ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ
μεχρι 1 χρονο πριν μαρεσε να το κανω. μαρεσε να το κανω και με διαφορετικους αντρες, ητανε καλα και το βρισκα καλη φαση. ομως στα τελευταια με τον δικο μου δεν θελω να το κανω καθολου. προφασιζομαι πονοκεφαλους πονοκοιλους κλπ κλπ και δεν ειναι μονο αυτο, αλλα η αληθεια ειναι πως οταν το κανω επειδη πρεπει κιολας, ποναω. νιωθω πονο στα ''τοιχωματα'' αν με πιανετε........επισης νιωθω τοσο μα τοσο κουρασμενη και νυσταζω και το βλεπω κουραστικο και αγγαρεια.προσπαθω να σκεφτω μηπως ειναι επειδη βαρεθηκα να κανω σεξ με τον γκομενο μου, ομως σκεφτικα πως ειναι να κανω με αλλον και παλι δεν με εξιταρε το θεμα. δεν μου ρχεται καν να δοκιμασω να παω με αλλον για να το διαπιστωσω. εχω χασει καθε ενδιαφερον. σκεφτομαι μην τυχον ειναι τα φαρμακα αλλα δεν το χω πει στον γιατρο γιατι δεν αντεχω αλλο να μου αλλαζει αγωγες...με εξουθενωνουν. ηδη νιωθω κουραση και υπνηλια συνεχως ενω πριν απο τα χαπια δεν κοιμομουν παρα μονο 4 φορες την μερα!
το χειροτερο ειναι πως με ανησυχει επειδη με την φωνη της λογικης κατι δεν λειτουργει σωστα στο συστημα, επειδη ειμαι νεα και πρεπει να θελω να κανω σεξ κ επειδη στο παρελθον μου ημουν ασυγκρατητη. αλλα απο την αλλη δεν με νοιαζει, εχω τοση αναισθησια μεσα μου.....εναι ενα αισθημα που ζοριζομαι ρε παιδι μ να αισθανθω ανησυχια κλπ, αλλα δεν νιωθω τπτ. ισως και γι αυτο να φταινε και παλι τα φαρμακα
εχει καποιος αλλος δει αλλαγη στην ορεξη για το σεξ και πονο κατα την πραξη, σε παρομοια κατασταση?