Καλησπερα σε ολους σας...
Ειμαι 29 χρονων. Εχω κανει καμποσες σχεσεις αρχικα πιο χαζες-παιδικες, αργοτερα πιο σοβαρες.
Παντα με αφηνουν. παντα. και συνηθως για καποια αλλη ειτε υπαρκτο προσωπο ειτε για να την βρουν μετα (οσο πιο αμεσα γινεται).
Μπορω να καταλαβω τα λαθη που εκανα οσο ημουν πιο μικρη... και καθε φορα προσπαθουσα να τα διορθωσω. Αλλα πλεον δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο.
Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορω να ξεπερασω πια τον χωρισμο. Ισως παλαιοτερα να μπορουσα. Τωρα πια οχι.
Εχω διαφορα ψυχολογικα κυριως στρες πολυ φοβιες ταση για αδρανεια αλλα προσπαθω να βγαζω αυτο το κομματι εξω απο αυτο που λεμε ερωτικο.
Και ολοι φευγουν φευγουν χωρις συνηθως να εχει γινει κατι σοβαρο....χωρις ακομα και να χουν καποιο τρελλο παραπονο.
Εντωμεταξυ ενω δεν ειχα ποτε θεματα με τις αλλες γυναικες ... πλεον εχω γεμισει χιλιαδες κομπλεξ... νοιωθω οτι ολες ειναι πολυ πιο ομορφες, ενδιαφερουσες και οτι εγω ειμαι ενα τιποτα. Ζηλευω , ζηλευω πολυ αφορητα .... ειδικα αν περιτρυγιριζομαι απο εντυπωσιακες κοπελες ....Καθε μια που βλεπω σκεφτομαι πως ο πρωην μου θα με παραταγε για αυτην και αυτην και αυτην.... Δεν περιμενα ποτε πως θα γινομουν τοσο επιφανειακη αλλα εχω πληγωθει πολυ. Νοιωθω οτι με αφηνουν σαν στυμμενη λεμονοκουπα. Βλεπω τον πρωην μου πχ να χαζολογαει με αλλες 10 σαν να μην τον νοιαζει σαν να μην εμεινε τιποτα απο τα 3 χρονια που μασταν μαζι...
Δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα θελα να προχωρησω σε κατι καινουριο ... μου πηρε καιρο να μαθω δειλα δειλα να μοιραζομαι να ανοιγομαι σε σχεσεις και δεν θελω να ξαναπερασω παλι εναν φαυλο κυκλο.
Φοβαμαι οτι ολο αυτο το αρνητικο που εχει δημιουργηθει μεσα μου μετατρεπεται σε μισος. Μισος κυριως για τους αντρες. Τους βλεπω πια σαν αδειους κενους ψευτες και χειροτερα...
Και μενα μες στην μιζερια.
Αν καποιος με αξιολογουσε συμφωνα με τα γενικα κριτηρια που επικρατουν τα χω ολα.
Αλλα οι σχεσεις ειναι πολυ πιο περιπλοκες και ενω γενικα ποτε δεν καταπιεζα , δεν εκανα ζηλιες ,γκρινιες,υστεριες ισως τελικα να μαι δεν ξερω τοσο ψυχολογικα ασταθης που ολοι να φευγουν τρεχοντας για κατι πιο νορμαλ....