Results 16 to 30 of 58
Thread: διαδυκτυακή γνωριμία
-
25-05-2011, 04:11 #16
- 25-05-2011, 08:58 #17
Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις. Με καλύψατε σε αρκετά σημεία. Σίγουρα δεν μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη για το με ποιον ή ποια μιλά. Ένα πράγμα που πάντα έρχεται στο νου όταν μιλάμε για διαδικτυακές γνωριμίες και αναφέρεται το ίδιο και σε άντρες και σε γυναίκες, είναι ότι για να μπει κάποιος/α σε σάητ γνωριμιών είτε έχει εμφανισιακό πρόβλημα είτε για κάποιο άλλο λόγο δυσκολεύεται να βρει (πχ χαρακτήρας, χωρισμένος/η με παιδιά) ή έχει αποκλειστικό σκοπό το σέξ. Αυτό που έχω διαπιστώσει, και τόχω ξαναπεί εδώ, είναι ότι από τον τρόπο που γράφει κανείς, το ύφος, το λεξιλόγιο και κυρίως τον τρόπο σκέψης και τις απαντήσεις που δίνει μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για το χαρακτήρα του.
Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί με τέτοια σάητ. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον για διαδικτυακές γνωριμίες και για το συγκεκριμένο σάητ ένας φίλος οπότε είπα δε χάνω τίποτα να κάνω δοκιμή και τελικά μου βγήκε αυτή η ιστορία που σας γράφω. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να στηριζόμαστε και να περιμένουμε να μας προκύψει από το διαδίκτυο.
Όταν έχω κάτι νεότερο θα σας πω. Ψες δεν μπόρεσα να μπω στο σάητ.γιάννης
25-05-2011, 11:51 #18
εγω πιστευω οτι ολα θα ερθουν μονα τους...εσυ κοιτα να σαι ειλικρινης κ η συζητηση θα παει μονη της βεβαια μια κ ειστε απο την ιδια πολη....τη πανεμορφη κυπρο αν καταλαβα πες της να συναντηθειτε δεν ειναι κακο..να πατε για ενα καφε κ σε ερωτικο να μην εξελιχθει μπορει να βγει μια φιλια που κ αυτο ειναι εξισου καλο μην εχεις ανχος!!!
25-05-2011, 13:42 #19
πάντως σαν άτομο κατάφερα να της κινήσω το ενδιαφέρον, όμως μου έβγαλε τα περί σοβαρότητας, για ζώδια και απόμακρου στο χαρακτήρα που φάνηκε ως τετοιο να με βλέπει, αν και της έδωσα κάποιες καλές απαντήσεις και χαλάρωσα κάπως τη συζήτηση. Το να ανταλλάξουμε τηλέφωνα,πρώτα και εάν με το καλό ωριμάσει η κατάσταση, το να το πάω αμέσως εκεί θεώρησα ότι ζημιά θα κάνει.
γιάννης
25-05-2011, 14:07 #20
Κοιτα, ολοι υποτιτθεται και οταν βλεπουν ζωντανα καποιον "καταλαβαινουν" τι φρουτο ειναι, αλλα ποσες φορες εχουμε ολοι πεσει εξω; Δηλαδη μαλλον περισσοτερη σημασια εχει το εσυ τι καταλαβαινεις, αν οντως δλδ βλεπεις αυτα που υπαρχουν, ή βλεπεις αλλα αντ΄αλλων, και αυτο γινεται και πραγματικα και διαδικτυακα..
25-05-2011, 16:14 #21
Απ: έχω μάθει στη ζωή μου να κρατώ αποστάσεις και να ξανοίγομαι αφού δοκιμάσω καλά τον άλλο, τον παρατηρήσω και είμαι όσο πιο βέβαιος γίνεται, γι αυτό και αρκετοί με θεωρούν απόμακρο.
Πάντως οι φιλίες που έχω κάνει, και δεν είναι πολλές αλλά όσες χρειάζομαι και καλές, είναι όλες μακροχρόνιες και έχουν αποδειχτεί όντως φιλίες. Τους υπόλοιπους είτε τυπικά ή απλές γνωριμίες.
Στο προηγούμενο μου μήνυμα, το έχω διαπιστώσει και είδα ότι ισχύει αρκετά. Επεδίωξα να γνωρίσω άτομα που μου χαν κάνει εντύπωση και δεν έχω πέσει έξω (πολύ λίγους βέβαια επεδίωξα να γνωρίσω). Ακόμα και διαδικτυακά ο αλήτης κι ο ανώμαλος ξεχωρίζει από τον σοβαρό και τον νορμάλ, και όσα ψέματα και προσποιήσεις να κάνει κάπου θα πέσει έξω. Και εννοείτε ότι δεν επιδιώκεις γνωριμία από τη μια μέρα στην άλλη.
Δεν ξέρω αν άλλοι τα καταφέρνουν το ίδιο ή αν πέφτουν έξω και μάλιστα σε σημαντικά θέματα.γιάννης
09-06-2011, 08:33 #22
Η διαδυκτυακή συζήτηση εξακολουθεί μαζί της, πάνω από 20 μέρες. Ανταποκρίνεται η κοπέλα και μου απαντά στα μηνύματα. Μου έχει πει αρκετά γι αυτήν όπως κι εγώ το ίδιο για μένα, τα οποία δεν έχει αμφισβητήσει. Μέσα από τη συζήτηση γενικά μου έδωσε θετική εικόνα. Το ζήτημα είναι ότι δε θα μπορούσε να συνεχιστεί επ αόριστον μια διαδικτυακή συζήτηση.
Προψές που μιλήσαμε της έθιξα ξανά με έμμεσο τρόπο να ανταλλάξουμε τηλέφωνα. Μου είπε ότι είναι παραξενη σ΄αυτά, για μένα ότι έχω πολλή υπομονή και θα προτιμούσε να με έβλεπε τυχαία. Μου είπε που συνήθως συχνάζει τα απογεύματα και πως θα την ξεχωρίσω αν ενδιαφέρομαι να την δω. Αυτό ίσως και να το πε ειρωνικά ή να το εννοούσε....δεν ξέρω και της απάντησα αόριστα: θα δω. Θα το έβλεπα ξενερωτικό ή σαν να παρακαλώ, σαν βλακεία το να πάω και να σταθώ εκεί να την περιμένω. Μου έθιξε και θέμα αυθορμητισμού και του τρόπου με τον οποίο κατευθύνω τη συζήτηση και σαν επιχείρημα πως ο τρόπος που γραφω είναι ο τρόπος που σκέφτομαι.
Και για να μαστε και συνεπείς, πάντα έχω τις επιφυλάξεις μου σε τετοιες γνωριμίες, γιατί άμα τη δω, αν τη δω, από κοντά ίσως να μην μου αρέσει, από την άλλη δεν μπορώ να κάθομαι στον υπολογιστή ώρες που θα μπορούσα να μουν σε καφέ ή μπαρ ,να κανα κάτι άλλο δημιουργικό για μένα, ίσως και να γουστάρει από την άλλη και να θέλει να με ταλαιπωρήσει πριν κάνει αυτή την κίνηση. Ή και να μην της παρουσίασα στοιχεία χαρακτήρα που ψάχνει. Και πάντα με κάθε επιφύλαξη σε τετοιες γνωριμίες. Χθες δεν μπήκα στο σαητ.
Θα θελα τη γνώμη σας. Πως προχωρώ; να συνεχίσω τη συζήτηση ή να δώσω τέλος, να μην της ξαναμιλήσω καν.γιάννης
09-06-2011, 09:16 #23
καλημερα γιαννη, ο καιρος εχει περασει κ κατα τη γνωμη θα πρεπει να συναντηθειτε,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου δινει το τηλ.της αλλα μπορω να σκεφτω πολλους αρνητικους λογους κ ενα θετικο
1.η ντρεπεται για την εμφανιση της 2.εχει καποια αλλα σχεση κ απλα αναζηταει μια βεβεωση απο το διαδικτιο απλα αλλα δεν θελει τιποτα περισσοτερο.(οχι βεβεωση δεν μου ρχετε η λεξη)τωρα ξυπνησα κ εχω κολληση 3.η φοβαται αρα δενεχει καταλαβει τιποτα για σενα τοσο καιρο που μιλατε το θετικο που σκεφτηκα ειναι οτι η κοπελα μπορει να ειναι απλα ρομαντικη κ να φανταζεται οτι αν εισαι αυτο που θελει θα σε συναντησει ετσι κ αλλιος .........
09-06-2011, 11:48 #24
Καλημέρα Γιάννη..δυστυχώς οι διαδικτυακές γνωριμίες αυτά έχουν.Δηλαδή μια διστακτικότητα, συνήθως από τη μεριά των γυναικών. Το ότι μιλάτε 20 μέρες σημαίνει ότι επικοινωνείτε καλά και ότι έχετε ανάγκη αυτή την επικοινωνία.Από την άλλη όμως, είναι και αυτό το μυστήριο που καλύπτει το διαδικτυακό φλέρτ και το κάνει ιδιαίτερο..μπορεί για παράδειγμα να γνώριζες αυτήν την κοπέλα σε μια κοινή παρέα και να μη σου έκανε καν το κλικ να της μιλήσεις. Έχεις σκεφτεί πως θα είναι να συναντηθείτε και να μην σου αρέσει ή να μην της αρέσεις (εάν και οι δύο δεν αρέσετε ο ένας στον άλλον νο προμπλεμ)..μετά θα πρέπει αναγκαστικά κάποιος από τους δύο να ξεκόψει και θα είναι ματαίωση μετά από όσα έχετε πει.Το γεγονός πάντως ότι σου είπε που συχνάζει μου δείχνει ότι σχέση δεν έχει..απλά ότι θα ήθελε όντως να γίνει τυχαία (εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ ρομαντικό). Αλλά κι εσύ γιατί το πιέζεις έτσι?δηλαδή ή βγαίνουμε ραντεβού ή σταματάω να της μιλάω?δεν είναι λίγο εκβιαστικό αυτό?άστο να κυλήσει μωρέ...στην τελική πρότεινέ της αν έχεις τη διάθεση φυσικά να "παίξεις" λίγο, να δώσετε ραντεβού σε κάποιο μέρος και να προσπαθήσει ο ένας να πέσει τυχαία πάνω στον άλλον...έχετε ιδωθεί μέσω φωτογραφίας?
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-06-2011, 12:12 #25
Γιάννη, δεν μπορώ να καταλάβω γτ εκείνη μένει σε αυτον τον τρόπο επικοινωνίας τοσο καιρό..δεν θεωρώ οτί υπάρχει δικαιολογία απο την στιγμή που έχει επιλέξει να επικοινώνει με κάποιον άνθρωπο. Ποιός ο λόγος τότε? Εγώ θα έλεγα να μην σταματήσεις να της μιλας αλλά να μην περιμένεις τπτ πλέον και να μην της ξαναζητήσεις να βρεθείτε ή οτιδήποτε αφού δεν θέλει...
09-06-2011, 12:28 #26
Δεν έχω δει φωτογραφία της. Και πάλι λέω ότι με επιφύλαξη μπαίνω σε τετοιες γνωριμίες. Και βεβαια υπάρχει το ενδεχόμενο αν βρεθούμε να μην αρέσει ο ένας στον άλλο.
Όμως αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως δεν της κίνησα το ενδιαφέρον στο βαθμό που έπρεπε, το να μπω στη φαντασία της, να την φλερτάρω, να της δημιουργήσω αισθήματα. Και γι αυτό είναι διστακτική να ανταλλάξουμε τηλέφωνο. Ήταν και οι κουβεντες της προψές, για έλλειψη αυθορμητισμού, για το αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και είμαι στον υπολογιστή, όμως σ΄ αυτό της απάντησα τεκμηριωμένα και φαίνεται να το δέχτηκε, γαι συζήτηση περίπου σα να της επιαρνα συνέντευξη. Σα να βγαζα συμπέρασμα για απόρριψη ή απομάκρυνση της.
Το να φοβάται να δώσει το τηλέφωνο της ή να ντρέπεται για την εμφάνιση της δεν νομίζω να ισχύει, ίσως να την αγχώνει μόνο ή να περιμένει κάτι παραπάνω από εμένα και μετά. Άλλη σχέση δε φαίνεται να έχει, δεν θα καθόταν με τις ώρες στον υπολογιστή και να ψάχνεται. Είναι και το ότι ψες, μετά δηλδ τη συζήτηση που είχαμε προψες, δεν μπήκα καν στο φορουμ, και να μπαίνουν σκέψεις για το πως το εξέλαβε αυτό, πχ ότι έδωσα τέλος, ότι κατάλαβα πως δεν της άρεσα σαν χαρακτηρας και ντρεπομαι να συνεχίσω, ή ότι το να συνεχίσω θα ναι σα να την παρακαλώ. Όμως γενικά απ αυτά που μου είπε μου δημιούργησε θετική εντύπωση και της το είπα αυτό.
Το να ψάξω να την βρω εκεί που συχνάζει είναι μεν ρομαντισμός, είναι όμως και σαν να φαίνομαι λιγούρης; ή να συνεχίσω απόψε σαν να μη συνέβη τίποτα;γιάννης
09-06-2011, 12:38 #27
Γιάννη μου, εσύ έχεις κάνει ήδη αρκετά..εκείνη δεν τα δέχεται οπότε ότι και να κάνεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Το θέμα είναι δικό της αν η ίδια δεν θελήσει να ανοιχτεί τότε ούτε εσύ θα τα καταφέρεις. Δεν χρειάζεται ούτε να την πείσεις και ούτε να επιμείνεις σε κάτι που την δυσκολέυει..Και από την στιγμή που ξεκίνησε μια τέτοιου είδους επικοινωνία για ποιά ρομαντικότητα μιλάμε???Ρομαντικό είναι επίσης που θέλεις να την δεις από κοντά...
09-06-2011, 12:41 #28
Να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι αλλά εμένα δεν θα μου άρεσε να πας να την ψάξεις...δλδ τι είσαι?σκυλάκι?συγνώμη κιόλλας...Όταν θέλουμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον γιατι να βάζουμε εμπόδια και όρους και ορολογίες και ιδανικα???Πρέπει να έχει ελεύθερη μορφή...
09-06-2011, 12:49 #29
09-06-2011, 14:04 #30
οπα οπα οπα δε πας πουθενα ετσι. δεν εχεις δει καν φωτογραφια της και σκεφτεσαι τοσα πολλα γιαυτη και προβληματιζεσαι ? πρωτα βλεπουμε φωτογραφια, κι αν μας ταιριαζει και μας ικανοποιει αυτο που βλεπουμε προχωραμε. μπορει να ειναι ψηλοτερη σου, μπορει να ειναι κανα μπαζο, καμια χοντρη 115 κιλα που το παιζει γκομενα, μπορει να μην ειναι καν κοπελα! το διαδικτυο πλεον ειναι τοσο διαδεδομενο που το χρησιμοποιει ολος ο κοσμος. περασαν οι αθωες εποχες τωρα πια. κι αν ειναι ομορφη, μπορει να εχει ηδη καποιο αγορι, και να μαλακιζεται απλα online (οπως κανουν και οι "δικες" μας εδω στο φορουμ), περνωντας τον χρονο της και τιποτα αλλο. δες πρωτα φωτο, ανταλλαξτε facebook αν εχετε μπας και μαθεις περισσοτερες πληροφοριες, να σιγουρευτεις οτι ειναι υπαρκτο προσωπο και δε σου κανει πλακα (γιατι και οι ψευτικες φωτο ξεχωριζουν, αμα ειναι ελληνιδα ή οχι πχ), και μετα προχωρατε. ετσι στα τυφλα λεγωντας σου που συχναζει, ειναι λιγακι δυσκολο. ασε που λογικα εκει παει γιατι εχει ηδη παρεα, οποτε θα θελει να αραξει μαζι τους, οχι με σενα. καλυτερα να εισασταν λιγακι πιο ξεκαθαροι απ'το ξεκινημα. τυπου γουσταρεις ή οχι. το υπολοιπο στορυ και ολη η αναλυση χασιμο χρονου ειναι. κι αμα ειναι να συμβει κατι θα συμβει, δε χρειαζεται να το καθυστερειτε. ή βγαλτε τα λοιπον ολα στη φορα και ξεκαθαρειστε το, ή αφηστε το γιατι μαλλον και η ιδια δε ξερει τι θελει ακριβως (οπως οι περισσοτερες). αν ηξερε θα σε πιεζε να τη συναντησεις και να κανονισετε πιο νωρις, θα πηγαινε εκει να συναντησει ΕΣΕΝΑ, οχι να σου πει οτι συχναζω ελα βρες με αμα θες. ή θελετε και οι δυο να γινει κατι, ή δε θελετε...