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λες ''σε βάζω σε σκέψεις''???? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κι εσύ κι όλα τα παιδιά μπορείτε να μιλάτε ανοιχτά! Αυτό θα έλειπε δα να παρεξηγηθώ!!!
    Όσο για το ταξίδι ρίσκο που λες... χαχαχαχχα είναι να γελάς, πήγα μόνος μου σε μια χώρα που δεν ήξερα κανέναν (γιατί κακά τα ψέμματα, δεν τον ήξερα) ούτε τη γλώσσα, ήταν το κάτι άλλο! Αλλά ευχαριστώ το Θεό που αξιώθηκα να το ζήσω!

Senior Member
    Καλημέρα :)

Δεν είναι καθόλου λίγο αυτό που έκανες.. follow your heart κατάσταση και μ' άρεσε πολύ!
    Ρε συ, άλλος δεν παίρνει το αυτοκίνητο να ταξιδέψει τρεις ώρες δρόμο, τι λέμε τώρα;
    Ρίσκο αλλά με παλμό.. Κάπως έτσι νιώθουμε ζωντανοί :)

Γράφοντας ότι με έβαλες σε σκέψεις εννοώ ότι προβληματίστηκα, σκέφτηκα δηλαδή μήπως ο λόγος που θέλεις να μετακομίσεις εκεί μόνιμα είναι όλα αυτά που νιώθεις για το φίλο σου και μόνο.
    Αλλά όπως σου έγραψα, η δική μου άποψη είναι ότι το καλύτερο για σένα έτσι όπως είναι τα πράγματα θα ήταν να προχωρήσεις σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή όχι μόνο για να ζήσεις κοντά του, αλλά επειδή όλο αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να διαμορφώσεις τη ζωή σου διαφορετικά στο σύνολό της.

Βλέπεις, βέβαια, πώς εξελίσσονται τα πράγματα ακούς τα μέσα σου και αποφασίζεις..

Senior Member
    Μήπως βιάστηκες?
    Χωρίς να έχεις καθαρές μέσα σου τις απαντήσεις σε διάφορα?
    Και κυνήγησες κάτι χωρίς να σου έχει δοθεί κανένα σημάδι πως στη φάση της ζωής του θέλει τα ίδια πράγματα που ζητάς εσύ?
    Μήπως ήθελες τόσο κάτι να συμβεί στη ζωή σου που η εμφάνιση ενός αγνώστου και μία σχετική επικοινωνία, έστω και επιφανειακή, τη θεώρησες ως κάτι παραπάνω απ' ό,τι είναι τελικά? Γιατί άρχισες με τη μία να νιώθεις δυνατά για κάποιον που (απ΄όσα ανέφερες) δε φαίνεται να "προκάλεσε/προσκάλεσε" ο ίδιος με τη συμπεριφορά του και μπορεί και να μη τον αφορούν καθόλου οι προσδοκίες σου. Μήπως σου γεννάς προφάσεις?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Προς crazy_diamond

Κοίτα για να πω την αλήθεια η επιλογή αυτής της χώρας θα ήταν, και για το λόγο που αναφέρεις αλλά και επειδή κακά τα ψέμματα! Να πας σε μια χώρα που δε ξέρεις κανέναν δεν είναι και το πιο εύκολο! Από την άλλη δε μου γεννήθηκε ξαφνικά αυτή η επιθυμία στυλ ''α τον γνώρισα θα πάω να ζήσω κοντά του!'' Αλοίμονο αν λειτουργούσα έτσι χαχαχα

Προς RainAndWind

Όχι δεν είναι έτσι... δεν λειτούργησα μ'αυτό το σκεφτικό! Απλά ξεκινήσαμε καθαρά μια γνωριμία μέσω fb και σιγά σιγά εξελίχτηκε έτσι! Με λίγα λόγια απέκτησα χωρίς να το καταλάβω ανεξήγητο ''σύνδεσμο'' μαζί του!

Senior Member
    Τι ζητάς απ' αυτόν? Φιλία, δεσμό, παρέα σκέτα?
    Πώς θα ξέρεις αν ζητάτε τα ίδια για να το πάτε παραπέρα?
    Γιατί δεν τον ρωτάς αν ενδιαφέρεται για κάποιο από τα παραπάνω?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Από το πρωτο σου μηνυμα, μπηκες στον κοπο πηγες τον ειδες αλλά όπως περιγραφεις αυτός δεν εδειξε ιδιαίτερο ενδιαφερον, δε φαινεται καν να το εκτίμησε, εδωσε προτεραιότητα σε συγγενείς που μπορεί να του βλεπει και καθε μερα και όχι σε καποιον που ταξιδεψε τοσες χιλιάδες μιλια αποκλειστικά για να τον συναντήσει. Απλά ήρθε και σε ειδε και τιποτα το αξιόλογο απ οσα περιμενες για μετά. Του ξεκαθάρισες όμως τον ερωτικό σκοπό για τον οποιο πηγες;

