Συνεχεια με αφηνουν... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    στους 5 συνηθιζεις. αλλο να κλαις για εναν και μοναδικο και αλλο για 5. εγω ειμαι ερωτευμενη(στο διαολο) με αυτον, εσυ εισαι ερωτευμενη και με τους 5? οχι προφανως.οποτε χεστηκες.
    οταν λεω δεν εισαι η μονη το εννοω. βλεπω τις κοπελες γυρω μου τι εχουνε ζησει. την προηγουμενη βδομαδα μιλουσα με την ξαδερφη μου 30 χρονων πολυ πολυ ομορφη και την εχει πατησει πανω απο 5 φορες. ο ενας την κερατωνε,ο αλλος ηταν ψυχακιας,ο αλλος την προσβαλε συνεχως,ο αλλος την εχει γραμμενη. αυτα βλεπω κι εγω και απογοητευομαι. αν ο πρωτος μου φερθηκε σκατα δε θελω να φανταστω τι θα μου κανουν οι επομενοι.
    οτι τους αφησεις να σου κανουν, θα σου κανουν οι επομενοι.
    οσο πιο συντομα καταλαβεις οτι ειναι στο δικο σου χερι το τι αφηνεις τους αλλους να σου κανουν, τοσο λιγοτερο θα ταλαιπωρηθεις ;)

Senior Member
    που το στηριζεις αυτο? δηλαδη υπαρχει καποιο μαγικο κολπο για να μεινουν πιστοι οι αντρες?

που το στηριζεις αυτο? δηλαδη υπαρχει καποιο μαγικο κολπο για να μεινουν πιστοι οι αντρες?
    ναι....να είναι με γυναίκες που τις θαυμάζουν και τις θέλουν πολύ.....

Junior Member
    η Remedy εννοει οτι τις ασχημες συμπεριφορες τις επιτρεπουμε εμεις οι ιδιοι με την συμπεριφορα μας ...δινωντας το πατημα να συμβουν ή έστω μη αντιδρωντας οταν συμβαινουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ναι....να είναι με γυναίκες που τις θαυμάζουν και τις θέλουν πολύ.....
    ε καλα μην το λες με σιγουρια. υπαρχουν απειροι αντρες που εχουν στο αιμα τους την απιστια

ε καλα μην το λες με σιγουρια. υπαρχουν απειροι αντρες που εχουν στο αιμα τους την απιστια
    σίγουρα...δεν μιλάμε όμως για τις εξαιρέσεις αλλά για τον κανόνα.

Senior Member
    Εμείς δλδ με τι σας απατάμε?
    Μάλλον έχουμε ίσο μερίδιο ευθύνης...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Naruda View Post
    η Remedy εννοει οτι τις ασχημες συμπεριφορες τις επιτρεπουμε εμεις οι ιδιοι με την συμπεριφορα μας ...δινωντας το πατημα να συμβουν ή έστω μη αντιδρωντας οταν συμβαινουν
    α γεια σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    με αλλα θυματα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Δεν ρωτησες " Εσεις γιατι μας απατατε''?
    Αρα οπως εθεσες το ερωτημα σου εσυ σαν αντρας δειχνεις πως σε αυτο το θεμα δεν μας δινεις ισο ποσοστο απιστιας...απο μονο του κατι λεει αυτο.
    αναλογικα και με το μεριδιο ευθυνης

Senior Member
    αν το "ταιρι" σας ειναι το εχει στο αιμα να απατησει,η σουπερ γυναικα να εισαι θα σε απατησει οσο υπεροχη και να εισαι.
    Και μαλιστα με καμια που ολοι θα αναρωτιουνται γιατι αφησε το μοντελο και πηρε την αλλη
    Το να απατησει η οχι δεν εξαρταται μονο απο τη γυναικα,εξαρταται και απο το ετερον ημιση,ποσο αντεχει στους πειρασμους και τι ηθικες κατευθυνσεις εχει.(αν εχει).

Senior Member
    Ότι δεν έχεις πια ρομαντικές ιδέες περί μεγάλου έρωτα, δε σημαίνει κατά πρώτον ότι αυτό είναι κακό, ούτε ότι είσαι μηδενίστρια. Για μένα η απαίτηση να γίνει ο άλλος ο ένας και μοναδικός και ο για πάντα, είναι από τις πλέον εξιδανικευμένες, εκτός πραγματικότητας πια και ανεδαφικές απόψεις που μπορεί κάποιος να κρατάει για τον έρωτα. Είναι προσωπική μου άποψη φυσικά και απλά την παραθέτω γιατί ίσως σε ενδιαφέρει να το δεις κι αλλιώς. Naruda, αυτές οι προσδοκίες πως θα έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μας και κατευθείαν όλοι οι άλλοι εκπρόσωποι του φύλου του θα πάψουν να υπάρχουν για μας, δεν παίζουν. Θυμάμαι πάντα τη συνέντευξη της άννας παναγιωτοπούλου, που είχε ρωτηθεί για το θέμα της απιστίας, αν θα τη #συγχωρούσε/επέτρεπε# Είχε πει -στο περίπου- το πολύ σοφό για μένα πως δεν είχε την απαίτηση επειδή αυτή είχε μπει στη ζωή ενός άντρα, ο άντρας αυτός θα ξέχναγε πως υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στον κόσμο. Αυτό ισχύει για κάθε φύλο (και όχι μόνο για το δίπολο άντρας/γυναίκα).

Τώρα, καμία σχέση δεν είναι ίδια με την άλλη, ούτε έχει όμοια χαρακτηριστικά και συνισταμένες. Σε όλες μας τις σχέσεις μπαίνουμε κουβαλώντας και την ιστορία μας, και τα βιώματά μας/εμπειρία ή απειρία, τις απόψεις που φέρουμε και την προσωπικότητά μας με όσα περιέχονται εκεί. Αν εσύ λοιπόν λέω για παράδειγμα αιώνια πίστη από ένα άτομο που δεν πιστεύει σ' αυτή, ή που δεν θέλει να ισχύει για τον ίδιο, ή που τελικά δεν τον αφορά για έναν ή άλλο λόγο, θα σου πρότεινα να ψάξεις μήπως εσύ δεν έκανες σωστή αξιολόγηση του προσώπου εκείνου.

Όσο για τα θέματα της αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης, ανασφαλειών και τα λοιπά, καθώς και το ζήτημα της ζήλειας, δε θεωρώ πως μπορούν να ερευνηθούν, να βρεις τη ρίζα τους και να τα φτιάξεις δίχως τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Μπορεί να σου φαίνεται πως έρχονται από τους δεσμούς σου, από το πώς και γιατί τέλειωσαν αυτοί, αλλά στην πραγματικότητα να έχουν άλλες, βαθύτερες πλευρές που χρειάζονται ψάξιμο. Δεν πιστεύω πως μέσω ενός φόρουμ λύνονται τέτοια θέματα, απλά ίσως με τη συζήτηση σου δοθεί η δυνατότητα να δεις κάτι νέο που θα σε πάει κάπου αλλού.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

στους 5 συνηθιζεις. αλλο να κλαις για εναν και μοναδικο και αλλο για 5. εγω ειμαι ερωτευμενη(στο διαολο) με αυτον, εσυ εισαι ερωτευμενη και με τους 5? οχι προφανως.οποτε χεστηκες.
    οταν λεω δεν εισαι η μονη το εννοω. βλεπω τις κοπελες γυρω μου τι εχουνε ζησει. την προηγουμενη βδομαδα μιλουσα με την ξαδερφη μου 30 χρονων πολυ πολυ ομορφη και την εχει πατησει πανω απο 5 φορες. ο ενας την κερατωνε,ο αλλος ηταν ψυχακιας,ο αλλος την προσβαλε συνεχως,ο αλλος την εχει γραμμενη. αυτα βλεπω κι εγω και απογοητευομαι. αν ο πρωτος μου φερθηκε σκατα δε θελω να φανταστω τι θα μου κανουν οι επομενοι.
    Ναι γιατί ο νους τους βρίσκεται πάνω από το κεφάλι τους!!! Κι όσο δεν τον βαζουν στο κεφαλι αυτά θα παθαίνουν. Σαν χαζούλες γκομενίτσες, αντικείμενα ηδονής. Θύματα της δικής τους επιπολαιότητας και ανωριμότητας και του ευκολου θαμπώματος. Να μαθουν να δινονται σ’ αυτόν που λιώνει από αληθινή αγάπη γι αυτές.
    γιάννης

Page 3 of 3 FirstFirst 123