Originally Posted by
carrie
Μπορει να φανηκε ετσι, αλλα απευθυνομουν στους αλλους και οχι σε εσενα, και αυτο που ηθελα να πω ήταν να μην σου επιτιθενται γιατι σου τη λεγανε και ακρη δεν εβγαινε αφου εισαι απολυτη στην αποψη σου και απλα καυγας γινοτανε και δεν ειχε νοημα. και μπορει να εχεις δικιο εδω να ειρωνευονται και να λεμε και κακιες, αλλα ετσι γινεται παντου δυστυχως, κι αν ειναι φορουμ υποστηριξης, εδω δεν ειμαστε ψυχολογοι, ειμαστε προβληματισμενοι ανθρωποι, οποτε δε θα ειμαστε τελειοι! Κι επισης αμα καποιος ειρωνευτει μπορει να το κανει και πειραχτικά και οχι με κακια, αλλα και με κακια να το κανει, μια και δυο ειρωνειες δε σημαινει οτι ο ανθρωπος ειναι κακος, και αμα σε ενοχλει μπορεις να τον αγνοησεις. Εγω εχω ριξει 3-4 ιγκνορ π.χ. Κανεις δεν ειναι τελειος ομως. Και δυστυχως δε μπορουμε να βελτιωσουμε τους αλλους, μονο τον εαυτο μας μπορουμε, οπως μπορουμε να παρουμε αποστασεις απο αυτα που μας ενοχλουν. Κι εγω για παραδειγμα αμα εχω τα νευρα μου πρεπει να πανε με τα νερα μου οι αλλοι αλλιως θα γινει χαμος. Το καταλαβαινω ομως μετα και προσπαθω να μην ερχομαι σε τετοια θεση.