Σχέσεις και προβλήματα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μμμ, ομολογώ πως αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό γιατί νιώθω εγώ η προβληματική της ιστορίας οπότε δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε κι η άλλη πλευρά να έχει πρόβλημα... Μου δίνεις ελπίδα μ' αυτό που λες...
    μακαρι!
    χαιρομαι :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μακαρι!
    χαιρομαι :)
    Να 'σαι καλά... ♥

Αν λύνεται αυτό τότε μένει το πρακτικό κομμάτι, θέλω να πω ν' αρέσω σε κάποιον και να είναι αμοιβαίο... Τις προάλλες με φλέρταρε ένας παππούς αλλά οκ, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να 'σαι καλά... ♥

Αν λύνεται αυτό τότε μένει το πρακτικό κομμάτι, θέλω να πω ν' αρέσω σε κάποιον και να είναι αμοιβαίο... Τις προάλλες με φλέρταρε ένας παππούς αλλά οκ, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι θέμα...
    χαχαχαχαχ
    θα βρεθει και νεωτερος.

Senior Member
    χαχαχαχαχ
    θα βρεθει και νεωτερος.
    Μακάρι... Δεν θέλω να τον επικρίνω τον άνθρωπο, μια χαρά ευγενικός ήταν αλλά είχε την ηλικία του πατέρα μου και βάλε... Προσπάθησα να είμαι ευγενική αλλά ήρθα λίγο σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα τι να πω, τα έχασα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    χαχαχαχαχ
    θα βρεθει και νεωτερος.
    Α, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: Εσύ αν ήσουν ελεύθερη θα έβγαινες με κάποιον που θα στο πρότεινε επί τόπου επειδή σε είδε στο δρόμο και του άρεσες; Μου έτυχε κι αυτό αλλά δεν πήγα, ήταν κι 11 η ώρα το βράδυ και με προβλημάτισε και κάτι άλλο αλλά απάντησε πρώτα και θα σου πω μετά...

Banned
    Κυρίως το δεύτερο... Να με πειράξει, δεν θα με πείραζε αλλά ότι θα ήθελα να μπορούσα να δείξω την αγάπη που νιώθω με όλους τους τρόπους θα το ήθελα αλλά σε μεγαλύτερο ποσοστό ο λόγος που το συζητάω είναι ότι ξέρω πως αν δεν το κάνω αυτό θα μείνω για πάντα μόνη μου...
    Ποτέ στη ζωή σου δεν ένιωσες την επιθυμία να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο; Ή από ένα σημείο και μετά ξεκίνησε αυτό;

Senior Member
    Α, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: Εσύ αν ήσουν ελεύθερη θα έβγαινες με κάποιον που θα στο πρότεινε επί τόπου επειδή σε είδε στο δρόμο και του άρεσες; Μου έτυχε κι αυτό αλλά δεν πήγα, ήταν κι 11 η ώρα το βράδυ και με προβλημάτισε και κάτι άλλο αλλά απάντησε πρώτα και θα σου πω μετά...
    κι ομως το εχω κανει στα 20, που ημουν μικρη και αμυαλη. με εναν ΚΟΥΚΛΟ που με ειδε σε ενα φεστιβαλ και με σταματησε στον δρομο για να ξαναβρεθουμε. και καναμε και σχεση τελικα.
    τωρα θα φοβομουν να το κανω αν ημουν ελευθερη, για την ασφαλεια μου, οχι τπτ αλλο.

αν ομως σου αρεσε πολυ, μπορουσες να δωσεις ενα ασφαλες ραντεβου μεσα σε κοσμο, οχι νυχτα, χωρις να δωσεις τηλεφωνο, ουτε να τον αφησεις να σε συνοδευσει σπιτι, να πιειτε εναν καφε να τα πειτε να δεις τι τρεχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ποτέ στη ζωή σου δεν ένιωσες την επιθυμία να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο; Ή από ένα σημείο και μετά ξεκίνησε αυτό;
    Πριν να γίνει το δυσάρεστο γεγονός δεν την είχα νιώσει γιατί ήμουν ανήλικη... Είχα ερωτευτεί έναν συμμαθητή μου χωρίς να το ξέρει αλλά οι σκέψεις μου ήταν αθώες... Μετά κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν ήθελα ερωτικές σχέσεις ώσπου γνώρισα τον πρώην μου και μαζί του ήταν φορές που την είχα νιώσει την επιθυμία, ναι... Απλά πολλές φορές μπλόκαρα από τις αναμνήσεις μου και δεν ένιωθα πάντα πολύ καλά...

Senior Member
    κι ομως το εχω κανει στα 20, που ημουν μικρη και αμυαλη. με εναν ΚΟΥΚΛΟ που με ειδε σε ενα φεστιβαλ και με σταματησε στον δρομο για να ξαναβρεθουμε. και καναμε και σχεση τελικα.
    τωρα θα φοβομουν να το κανω αν ημουν ελευθερη, για την ασφαλεια μου, οχι τπτ αλλο.

αν ομως σου αρεσε πολυ, μπορουσες να δωσεις ενα ασφαλες ραντεβου μεσα σε κοσμο, οχι νυχτα, χωρις να δωσεις τηλεφωνο, ουτε να τον αφησεις να σε συνοδευσει σπιτι, να πιειτε εναν καφε να τα πειτε να δεις τι τρεχει.
    Καλός ήταν αλλά δεν ξετρελάθηκα, φοβάμαι κι εύκολα ειδικά νύχτα οπότε ήθελα να το βάλω στα πόδια... Κυριάρχησε αυτό...
    Και ξέρεις τι με τρόμαξε; Εγώ πριν μου μιλήσει είχα σταθεί και χαϊδευα ένα σκυλάκι σ' ένα μπαλκόνι στη γειτονιά όταν ένιωσα κάποιον πίσω μου, γύρισα μετά από λίγα δευτερόλεπτα και δεν ήταν κανείς αλλά όταν έστριψα στη γωνία τον είδα να με περιμένει κι αγριεύτηκα λίγο... Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική ή όχι, δεν μπορώ να το κρίνω αυτό... Εσύ πες μου που το βλέπεις σαν τρίτος...

Banned
    Πριν να γίνει το δυσάρεστο γεγονός δεν την είχα νιώσει γιατί ήμουν ανήλικη... Είχα ερωτευτεί έναν συμμαθητή μου χωρίς να το ξέρει αλλά οι σκέψεις μου ήταν αθώες... Μετά κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν ήθελα ερωτικές σχέσεις ώσπου γνώρισα τον πρώην μου και μαζί του ήταν φορές που την είχα νιώσει την επιθυμία, ναι... Απλά πολλές φορές μπλόκαρα από τις αναμνήσεις μου και δεν ένιωθα πάντα πολύ καλά...
    Καταλαβαίνω πολύ καλά. Κι εγώ, ακόμη και τώρα, όταν ερωτεύομαι οι σκέψεις μου είναι αθώες, δεν πάνε στο σεξ. Συμβαίνει αυτό στους ανθρώπους.

Οπότε, έχεις επιθυμία σε γενικές γραμμές να κάνεις σεξ, απλά είναι ακόμη νωρίς να προχωρήσεις, γιατί το έχεις συνδέσει με αρνητικά συναισθήματα.

Πιστεύω πως όταν θα προκύψει ένας σταθερός σύντροφος στη ζωή σου, σιγά σιγά θ' αρχίσεις να συνδέεις και την πράξη με θετικές καταστάσεις.

Αυτά φαντάζομαι θα τα δουλεύεις και με τους ειδικούς.

Senior Member
    Καλός ήταν αλλά δεν ξετρελάθηκα, φοβάμαι κι εύκολα ειδικά νύχτα οπότε ήθελα να το βάλω στα πόδια... Κυριάρχησε αυτό...
    Και ξέρεις τι με τρόμαξε; Εγώ πριν μου μιλήσει είχα σταθεί και χαϊδευα ένα σκυλάκι σ' ένα μπαλκόνι στη γειτονιά όταν ένιωσα κάποιον πίσω μου, γύρισα μετά από λίγα δευτερόλεπτα και δεν ήταν κανείς αλλά όταν έστριψα στη γωνία τον είδα να με περιμένει κι αγριεύτηκα λίγο... Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική ή όχι, δεν μπορώ να το κρίνω αυτό... Εσύ πες μου που το βλέπεις σαν τρίτος...
    Και βεβαια δεν εισαι υπερβολικη.
    Εγω θα ειχα φυγει τρεχοντας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Καταλαβαίνω πολύ καλά. Κι εγώ, ακόμη και τώρα, όταν ερωτεύομαι οι σκέψεις μου είναι αθώες, δεν πάνε στο σεξ. Συμβαίνει αυτό στους ανθρώπους.

Οπότε, έχεις επιθυμία σε γενικές γραμμές να κάνεις σεξ, απλά είναι ακόμη νωρίς να προχωρήσεις, γιατί το έχεις συνδέσει με αρνητικά συναισθήματα.

Πιστεύω πως όταν θα προκύψει ένας σταθερός σύντροφος στη ζωή σου, σιγά σιγά θ' αρχίσεις να συνδέεις και την πράξη με θετικές καταστάσεις.

Αυτά φαντάζομαι θα τα δουλεύεις και με τους ειδικούς.
    Ναι, τα έχω δουλέψει αρκετά αλλά πρέπει να το δω και στην πράξη... Είναι και κάτι άλλο που ίσως είναι σημαντικό να πω, ακόμα και τις φορές που ευχαριστιόμουν την επαφή ένα κομμάτι μου ένιωθε ενοχές... Ελπίζω να μπορέσω να το αποβάλλω κι αυτό...

Senior Member
    Και βεβαια δεν εισαι υπερβολικη.
    Εγω θα ειχα φυγει τρεχοντας.
    Αχ, χαίρομαι που δεν τα έχει παίξει το μυαλό μου λόγω των άσχημων εμπειριών ώστε να μην βλέπω παντού κίνδυνο...

Junior Member
    μια βοηθεια-γνωμη-συμβουλη παρακαλω
    Το τελευταιο καιρο ειμαι με μια κοπελα (πιο πριν ειχα πολλες σχεσεις γενικα) και ειμαστε μαζι 8 μηνες.Στα μεσα της θητειας μου ξεκινησαμε αυτη τη σχεση και ειμαστε ακομα μαζι.Εχω ενα τεραστιο προβλημα μια εχω εμπιστοσυνη και μια που την χανω.Δε ξερω γιατι αλλα φοβαμαι οτι δε θα κρατησει αυτη η σχεση και πως θα ξανα φαω το κεφαλι μου με κοπελα και τωρα θα ειναι ακομα πιο εντονο γιατι νιωθω παρα πολλα γι αυτη τη κοπελα.Δε ξερω αλλα κανω ευκολα σεναρια ενω δε μου χει δωσει καποιο δικαιωμα και θα ζηλεψω απο μονος μου χωρις λογο.Αυτο κυριως το εχω με το κοσμο απ τη σχολη στην οποια ειναι δε ξερω αυτοι δε μου βγαζουν καμια εμπιστοσυνη και ωρες ωρες δε ξερω φοβαμαι οτι θα στρεψει το βλεμμα της σε καποιον απο το εργαστηριο της καποια μερα η καποιος θα κανει κινηση και εκεινη θα ενδωσει.Δε θελω να καθομαι να σκεφτομαι τετοια γιατι τα πραγματα πηραν μια τελειως αλλη τροπη και για τους 2 εκεινη δεν ειχε ξανα κανει σχεση μονο 3 ελευθερες σχεσεις αλλα δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο και δεν το περιμενε οτι θα νιωθε ετσι για εμενα εχω γινει αρκετα σημαντικος για εκεινη και δε θελει να με χασει λεει και δε μπορει να φανταστει τη ζωη της χωρις εμενα.Δε μ αρεσει καθολου αυτο το πραγμα.Δε ξερω δυστυχως τι αλλο να πω οτι θελετε ρωτατε απανταω σε ολα (σχεδον).Πειτε μου σας παρακαλω καποιες γνωμες καποιες συμβουλες.Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Senior Member
    Αχ, χαίρομαι που δεν τα έχει παίξει το μυαλό μου λόγω των άσχημων εμπειριών ώστε να μην βλέπω παντού κίνδυνο...
    Ε οχι και τα εχει παιξει το μυαλο σου, λογικο ειναι. Να εμφανιστει ο αλλος απο πισω σου ξαφνικα βραδυατικα!
    Θυμηθηκα ενα βραδυ αργα περπατουσα στο δρομο ψιλοερημια και καποια στιγμη ετυχε και περπατουσε μπροστα μου μια κοπελα στα 5 μετρα. Η κακομοιρα την ειδα ειχε φοβηθει, απο τον τροπο που λοξοκοιταξε και επιταγχυνε λιγο το βημα. Αλλαζω κατ ευθειαν πορεια λοξα και παω στο απεναντι πεζοδρομιο για να μη με νοιωθει άπο πισω της και της λεω κοπελια μη φοβασαι ολα καλα. Ευχαριστω μου λεει και αρχισε μα περπαταει κανονικα παλι χαχα

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast