Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 35 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 522
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει άμα τον χωρίσεις. Απλα εχει χάσει και αυτός τη γη κάτω από τα πόδια του τωρα που πάει να γκρεμιστεί η ωραία βολεμενη ζωουλα που έκανε. Είναι μεγάλη αλλαγή και του φαίνεται δύσκολη, αυτός είναι ο λόγος που αντιδραει έτσι, όχι επειδή σε αγαπάει/νοιάζεται για σένα και δεν ξέρω τι...πας να του χαλάσεις την ρουτινα, την ζωή του όπως την ξέρει. Που να τρέχει τώρα να χτίζει νέα ζωή; Να ψαχνει νέο σπίτι; Να ζει μόνος; Να πλένει/καθαρίζει/μαγειρεύει μονος; Να ξυπνάει και να κοιμάται μόνος; Πας να του χαλάσεις τις συνήθειες χρονων...αυτό είναι όλο. Και συνεχίζει να σε πληγώνει χειραγωγόντας σε με αυτοκτονίες και προβάλλοντας την δικιά του απιστία και τα δικα του σκατα πάνω σου τολμώντας και να σε κατηγορει...είναι πολύ εγωιστής. Για τον εαυτουλη του τα κάνει όλα. Μην ψαρώνεις στιγμή.
    Εκτός αν έχεις κι εσύ τους ίδιους φόβους με εκείνον, τύπου που να τρέχω τωρα τι θα κάνω κλπ, πάω πάσο εκεί...αλλά δεν πιστεύω ότι καταστράφηκε η ζωή σου, έχεις επιλογές να κάνεις.
    Ναταλία, σε αυτήν την κατεύθυνση σκέφτομαι κι εγώ πλέον. Εντούτοις είναι πολύ δύσκολο να ξεγράψει κανείς μια ζωή τεσσάρων σχεδόν δεκαετιών, να παραδεχτεί ότι έζησε σε ένα ψέμα. Κι εγώ έχω τους ίδιους φόβους με αυτόν και μεγαλύτερους. Αυτός κερδίζει πολλά, ζει στη χώρα του, έχει εδώ τους συγγενείς και τους παιδικούς του φίλους. Οι φόβοι αυτοί, όμως, δεν με εμποδίζουν να κάνω αίτηση διαζυγίου, μια που το θεωρώ τη μόνη έντιμη λύση.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ναταλια αυτο ηθελα να πω, οταν βλεπεις αυτοκτονιες κτλ στα δυσκολα σημαινει οτι ειναι χειριστικος και αυτο με τη σειρα του κρυβει ανωριμοτητα και πολλες μαμουνιες απο πισω.
    Έτσι είναι, Γιώργο!

Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Ναταλία, σε αυτήν την κατεύθυνση σκέφτομαι κι εγώ πλέον. Εντούτοις είναι πολύ δύσκολο να ξεγράψει κανείς μια ζωή τεσσάρων σχεδόν δεκαετιών, να παραδεχτεί ότι έζησε σε ένα ψέμα. Κι εγώ έχω τους ίδιους φόβους με αυτόν και μεγαλύτερους. Αυτός κερδίζει πολλά, ζει στη χώρα του, έχει εδώ τους συγγενείς και τους παιδικούς του φίλους. Οι φόβοι αυτοί, όμως, δεν με εμποδίζουν να κάνω αίτηση διαζυγίου, μια που το θεωρώ τη μόνη έντιμη λύση.
    Και μέσα σε όλα αυτά, Ναταλία, (φίλους, συγγενείς) έχει φυσικά και την ερωμένη του, αν την αγαπάει ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά με την οποία σίγουρα περνάει καλά. Η μοναξιά θα βαρύνει πολύ περισσότερο εμένα.

Senior Member
    Και μέσα σε όλα αυτά, Ναταλία, (φίλους, συγγενείς) έχει φυσικά και την ερωμένη του, αν την αγαπάει ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά με την οποία σίγουρα περνάει καλά. Η μοναξιά θα βαρύνει πολύ περισσότερο εμένα.
    Μην παίρνεις και όρκο ότι θα συνεχίσει να ασχολείται η άλλη μαζί του άμα βρεθεί πεταμένος...ειδικά αν είναι παντρεμένη αυτή και γίνει αυτός πιο κολιτσιδα και κουραστικός από την μοναξιά και από την ανάγκη...μπορεί το όλο πόιντ να ήταν ότι το σχεσακι τους δεν επιβαρυνοταν από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Αν βρεθεί αυτός 100% διαθέσιμος μπαίνει στη μέση χωρος για δέσμευση, μη σου πω αρχίζει και μπαίνει και η ανάγκη του στο προσκήνιο...και το στυλ "βρεγμένη γάτα" είναι ντεκαυλε. Αλλά μπορεί να μην ισχύει αυτό, δεν ξέρω αν μιλάμε για παντρεμένη.
    Αλλά ακόμη και αν θα την έχει την συντροφιά που λες, ικανοποιημένος και καλά στη ζωή του δεν θα είναι αυτός ο άνθρωπος ποτέ...θα του λείπει πάντα κάτι. Μπορει να λέω μαλακίες αλλά το πιστευω. Αλλά και πάλι εσένα δεν σε νοιάζει αυτό. Εσένα σε νοιάζει να είσαι εσύ καλά. Και όντως θα δυσκολευτείς...αλλά θαυμάζω πολύ το θάρρος σου να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου. Η στάση σου δειχνει οτι εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σε αγαπάς, και ας φοβάσαι, και ας στενοχωριέσαι. Θα είσαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ναταλια αυτο ηθελα να πω, οταν βλεπεις αυτοκτονιες κτλ στα δυσκολα σημαινει οτι ειναι χειριστικος και αυτο με τη σειρα του κρυβει ανωριμοτητα και πολλες μαμουνιες απο πισω.
    Όχι πάντα...έχω σκεφτεί κι εγώ μαλακίες περί αυτοκτονίας σε μια πολύ δυσκολη φάση σε μια σχέση μου στο παρελθόν. Είναι νομίζω η σπασμωδικη αντίδραση κάποιων ανθρώπων όταν "γκρεμίζεται ο κόσμος" τους. Η διαφορά είναι ότι δεν του το είπα. Άμα γυρίζεις και το λες στον άλλον σίγουρα παίζουν μαμουνιες από πίσω. Επίσης να προσθέσω ότι εδω δεν το έκανα εγώ που το εννοουσα τότε για τόσο παπατζα λόγο, σιγά μην το κάνει κάποιος που το χρησιμοποιεί ως όπλο χειραγώγησης.
    Στο κάτω κάτω νοσταλγία, κάνε αυτό που σου είπε η ρεμεντι. Άμα σου αρχίσει τα περί αυτοκτονίας πάλι κάλεσε την αστυνομία η όπου χρειάζεται για να νοσηλευτεί και να μην ξαναπεί τέτοια μαλακια.

Senior Member
    Ναταλια μου αγαπη μου καταλαβεσ τη μαγικο πραγμα ειναι η ζωη εγω φοβαμαι μονο τη στιγμη απελπισιασ αυτο ειναι το δυσκολο παντα θα σε αγαπαω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Στη στιγμη απελπισιασ πρεπει να εχεισ ενα κρεβατι κι ενα πιατο φαι το επαθα και την παλεψα εχει χρονια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μην παίρνεις και όρκο ότι θα συνεχίσει να ασχολείται η άλλη μαζί του άμα βρεθεί πεταμένος...ειδικά αν είναι παντρεμένη αυτή και γίνει αυτός πιο κολιτσιδα και κουραστικός από την μοναξιά και από την ανάγκη...μπορεί το όλο πόιντ να ήταν ότι το σχεσακι τους δεν επιβαρυνοταν από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Αν βρεθεί αυτός 100% διαθέσιμος μπαίνει στη μέση χωρος για δέσμευση, μη σου πω αρχίζει και μπαίνει και η ανάγκη του στο προσκήνιο...και το στυλ "βρεγμένη γάτα" είναι ντεκαυλε. Αλλά μπορεί να μην ισχύει αυτό, δεν ξέρω αν μιλάμε για παντρεμένη.
    Αλλά ακόμη και αν θα την έχει την συντροφιά που λες, ικανοποιημένος και καλά στη ζωή του δεν θα είναι αυτός ο άνθρωπος ποτέ...θα του λείπει πάντα κάτι. Μπορει να λέω μαλακίες αλλά το πιστευω. Αλλά και πάλι εσένα δεν σε νοιάζει αυτό. Εσένα σε νοιάζει να είσαι εσύ καλά. Και όντως θα δυσκολευτείς...αλλά θαυμάζω πολύ το θάρρος σου να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου. Η στάση σου δειχνει οτι εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σε αγαπάς, και ας φοβάσαι, και ας στενοχωριέσαι. Θα είσαι καλά.
    Νάσαι καλά Ναταλία μου για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Φιλιά!

Senior Member
    Όχι πάντα...έχω σκεφτεί κι εγώ μαλακίες περί αυτοκτονίας σε μια πολύ δυσκολη φάση σε μια σχέση μου στο παρελθόν. Είναι νομίζω η σπασμωδικη αντίδραση κάποιων ανθρώπων όταν "γκρεμίζεται ο κόσμος" τους. Η διαφορά είναι ότι δεν του το είπα. Άμα γυρίζεις και το λες στον άλλον σίγουρα παίζουν μαμουνιες από πίσω. Επίσης να προσθέσω ότι εδω δεν το έκανα εγώ που το εννοουσα τότε για τόσο παπατζα λόγο, σιγά μην το κάνει κάποιος που το χρησιμοποιεί ως όπλο χειραγώγησης.
    Στο κάτω κάτω νοσταλγία, κάνε αυτό που σου είπε η ρεμεντι. Άμα σου αρχίσει τα περί αυτοκτονίας πάλι κάλεσε την αστυνομία η όπου χρειάζεται για να νοσηλευτεί και να μην ξαναπεί τέτοια μαλακια.
    μα ΑΥΤΗ ειναι η τεραστια διαφορα. αν το σκεφτεσαι πραγματικα , ουτε απειλεις, ουτε εκβιαζεις.
    αυτος δεν το λεει ενημερωτικα. εκβιαστικα το λεει.
    αποδειξη πως δεν θα το κανει.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα ΑΥΤΗ ειναι η τεραστια διαφορα. αν το σκεφτεσαι πραγματικα , ουτε απειλεις, ουτε εκβιαζεις.
    Το πιθανότερο είναι να έχετε δίκιο και οι δυο σας, αλλά μπορεί να υπάρξει απόλυτη σιγουριά σε αυτό; Κι αν έκανε κάτι τέτοιο, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ; Αλλά και πως θα μπορούσα -για να απαλλαγώ από τις ενοχές- να κάνω το ίδιο, έχοντας την ευθύνη δυο παιδιών (18 και 21 ετών) που χρειάζονται ακόμα τους γονείς τους;

Senior Member
    Το ίδιο λέω...ότι δεν πρόκειται να το κάνει αυτός.

Senior Member
    Το πιθανότερο είναι να έχετε δίκιο και οι δυο σας, αλλά μπορεί να υπάρξει απόλυτη σιγουριά σε αυτό; Κι αν έκανε κάτι τέτοιο, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ; Αλλά και πως θα μπορούσα -για να απαλλαγώ από τις ενοχές- να κάνω το ίδιο, έχοντας την ευθύνη δυο παιδιών (18 και 21 ετών) που χρειάζονται ακόμα τους γονείς τους;
    Εγώ σου λέω ναι με απόλυτη σιγουριά. Δεν θα το κάνει.

Senior Member
    την απολυτη σιγουρια θα στην δωσει ο ψυχιατρος που θα τον αναλαβει και θα παρει ετσι και την ευθυνη απο πανω σου.
    ενημερωνεις την αστυνομια οτι απειλει να αυτοκτονησει και τον στελνουν στον ψυχιατρο για θεραπεια/αξιολογηση. εσυ δεν εισαι ψυχιατρος

την απολυτη σιγουρια θα στην δωσει ο ψυχιατρος που θα τον αναλαβει και θα παρει ετσι και την ευθυνη απο πανω σου.
    ενημερωνεις την αστυνομια οτι απειλει να αυτοκτονησει και τον στελνουν στον ψυχιατρο για θεραπεια/αξιολογηση. εσυ δεν εισαι ψυχιατρος
    Ανατρίχιασα, Ρέμεντυ, δεν το σταματάμε το θέμα;

Senior Member
    Να σου πω και το άλλο...πες ότι όντως θέλει να αυτοκτονήσει (που δεν θελει, δεν το πιστεύω). Είναι λόγος η ενοχή που λες για να κατσεις μαζί του; Τι είδους ζωή θα ήταν ακριβώς αυτή; Πώς τον φαντάζεσαι τον γάμο σας να συνεχίζεται; Δηλαδή θα κάτσεις επειδή σε εκβιάζει με αυτοκτονία;
    Και να το εννοούσε πάλι δεν σε αφορά. Είναι σπασμωδικος, αρρωστος τρόπος να σε κρατάει μπλεγμένη μαζί του, έστω και με αρνητικά συναισθήματα και να συνεχίσεις να ασχολείσαι, από λύπη, από τύψεις, για οποιονδήποτε λόγο. Αρκεί να ασχολείσαι. Όταν βαράει η απελπισία νταούλια δεν κάθεται να σκεφτεί καθαρά το αύριο...πως θα είναι η ποιότητα της σχέσης και η ζωη σας άμα σε αναγκάσει να μείνεις για τους λάθος λόγους. Συνεχίζει να χαίρεται εγωιστικά. Δεν κάνει ένα βήμα πίσω να αναλάβει την ευθύνη του, να παραδεχτεί πόσο σε πληγωσε, να ρίξει τα μούτρα του, να βάλει την ηρεμία σου πάνω από ολα αφού σε "αγαπάει" και σε "νοιάζεται". Οχι λεει, κάτσε να ασχολείσαι μαζί μου και ας σου γαμαει τη ψυχολογία. Ας υποφέρεις, αρκεί να συνεχίσεις να ασχολείσαι. Κατάλαβες πόσο σε σέβεται ως ανθρωπο και σε νοιαζεται;
    Σε κάθε περίπτωση δεν έχει ουσία να αναλύεις το αν το εννοεί ότι θέλει να αυτοκτονήσει ή όχι. Η ευθύνη δεν είναι δική σου, είναι δική του και του ψυχιάτρου. Εσύ η μόνη ευθύνη που έχεις είναι να τον παραπέμψεις στις κατάλληλες δομές υγείας. Εκεί τελειώνει η ευθύνη σου. Καταλαβαίνεις πόσο κακο σου κάνει και πόσα αρνητικά συναισθήματα και τύψεις σου δημιουργεί επίτηδες παρ'οτι εκείνος είναι που τα έκανε σκατα;
    Εμ τα έκανε σκατα εμ τολμάει προσπαθήσει να σου δημιουργήσει τύψεις.
    Μην λυγίζεις με τα περί αυτοκτονιών.

Page 21 of 35 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast