ρε παιδια για ευρεση δουλειας στη σημερινη εποχη τι πιστευετε οτι παιζει ρολο τα πτυχια ή οι γνωριμιες??
Printable View
ρε παιδια για ευρεση δουλειας στη σημερινη εποχη τι πιστευετε οτι παιζει ρολο τα πτυχια ή οι γνωριμιες??
α χρειαζεται και το πρωτο!!!
αναλογα και τη δουλεια βεβαια.παιζει ρολο κ η προυπηρεσια κ πολλα μωρε
Kαι τα δύο. Το πρώτο (όχι τόσο με την μορφή πτυχίων) είναι πιο απαραίτητο. Κανένας με προσόντα δεν χάνεται. Μπορεί αρκετοί να μην φτάνουν εκεί που θα έπρεπε, αλλά σίγουρα δεν χάνονται.
Το βύσμα!!! θέλει και ρώτημα;;;; Αν και τώρα έτσι που τα κάνανε και στο δημόσιο χάλια θα είναι να δουλεύεις.... σήμερα άκουσα ότι ο πρώτος μισθός από δω και πέρα θα είναι 700 ευρώ.... καλά πάμε....
ρε συ δουλευομαστε... εαν στο δημοσιο οι μισθοι ειναι χαλια στον ιδιωτικο τι ειναι ανύπαρκτοι!! μονο τα επιδοματα να βαλεις εχουν μια χαρα μισθους.. βασικα οι μονοι που εχουν μια αξιοπρεπει τουλαχιστον ζωη εδω στην ελλαδα ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι..ολοι οι υπολοιποι υποφερουμε..
δημοσιος υπαλληλος με απολυτηριο γυμνασιου σηκωνε το χερι με αυτο το στογγυλο που δεν ξερω πως λεγεται κ εκανε σημα για να ξεκινησει το τρενο... μαζι με επιδοματα 3000 παρακαλω το μηνα! στον ιδιωτικο 3000 με κιάλια!!!!!!!!!!!!
Γνωριμίες και μόνο γνωριμίες.Και στην δουλειά που είμαι τώρα και στην προηγούμενη πήγα συστημένος.Διαφορετικά ακόμα θα έψαχνα.Αν περιμένεις από προκηρύξεις,ΟΑΕΔ κλπ,καλά κρασιά...
Γνωριμίες δυστηχώς...
γνωστος μου διευθυντης σε τμημα πωλησεων μιας αρκετα μεγαλης εταιρειας... με τη βοηθεια καποιου γνωστου μπηκε στο δημοσιο.. σχολαει στις 2 αντι στις 20:00 κ βγαζει σχεδον τα ιδια λεφτα!
Ναι καλό είναι να υπάρχουν για να τα δουλέψεις στην αγορά
και όχι για να σε κοιτάζουν από την κορνίζα......
εδώ που είναι επαρχία τις λίγες φορές που βρήκα μόνη δουλειά έπρεπε να ντυθώ κάτι που δεν ήμουν . Και τις υπόλοιπες φορές ήταν κάποιος γνωστός γνωστού... Είναι σκέτη απάτη για μένα η εργασία στην ελλάδα.
είμαι στα 23 λες να πήγαινα για στέλεχος? μιλάω για απλές δουλειές που κάνουν απλοι φτωχοί άνθρωποι του νησιού τις καλοκαιρινές σεζον. Και ντυνόμουν με ένα μισοφόρι που το λένε μινι φούστα βαφόμουν όπως η αδερφή μου και οι ξαδέρφες μου (μπλιάξ!) για να πάρω τη δουλειά σιχαινόμουν τον εαυτό μου ενώ σε άλλες χώρες ξέρω πως αυτά δεν είναι απαραίτητα. Το σοκαριστικό για εμένα ήταν όταν ένας φίλος από θεσσαλονίκη όταν σπουδάζαμε εκεί είχε την τύχη να πάει Λονδίνο και είδε να δουλεύουν ως πωλητριες κοπέλες μουσουλμάνες με μαντήλα στο κεφάλι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δεις στο πολιτισμένο ελλαδιστάν! Η ενδυμασία δεν είναι κόδικας είναι τρόπος έκφρασης και αυτό. και δεν θα πρεπε να είναι κριτήριο για να πάρεις μια δουλεια. Πρέπει να είναι σεβαστό... αυτά τα κοδικοποιημένα είναι για τους υποκριτές
Να δουλέψω θέλω όχι να πουλήσω τον κ**ο μου
Δλδ για παράδειγμα θέλεις να μπορείς να δουλέψεις σε ένα κατάστημα Goodies και να φοράς αυτά που προτιμάς;
Ένα λεπτό. και εγω οταν εκανα το μεταπτυχιακο μου στην Αγγλια, δουλευα στις δημοσιες σχεσεις ενος εστιατοριου. Φορουσα συνεχεια μινι, οχι ξεκωλο. Ήταν απολυτα αξιοσεβαστη δουλειά. Δεν φταιει το ρουχο που φοράμε. ο τροπος που το υποστηριζουμε φταιει. Εχει τυχει να κυκλοφορω με σουπερ μινι και να μην με πλησιασει άντρας. Ήμουν τοσο απομακρη..
Δεν μιλάω για τέτοιες φάσεις... που το πας πάλι? Αλλά αν θες τη γνώμη μου ναι το θεωρώ περιττό να φοράνε αυτές τις χαζές στολές και τα καπελάκια! :Ρ
Σε κατάστημα γκούντις δεν θα δούλευα ποτέ προσωπικά όχι για την ενδυμασία για άλλους λόγους.. δεν θα αναλύσω το γιατί δεν είναι της ώρας
δεν με νοιάζει αν εσυ ή η κάθεμια φοράτε προκλητικά δεν καταδικάζω κανένα στιλ , κι εγώ τα ρούχα που σχεδιάζω προκλητικά είναι. Για εμένα δεν μ αρέσει να τα φοράω ... τώρα που σε έθιξα εσένα??? :\
και το ράσο μπορώ να υποστηρίξω.. αυτό σπούδασα...............
εγώ με τα δικά μου θέλω να νιώθω ελεύθερη και όχι στο περιθώριο
κονε εννοειται, Ελλαδα ζουμε, δε πας μπροστα αλλιως! οι συγγενεις των υπουργων κλπ γιαυτο ειναι βολεμενοι...
BloodyKate,καταλαβαινω τι θες να πεις! Δυστυχως,αρκετες εργασιες εχουν εντονο τον σεξιστικο χαρακτηρα αναφορικα με το ντυσιμο των γυναικων και ειναι πολυ διαφορετικο αυτο απο τα ειδικα κοστουμια με την αναλογη ταμπελα/καρτελα/σταμπα που φορανε σε εταιριες-υπηρεσιες-αλυσιδες!