Σκέφτηκες καθόλου αν όλη αυτή η συνδεση και φιλία με το άτομο του δεν είναι τιποτα αλλο παρά μόνο δημιούργημα της σκεψης σου; και στη δική του σκέψη να μην υπάρχει απολύτως τιποτα αναλογο; απόδειξη και το ότι δε σου στελνει ο ίδιος μειλ απλά σου απαντά ξερά μετά που θα τον ρωτησεις. Σου διευκρίνησε ότι δεν ενδιαφερετε ερωτικά, που εσύ τοχες αυτό ως προτεραιότητα. Όλα αυτά θα πρεπει να σε απομακρυνουν σταδιακά, δεν υπάρχει άλλος τροπος, ο τυπος σου δειξε με αποδειξεις ότι δεν ενδιαφερετε, σε βλεπει απλά σαν γνωστό ή μακρινό φίλο και τιποτα αλλο.
    Κατευθυνε τη σκεψη σου αλλού, στη δουλειά, στα χομπι σου, σε ωραίες κοπέλες, σε δραστηριοτητες που θελουν σκέψη. Μόνο έτσι θα ξεφυγεις. Φευγε από τους τοπους όπου συνηθίζεις να καθεσαι και να τον σκέφτεσαι. Σταδικά να τον ξεχασεις και να απεξαρτητοποιηθείς.
    γιάννης

Member
    Δεσμό δε ζητάω διότι ξεκαθαρισμένα δεν μπορώ να έχω! Θα ταν εντελώς ανέφικτο να κυνηγήσω κάτι τέτοιο!

Τους συγγενείς του αυτούς δεν τους βλέπει κάθε μέρα διότι ζουν σε άλλη χώρα χαχαχα! Πέσαμε σε περίπτωση! Κοίτα κάνεις ένα λάθος δεν είναι έτσι διότι τις μέρες που περάσαμε μαζί τις περάσαμε 18 ώρες το 24ωρο! Μου είπε πράγματα για τη ζωή του που δεν τα λες τόσο εύκολα! Οπότε πιθανόν το αποκλείουμε το ενδεχόμενο!

Quote Originally Posted by Griego View Post
    Δεσμό δε ζητάω διότι ξεκαθαρισμένα δεν μπορώ να έχω! Θα ταν εντελώς ανέφικτο να κυνηγήσω κάτι τέτοιο!

Τους συγγενείς του αυτούς δεν τους βλέπει κάθε μέρα διότι ζουν σε άλλη χώρα χαχαχα! Πέσαμε σε περίπτωση! Κοίτα κάνεις ένα λάθος δεν είναι έτσι διότι τις μέρες που περάσαμε μαζί τις περάσαμε 18 ώρες το 24ωρο! Μου είπε πράγματα για τη ζωή του που δεν τα λες τόσο εύκολα! Οπότε πιθανόν το αποκλείουμε το ενδεχόμενο!
    Οπότε πήρες αυτό που ήθελες;
    γιάννης

Member
    Συγνώμη αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς... :-(

Quote Originally Posted by Griego View Post
    Συγνώμη αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς... :-(
    Από τα όσα γραφεις καταλαβα ότι τον ανθρωπο αυτό κατα βάθος και πάνω απ όλα τον ήθελες ερωτικά. Σωστά; Αυτό λέω ότι δεν σου έδωσε, τον έρωτα. Γι αυτό απογοητευθηκες.

Σε καθε περιπτωση με το πιο πάνω αναλυτικό μηνυμα μου σου σσυτηνω -γνωμη μου- τι να κανεις για να τον ξεχασεις.
    γιάννης

Μπερδεύτηκα...στην αρχή είπες πως δεν τον είδες σχεδόν καθόλου και τώρα λες πως όσες φορές τον είδες, ήταν επί 18 ωρες το 24ωρο.
    Λίγο αδόκιμο δεν είναι όλο αυτό?

Member
    χαχαχχα μισό λεπτό! είπα ότι πήγα για μια βδομάδα! Τις τρεις πρώτες μέρες ανέφερα ότι δεν τον είδα!

Ναι τον ήθελα ερωτικά αλλά μου ξεκαθάρισε και δέχτηκα ότι δεν παίζει κάτι ερωτικό, αλλά ταυτόχρονα γεννήθηκε κάτι άλλο και από πλευράς μου και από πλευράς του!
    Λόγω τιμής δεν θέλω να μου χρυσώσω το χάπι! Απλά λέω άντε μ'έχει χεσμένο (συγνώμη κι όλας) αλλά θα μου πει τόσα σημαντικά πράγματα για τη ζωή του;;; Είναι δυνατόν;;;

Senior Member
    Eγω δεν καταλαβαινω αφου και καλα δεν ειναι καθοοολου ομοφυλοφιλος, τι γουστο βρισκει να καθεται να σου μιλαει με τις ωρες, να πας να τον βρεις, να περνατε τοσες ωρες μαζι κτλ κτλ.

Member
    Να ναι φίλος μου ίσως;;; Εξάλλου του το ξεκαθάρισα όταν πήγα εκεί!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast