ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 77
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν κανω δουλειες σπιτιου με καταθλιβει!

.........
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
    να μια ωραια ιδεα!
    θα το λεω κι εγω. πολυ βολικο :):):)

Senior Member
    elafi το ειπα επειδη ειπωθηκε πως ισως εχω βαρεθει τους αντρες, εχω εναλλακτικη και τις γυναικες! αλλα κ ακομα και με αυτες δεν θελω ξαφνικα! κτλβες?!

ρεμ με μενα πιανει γιατι μενω με την μαμα μου εσυ δεν ξερω! ;p

θελω να παω γυναικολογο αλλα ολο το αναβαλλω γιατι ειναι ο μονος γιατρος που με φοβιζει και οταν παω αγχωνομαι τοσο πολυ που κανω εμετο μεσα στο ιατρειο. ο,τι εχει να κανει με γεννητικα οργανα με αηδιαζει.....ειδηκα οταν μου χωνουν πραγματα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    elafi το ειπα επειδη ειπωθηκε πως ισως εχω βαρεθει τους αντρες, εχω εναλλακτικη και τις γυναικες! αλλα κ ακομα και με αυτες δεν θελω ξαφνικα! κτλβες?!

ρεμ με μενα πιανει γιατι μενω με την μαμα μου εσυ δεν ξερω! ;p

θελω να παω γυναικολογο αλλα ολο το αναβαλλω γιατι ειναι ο μονος γιατρος που με φοβιζει και οταν παω αγχωνομαι τοσο πολυ που κανω εμετο μεσα στο ιατρειο. ο,τι εχει να κανει με γεννητικα οργανα με αηδιαζει.....ειδηκα οταν μου χωνουν πραγματα

με μενα δεν πιανει γιατι μενω οσο-πιο-μακρια-απ-την-μαμα-μου-γινεται :ΡΡΡΡΡ
    μην κανω ομως την δουλευταρου, εχω κοπελα για τις πολλες δουλειες...

κι εγω το ιδιο με τον γυναικολογο. οσο γουσταρω το σεξ αλλο τοσο σιχαινομαι αυτον τον τυπο. αφου λεω ν αλλαξω μηπως φταιει το ατομο, αν και ειναι καλος επιστημονας ο κακομοιρης. κι εγω το αναβαλω, αλλα εσυ εχεις συμπτωμα, οποτε με την ευκαιρια αυτη, ΠΗΓΑΙΝΕ!

Senior Member
    α
    ξεχασα να σου πω
    αν τελικα ο πονος ειναι απο την ελλειψη επιθυμιας, τοτε ο λογος ειναι κυριως η ελλειπης υγρανση.
    οποτε η λυση ειναι πολυ απλη.
    ενα λιπαντικο κολπου , τυπου ΚΥ, θα στο λυσει εντελως.
    αν πονας και με λιπαντικο, θα πας οπωσδηποτε στον γιατρο

Senior Member
    δεν μπορω να παω πραγματικα..............στην ζωη μου εχω παει μονο 3 φορες και η μια ηταν τοτε που ειχα μεινει εγκυος.........

εχω χρησιμοποιησει λιπαντικο αλλα στεγνωνει αμεσως και κολλαει κ ειναι χειροτερα

Senior Member
    δεν μπορω να παω πραγματικα..............στην ζωη μου εχω παει μονο 3 φορες και η μια ηταν τοτε που ειχα μεινει εγκυος.........

εχω χρησιμοποιησει λιπαντικο αλλα στεγνωνει αμεσως και κολλαει κ ειναι χειροτερα
    να πας καλη μου, να πας. να αλλαξεις αν δεν σε βολευει αυτος που ξερεις η ισως να πας σε γυναικα αν σε κανει να νοιωθεις καλυτερα. αλλα δεν πρεπει να το αφησεις. 3 φορες δεν ειναι τπτ. πρεπει να πηγαινεις

Senior Member
    ειναι σαν μαγαρισμος! ενω ειμαι δυνατη δεν μασαω εκει ειμαι φουλ απο συναισθηματα τα οποια δεν εχω στην καθημερινοτητα και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω! δεν ειναι ο γιατρος εκεινος μια χαρα ειναι! αυτος με εβγαλε κ απ την κοιλια της μανας μου! αχ τι θα κανω.....μακαρι να μην υπηρχε το σεξ. δεν θελω καν να το ακουω! τους μισω ολους που θελουν να βαζουν πραγματα μεσα στο πραμα μου! ζωντανα και ψωφια!

Banned
    Γιατι στεγνωνει το λιπαντικο? Μηπως να δοκιμαζες κανενα αλλο (λεω εγω τωρα...)? Επισης χαλαρωσε, μαλλον εχεις απωθημενα με το θεμα.
    Κι εγω δυσκολευομουνα με τον γυναικολογο, τελικα πηγα σε μια γυναικα 50αρα, μια χαρα πολυ καλη τυπισσα, ουτε να σου βγαζει ελξη-απωση κλπ. ουτε με τα οργανα κατι, βεβαια ευτυχως ακομα δεν εχουν βαλει διαφορα μεσα μου, αλλα φοβουμαι οτι θα γινει και τουτο, παντως απο αυτην δεν εχω προβλημα πιστευω. Βρες τον ανθρωπο που σου ταιριαζει και θα εισαι οκ. Και απλα χαλαρωσε και δεξου το, γι αυτον δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, και υποτιθεται οτι ξερει να μη σε πονεσει πχ και ολα αυτα.
    Ασχετο-παιδια μια φορα ειχα παει στο νοσοκομειο για κολπικη εξεταση, μικρη, ηταν 3-4 γυναικες, καθομαι με ανοικτα τα ποδια, παιδια φρικαρα, ευτυχως μου ηρθε περιοδος εκεινη την ωρα και δεν πηραν δειγμα, αλλα μονο με το εργαλειο φρικαρα. Ε, αυτο ηταν κακη εμπειρια, και να περιμενει και η ουρα απ εξω.Αχχ

Senior Member
    και τι σοι εξεταση κανεις αμα δεν σου βαζουν κατι μεσα??????????????τι σε εξεταζει ο γυναικολογος?

Banned
    Χαχαχαχαχχαχα ειναι πολλα που πρεπει να εξετασει.

Senior Member
    ειναι σαν μαγαρισμος! ενω ειμαι δυνατη δεν μασαω εκει ειμαι φουλ απο συναισθηματα τα οποια δεν εχω στην καθημερινοτητα και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω! δεν ειναι ο γιατρος εκεινος μια χαρα ειναι! αυτος με εβγαλε κ απ την κοιλια της μανας μου! αχ τι θα κανω.....μακαρι να μην υπηρχε το σεξ. δεν θελω καν να το ακουω! τους μισω ολους που θελουν να βαζουν πραγματα μεσα στο πραμα μου! ζωντανα και ψωφια!
    μα παιδακι μου, γιατι πιεζεσαι ετσι!!!
    μην κανεις σεξ αυτο το διαστημα και για οσο διαστημα χρειαστει εφοσον αισθανεσαι ετσι!!!
    κανεις δνε μπορει να σου πει ποτε θα κανεις σεξ, ουτε κανουμε κανενα συμβολαιο με τους γκομενους για ικανοποιητικη συχνοτητα!!
    αλοιμονο αν δεν δειξει κατανοηση ο συντροφος σου!!!!

οσο για τον γιατρο, μηπως θα αισθανοσουν αλλιως αν ηταν καποιος μαζι σου στην εξεταση, η θα ηταν χειροτερα?

Senior Member
    δεν το χω ξανακουσει αυτο! εγω ξερω πως για να σε εξετασει εστω ενα δαχτυλο το βαζει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Γιατι στεγνωνει το λιπαντικο? Μηπως να δοκιμαζες κανενα αλλο (λεω εγω τωρα...)? Επισης χαλαρωσε, μαλλον εχεις απωθημενα με το θεμα.
    Κι εγω δυσκολευομουνα με τον γυναικολογο, τελικα πηγα σε μια γυναικα 50αρα, μια χαρα πολυ καλη τυπισσα, ουτε να σου βγαζει ελξη-απωση κλπ. ουτε με τα οργανα κατι, βεβαια ευτυχως ακομα δεν εχουν βαλει διαφορα μεσα μου, αλλα φοβουμαι οτι θα γινει και τουτο, παντως απο αυτην δεν εχω προβλημα πιστευω. Βρες τον ανθρωπο που σου ταιριαζει και θα εισαι οκ. Και απλα χαλαρωσε και δεξου το, γι αυτον δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, και υποτιθεται οτι ξερει να μη σε πονεσει πχ και ολα αυτα.
    Ασχετο-παιδια μια φορα ειχα παει στο νοσοκομειο για κολπικη εξεταση, μικρη, ηταν 3-4 γυναικες, καθομαι με ανοικτα τα ποδια, παιδια φρικαρα, ευτυχως μου ηρθε περιοδος εκεινη την ωρα και δεν πηραν δειγμα, αλλα μονο με το εργαλειο φρικαρα. Ε, αυτο ηταν κακη εμπειρια, και να περιμενει και η ουρα απ εξω.Αχχ
    συγνωμη, αυτη την απορια την εχω κι εγω.,.
    πως σε εξεταζει χωρις να βαζει τπτ μεσα σου???? κολποδιαστολεα δεν χρησιμοποιει? υπερηχο?με την διαισθηση γινεται η εξεταση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα παιδακι μου, γιατι πιεζεσαι ετσι!!!
    μην κανεις σεξ αυτο το διαστημα και για οσο διαστημα χρειαστει εφοσον αισθανεσαι ετσι!!!
    κανεις δνε μπορει να σου πει ποτε θα κανεις σεξ, ουτε κανουμε κανενα συμβολαιο με τους γκομενους για ικανοποιητικη συχνοτητα!!
    αλοιμονο αν δεν δειξει κατανοηση ο συντροφος σου!!!!

οσο για τον γιατρο, μηπως θα αισθανοσουν αλλιως αν ηταν καποιος μαζι σου στην εξεταση, η θα ηταν χειροτερα?
    ΠΑΝΤΑ ερχεται καποιος μαζι μου!!!!!!!!!!!ο γκομενος μ θα δειξει κατανοηση αλλα θα ανησυχισει επειδη ειναι το στυλ του και θα με φρικερνει μονιμως και θα με πιεζει να παμε γιατρο!!!!

Senior Member
    ΠΑΝΤΑ ερχεται καποιος μαζι μου!!!!!!!!!!!ο γκομενος μ θα δειξει κατανοηση αλλα θα ανησυχισει επειδη ειναι το στυλ του και θα με φρικερνει μονιμως και θα με πιεζει να παμε γιατρο!!!!
    ν ανησυχησει, δεν πειραζει. μικρος ειναι, θα το αντεξει!
    οσο για τον γιατρο, καλα κανει και επιμενει. πρεπει να πας

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast