Καμάκι σε άγνωστη / άγνωστες, πως γίνετε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 100
    Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    φιλε μου κοιτα γενικα το να θεωρεις κατι δεδομενο ειναι λιγο ουτοπικο, δεν νομιζεις? δεν κυκλοφορουν ολοι εκει εξω με την εφαρμογη οασα για να βλεπουν για τα λεωφορεια... καποιοι απλα ξερουν τα λεωφορεια απλα και μονο επειδη τα χρησιμοποιουν... ωραια αν νομιζεις οτι το για να πιασεις σε καποια την κουβεντα απλα χρειαζεται να την ρωτησεις για πραγματα και μερη που δεν ξερεις ξεκινα απο το να αλλαξεις περιοχη απο οπου πηγαινεις...
    βασικα εγω θα σου προτεινα κατι διαφορετικο, ψαξε να βρεις μερη οπου καθονται για ξεκουραση κοριτσια και απλα χωσου εκει... νομιζω οτι το μοναστηρακι ειναι ενα τετοιο μερος αλλα τωρα τελευταια εγω οποτε πηγαινα απλα εβλεπα ολο αλλοδαπους εκει... γενικα, αν εισαι Αθηνα θα ξερεις ετσι παρκακια οπου πανε παρεες με κοριτσια... το θεωρω το ιδανικο

Βασικά πρέπει να αλλάξω νομό αν το πάμε έτσι, διότι το νομό Αττικής το ξέρω με κλειστά τα μάτια. Κάτι που δε θα το έκανα φυσικά. Το να αλλάξω νομό, μόνο και μόνο για να πιάσω γκόμενα είναι ηλίθιο.

Όσο για αυτό που λες...δεν είναι μόνο το Μοναστηράκι, αλλά και η Νέα Σμύρνη και η Μαρίνα Φλοίσβου για παράδειγμα, που βλέπεις κοριτσοπαρέες.

Το να χωθείς όμως μόνος σου;;; Σκέψου λίγο. Έλα στη θέση τους. Κάθεσαι και συζητάς με τις φίλες σου, και έρχεται ένας άσχετος και σας λέει "Πωπω τι γκόμενες είστε εσείς ρε!!!"... ούτε καν θα σου απαντήσουν.

Μόνο άμα είναι η άλλη μόνη της, ίσως κάτι γίνει. Αλλά πόσες κοπέλες θα καθόντουσαν μόνες τους σε κάποιο πάρκο ενώ έχει νυχτώσει; Άντε άμα είναι δυάδες ίσως γίνει κάτι. Από τρεις και πάνω όμως; Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το Λόττο παρά αυτό.

Βασικά ποντάρω στο να μου μιλήσουν αυτές πρώτες. Και από κει να συγκεντρωθώ ώστε να μην τα κάνω σκατά.

Senior Member
    Νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που ποτέ κανείς μας δεν θα μαε το ξεχάσει!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που ποτέ κανείς μας δεν θα μαε το ξεχάσει!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    :) Κωνσταντίνου και Ελένης. Φοβερή σκηνή!

Banned
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Βασικά πρέπει να αλλάξω νομό αν το πάμε έτσι, διότι το νομό Αττικής το ξέρω με κλειστά τα μάτια. Κάτι που δε θα το έκανα φυσικά. Το να αλλάξω νομό, μόνο και μόνο για να πιάσω γκόμενα είναι ηλίθιο.

Όσο για αυτό που λες...δεν είναι μόνο το Μοναστηράκι, αλλά και η Νέα Σμύρνη και η Μαρίνα Φλοίσβου για παράδειγμα, που βλέπεις κοριτσοπαρέες.

Το να χωθείς όμως μόνος σου;;; Σκέψου λίγο. Έλα στη θέση τους. Κάθεσαι και συζητάς με τις φίλες σου, και έρχεται ένας άσχετος και σας λέει "Πωπω τι γκόμενες είστε εσείς ρε!!!"... ούτε καν θα σου απαντήσουν.

Μόνο άμα είναι η άλλη μόνη της, ίσως κάτι γίνει. Αλλά πόσες κοπέλες θα καθόντουσαν μόνες τους σε κάποιο πάρκο ενώ έχει νυχτώσει; Άντε άμα είναι δυάδες ίσως γίνει κάτι. Από τρεις και πάνω όμως; Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το Λόττο παρά αυτό.

Βασικά ποντάρω στο να μου μιλήσουν αυτές πρώτες. Και από κει να συγκεντρωθώ ώστε να μην τα κάνω σκατά.
    δεν χωνεσαι στην παρεα, ''γεια σας ηρθα και εγω''!! καθεσαι λιγο πιο διπλα σε μικρη αποσταση και καποια στιγμη ρωτας κατι...
    εαν επειδη εισαι μονος οπως λες και εσυ, δεν πας να μιλησεις σε μεγαλες κοριτσοπαρεες, πας σε δυο...
    εαν ειναι τρεις και πανω το μονο που πετυχαινεις ειναι να της ενοχλεις...
    φιλε μου δεν χρειαζεται να γυρισεις να πεις ''μα πω πω τι κοριτσαρες ειστε εσεις?'' μπορεις απλα να πεις '' ο ομορφια σας με μαγευει''
    το να σε μιλησουν πρωτες αυτες να μην το περιμενεις.. βαλε λιγο τολμη στον εαυτο σου και μπορεις!

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    δεν χωνεσαι στην παρεα, ''γεια σας ηρθα και εγω''!! καθεσαι λιγο πιο διπλα σε μικρη αποσταση και καποια στιγμη ρωτας κατι...
    εαν επειδη εισαι μονος οπως λες και εσυ, δεν πας να μιλησεις σε μεγαλες κοριτσοπαρεες, πας σε δυο...
    εαν ειναι τρεις και πανω το μονο που πετυχαινεις ειναι να της ενοχλεις...
    φιλε μου δεν χρειαζεται να γυρισεις να πεις ''μα πω πω τι κοριτσαρες ειστε εσεις?'' μπορεις απλα να πεις '' ο ομορφια σας με μαγευει''
    το να σε μιλησουν πρωτες αυτες να μην το περιμενεις.. βαλε λιγο τολμη στον εαυτο σου και μπορεις!
    Συγνώμη αλλά αν πει πως "η ομορφιά σας με μαγεύει", στην καλύτερη θα καταλήξει γραφικός. Οι γυναίκες σήμερα αυτά τα ακούν και τα διαβάζουν άπειρες φορές. Θα γίνει "άλλος ένας" και "νεξτ". Έτσι κι αλλιώς, από όμορφες γυναίκες είναι γεμάτος ο τόπος. Επίσης, το να περιλαμβάνει και τις δύο το "κομπλιμέντο", έχει κι άλλο αρνητικό, διότι η κοπέλα θέλει να νιώθει πως είναι ξεχωριστή για σένα και όχι ότι πάει "πακέτο" με τη φίλη της.

Senior Member
    Επι πασοκ ηταν ολεσ θεεσ τωρα ο συριζα κατι σασ εκανε πεστο αυτο κ φυγε θα συζητανε μια ωρα μετα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Συγνώμη αλλά αν πει πως "η ομορφιά σας με μαγεύει", στην καλύτερη θα καταλήξει γραφικός. Οι γυναίκες σήμερα αυτά τα ακούν και τα διαβάζουν άπειρες φορές. Θα γίνει "άλλος ένας" και "νεξτ". Έτσι κι αλλιώς, από όμορφες γυναίκες είναι γεμάτος ο τόπος. Επίσης, το να περιλαμβάνει και τις δύο το "κομπλιμέντο", έχει κι άλλο αρνητικό, διότι η κοπέλα θέλει να νιώθει πως είναι ξεχωριστή για σένα και όχι ότι πάει "πακέτο" με τη φίλη της.
    Σωστοοοοςςς...

Senior Member
    Επίσης το καλύτερο καμάκι γίνετε άμα πιάνεις μια μια τα κορίτσια..για να μπουκάρεις σε δυο..πρέπει να είσαι και πολύ κυνηγός όμως...

Senior Member
    Παιξτο αγγλοσ κι αυτο πιανει αλλα θελει να μιλησεισ κανενα πενταλεπτο αγγλικα κ μετα σκασ το παραμυθι οτι εισαι τσομπανοσ θα φυγουν τρεχοντασ αλλα θα σε θυμουνται για παντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Επίσης το καλύτερο καμάκι γίνετε άμα πιάνεις μια μια τα κορίτσια..για να μπουκάρεις σε δυο..πρέπει να είσαι και πολύ κυνηγός όμως...
    Καλά, μετά πάμε σε άλλα επίπεδα. Γι' αυτό λέω πως τους pick-up astists θέλει να τους ακολουθείς με μέτρο, αλλιώς καταλήγεις "εργένης".

Senior Member
    Καλά, μετά πάμε σε άλλα επίπεδα. Γι' αυτό λέω πως τους pick-up astists θέλει να τους ακολουθείς με μέτρο, αλλιώς καταλήγεις "εργένης".
    Το εργένης δεν το βρίσκω πρωσωπικα καθόλου κακό..έχει και τα καλά του το ράφι..γλεντας τη ζωή σου όπως γουστάρης..όπως λέει και το τραγούδι θα ζήσω ελεύθερο πουλί..

Senior Member
    Αυτοί οι pick up artist τι είναι??είναι καμιά ομάδα που δίνουν μαθήματα κυνηγιού??πολουνται βιβλία τους??έχει αποτέλεσματα η τσάμπα τα λεφτά??πρωσωπικα πιστεύω ότι η το έχεις η όχι...δεν πιστεύω ότι με το να το δουλέψεις μπορείς να το αποκτήσεις...μπορείς να βελτιωθείς μέχρι σε ένα σημείο ναι μπορείς οκ.αλλα να γίνεις κυνηγός κυνηγός δεν πιστεύω...

Banned
    Το εργένης δεν το βρίσκω πρωσωπικα καθόλου κακό..έχει και τα καλά του το ράφι..γλεντας τη ζωή σου όπως γουστάρης..όπως λέει και το τραγούδι θα ζήσω ελεύθερο πουλί..
    Αν σκεφτείς πως με την "εργένικη ζωή" χάνεις τη μισή απόλαυση στο σεξουαλικό κομμάτι, χωρίς να βάλουμε μέσα τα ΣΜΝ, το μόνο κέρδος είναι η εκτόνωση με διαφορετική παρτενέρ κάθε φορά και η αυτοπεποίθηση.

Banned
    Αυτοί οι pick up artist τι είναι??είναι καμιά ομάδα που δίνουν μαθήματα κυνηγιού??πολουνται βιβλία τους??έχει αποτέλεσματα η τσάμπα τα λεφτά??πρωσωπικα πιστεύω ότι η το έχεις η όχι...δεν πιστεύω ότι με το να το δουλέψεις μπορείς να το αποκτήσεις...μπορείς να βελτιωθείς μέχρι σε ένα σημείο ναι μπορείς οκ.αλλα να γίνεις κυνηγός κυνηγός δεν πιστεύω...
    Μόνο "seduction community" να ψάξεις στις μηχανές αναζήτησης, θα βρεις ένα σωρό και ομάδες για μαθήματα και βιβλία.

Η το 'χεις, ή το αποκτάς. Το θέμα είναι να το θέλεις. Δεν είναι απαραίτητο να δώσεις μια περιουσία, απλά να βρεις πληροφορίες (υπάρχουν αρκετές δωρεάν στο διαδίκτυο) και να μπεις στο νόημα, πράγμα που είναι πολύ εύκολο.

Banned
    εσυ μηπως κανεις διαφημιση της ομαδας seduction community?................... παιδια, παιδια και απο εδω παρακαλω οποιος ενδιαφερεται να μαθει τροπους γνωριμιες για το αντιθετο φυλο!!!...............

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast