Originally Posted by
KENO
θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση προς τα θυληκα μελη κυριως: απο ποια ηλικια και μετα αρχιζετε να νιωθετε οτι κανετε την σεξουαλικη σας επανασταση και βλεπετε πως οι αντρες δεν αξιζουν για τπτ αλλο παρα μονο για σεξ ? Δεν ξερω δεν εχω γνωρισει καποια τετοια κοπελα ακομα, συνηθως γνωριζω τετοιους αντρες
τι ακριβως καθοριζει αυτη τη συμπεριφορα ? δεν ξερω, ρωτα τους
πιθανον να σας φερθηκαν ασχημα στο παρελθον, με αποτελεσμα να καταληξατε οτι δεν αξιζουν οι σχεσεις και το να εχετε συναισθηματα ? αυτο οι αντρες το παθαινουν συνηθως, μετα την πρωτη απογοητευση ολες ειναι πουτανες, η μαλλον οι πουτανες πανε με ολους οι καριολες με ολους εκτος απο σενα, οι γυναικες ειναι σπερματοδοχεια, κατωτερες κτλ κτλ πως τα λετε εσεις αυτα τα αντρικα κλισε σας δεν ξερω, εχω ακουσει τετοια πολλα, ενω απο γυναικες ακουω οτι απλα οι αντρες ειναι ρηχοι και γουρουνια γιατι θελουν μονο σεξ
ειναι ο χρονος που κυλαει αντιστροφα και ο φοβος του οτι θα μεινετε στο ραφι ή πρεπει να κανετε παιδι, κι οταν ξεπερνιεται αυτο λετε δε παει στο διαολο ας το διασκεδασω ? μπα δεν εχουν τετοια αγχη τα αρσενικα, μονο να πηδηξουν θελουν, αλιμονο στις γυναικες που εχουν μητρικα ενστικτα
ειναι κατι αλλο που δε καταλαβαινω και σας οδηγει εκει ? νομιζω τους οδηγει εκει και ολη αυτη η στερεοτυπια που υπαρχει οτι ο αντρας πρεπει να ειναι μαμιας, να μην ειναι συναισθηματικος γιατι θα τον τυλιξουν και αλλα τετοια κουλα
δε μιλαω ΜΟΝΟ για cougars, και παρολο που μου αρεσει το παραξενο και βρωμικο σεξ, δε μου αρεσουν οι μεγαλυτερες, τις βρισκω τελειως αηδιαστικες, καρκινιαρες κι αρρωστες, με ζαρωμενες καμπυλες (και μαπα αν ειναι πολυ γρια η αλλη), αλλα προσπαθω να τα εχω καλα μαζι τους γιατι αναγκαστικα συνυπαρχουμε σ'αυτο το κοσμο. αστα ρε συ τι γινεται απο κατι γεροντια που το βλεπουν τινειτζερς και τζοβενα, απελπιστικα γελοιοι, δυστυχως υπαρχουν και καποιες που θα πανε μαζι τους για καποιους λογους, αλλα εσενα μη σε νοιαζουν αυτες, γιατι τετοιες κοπελες δεν τις θες
μιλαω και για κοριτσακια μικρα, ανω των 20 ισως, δε ξερω ποτε αρχιζετε μ'αυτη τη συμπεριφορα. γιαυτο ρωταω να μαθω ποτε ξεκιναει μια γυναικα να νιωθει ετσι, φταιει η ηλικια, ασχημες εμπειριες, κατι αλλο ? Ισως αρχιζουν απο νωρις, για να πουλησουν μαγκια μες στην παρεα την σχολικη, οτι εχουν μαμησει πολλες κτλ, και κανουν ρομπα ενα σωρο κοπελες, που μπορει να μην τις εχουν αγγιξει καν τις περισσοτερες. Ειναι γνωστο οτι απο οσα ερωτικα κατορθωματα λεει ο αντρας να πιστευεις τα μισα των μισων. ΕΠισης, αν τους τραβανε κατι ξεκωλακια, τα ξεκωλακια φταινε μετα; Αυτοι φταινε που δεν βλεπουν που πανε. Πας στην αλλη που τα πεταει ολα εξω καθε σαββατο και θες να κανεις οικογενεια μαζι της. Κατσε ρε φιλε. Αυτη σου φταιει μετα; Η την εχειτην γκομενα σου χεσμενη, αυτη σε παραταει για αλλον γιατι δεν εχει και την ωριμοτητα να το διαχειριστει σωστα, και μετα παλι φταιει μονο αυτη
υ.γ. επειδη στο παρελθον εδω μεσα υπηρξαν χρηστριες που τις βγαλανε πουτανες, να πω οτι δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα αφου μου ειστε αδιαφορες.
αυτο παντελως χαζο και ασχετο και δεν εισαι ουτε χαζος ουτε ασχετος, αυτα εχουν ξεχαστει, παλι τα φερνεις στην επιφανεια, και μετα μου λες γιατι σε λεω ανωριμο, ευτυχως κανεις δεν εδωσε σημασια