υπερτατη αναγκη να νιωσω οτι ανηκω καπου !
καλως σας βρηκα...
ειμαι ηδη ενθουσιασμενη με το σαιτ σας....μετα απο καποιες ματιες σε 8εματα συζητησεις κτλπ...
καταρχην ειμ 17 χρονων...,μια πολυ μπερδεμενη εφηβη .... δν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....τους γυρω μ ....ακομα κ μενα την ιδια ,,πλες φορες,!.για να μην μακρυγορω... το προβλημα μ ειν οτι ειμαι πλ κοινωνικος τυπος ....σκεφτομαι πλ πως να συμπεριφορομαι στους αλλους μπαινω στην 9εση τους για να καταλαβω,,,,και πραγματικα ΠΡΟΣΠΑΘΩ μεσα απο την καρδια μ να ειμαι αποδεκτη και να δημιουργω δεσμους(φιλικους και αλλους ενιοτε ) αλλα δεν τα κααφερνω ....θυμωνωωω....ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜ ΑΙ μονιμως σε σημειο να αμβησβητω αν μ αξιζει να χω φιλους....βγαινω για καφεδες τους ακουω μιλαω αλλα μεχρι εκει,,,κανεις δεν κανονιζει να κανει κατι παραπανω μαζι σ ....δν συμπεριλαμβανομαι σε κανενος τα σχεδια κανενος ...κανενας δν κανει το κοπο να με μα9ει λιγο παραπανω,,,και αυτο με σκοτωνει ,,,μ εμποδιζω να ζω... και νιω9ωω μονη ΔΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥ8ΕΝΑ ΕΓΩ..... αυτο π παντα ειχα αναγκη παντα ηταν μια καλη και ευχαριστη παρεα...8ελω να δωσω και να παρω,.. μα τι κανω λα9ος??? τι φταει ...πειτε μ γνωμες σας ...ισως να βοη9ησει ,,,ολες σεβαστες