παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 52 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 601 to 615 of 776
    Senior Member
    Μπου καθε φορα που γινεται κατι που δεν μπορεισ να διαχειριστεισ θα ξεφευγεισ αυτο δε σημαινει οτι εχεισ κατι το εξωπραγματικο απλα ανοιγει η πορτα τ μυαλου σε εναν αλλο δρομο μην το φοβηθεισ ειναι ανθρωπινο απλα δεν ειναι το νορμαλ κι ωσ εκ τουτου θα παιρνεισ φαρμακα ειναι κατι μεσα στην ανθρωπινη φυση αλλα οχι το συνιθισμενο οπωσ καποιοσ ειναι υπερβολικα φτωχοσ ειτε υπερβολικα πλουσιοσ και τουσ δυο δεν τουσ βλεπεισ στο δρομο συχνα κυκλοφοραει συνηθωσ η μεσαια ταξη λιγο πανω λιγο κατω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπου καθε φορα που γινεται κατι που δεν μπορεισ να διαχειριστεισ θα ξεφευγεισ αυτο δε σημαινει οτι εχεισ κατι το εξωπραγματικο απλα ανοιγει η πορτα τ μυαλου σε εναν αλλο δρομο μην το φοβηθεισ ειναι ανθρωπινο απλα δεν ειναι το νορμαλ κι ωσ εκ τουτου θα παιρνεισ φαρμακα ειναι κατι μεσα στην ανθρωπινη φυση αλλα οχι το συνιθισμενο οπωσ καποιοσ ειναι υπερβολικα φτωχοσ ειτε υπερβολικα πλουσιοσ και τουσ δυο δεν τουσ βλεπεισ στο δρομο συχνα κυκλοφοραει συνηθωσ η μεσαια ταξη λιγο πανω λιγο κατω
    καλα το πας αυτο να λες.

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!

καπως πρεπει να λειτουργω παρ ολα αυτα και δε ξερω πως και φυσικα φοβαμαι γιατι φοβαμαι τον ισκιο μου δε μπορω να βγω απο το δωματιο η γιατρος ειπε να σταματησω τη ψυχοθεραπεια για καποιο διαστημα αλλα απο ιουλιο δε θα μπορω να ξαναπαω γιατι δε θα εχω λεφτα και τωρα δε μπορω να βγω εξω και τη φοβαμαι και τη ψυχολογο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    τωρα που το σκεφτομαι για να δειτε οτι ειναι επιτηδες.. η μεγιστη δοση αλοπεριντιν ειναι 30μγ.στο νοσοκομειο σε νοσηλεια δινουν 40μγ.εγω που δεν ειμαι μεσα γιατι παιρνω 40μγ???
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    βοο τη πληρωνης τη ψυχολογο, δεν ειναι σε κρατικο προγραμμα? ψυχιατρο πληρωνεις?, εγω δεν πληρωνο τιποτα, ειναι οργανωσει υπο την αιγιδα του κρατους αυτη που με βλεπουν.

Senior Member
    πληρωνω ιδιωτη γιατρο στην αθηνα.με βλεπει καθε 2 μηνες που παω.παω σε κψυ σε γιατρο για να μου γραφει φαρμακα γιατι ειμαι ανασφαλιστη και αν προκυψει κατι εκτακτο με βλεπει για 5-10 λεπτα. ειχα κανει καποιους μηνες ψυχοθεραπεια στο κψυ.αλλα ηταν περιορισμενος ο αριθμος των συνεδριων.οποτε τωρα παω σε ιδιωτη ψυχολογο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    Boo προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αλες συνωμοσίες. Είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλάβεις πως αυτά είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου. Εγώ στα μεγάλα ζόρια τα παρατάω και βγαίνω έξω για περπάτημα και την Αράζω σε κάνα παγκάκι μέχρι να ηρεμήσω καπος, παίρνω τηλ και κάνα φίλο να μιλήσω λίγο και όλα αυτά σε κάνα παρκάκι που δεν έχει και πολύ κόσμο για να μην αισθάνομαι άβολα αν με κοιτάει καποιος. Μήπως να δοκίμαζες και εσύ μια βόλτα έτσι να πάρεις τον αέρα σου...

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    φοβαμαι πολυ μωρε να βγω απο το δωματιο.ουτε τους δικους μου δε θελω να βλεπω.σε παρακολουθουν κι εσενα να φανταστω σωστα? και πως βγαινεις απο το σπιτι?πως γινεσαι αορατος?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    Α ρε boo εμένα όχι μόνο με παρακολουθούσαν αλλά μου μιλούσαν και από το ραδιόφωνο... Οι γονείς σου απλά δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Ένα βήμα τη φορά boo. Σκέψου στο κάτο κάτο δεν έχεις και τίποτα να κρύψεις τι και αν σε παρακολουθούν? Έχεις κάποιον να μιλάς??? Φίλο ή συγγενή που να τον εμπιστεύεσαι?? Αν ναι πατρόν κάνα τηλ βοηθάει πολυ, εμένα τουλάχιστον παίρνω πάντα τον αδερφό μου.

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    εμενα με παρακολουθουν και ακουω φωνες.παλιοτερα εβλεπα φαντασματα τωρα οχι.ευτυχως. εχω ενα φιλο στην αθηνα και μιλαμε στο τηλ.εδω στην πολη μου δεν εχω φιλους
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ή θα κατσω κλεισμενη στο δωματιο ή θα βγω και θα αρχισω να βριζω οποιον με κοιταω.εχω πολλα νευρα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    οι φωνες ειναι οι αχρηστες και οχι εγω.οσο για το οικονομικο προβλημα θα μπορουσα να μην επαιρνα καν το επιδομα και να μην ειχα την επιλογη να κανω οτιδηποτε.τωρα μου δινεται αυτη η ευκαιρια.και πρεπει να την αξιοποιησω οσο καλυτερα μπορω.ειναι δυσκολο αυτο που θελω να κανω και αγχωνομαι απο την αλλη.επισης αχρηστοι και ηλιθιοι ειναι οσοι μας παρακολουθουνε που αντι να κοιτανε τη ζωη τοους γινονται πιονια καποιων και κανουν αυτο το πραγμα.καπου πρεπει να εκτονωσω τα νευρα μου...κατι τετοιες ωρες πραγματικα θα ηθελα να ειμαι σε ενα γυμναστηριο και να κοπανιεμαι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αμα παρω τα φαρμακα θα με κανουν οτ θελουν αμα δεν τα παρω θα με κλεισουν για νοσηλεια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πηγα στο γιατρο στο κψυ εκτακτως να με δει.μου εβαλε 3ο αντιψυχωτικο το solidon 200mg το βραδυ οχι μεσα στη μερα γιατι θα με χαζεψει λεει και αγχολυτικο 24ωρου δρασης frisium 10mg το πρωι.εχει παρει κανεις αυτα τα φαρμακα?
    δευτερα-τριτη θελει να με ξαναδει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τα καλυτερα φαρμακα ειναι αυτα μπραβο σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 41 of 52 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast