Results 1 to 15 of 100
-
29-05-2018, 09:25 #1
Καμάκι σε άγνωστη / άγνωστες, πως γίνετε;
Επειδή το θέμα μου μάλλον δεν είναι τόσο "βαρύ" τελοσπάντων, το βάζω εδώ...
Σήμερα μου έτυχε περιστατικό στη Θησέως στην Καλλιθέα 3-4 τη νύχτα, που μια κοπέλα με σταμάτησε για να μου ζητήσει τσιγάρο. Όχι ρε π*στη μου λέω, να μην έχω τσιγάρο να της ανοίξω κουβέντα θα ήταν τρελή ευκαιρία. Τέτοιες περιπτώσεις είναι 1 στις 1000. Πάντως την παραδέχομαι, θέλει πολλά κιλά @@@ για να μιλήσεις σε άγνωστο τέτοια ώρα...που ήξερε τι καπνό φουμάρω;
Θα ήθελα να γνωρίσω κοπέλα στο δρόμο, μιας και δεν ανήκω σε κάποιους κύκλους, ούτε σπουδάζω, ούτε δουλεύω. Τέσπα, βασικά βγαίνω νύχτα τώρα το καλοκαίρι (δε μπορώ τον ήλιο καθόλου, και προφανώς η ώρα που γράφω το ποστ είναι η ώρα που πάω για ύπνο άμα απορήσετε), και είναι σπάνιο να πετύχεις κοπέλα μόνη της. Εγώ από την άλλη βγαίνω συνήθως μόνος, και ΕΙΔΙΚΑ τη νύχτα δεν υπάρχει περίπτωση να βγω με άλλον. Και το γαμώτο είναι ότι υπάρχουν πολλές που μου αρέσουν. Και όχι από εμφάνιση δεν έχω θέμα, δε νιώθω καθόλου άσκημος ίσα ίσα, και ούτε θα άλλαζα κάτι επάνω μου για να γίνω πιο ωραίος και καλά...απλά πιστεύω ότι οι κοπέλες στην Ελλάδα έχουν ένα θέμα. Θέλουν μόνο άτομα από το κύκλο τους. ΜΟΝΟ. Ούτε ντροπαλός είμαι. Απλά όταν δεν έχω να πω κάτι δε θα μιλήσω, όπως γίνεται και εδώ.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι να είσαι αληθινός, κάτι που το εφαρμόζω. Δε κάνω ηλίθιο καμάκι με σφυρίγματα και μ*λ*κίες του τύπου "Πωωωω τι μωρό είσαι εσύ", ούτε βρίσκω ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου "Από δω περνάει η τάδε γραμμή;" για να της πιάσω κουβέντα. Προσπαθώ να σκέφτομαι σαν γκόμενα, και τι θα απαντούσα άμα μου έκανε καμάκι ένας τύπος. Φυσικά άμα καθόμουν στη στάση του λεωφορείου και με ρωτούσε ένας "Από δω περνάει η τάδε γραμμή;"...θα σκεφτόμουν "Ρε κοίτα τον ηλίθιο τι βρήκε να πει για να μου πιάσει κουβέντα...πολύ πρωτότυπο..."
Περιμένω να μου μιλήσουν αυτές πρώτες, γιατί εγώ δεν έχω πραγματική δικαιολογία να της μιλήσω. Αλλά όσες φορές μου έχουν μιλήσει αυτές, τα έχω κάνει σκατά οπότε θέλω να με συμβουλέψετε τι ακριβώς να πω, για να μη τα κάνω πάλι σκατά. Να θυμάστε ΣΥΝΗΘΩΣ οι κοπέλες τη νύχτα δεν είναι μόνες τους αλλά με μια φίλη η μπορεί και παραπάνω. Εκεί πως τα βγάζω πέρα;
Α φυσικά έχουν υπάρξει περιπτώσεις με κοπέλες που έχω ξαναδεί σε στάσεις λεωφορείων τις ίδιες ώρες, οπότε γνωριζόμαστε κατά κάποιο τρόπο και ας μην έχουμε μιλήσει. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει δικαιολογία για να μιλήσεις.
- 29-05-2018, 11:37 #2
απλο ειναι φιλε μου, την πιανεις την κουβεντα με οσα πιο πολλα μπορεις να σκεφτεις εκεινη την ωρα... ξεκινας την συζητηση με το αν πας καλα για εκει που πας, στην συνεχεια την συνεχιζεις για το εαν ξερει πιο πολλα πραγματα πχ αν εκει που πας εχει κανενα κινηματοφραγο ξερω εγω, και μετα γυρνας σιγα σιγα σε προσωπικες ερωτησεις ή της πετας παμε για ενα καφε να τα πουμε? πιστεψε με πιανει!
29-05-2018, 12:59 #3
Απλό από δω και πέρα, πας στο περίπτερο, αγοράζεις ένα πακέτο τσιγάρα, αναπτήρα και τα έχεις πάντα πάνω σου άσχετα εάν δεν καπνίζεις!! Επισης μπορουσες οταν σου ζητουσε τσιγαρο να πεις το εξυπνο δεν καπνιζω, ουτε εσυ δεν θα επρεπε το τσιγαρο δεν κανει καλο.... ετσι να ξεκινουσες την συζητηση!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
29-05-2018, 15:10 #4
Δε χρειάζεται να πεις κάτι πρωτότυπο. Για να σκεφτείς σαν "γκόμενα" πρέπει να ξέρεις πως σκέφτεται η μέση "γκόμενα".
Μπορείς να ρωτήσεις κάτι απλό, αλλά οι ερωτήσεις σου γενικά να είναι ανοικτού τύπου και όχι κλειστού τύπου, δηλαδή να μην απαντώνται με ένα απλό "ναι" ή "όχι".
Στην αγορά, επίσης, κυκλοφορούν μέθοδοι πεσίματος τους οποίους αναπτύσσουν οι λεγόμενοι pick-up artists (PUA, seduction community), αλλά αυτοί εστιάζουν κυρίως στο να καταφέρουν να βελτιωθούν στο να ρίχνουν γυναίκες στο κρεβάτι, παρά στο να βρουν κοπέλα για σχέση. Στη θεωρία τους υπάρχει το κομμάτι του "inner game" που αφορά θα έλεγα όλους τους άνδρες είτε θέλουν σχέση είτε μόνο κάτι περιστασιακό και το "outer game" το οποίο αφορά κυρίως αυτούς που προτιμούν σχέσεις της μιας βραδιάς.
29-05-2018, 15:31 #5
Πεσ τησ οπωσ στο λεω
Δηλαδη τωρα εσυ εισαι απο εδω
Κι εγω απο εδω ειμαι παμε για καφε
Δε θα ερθει για καφε αλλα θα σε θυμαται για παντα ωσ γυναικοκατακτητηΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-05-2018, 16:38 #6
29-05-2018, 17:12 #7
Παιδιά το θέμα μου είναι ότι μου λένε ότι έιμαι ωραίος άντρας γενικά πολλά λόγια σχετικά με το πώς διχνω
Αλλά έχω ξενερώσει πάρα πολλή με της σημερινές κοπέλες όλες είναι τόσο κομπλεξικες και καθόλου ζεστές. Εδώ στα μέρη μου και ένα όμορφο κομπλιμέντο να κάνεις είσαι χαμένος θα δεις μια περίεργη αντίδραση η ετσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ , βασικα δεν ξέρω γιατί αυτό,Άλλα σε όλους τους άντρες φιλους που ξέρω εδώ πέρα συμβαίνει αυτό,εντάξει όχι πάντα αλλά της περισσότερες φορές
Και πλέον δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση δεν μου βγαίνει να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα που μου αρέσει ασ πούμε,γιατί νοιώθω ότι δεν αρκω
Μπορεί να συμβεί και το άλλο να νομίζουν ότι δεν μου αρκούν; Γιατί βλέπω ότι η περισσότερες τα φτιάχνουν με βλάκες που είναι κο**παιδα και πολυ λιγότερη ομορφη εμφανισιακά.
Ενώ έμενα με ξέρουνε για σοβαρό παιδί και γενικά με σέβοντε η περισσότερηIts not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 17:26 #8
Δεν έχω σκοπό να τους κάνω και διαφήμιση. Μόνο seduction community να γράψεις στις μηχανές αναζήτησης, θα σου βγάλει διάφορα. Υπάρχουν βιβλία στα αγγλικά και στα ελληνικά, όμως συνιστώ την προσοχή καθώς αν δεν βάλεις μέτρο σ' αυτά που λένε αυτοί, στο τέλος καταλήγεις μόνος με αρκετές περιστασιακές σχέσεις, κάτι που νομίζω δεν ωφελεί κανέναν.
29-05-2018, 17:31 #9
29-05-2018, 17:34 #10
Αν εισαι επικοινωνιακος , ολα ειναι ευκολα ......... και ολιγην αυτοπεποιθηση ναχεις , και καθαρισες .( στο πλησιασμα , το μετα ειναι εντελως αλλη ιστορια ) ............ ειμαι επικοινωνιακος , και πιανω ευκολα κουβεντα , οχι στον δρομο βεβαια ( εκει ντρεπομαι ) , σενα καταστημα , στο φαρμακειο μου μιλαω με ολες τις πωλητριες , εκει που παω και τρωω, .........δεν ειμαι καθολου θρασυς , παντα πλησιαζω καποια σαν φιλος πανω απ ολα ...................... τι σημαινει επικοινωνιακος ? να κανεις την αλλη να μιλαει , να μην μιλας εσυ , παρα αμα χρειαστει ..... οχι πολλα λογια απο μερους σου ......... ο καθενας αρεσκεται να μιλαει για τον εαυτο του , νασαι λοιπον καλος ακροατης , εν κατακλειδι ......
δεν αναφερομαι στην νεα γενια , αφου ειμαι 56 χρον. , δεν ξερω τι παιζει με την γενια αυτη ......
29-05-2018, 17:58 #11
συνηθως αυτη που θα σταματησει να σου μιλησει με ευκολια χωρις να τσακωθειτε αρχικα θα ειναι η πιο ασχετη που υπαρχει
αν πχ πεσεις κατα λαθος πανω σε καμια και αυτη ξυνισει τα μουτρα της :mad: μπορει και να ναι αυτη που ψαχνεις
29-05-2018, 18:31 #12
Αυτό εννοούσα ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. Γιατί εκεί που πάω ξέρω πολύ καλά τι έχει, οπότε με το να ρωτήσω απλά κοροΪδεύω τον εαυτό μου. Και βάζω και τον εαυτό μου πάντα στη θέση της τύπισσας...έρχεται ένας και μου κάνει αυτήν την ερώτηση. Η απάντηση μου θα ήταν "Αφού υπάρχει το Google Maps που μπορείς να βρεις ότι θες".
Έχει υπάρξει όμως περίπτωση που ρώτησα κοπέλα για το σε πόση ώρα περνάει μια συγκεκριμένη γραμμή, γιατί πραγματικά μου είχε χαλάσει η εφαρμογή του ΟΑΣΑ, και της το έδειξα κιόλας. Έπαθα σοκ όταν μου απάντησε ότι δεν την έχει την εφαρμογή. Έλα ρε γαμώτο λέω, δεν υπάρχει νέος άνθρωπος που να μην τη χρησιμοποιεί, εκτός αν έχει αμάξι βέβαια...
Παιδιά το θέμα μου είναι ότι μου λένε ότι έιμαι ωραίος άντρας γενικά πολλά λόγια σχετικά με το πώς διχνω
Αλλά έχω ξενερώσει πάρα πολλή με της σημερινές κοπέλες όλες είναι τόσο κομπλεξικες και καθόλου ζεστές. Εδώ στα μέρη μου και ένα όμορφο κομπλιμέντο να κάνεις είσαι χαμένος θα δεις μια περίεργη αντίδραση η ετσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ , βασικα δεν ξέρω γιατί αυτό,Άλλα σε όλους τους άντρες φιλους που ξέρω εδώ πέρα συμβαίνει αυτό,εντάξει όχι πάντα αλλά της περισσότερες φορές
Και πλέον δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση δεν μου βγαίνει να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα που μου αρέσει ασ πούμε,γιατί νοιώθω ότι δεν αρκω
Μπορεί να συμβεί και το άλλο να νομίζουν ότι δεν μου αρκούν; Γιατί βλέπω ότι η περισσότερες τα φτιάχνουν με βλάκες που είναι κο**παιδα και πολυ λιγότερη ομορφη εμφανισιακά.
Ενώ έμενα με ξέρουνε για σοβαρό παιδί και γενικά με σέβοντε η περισσότερη
Όσο για αυτούς που τα φτιάχνουν το πράγμα είναι απλό. Είναι από τον κύκλο τους. Τι θα πει κιόλας η μαμά άμα η κόρη της τα φτιάξει με κάποιον που δε ξέρει η ίδια; Για σκέψου το λίγο.
29-05-2018, 21:44 #13
29-05-2018, 22:43 #14
Έτσι στο άσχετο είναι θεοδυσκολο να πιάσεις κουβέντα πόσο μάλλον να πιάσεις γκόμενα..όχι ότι δεν γίνεται απλά είναι δύσκολο και πρέπει να το δουλέψεις παρά πολύ το πράγμα...στα καλά καθούμενα ότι και να της πεις να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις καρφωθεί..αλλά το θέμα είναι ότι θέλει και λίγη αναισθησία ούτε σι αλλος.
Πες εσύ ότι μαλάκια σου έρθει εκείνη την ώρα και ανάλογα πως απαντάει αυτή συνεχίζεις..έχω δει κυνηγό με τα μάτια μου δίνουν αυτόπτης μάρτυρας που πήγε ο τύπος της την έπεσε στην ψύχρα και αυτή στην αρχή ήταν αγενείς και δεν γουστάρε μια.και γυρνάει και της λέει δεν σου πηγενο να είσαι αγενείς τόσο όμορφη κοπέλα..τι θα σκεφτώ μετά για τα κορίτσια της πόλης σου. Ε που δω που κει μέσα σε μισή ώρα την έριξε..θέλει τρέλα να μην πτόησε να εισαι αναίσθητος με την έννοια να μην ντρέπεσαι..να μην κομπλαρεις εκεί ξενερώνουν...
30-05-2018, 00:35 #15
φιλε μου κοιτα γενικα το να θεωρεις κατι δεδομενο ειναι λιγο ουτοπικο, δεν νομιζεις? δεν κυκλοφορουν ολοι εκει εξω με την εφαρμογη οασα για να βλεπουν για τα λεωφορεια... καποιοι απλα ξερουν τα λεωφορεια απλα και μονο επειδη τα χρησιμοποιουν... ωραια αν νομιζεις οτι το για να πιασεις σε καποια την κουβεντα απλα χρειαζεται να την ρωτησεις για πραγματα και μερη που δεν ξερεις ξεκινα απο το να αλλαξεις περιοχη απο οπου πηγαινεις...
βασικα εγω θα σου προτεινα κατι διαφορετικο, ψαξε να βρεις μερη οπου καθονται για ξεκουραση κοριτσια και απλα χωσου εκει... νομιζω οτι το μοναστηρακι ειναι ενα τετοιο μερος αλλα τωρα τελευταια εγω οποτε πηγαινα απλα εβλεπα ολο αλλοδαπους εκει... γενικα, αν εισαι Αθηνα θα ξερεις ετσι παρκακια οπου πανε παρεες με κοριτσια... το θεωρω το ιδανικο