Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 35 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 522
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Τοτε ηρθε κ μιλησε με τους γονεις μου για να τους πεισει κ αυτους οτι χωριζει κ να δεσει εμενα.
    Μετα τα γεγονοτα οχι μονο δεν ηρθε να τους δωσει εξηγησεις αλλα απαοτουσε απο μενα να πω στους γονεις μου να παρουν τηλ τη γυναικα του κ να της ζητησουν συγνωμη!
    Αυτος ειναι ο κυριος που ειμαι εξαρτημενη!
    εσυ να τα βλεπεις..

Senior Member
    Εμενα παντως αυτος ενω εχει σχεση μαζι μου οταν εμαθε οτι η γυναικα του εχει γκομενο εγινε σκοτωμος!!!!
    απο εκει να καταλαβεις οτι οχι μονο σε διασταση δεν ηταν ποτε, αλλα εχουν κανονικοτατες σεξουαλικες σχεσεις.

Senior Member
    Τοτε ηρθε κ μιλησε με τους γονεις μου για να τους πεισει κ αυτους οτι χωριζει κ να δεσει εμενα.
    Μετα τα γεγονοτα οχι μονο δεν ηρθε να τους δωσει εξηγησεις αλλα απαοτουσε απο μενα να πω στους γονεις μου να παρουν τηλ τη γυναικα του κ να της ζητησουν συγνωμη!
    Αυτος ειναι ο κυριος που ειμαι εξαρτημενη!
    ναι, αλλα κι εσυ καθεσαι και τον ακους.
    επρεπε να τους πεις "να πας εσυ στους γονεις μου να τους δωσεις εξηγησεις που αντι να χωρισεις οπως τους υποσχεθηκες, δεν εισαι σε καμια διασταση και μας βριζει ολους η γυναικα σου πατοκορφα, κι οταν τους πεις ολα αυτα, να τους ζητησεις να ζητησουν συγνωμη αν σε παιρνει"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα κι εσυ καθεσαι και τον ακους.
    επρεπε να τους πεις "να πας εσυ στους γονεις μου να τους δωσεις εξηγησεις που αντι να χωρισεις οπως τους υποσχεθηκες, δεν εισαι σε καμια διασταση και μας βριζει ολους η γυναικα σου πατοκορφα, κι οταν τους πεις ολα αυτα, να τους ζητησεις να ζητησουν συγνωμη αν σε παιρνει"
    Ναι δυστυχως δεν μιλησα γι αυτο μ εκμεταλευτικε κ συνεχιζει να μ εκμεταλλευευε!
    Θα σου πω παλι τι εκανα μη νευριασεις θελω τη γνωμη που τα λες ετσι χυμα τι ν απαντησω!!!
    Σαββατο σημερα κ του ζητησα απο χθες να παμε εκδρομη. Φυσικα δεν απαντησε κ σημερα εστειλε μια καλημερα κ ως τωρα ειναι εξαφανισμενος. Καμια αναφορα για εκδρομη. Σιγουρα πιο αργα θα στειλει ιτι εχει υποχρεωσεις κ τετοια.
    Τι απανταω?

Member

Βοήθεια σου

B
    Θα σου πω παλι τι εκανα μη νευριασεις θελω τη γνωμη που τα λες ετσι χυμα τι ν απαντησω!!!
    Σαββατο σημερα κ του ζητησα απο χθες να παμε εκδρομη. Φυσικα δεν απαντησε κ σημερα εστειλε μια καλημερα κ ως τωρα ειναι εξαφανισμενος. Καμια αναφορα για εκδρομη. Σιγουρα πιο αργα θα στειλει ιτι εχει υποχρεωσεις κ τετοια.
    Τι απανταω?
    . Βοήθεια σου

Senior Member
    Ευχαριστω!

Member
    Βοήθεια σου

Senior Member
    Τι απανταω?
    σε τι να απαντησεις; δεν εκανε καμια ερωτηση.
    εσυ εκανες ερωτηση κι αυτος φερθηκε σαν να μην ζητησες τπτ η σαν να ειναι δεδομενο οτι δεν θα πατε πουθενα.
    μηπως στα εχει πει κι αυτα ξεκαθαρα; οτι δφεν εχει περιθωρια για εκδρομες και μπανια με σενα αλλα μονο συντομες στναντησεις μπορειτε να εχετε;

Senior Member
    Εμενα παντως αυτος ενω εχει σχεση μαζι μου οταν εμαθε οτι η γυναικα του εχει γκομενο εγινε σκοτωμος!!!!
    αυτη του η αντιδραση λεγεται ανδρικος εγωισμος και μονο......και να σιχαινεσαι καποιον ανν μαθεις ξαφνικα οτι βρηκε αλλου χαρα σε πιανει ζηλια και εγωισμος.....ειδικα τους αντρες

Senior Member
    Λοιπον μου απαντησε το εξης:
    AΓAΠOYΛA MOY! ! ! ΞEKINAΩ THN EΠIΣTPOΦH MOY ΣΠΙΤΙ ΘA HΘEΛA ΠOΛY NA BPEΘOYME .... AYTH TH ΣTIΓMH OMΩΣ TA EΠIΠEΔA TOY ΣTPEΣ EINAI ΠOΛY ΨIΛA KAI ΔEN EXΩ EIKONA TO TI ΠAIZEI ΣΠITI ΓIA NA PYΘMHΣΩ TO XPONO ΠOY ΘA MΠOPOYΣA NA ΣE ΔΩ... ΘA ΓYPIΣΩ ΓIA ΦAΓHTO KAI META ANAΛOΓA TO ΠΩΣ ΘA NIOΘΩ ΘA ΣOY ΠΩ TI ΘA KANΩ... EΣY XAΛAPΩΣE OΣO MΠOPEIΣ KAI MHN ANΓXONEΣAI ME TA YΠOΛOIΠA ΦΙΛAKIA! ! !

Senior Member
    Φυσικα δε σκοπευω να του απαντησω κ ολο το σκ θα εχω κλειστο το κινητο. Ετσι κ αλλιως δε θα με ψαξει κανεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φυσικα δε σκοπευω να του απαντησω κ ολο το σκ θα εχω κλειστο το κινητο. Ετσι κ αλλιως δε θα με ψαξει κανεις.
    Και πολύ καλά θα κάνεις!

Senior Member
    δεν ψαχνεις εσυ, καμια παλια σου παρεα να πας για μπανιο η καμια βολτα, που θα κλειστεις παλι μεσα να σκεφτεσαι τον τετραπερατο?

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    συγνωμη αεον αλλα τι ειπα και μ εριξες ποινη?
    Συνεχείς -σχεδόν- μονολεκτικές απαντήσεις, σπαμ μηνύματα και συζητήσεις τύπου chat, αγένεια ή/και ειρωνεία στην αντιμετώπιση άλλων μελών.

Senior Member
    Δεν προσπαθω να σας τρελανω. Ουτε βαφτιστηκα ηθικη. Αλλα ο αναμαρτητος πρωτος τον ληθον βαλετω!
    Κ ουτε εγραψα εδω για να μου πειτε μπραβο καλα κανει. Για μενα μεριδιο ευθυνης εχουμε κ οιτρεις κ εγω κ αυτος κ αυτη. Ο τιτλος του θεματος που ανοιξα ειναι σχεδη απολυτης εξαρτησης. Οταν καποιος θεωρει οτι ειναι εηαρτημενος δεν σημαινει οτι θεωρει οτι ειναι κ σωστος. Κ νομιζω πως εγραψα οτι θελω να ξεφυγω απ αυτον.
    Δεν θα συνεχισω να μιλαω για κεινη γιατι σιγουρα η γνωμη μου ειναι υποκειμενικη απ τη προσωπικη μου εμπειρια.
    Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι δεν ακουω τις συμβουλες σας κ σας εχω γειωσει. Ομως δεν ξερω καμια εξαρτησει που να οερναει μεσα σε 1 η 2 μερες... το να συζηταω τα ιδια κ τα ιδια το να βρισκω δικαιολογιες ολα αυτα πιυ γραφω ειναι η παλη που γινετσι μεσα μου κ την εξωτερικευω....
    Το οτι οι σελιδες εφτασαν 27 κ μπορει να γινουν κ 1000 αν σ ενοχλει μη ξανα γραψεις....
    Εγω ζητησα βοηθεια αλλα δεν υποχρεωσα κανεναν να γραφει εδω...

Προσωπικα θα βγαλω το καπελο στη νοσταλγια στη συζυγο κ θα την ευχαριστησω για αλλη μια φορα γιατι ηταν η μονη που θα δικαιολογουσα να μου μιλησει ασχημα αλλα δε το κανε....
    Maira, νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κι όταν ακούς σκληρές αλήθειες αντιδράς σαν 5χρονο. Φυσικά και μπορείς να γράφεις όπως και όσο θες και φυσικά και μπορούν κι όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο.Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι αν έχεις πάρει μια συνειδητοποιημένη απόφαση να ξεκόψεις, το θέμα είναι να επικεντρωθείς σε εσένα. Εσύ στις περισσότερες σελίδες εστιάζεις στους άλλους. Το θέμα δεν είναι αν εμείς είμαστε αναμάρτητοι ή εάν αυτός έχει 50% μερίδιο ευθύνης κι η γυναίκα του 23% κι εσύ 27%. Μπορείς να αλλάξεις το πως σκέφτονται ή φέρονται οι άλλοι; Όχι. Αφού τίποτα δεν αλλάζει τόσα χρόνια θα έπρεπε να σε νοιάζει; Αν θες πραγματικά να ανεξαρτητοποιηθείς από αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση, όχι. Τον εαυτό σου και τον δικό σου τρόπο σκέψης πρέπει να αλλάξεις. Και τις συνθήκες ως εκεί που μπορείς. Μπορείς να το κάνεις και να πάρεις δραστικά και σκληρά μέτρα; Εκεί είναι το ζουμί. Εσύ μόνη σου γράφεις ότι υπό τις ίδιες συνθήκες το προσπάθησες παλιότερα και δεν το κατάφερες. Λες το προσπαθείς τώρα με τις ίδιες συνθήκες και μέσα σε 2-3 μέρες δεν τα κατάφερες και λες τι περιμένατε; Το θέμα είναι εσύ τι περίμενες; Διότι δεν φαίνεται να περίμενες και κάτι διαφορετικό. Αν έχεις πραγματικά αποφασίσει να το παλέψεις, πρέπει να ξεκινήσεις με τις καλύτερες συνθήκες για να γίνει κάτι, όχι με αυτές που δεν δουλέψαν και υποψιάζεσαι ότι δεν θα δουλέψουν ούτε τώρα. Για να χρησιμοποιήσω κάτι που ανέφερε κι ένας φίλος πιο κάτω, είναι σαν να θέλει κάποιος να χάσει κιλά, να το έχεις προσπαθήσει ένα σωρό φορές στο παρελθόν και να λέει αυτή τη φορά θα τα καταφέρω, αλλά μετά να κρατάει τα ντουλάπια στο σπίτι του γεμάτα παχυντικές τροφές και να πηγαίνει κάθε μέρα επίσκεψη στον θείο του τον ζαχαροπλάστη που τον μπουκώνει στα κεράσματα. Και σε 2-3 μέρες να γράφει ότι κατέβασε τον άμπακο και να του φταίει ο θείος ή ότι ναι μεν δεν έπρεπε να έχει παχυντικά φαγητά στο σπίτι, αλλά δεν θέλει να τα πετάξει. Ε, τι αποτέλεσμα περιμένεις με αυτόν τον τρόπο σκέψης και 100000000000000 σελίδες να μας γράφει αυτός ο άνθρωπος κάθε μέρα;

Page 28 of 35 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast