ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ?ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ?
Καλησπέρα και απο εμένα..
Η δική μου ιστορία έχει ως εξής...
Απο τον Νοέμβρη μιλούσα ηλεκτρονικά με έναν φίλο του αδερφού μου..μιλούσαμε καθημερινά για διάφορα..
Εμένα άρχισε να μου αρέσει..Μου ανοιγόταν και μου έλεγε για το πόσο φοβόταν τη μοναξιά..τους ανθρώπους...
μου ανοιγόταν όπως σε κανέναν άλλο...
και μετα απο καιρό εκει στα τέλη Ιανουαρίου...μου εκδηλώθηκε και μου είπε πως ειναι ερωτευμένος μαζί μου..
Πετούσα απο τη χαρά μου...Αυτος Αθήνα..εγώ σε νησί...
ήρθε στα μέρη μου...για 3 μερες..και ενα βράδυ μου έκανε σκηνή γιατί με αγκάλιασε ένας φίλος μου..και δεν ήταν απλά φίλος μου..αλλά και συγγενής μου..
Τεσπα..το έκανα στην ακρη...δεδομένου πως ήξερα πως μια κοπέλα που είχε..είχε κανει σεξ με τον κολλητό του..και οτι ο αδερφός του είχε πάει
με κοπέλα του..και έλεγα δε με ξέρει αρκετά και θα στρώσει..
Ο καιρός περνούσε βρισκοσμασταν μια φορα το μηνα περιπου...αρχισαν οι εντάσεις..με το παραμικρό ένιωθε πως τον έγραφα...πως μιλούσα με άλλους στο μσν,φειςμπουκ..
πως δεν ήξερε αν άξιζα αυτη την δυσκολία της απόστασης..άρχισε να μιλάει άσχημα..
μου ζητουσε να του λεω σαγαπω στο τηλ..καθημερινά...και συχνά μου ζητούσε να χωρίσουμε...σαν να με τιμωρούσε..σα να θελε να δει..πόσο θα υποφέρω...
Μετά άρχισαν οι εκβιασμοί..να ανέβω Αθήνα..αφου τον θέλω..και ότι δεν έχουμε κατι αυτή τη στιγμή πέρα απο σεξ και τηλέφωνα..
Ηθελε να με δει να τα παραταώ όλα γτ ελεγε στα 27 ηταν αδιανόητο το οτι καθομουν σπίτι μου με τους δικούς μου και δεν τα ειχα παρατήσει όλα για εκείνον.
Αρχισε να με αποκαλεί μαμόθρεφτο..και διαφορα άλλα..οτι δεν είμαι αρκετά επναστάτρια...για να σηκωθώ να φύγω και πολλα αλλα..
Ενα βραδυ εκλαιγε με λυγμους και ειπαμε να ξεκινησουμε ξανα απο την αρχή...εφοσον ειχε καταλαβει τα λαθη του..
Την επομενη κιολας μερα τσακωθηκαμε γιατι του ελεγα οτι δε θελω να με ξανακανει να φωναζω...γιατι με ακουνε οι δικοι μου και μετα
αρχιζουν να λενε.."τι κανεις με αυτον κλπ"...και μου λεει εσυ φταις..που δε συγκρατεισαι..θεωρησα λοιπον πως δε καταλαβε...τα λαθη του..επι της ουσιας
και του λεω οκ τερμα..δεν απαντησε..και οταν τον πηρα τηλ το ειχε κλειστο ο Κυριος..
Μετα απο δυο μερες που μιλησαμε..μου ειπε ενα σωρο πραγματα...προσπαθησε να τα ριξει ολα σε εμενα..οτι απο το τηλ δε παιρνει αγαπη απο εμενα..
γιατι λεει αγαπη δεν ειναι..να με ρωτας
αν εφαγα..πως πηγε το τει..πως πηγε η δουλεια..αλλα να λες στον αλλο ΣΑΓΑΠΩ..και πολλα αλλα..οτι δε σηκωνομαι να φυγω να παω αθηνα ξανα να τον δω
εφοσον δε δουλευω αυτη την εποχη...οτι δε μπορει να ειναι με ενα κοριτσακι που να εξαρταται...αν θα βρεθουμε απο το ποτε θα μπορεσω να φυγω..τι θα πω
στο σπιτι μου...κλπ...και γενικα μιλουσε πολυ ασχημα..με πολυ ειρωνεια..με ασχημους χαρακτηρισμους..και με πολυ ασχημο υφος..
Τελικα εφοσον μου ειπε οτι δεν ειμαι εκεινο δεν ειμαι το αλλο..με παιρνει τοο απογευμα να μου πει πως ειμαι αυτο που θελει
αλλα πρεπει να αλλαξει η κατασταση με το σπιτι μου..ξανα εκβιασμος δλδ...
Και εκει το τελειωσα γιατι του λεω δε φτανει ποσο ταλαιπωρησες εμενα..δε φτανει που εβρισες τον αδερφο μου και τη μανα μου...περιμενεις να τα ξαναβρουμε?
εκει τελειωσε...
Η αληθεια ειναι οτι εγω μεσα σε αυτο το διαστημα ερωτευτηκα την ευαισθησια του..
και με εκανε να ειμαι χαρουμενη αλλα δυστυχως πολυ λιγες στιγμες...το θεμα ειναι οτι επειδη ξερω τι εχει περασει..αναρωτειμαι μηπως βιαστηκα να φυγω..
μηπως χρειαζοταν στηριξη...αλλα απο την αλλη..ειχα αρχισει να ταλαιπωρουμαι πολυ..και απο την αλλη με πιεζε..20 του μηνος εφυγα απο αθηνα..
και σε μια 4 μερες μου ζητησε να ξαναανεβω...ειμαι πολυ μπερδεμενη..
γιατι απο τη μια μου εκανε κακο..αλλα απο την αλλη ειχα δει καλα πραγματα σε εκεινον και ισως αντιδρουσε ετσι λογω ασχημων βιωματων..
Τι να κανα?