Results 286 to 300 of 522
Thread: Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!!
-
21-06-2018, 18:44 #286WhyAlwaysMe?Guest
- 21-06-2018, 20:46 #287
Maira, νομίζω κάπου ανέφερες ότι είχες πάει παλιότερα σε ψυχολόγο. Άσχετα με τον τριμάλακα, τα θέματα που έχεις με τον εαυτό σου τα δουλέψατε καθόλου; Δεν είδες κανένα αποτέλεσμα, έστω και παροδικό; Εννοώ θέματα αυτοπεποίθησης κι αυτοεκτίμησης, επίλυσης προβλημάτων χωρίς βοήθεια κτλ. Έστω κάποιες τεχνικές για να κατευθύνεις το μυαλό σου να σκέφτεται θετικά, δεν σου έμαθε;
Αναφέρεις και τις φίλες σου. Ειλικρινά, με αυτές τις φίλες δεν κάνετε τίποτα μαζί; Φαίνεται ότι η σκέψη αυτού του ανθρώπου καταλαμβάνει το 100% του χρόνου σου. Γιατί δεν δοκιμάζεις να αφιερώσεις έστω ένα 20% του χρόνου σου κάπου αλλού; Πρακτικά αν το δούμε, αν πας ξέρω κι εγώ ένα γυμναστήριο ή για μπάνιο με τις φίλες σου, δεν μπορεί, κάτι άλλο θα συζητάτε. Αν ζητήσουν την βοήθειά σου να διακοσμήσουν πχ το σπίτι τους ή να φιάξετε κάτι χειροποίητο, η προσοχή σου κάπου αλλού θα στραφεί. Μπορείς να τους πεις κι από πριν ότι όσο είμαι εδώ, κρατήστε το κινητό μου εσείς και μην μου το δίνετε και αν πάω να ανοίξω θέμα για τον τριμάλαξ, να αλλάζετε αμέσως συζήτηση και να μου αποσπάτε την προσοχή. Ε, σταδιακά δεν μπορεί, θα ξεκολλήσει το μυαλό σου λίγο!
21-06-2018, 21:15 #288
Πηγα σε 2 ψυχολογους. Οσο πηγαινα εβλεπα καποιο αποτελεσμα. Αλλα για να βοηθηθεις πρεπει ν ακους. Εμενα το μυαλο μου μαλλον ειναι κολλημενο.
Θα μπορουσα να προχωρησω μπροστα αν δε τον εβλεπα. Τον βλεπω στη δουλεια. Κ οποτε κανω ενα βημα μπρος μολις τον δω κανω 2 βηματα πισω. Ασκει μεγαλη επιρροη πανω μου. Δεν ξερω ειναι αγαπη εξαρτηση παθος τρελα? Δεν ξερω.
Ναι η σκεψη του καταλαμβανει το 100% του χρονου μου του μυαλου μου! Παω γυμναστηριο γυμναζομαι κ τον σκεφτομαι. Βγαινω με τις φιλες μου μιλαω μονο γι αυτον κ οταν μου λενα αλλα ασχετα εγω παλι αυτον σκεφτομαι. Κανω δουλειες σπιτι τον σκεφτομαι. Κοιμαμαι τον σκεφτομαι. Τρελλα? Ισως! Ισως γιατι ποτε δεν τον χορτασα.
21-06-2018, 21:31 #289
μπορει να νομιζεις πχ οτι εγω θελω να σε πεισω να μη πηγαινεις σε ψυχολογους λες και ειμαι ο χορηγος τους
φυσικα αν ελεγα οτι καποιοι ανθρωποι δεν ειναι φτιαγμενοι για να υποχωρουν αυτοι θα συνεχιζαν να μη με ακουνε
21-06-2018, 22:47 #290
δεν τους ακουγες γτ δεν εισαι ακομη ετοιμη να αλλαξεις......
το μεγαλυτερο σου εμποδιο θεωρω ειναι οτι αναγκαστικα τον βλεπεις στη δουλεια.....
πολυ δυσκολο καταλαβαινουμε
21-06-2018, 22:56 #291
Ναι τον βλεπω στη δουλεια κ συνεργαζομαστε! Ειναι πολυ δυσκολο! Δεν γινεται να μη του μιλαω κ ετσι κολλαω ξανα κ ξανα. Πως να ξεφυγω? Σημερα αρχισε να μου συζηταει για το παρελθον για το ποσο καλα περνουσαμε πριν μπλεχτει αυτη στα ποδια μας κ τον αναγκασει λογω των καβγαδων να την υπακουει! Εμμεσος μου ειπε οτι εχει απομακρυνθει απο μενα εξαιτιας της γιατι δεν ειναι δυνατος να την πολεμησει.
Χρειαζεται να σας πω παλι πως νοιωθω??
Το πισωγυρισμα αυτο με τσακισε!!!
21-06-2018, 23:06 #292
Τα ιδια λεει και στη γυναικα του. Οτι αυτη η τρελη δε με αφηνει σε ησυχια, και αστη να στελνει μη κανει καμια χοντρομαλακια με τα παιδια γιατι ειναι επικινδυνη, εχει βαλει στοχο να μας χωρισει κτλ κτλ γνωστα. Αρχοντας ο τυπος σας εχει και τις δυο να τον υπερασπιζεστε
21-06-2018, 23:08 #293
εφοσον σε ελκει τοσο πολυ αυτος ειναι δυνατον να μην εχεις και εσυ αλλους που απλα δε τους αναφερεις? και εσυ θα εχεις αλλους που τους υπακους οπως αυτος.
22-06-2018, 09:44 #294
απο την στιγμη που ησουν σε καποια ισορροπια οταν σε παρακολουθουσε ψυχολογος, αυτο ρπεπει να κανεις και τωρα εφοσον δεν μπορεις να παρεις μια οριστικη αποφαση.
τα χρηματα ειναι δικαιολογια. εφοσον δουλευεις και μενεις καισ τους γονεις, μπορεις να βρεις τα χρηματα για να πας σε εναν καλο ψυχολογο.
τα λογικα επιχειρηματα στα εχουν πει πολλοι και τα ξερεις κιε συ καλα. απλα δεν σε βοηθουν.
κανεις συνεχεια τα ιδια , επριμενοντας διαφορετικα αποτελεσματα.
δεν χανεις μονο τον χρονο σου και τα χρονια σου, αλλα και την ψυχικη σου ισορροπια.
ξαναβρες ψυχολογο ΑΜΕΣΑ.
22-06-2018, 09:46 #295
Αγαπητή Μάιρα, ζω το ίδιο πράγμα μόνο από την άλλη πλευρά, την πλευρά της συζύγου. Πίστευα ότι γνώριζα τον άνδρα μου (36 χρόνια μαζί) κι ότι αγαπιόμασταν πολύ. Μετά από ένα φλέρτ του με κάποια, άρχισα να προσέχω κάποια πράγματα καλύτερα. Οι ενδείξεις ότι με απατάει, γινότανε όλο και πιο πολλές. Αρχικά σκέφτηκα ότι με απατάει με αυτήν που τον φλέρταρε. Μέχρι που μια γειτόνισσα που έκανε μπούλινγκ στη γειτονιά κι εμένα και τα παιδιά κι έδιωξε και τρεις ενοικιαστές με μπούλινγκ και γενικά ο χαρακτήρας της ήτανε απαίσιος, άρχισε να μου κάνει στώλκινγκ. Τότε συνειδητοποίησα ότι τα έχει με εκείνην και μάλιστα πολλά-πολλά χρόνια. Ο ίδιος με έβγαζε παρανοική. Πηγαίνω σε ψυχολόγους και μίλησα με τρεις δικηγόρους. Όλοι πιστεύουν ότι οι ενδείξεις, αλλά και οι αποδείξεις είναι ξεκάθαρες. Πήρα τη βαλίτσα μου να φύγω, αλλά έπεσε στα πατώματα, έκλαιγε και με παρακαλούσε να μείνω, γιατί είμαι ο ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και ποτέ δεν θα έκανε σχέση με μια "βρωμιάρα", μια "τρελή", μια "χίπισσα μπλα, μπλα, που δεν ξέρει τι της γίνεται και την οποία θα ντρεπότανε πολύ να γνωρίσει στους φίλους του". Προχθές μάζεψα τη βαλίτσα του (η δικηγόρος μου είπε να φύγει αυτός, γιατί να φύγετε εσείς) και του είπα ότι θα κάνω αίτηση διαζυγίου. Πήρε τότε μια ζώνη και πήγε στο μπάνιο, απειλώντας με ότι θα κρεμαστεί, αφού πρώτα ξανάπεσε στα πατώματα και έκλαιγε και παρακαλούσε και μου έγραφε γράμματα δακρύβρεκτα για το πόσο με αγαπάει.Πάγωσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα φυσικά ότι μπορεί να μείνει λίγο ακόμα κι ότι για το διαζύγιο το συζητάμε ξανά από βδομάδα. Δεν ξέρω πια με τι άνθρωπο έχω να κάνω. Είναι δειλός, είναι άρρωστος, είναι νάρκισσος, δεν ξέρω. Η ερωμένη του είναι παντρεμένη, αλλά δεν έχει παιδιά. Δεν γνωρίζω αν ο σύζυγός της ξέρει για τη διπλή ζωή τους. Δεν έχω να σε συμβουλεύσω τίποτα ούτε εσένα ούτε εμένα. Νιώθω ότι έχασα το πάτωμα κάτω από τα πόδια μου. Είμαι γυναίκα μιας ηλικίας κι ολομόναχη στο εξωτερικό. Εξαιτίας του έμεινα στην ξένη χώρα. Δεν μπορώ να φάω ούτε να κοιμηθώ. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε. Και τα παιδιά υποφέρουν πολύ με την κατάσταση αυτή. Μέσα σε όλα αυτά έχει το θράσος να με κατηγορεί ότι εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση. Ότι εγώ θέλω να χαλάσω την όμορφη οικογένειά μας.
22-06-2018, 09:49 #296
ετσι ακριβως.
την συζητηση αυτη στην κανει μονο για να μην τον δυσκολευεις οταν θελει να πηδηξει, επειδη ειδε οτι του ε κανες μουτρα για μιση μερα κι αναγκαστηκε να σε κυνηγαει για να σε πηδηξει 10 λεπτα. περισσοτερο χρονο εφαγε στα τηλεφωνα , παρα οταν βρεθηκατε. τον κουραζει αυτο. πρεπει να εισαι στρωμενη, προθυμη και να μην αντιμιλας..
ουτε σου λεει αληθεια, ουτε θα αλλαξει ποτε κατι (αν και το να αλλαξει κατι δεν στο υποσχεται καν. ηταν ξεκαθαρος σ αυτο)
αν μπλεκοταν η γυναικα του στα ποδια του κι οχι το αντιθετο, δεν θα την κυνηγουσε οταν εμαθε οτι εχει σχεση. θα της εδινε και την ευχη του.
εκεινος τα εχει μεθοδευσει ετσι.
το κυνηγι που του κανει η γυναικα του, εινει μονο επειδη εχουν κανονικες σχεσεις και ειναι μονιμα ονλαιν, οχι επειδη δεν την θελει.Last edited by Remedy; 22-06-2018 at 10:05.
22-06-2018, 13:00 #297
Είπες ότι την δουλειά δεν την αφήνεις. Μπορείς να εξηγήσεις γιατί; Τι είναι πιο σημαντικό, η ζωή σου ή μιά δουλειά; Εγώ την γνώμη μου στην έχω ξαναπεί, σήκω και φύγε από εκεί και κάνε ένα νέο ξεκίνημα μακριά. Δεν ανεξαρτητοποιήθηκες/ωρίμασες στα 18, κάντο με 20 χρόνια καθυστέρηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
22-06-2018, 14:19 #298
Εχεις παει σε ψυχολογο, εχεις συνειδητοποιησει εδω και καποια χρονια απ οτι καταλαβα την μαλακια που ΚΑΝΕΙΣ οποτε εφοσον συνεχιζεις ο τυπος στην ουσια δε σου φταιει σε τιποτα πλεον. Κανε οτι κανεις με αποκλειστικα δικη σου ευθυνη. Δεν εισαι το θυμα της υποθεσης, θυμα εισαι οσο σε κοροιδευει χωρις να το γνωριζεις και εδω μιλαμε για ξεκαθαρα πραγματα.
Θες να τον παιξεις παιξτον, θες να συνεχισεις ως εχει, καλως, θες να ξεκοψεις τελειως, ξεκοψε, αλλα οτι κανεις ανελαβε την αποκλειστικη ευθυνη, γιατι πλεον γνωριζεις.
22-06-2018, 14:37 #299
Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει άμα τον χωρίσεις. Απλα εχει χάσει και αυτός τη γη κάτω από τα πόδια του τωρα που πάει να γκρεμιστεί η ωραία βολεμενη ζωουλα που έκανε. Είναι μεγάλη αλλαγή και του φαίνεται δύσκολη, αυτός είναι ο λόγος που αντιδραει έτσι, όχι επειδή σε αγαπάει/νοιάζεται για σένα και δεν ξέρω τι...πας να του χαλάσεις την ρουτινα, την ζωή του όπως την ξέρει. Που να τρέχει τώρα να χτίζει νέα ζωή; Να ψαχνει νέο σπίτι; Να ζει μόνος; Να πλένει/καθαρίζει/μαγειρεύει μονος; Να ξυπνάει και να κοιμάται μόνος; Πας να του χαλάσεις τις συνήθειες χρονων...αυτό είναι όλο. Και συνεχίζει να σε πληγώνει χειραγωγόντας σε με αυτοκτονίες και προβάλλοντας την δικιά του απιστία και τα δικα του σκατα πάνω σου τολμώντας και να σε κατηγορει...είναι πολύ εγωιστής. Για τον εαυτουλη του τα κάνει όλα. Μην ψαρώνεις στιγμή.
Εκτός αν έχεις κι εσύ τους ίδιους φόβους με εκείνον, τύπου που να τρέχω τωρα τι θα κάνω κλπ, πάω πάσο εκεί...αλλά δεν πιστεύω ότι καταστράφηκε η ζωή σου, έχεις επιλογές να κάνεις.
22-06-2018, 15:01 #300
Ναταλια αυτο ηθελα να πω, οταν βλεπεις αυτοκτονιες κτλ στα δυσκολα σημαινει οτι ειναι χειριστικος και αυτο με τη σειρα του κρυβει ανωριμοτητα και πολλες μαμουνιες απο πισω.