ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2
ανοιγω καινουριο θρεντ , γιατι αυτος ο τιτλος μου φαινεται πιο ποιητικος :p
χθες σας ειχα μιλησει αν θυμαστε για το οτι η ψυχολογος μου , με προειδοποιησε , οτι αν συνεχισω να πηγαινω στο γραφειο της μεθυσμενη , θα διακοπει η συνεργασια μας , γιατι ουσα "φτιαγμενη", εμφανιζομαι με μια "ψευτικη" ψυχολογικη διαθεση.
ως εδω καλα.πιστευω οτι ειχε απολυτο δικιο σε αυτα που μου ειπε.
μου ειπε ομως και κατι , το οποιο χωραει συζητηση και στο οποιο πιστευω πως επεσε εξω.
επειδη τις τελευταιες δυο βδομαδες ψωνισα αρκετα πραγματα , ανησυχησε μηπως προκειται για εναρξη νεου υπομανιακου επισοδειου.
οντως με ειχε πιασει μια ακατανικητη ταση για shopping therapy.
αλλα ρε παιδια... δεν ψωνισα τοσα πολλα πραγματα ( για την ακριβεια 2 μπλουζες , μια βερμουδα , ενα τζιν , ενα μαγιω και ενα ζευγαρι παπουτσια ).
ειναι γεγονος οτι οι διπολικοι εχουμε μια προβληματικη σχεση με το χρημα , αλλα εγω ψωνισα απλα για να ανανεωσω την καλοκαιρινη καρταρομπα μου.
τα χρειαζομουν αυτα που ψωνισα.δεν ηταν περιττα και συν τοις αλλοις δεν ψωνισα ακριβα πραγματα.
και τελος παντων αν καποιος διπολικος εχει για καποιο α' χρονικο διαστημα την ταση να ψωνιζει , αυτο αποτελει απο μονο του συμπτωμα υπομανιας?
η αληθεια ειναι οτι εχει χαλασει παλι ο υπνος μου.
αλλα κ' αυτο πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα συμπτωμα υπομανιας.
μπορει καλλιστα να οφειλεται σε σκεψεις που με βασανιζουν αυτη την περιοδο.
αν ημουν σε υπομανια δεν θα ειχα και αλλα συμπτωματα του στυλ υπερσεξουαλικοτητα , πολυ ανεβασμενη διαθεση κλπ κλπ ?
ποια ειναι η αποψη σας?