Ο κόσμος δεν ξέρει να αγαπά..Γιατί?
Παιδιά καλησπέρα,
διάβαζα κάποια θέματα εδώ που μου θυμίζουν και την δική μου ζωή και άσχημη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους(οικογένεια,σχέσε ις,φίλους,γνωστούς).Ας πάρω συγκεκριμένα την οικογένεια και πιο ειδικά τους γονείς μας. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να μην μπορούμε να παίρνουμε αγάπη χωρίς να είναι σκληρός ο τρόπος των γονιών μας...μα είναι δυνατόν να μην έχουν την διάθεση να μας γνωρίσουν και να καταλάβουν την ευαισθησία μας και να προσπαθήσουν να μην μας απομακρύνουν? Είναι απαράδεκτο!!! Το βλέπω παντού πρώτα από το δικό μου σπίτι και ύστερα εδώ σε κάποιους από εσάς..Μας γέννησαν,είμαστε παιδιά τους γιατί αυτό?Χρειάζεται να μας μειώνουν? Να μας λένε ενώ μας βλέπουν να κλαίμε "έλα μωρέ τπτ δεν έχεις,καλά μου φαίνεσαι" έτσι απλά? Πχ να έχω φτάσει στο τσακ να δώσω τέλος στη ζωή μου πριν από κάποια χρόνια και η μητέρα μου να μην κάνει τπτ ενώ γνώριζε? Ότι και να κάνω να μην είναι ποτέ αρκετό? Να είμαι μια ζωή η αχάριστη,το παλιοθύλικο και πάντα να με βγάζουν λάθος? Να πηγαίνω στον ψυχολόγο και μια φορά να μην ρωτήσει πως πάω? Να με έχουν κακοποιήση σεξουαλικά επί 3 χρόνια και σαν να μην συμβαίνει τπτ? ΕΛΕΟΣ!!!
Ο κόσμος δεν ξέρει να δίνει αγάπη και φροντίδα και με λυπεί τρομερά..είμαστε μόνοι!