παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 52 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 616 to 630 of 776
    Senior Member
    ααα ρε μπου ιντα τραβας....

Senior Member
    Μπράβο μπου! Είναι πολύ σημαντικό που παρόλο που φοβάσαι, πήγες στον γιατρό! Είσαι πολύ γενναία!

Μίλησες με την γιατρό που σε παρακολουθεί κανονικά για τα χάπια;

Member
    Καλά είναι να μιλήσεις και με τον γιατρό που σε παρακολουθεί κανονικά, να ξέρει τη γίνετε...

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    καλησπερα παιδια

μιλησα και με τη γιατρο στην αθηνα κι εεινη μου ειπε να αυξησω το aloperidin 5mg το βραδυ.και οτι σκεφτεται να μου βγαλει τελειως το solian και να μου βαλει καποιο αλλο.

ο γιατρος στο κψυ μου εδωσε αγωγη περισσοτερο για να κοιμαμαι και η γιατρος στην αθηνα για τα συμπτωματα οπως λεει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    Ναι boo αν δεν κοιμάσαι καλά πας καρφί για επεισόδιο... Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Επίσης αν μπορείς να καταλάβεις τα πότε δεν είσαι πολύ καλά και αντί να γράφεις εδώ παίρνεις κατευθείαν τηλ τον γιατρό μάλλον θα γλιτώσεις από πολλά βάσανα.

Senior Member
    ειμαι πολυ καχυποπτη και με τους γιατρους και τους ψυχολογους..ακομα ταλαντευομαι για τα φαρμακα..με ελεγχουν..πρεπει να παρω αποφαση να παρω χαπια και να ειμαι ξεγνιαστη και φυσιολογικη αλλα να πηγαινω με τα νερα τους ή να μην παρω τα φαρμακα τους και να καταλαβαινω την αληθεια αλλα υποφεροντας.αν δεν τα παρω θα με κλεισουν μεσα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    νιωθω τοσο διχασμενη.δε ξερω τι να κανω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    υπαρχει καπιος τροπος να προειδοποιεις τους αλλους τι σκοπευεις να κανεις οστε να προλαβουν να αντιδρασουν? πχ αν σκεφτεσαι κατι κακο πες το τους εγκαιρα οστε να προλαβουν την αντιδραση σου.

Senior Member
    αλεξανδρε δε μιλαω με κανεναν.εσας εδω εχω και τον κολητο στην αθηνα που κι αυτοςεχει τα δικα του προβληματα για να με ακουσει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Γεια σου Μπου. Εγώ καλοσύνη στην ζωή μου είδα μόνο από ξένο άνθρωπο. Ούτε συγγενείς, ούτε "δικοί μου" δεν νοιάζονται. Λογικό είναι να μην έχεις κανέναν.

Banned
    εγω πχ οταν κατι με εξοργιζει τους προειδοποιω και λεω αν ΔΩ αυτο θα γινω εξαλος οστε να ξερουν πως σκεφτομαι.αυτο βοηθα αρκετα τις σχεσεις σου με τους γυρω σου

Member
    Αργύρη μην νομίζεις και εγώ μόνος είμαι, εντελώς όμως γιατί είμαι και εκτός Ελλάδας. Αυτό που λέω είναι πως αν μιλάει με κάποιους ανθρώπους πρώτον θα νιώθει καλύτερα και δεύτερον θα μπορούν να καταλάβουν ποτέ πάει να ξεφύγει και να το προλαβαίνουν στην αρχή. Εγώ όταν δεν είμαι καλά φαίνεται κατευθείαν σε μια συζήτηση και τόρα προσπαθώ να μάθω μόνος να αναγνωρίζω τα συμπτώματα στην αρχή για να τα προλαβαίνω. Σκέψου πως είμαι μόνος σε μια χώρα χωρίς να ξέρω τη γλώσσα ούτε καν αγγλικά. Αν ξεφύγω εδώ την έχω πατήσει. Επίσης οι γονείς μου δεν ξέρουν τίποτα για όλο αυτό.

Member
    Δεν προσπαθώ να το παίξω γιατρός, μην παρεξηγηθεί κιόλας. Απλά αυτά προσπαθώ να κάνω εγώ γι'αυτό και τα γράφω

Senior Member
    οταν δεν ειμαι καλα κλεινομαι στο σπιτι και δε βγαινω εξω.αλλα οι δικοι μου δεν δινουν σημασια.τους το παιζω κι εγω οτι ολα καλα γιατι κι αυτοι ειναι στη συνομοσια και δε θελω να παρουν χαμπαρι οτι τους ξερω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by Ksenos View Post
    Αργύρη μην νομίζεις και εγώ μόνος είμαι, εντελώς όμως γιατί είμαι και εκτός Ελλάδας. Αυτό που λέω είναι πως αν μιλάει με κάποιους ανθρώπους πρώτον θα νιώθει καλύτερα και δεύτερον θα μπορούν να καταλάβουν ποτέ πάει να ξεφύγει και να το προλαβαίνουν στην αρχή. Εγώ όταν δεν είμαι καλά φαίνεται κατευθείαν σε μια συζήτηση και τόρα προσπαθώ να μάθω μόνος να αναγνωρίζω τα συμπτώματα στην αρχή για να τα προλαβαίνω. Σκέψου πως είμαι μόνος σε μια χώρα χωρίς να ξέρω τη γλώσσα ούτε καν αγγλικά. Αν ξεφύγω εδώ την έχω πατήσει. Επίσης οι γονείς μου δεν ξέρουν τίποτα για όλο αυτό.

Όχι ρε, τι να παρεξηγηθώ. Απλά επειδή λέει πως δεν έχει κανέναν να μιλάει, μην νομίζει πως είναι η μόνη και στενοχωριέται. Εννοείται πως είναι καλό να έχεις κάποιον. :)

Page 42 of 52 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast