Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 210
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Και δεν έχω και πρόβλημα, απλώς όλοι μου τη λένε.
    Καλα βρε γουαιτ, εγω εχω θεματα, ο ανεμος εχει, ο κηπ εχει, η πανικουλα εχει, η φωτεινη εχει, ολοι εχουν εδω περα, εκτος απο σενα δλδ? Καπου εχουμε εμεις τα θεματα μας, καπου τα εχεις κι εσυ! Μπορει να ειναι οτι παρεξηγεισαι ευκολα για παραδειγμα! Εγω εχω κατι αλλο, ειμαι νευρικια, ο αλλος εχει κατι αλλο. Δεν ειναι κακο να ειμαστε ανθρωποι!

Banned
    γουαιτ ενα ειρωνικο χιουμορακι εκανα..δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις ασχημα.

αν πιστευεις οτι σε στηριζει η πανικουλα,τωρα εγω τι να πω!σε καταλαβαινω θελεις επικοινωνια,αλλα με σωστα ατομα γλυκια μου!οχι με καρναβαλους.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Καλα βρε γουαιτ, εγω εχω θεματα, ο ανεμος εχει, ο κηπ εχει, η πανικουλα εχει, η φωτεινη εχει, ολοι εχουν εδω περα, εκτος απο σενα δλδ? Καπου εχουμε εμεις τα θεματα μας, καπου τα εχεις κι εσυ! Μπορει να ειναι οτι παρεξηγεισαι ευκολα για παραδειγμα! Εγω εχω κατι αλλο, ειμαι νευρικια, ο αλλος εχει κατι αλλο. Δεν ειναι κακο να ειμαστε ανθρωποι!
    Όμως όταν λες ότι έχω θέμα τη στιγμή που όλοι μου επιτίθονται, μου επιτίθεσαι κι εσύ! Γι'αυτό το πήρα αρνητικά.

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    γουαιτ ενα ειρωνικο χιουμορακι εκανα..δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις ασχημα.

αν πιστευεις οτι σε στηριζει η πανικουλα,τωρα εγω τι να πω!σε καταλαβαινω θελεις επικοινωνια,αλλα με σωστα ατομα γλυκια μου!οχι με καρναβαλους.
    Νομίζω την έχεις παρεξηγήσει εκτός και αν με δούλευε ή με υποτίμησε αλλά και πάλι τη δεύτερη περίπτωση μπορώ να την δεχτώ αν ήταν για λίγο, γιατί με υποστήριξε. Και την έχω πολύ ανάγκη αυτή την υποστήριξη.

Senior Member
    το εγραψε στο θεμα της θετικης ανατροφοδοτησης δεν σου λεω ψεμματα δεν εχω λογο εμπιστευσου με αν μπορεις.θελω να σου δωσω ενα παραδειγμα τι λεω.....ερχεται η κοπελα μου και λεει<<τα λιθρινια που πηραμε δεν γιατι δεν τα φτιαχνεις να τα φας και ας λειπω εγω?>> εγω απανταω <<δεν θελω δεν γουσταρω θελω να τα φαμε μαζι>> τοτε λεει <<καλα τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση εχεις,που θεωρεις οτι δεν αξιζεις να τα φας μονος σου/>>εγω αυτο το ακουω σαν κριτικη στην πραγματικοτητα ομως χτυπησε φλεβα γιατι εγω δεν θα κατσω σπιτι μονος μου να μπω στην διαδικασια να τα φτιαξω και να τα φαω μονος μου,δεν γουσταρω,οταν ομως εκεινη ειναι, γουσταρω πολυ ,πιο πολυ το κανω για κεινη παρα για μενα και αυτο κατι λεει.....για μενα αυτο που μου λεει, ειναι σκληρη αγαπη δλδ μπορει να μου πει και κατι που διαφωνω στην αρχη αλλα οταν το δω μπορει να εχει και δικιο και το πιο σημαντικο ειναι για μενα για το καλο μου,δεν κερδιζει κατι εκεινη απο αυτο...καταλαβαινεις τι γραφω?ελπιζω να μην σε μπερδεψα...........

Banned
    Το κατάλαβα με τη δεύτερη. Άλλο να σου πει έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση άλλο εγωκεντρική.

