Originally Posted by
ioannis2
Δεν έχω δει φωτογραφία της. Και πάλι λέω ότι με επιφύλαξη μπαίνω σε τετοιες γνωριμίες. Και βεβαια υπάρχει το ενδεχόμενο αν βρεθούμε να μην αρέσει ο ένας στον άλλο.
Όμως αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως δεν της κίνησα το ενδιαφέρον στο βαθμό που έπρεπε, το να μπω στη φαντασία της, να την φλερτάρω, να της δημιουργήσω αισθήματα. Και γι αυτό είναι διστακτική να ανταλλάξουμε τηλέφωνο. Ήταν και οι κουβεντες της προψές, για έλλειψη αυθορμητισμού, για το αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και είμαι στον υπολογιστή, όμως σ΄ αυτό της απάντησα τεκμηριωμένα και φαίνεται να το δέχτηκε, γαι συζήτηση περίπου σα να της επιαρνα συνέντευξη. Σα να βγαζα συμπέρασμα για απόρριψη ή απομάκρυνση της.
Κάτσε ρε συ, αφού και αυτή το ίδιο δεν κάνει?φλερτάρει μέσω υπολογιστή??γιατί λοιπόν να μη γυρίσει και αντίστροφα η ερώτηση:δεν έχει κάτι άλλο να κάνει και κάθεται στο πισι?ανθρώπινα είναι αυτά..τώρα, να μην της έχεις δημιουργήσει αισθήματα..λογικό είναι.Πως να δημιουργηθούν αισθήματα?αφού δεν ξέρει καν πως είσαι φατσικώς..ενθουσιασμός και περιέργεια θέλουμε να της δημιουργηθεί.
Το να φοβάται να δώσει το τηλέφωνο της ή να ντρέπεται για την εμφάνιση της δεν νομίζω να ισχύει, ίσως να την αγχώνει μόνο ή να περιμένει κάτι παραπάνω από εμένα και μετά. Άλλη σχέση δε φαίνεται να έχει, δεν θα καθόταν με τις ώρες στον υπολογιστή και να ψάχνεται.
Ναι δε νομίζω να έχει σχέση..αλλά υπάρχει ταμπού ως προς τις διαδικτυακές γνωριμίες και προφανώς το έχει κι αυτή.
Είναι και το ότι ψες, μετά δηλδ τη συζήτηση που είχαμε προψες, δεν μπήκα καν στο φορουμ, και να μπαίνουν σκέψεις για το πως το εξέλαβε αυτό, πχ ότι έδωσα τέλος, ότι κατάλαβα πως δεν της άρεσα σαν χαρακτηρας και ντρεπομαι να συνεχίσω, ή ότι το να συνεχίσω θα ναι σα να την παρακαλώ. Όμως γενικά απ αυτά που μου είπε μου δημιούργησε θετική εντύπωση και της το είπα αυτό.
Καλά δεν πρόκειται να εισπράξει κάτι τέτοιο.Ίσα ίσα που αν κάτι υπάρχει, θα την τσιγκλίσει η στάση σου.Απλώς μη σταματήσεις να της μιλάς απότομα διότι θα είναι σα να λες "δε δέχθηκες να βγούμε, δε σου ξαναμιλάω".Παίξτο κουλ απλά.Δε θέλει να βγει, με γεια της με χαρά της.
Το να ψάξω να την βρω εκεί που συχνάζει είναι μεν ρομαντισμός, είναι όμως και σαν να φαίνομαι λιγούρης; ή να συνεχίσω απόψε σαν να μη συνέβη τίποτα;
Όχι δε θα είσαι λιγούρης.Διεκδικητικός θα είσαι.Απλώς δώσε χρόνο.Αν συνεχίσει να σου κινεί η κοπέλα το ενδιαφέρον χωρίς την προσδοκία του ραντεβού, τότε επιδίωξε κάτι.Εάν ξενέρωσες επίσης δεν πειράζει.