Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτογράψω...
Η σχέση μαζί του ξεκίνησε σαν όνειρο. Τόσο ξαφνικά...βιαστικά...δεν είχα ξανανιώσει τόση ευτυχία...έκλαιγα από χαρά γιατί δεν άντεχα τόση ευτυχία. Είχαμε άψογη επικοινωνία και μου έδινε ό,τι είχα ανάγκη...τρυφερότητα...καταν όηση...τα πάντα που μπορεί να ζητήσει ένας άνθρωπος μέσα από μια σχέση.
Στις 2 εβδομάδες της σχέσης αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε. Δεν είχα την οικονομική άνεση να νοικιάσω σπίτι ή να το επιπλώσω. Τα έκανε όλα εκείνος.Για μένα όπως έλεγε.Για να είμαι εγώ καλά.
Μέσα σε ένα μήνα έφυγα από τη δουλειά μου για να δουλέψω στη δική του δουλειά.Είχαμε μικρο-συγκρούσεις...αλλά ποιος δεν έχει τέτοια σε μια σχέση?!
Οι μικρο-συγκρούσεις έγιναν καυγάδες...έντονοι τσακωμοί για μικρά πράγματα κατ'εμέ...γιατί το φαγητό δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε...γιατί άνοιξα το παράθυρο ενώ δεν ήθελε...γιατί το αναψυκτικό που του έφερα από το ψυγείο ήταν ζεστό...Τώρα που τα γράφω μου φαίνονται πολύ μικρά και αστεία...αλλά οι αντιδράσεις του για μένα ήταν υπερβολικές. Οι τσακωμοί μπορεί να ήταν και καθημερινοί. Άρχισα να κλείνομαι στον εαυτό μου. Έκλαιγα.Είχα θυμό.Μια μέρα με χαστούκισε αλλά δεν θυμάμαι το λόγο όσο κι αν προσπαθώ.Πληγώθηκα.
Η ερωτική μας ζωή δεν ήταν καλή από την αρχή. Δεν είχα καταλάβει τίποτα.Δεν ήξερα τι έφταιγε. Δεν είχαμε συχνή ερωτική επαφή. Ήταν πολύ σύντομη. Μόλις ολοκλήρωνε μου έδειχνε ότι στεναχωριόταν...σαν να μην έκανε κάτι καλά.Δεν του έδειχνα κάτι. Τον παίνευα σαν άντρα και του έδειχνα ότι τον θέλω ερωτικά.Ήταν σαν να μην άκουγε. Μετά από 2-3 μήνες σχέση, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για την πρόωρη εκσπερμάτιση. Αντιλήφθηκα ότι κάτι τέτοιο αντιμετωπίζαμε. Μίλησα στο γυναικολόγο μου γι'αυτό. Δεν ήξερα σε ποιον άλλον να μιλήσω. Μου πρότεινε να μιλήσω σε έναν γνωστό του ανδρολόγο. Του μίλησα. Μου είπε οτι για έναν 25χρονο δεν είναι φυσιολογικό να ολοκληρώνει μέσα σε 1-2 λεπτά και ότι θα έπρεπε να ζητήσει βοήθεια. Το συζήτησα ανοιχτά με τον σύντροφο μου αυτό. Εδειξε ότι αποδέχτηκε ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα και ότι θα πηγαιναμε σε γιατρό. Ποτέ δεν έγινε αυτό.
Κάλεσα μια ανοιχτή γραμμή για τέτοια θέματα. Ζητούσα απεγνωσμένα βοήθεια. Δεν ήθελε εκείνος να ζητήσει όμως βοήθεια από κανέναν.
Ο καιρός κύλησε έτσι...τσακωμοί..αραιή ερωτική επαφή...δουλειά...φαγητό...ύπ� �ος. Όποτε μπορούσα έφερνα τη συζήτηση στο θέμα αυτό. Θύμωνε...φώναζε..μου έλεγε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα και ότι σκέφτομαι μόνο το σεξ. Μα δεν ήταν έτσι. Τον λατρευα..ήθελα να είμαστε καλά. Να τον χαρώ..να τον γνωρίσω..να ζήσω μαζί του.
Φτάσαμε στο σημείο να μένουμε στο ίδιο σπίτι και να μη μιλάμε. Δεν άντεχα. Πριν απο 2 βδομάδες του ειπα..ή πάμε στο γιατρό ή φευγω από το σπίτι...Μου είπε δεν ξέρω τι θέλω...και έφυγα.
Λένε ότι σε μια σχέση φταίνε και οι 2...και το ξέρω.Το ξέρω ότι αν ήμουν πιο ώριμη...πιο σοφή θα αντιδρούσα αλλιώς. Δεν ήξερα τι να κάνω.
Τώρα μου λεει ότι πάντα στα δύσκολα έφευγα και οτι με αγαπάει. Τον λατρεύω. Πριν από λίγο μου έφερε μερικά προσωπικά αντικείμενα και τρόφιμα απο το παλιό μας σπίτι και έκλαιγα στην αγκαλιά του. Λέγαμε ο ένας στον άλλον πόσο αγαπιόμαστε κ κλαίγαμε. Έστω για λίγο όσο με είχε αγκαλιά ένιωσα ασφαλής...ευτυχια...ηρεμία..
Εκανα όνειρα για αυτον τον άνθρωπο. Ηθελα να κανω οικογενεια μαζί του. Να γεράσω δίπλα του.Τον αγάπησα όπως η μάνα το παιδί. Αν πόναγε πόναγα κι εγω. Τώρα νιώθω ότι έκανα λάθος που έφυγα.
Είμαι πολύ μπερδεμένη.