Senior Member
    χαιρομαι,εγω ειμαι εγωκεντρικος νομιζω οτι ειναι και οι περισσοτεροι ανθρωποι,το θεμα εδω για μενα ειναι ποσο πολυ ειναι ο ακθενας μας ποσο επηρεαζει αρνητικα την ζωη του την σχεση του με τον εαυτο του και τους αλλους.....να σε ρωτησω?εσυ τι θα λεγες για σενα εισαι εγωκεντρικη?αν οχι καλως αν ναι ποσο και γιατι?δεν ειναι ερωτηση παγιδα.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Όμως όταν λες ότι έχω θέμα τη στιγμή που όλοι μου επιτίθονται, μου επιτίθεσαι κι εσύ! Γι'αυτό το πήρα αρνητικά.
    Μπορει να φανηκε ετσι, αλλα απευθυνομουν στους αλλους και οχι σε εσενα, και αυτο που ηθελα να πω ήταν να μην σου επιτιθενται γιατι σου τη λεγανε και ακρη δεν εβγαινε αφου εισαι απολυτη στην αποψη σου και απλα καυγας γινοτανε και δεν ειχε νοημα. και μπορει να εχεις δικιο εδω να ειρωνευονται και να λεμε και κακιες, αλλα ετσι γινεται παντου δυστυχως, κι αν ειναι φορουμ υποστηριξης, εδω δεν ειμαστε ψυχολογοι, ειμαστε προβληματισμενοι ανθρωποι, οποτε δε θα ειμαστε τελειοι! Κι επισης αμα καποιος ειρωνευτει μπορει να το κανει και πειραχτικά και οχι με κακια, αλλα και με κακια να το κανει, μια και δυο ειρωνειες δε σημαινει οτι ο ανθρωπος ειναι κακος, και αμα σε ενοχλει μπορεις να τον αγνοησεις. Εγω εχω ριξει 3-4 ιγκνορ π.χ. Κανεις δεν ειναι τελειος ομως. Και δυστυχως δε μπορουμε να βελτιωσουμε τους αλλους, μονο τον εαυτο μας μπορουμε, οπως μπορουμε να παρουμε αποστασεις απο αυτα που μας ενοχλουν. Κι εγω για παραδειγμα αμα εχω τα νευρα μου πρεπει να πανε με τα νερα μου οι αλλοι αλλιως θα γινει χαμος. Το καταλαβαινω ομως μετα και προσπαθω να μην ερχομαι σε τετοια θεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    θελω να σου δωσω ενα παραδειγμα τι λεω.....ερχεται η κοπελα μου και λεει<<τα λιθρινια που πηραμε δεν γιατι δεν τα φτιαχνεις να τα φας και ας λειπω εγω?>> εγω απανταω <<δεν θελω δεν γουσταρω θελω να τα φαμε μαζι>> τοτε λεει <<καλα τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση εχεις,που θεωρεις οτι δεν αξιζεις να τα φας μονος σου/>>εγω αυτο το ακουω σαν κριτικη στην πραγματικοτητα ομως χτυπησε φλεβα γιατι εγω δεν θα κατσω σπιτι μονος μου να μπω στην διαδικασια να τα φτιαξω και να τα φαω μονος μου,δεν γουσταρω,οταν ομως εκεινη ειναι, γουσταρω πολυ ,πιο πολυ το κανω για κεινη παρα για μενα και αυτο κατι λεει.....για μενα αυτο που μου λεει, ειναι σκληρη αγαπη δλδ μπορει να μου πει και κατι που διαφωνω στην αρχη αλλα οταν το δω μπορει να εχει και δικιο και το πιο σημαντικο ειναι για μενα για το καλο μου,δεν κερδιζει κατι εκεινη απο αυτο...
    Βρηκα το αρσενικο μου αλτερ ιγκο? Δε μαγειρευω σχεδον ποτε αμα ειναι να φαω μονο εγω :P

Banned
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    χαιρομαι,εγω ειμαι εγωκεντρικος νομιζω οτι ειναι και οι περισσοτεροι ανθρωποι,το θεμα εδω για μενα ειναι ποσο πολυ ειναι ο ακθενας μας ποσο επηρεαζει αρνητικα την ζωη του την σχεση του με τον εαυτο του και τους αλλους.....να σε ρωτησω?εσυ τι θα λεγες για σενα εισαι εγωκεντρικη?αν οχι καλως αν ναι ποσο και γιατι?δεν ειναι ερωτηση παγιδα.......
    Νομίζω είμαι φυσιολογικά εγωκεντρική, αν και δεν ξέρω πως ερμηνεύεται αυτό, έχει πολλές ερμηνείες πολλές φορές πιστεύω ότι όλα στρέφονται γύρω από μένα σε αυτό ίσως λίγο υπερβάλλω γιατί το έχω ανάγκη αλλά εγώ το λέω με την ερμηνεία της εγωίστριας δηλαδή να με ενδιαφέρει μόνο η πάρτη μου και με ενδιαφέρει όπως σε όλο τον κόσμο, όμως δεν θέλω να πληγώσω κάποιον.

Banned
    Μπορει να φανηκε ετσι, αλλα απευθυνομουν στους αλλους και οχι σε εσενα, και αυτο που ηθελα να πω ήταν να μην σου επιτιθενται γιατι σου τη λεγανε και ακρη δεν εβγαινε αφου εισαι απολυτη στην αποψη σου και απλα καυγας γινοτανε και δεν ειχε νοημα. και μπορει να εχεις δικιο εδω να ειρωνευονται και να λεμε και κακιες, αλλα ετσι γινεται παντου δυστυχως, κι αν ειναι φορουμ υποστηριξης, εδω δεν ειμαστε ψυχολογοι, ειμαστε προβληματισμενοι ανθρωποι, οποτε δε θα ειμαστε τελειοι! Κι επισης αμα καποιος ειρωνευτει μπορει να το κανει και πειραχτικά και οχι με κακια, αλλα και με κακια να το κανει, μια και δυο ειρωνειες δε σημαινει οτι ο ανθρωπος ειναι κακος, και αμα σε ενοχλει μπορεις να τον αγνοησεις. Εγω εχω ριξει 3-4 ιγκνορ π.χ. Κανεις δεν ειναι τελειος ομως. Και δυστυχως δε μπορουμε να βελτιωσουμε τους αλλους, μονο τον εαυτο μας μπορουμε, οπως μπορουμε να παρουμε αποστασεις απο αυτα που μας ενοχλουν. Κι εγω για παραδειγμα αμα εχω τα νευρα μου πρεπει να πανε με τα νερα μου οι αλλοι αλλιως θα γινει χαμος. Το καταλαβαινω ομως μετα και προσπαθω να μην ερχομαι σε τετοια θεση.
    Ρε συ, ΜΗΝ τους δικαιολογείς εγώ πως μπορώ και είμαι καλή και δεν πειράζω ούτε μύγα που λέει ο λόγος; Ουσιαστικά ήταν σαν να τους έλεγες, αφήστε την αυτή, έχει πρόβλημα δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον, όμως δεν είναι έτσι, απλά δεν ανέχομαι την κακία. Και εξάλλου γιατί το έκανες; Μη μου πεις ότι όλοι έχουμε ελαττώματα, γιατί σου είπα εγώ δεν πειράζω κανέναν, εκτός και αν με πειράξει. Άρα αφού μπορώ να είμαι εγώ έτσι, μπορείς κι εσύ.

Senior Member
    Αφηστε την δε μπορει να βγει ακρη με τη συζητηση! Βγηκε? Οχι!!!!

Banned
    Τι λες πάλι ρε;

Senior Member
    Πολυ ωραια,ρε κοπελια με πολυ σεβασμο στο γραφω ολοι εχουμε αναγκη να ασχολουνται μαζι μας και ξερεις τι εχουμε περισσοτερο αναγκη την αγαπη να μας αγαπανε πραγματικα για αυτο που ειμαστε...και τον εγωκεντρισμο τον φερνει η ελειψη αγαπης της πραγματικης αγαπης οχι της χειριστικης η της ιδιοτελους αγαπης εκει ειναι το ζουμι για μενα.....συμφωνεις?

Senior Member
    αυτο ειναι δικο σου και δεν χωραει εδω............................................ ..

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast