Results 151 to 165 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
25-06-2018, 18:38 #151
Παιδιά μην τρελαινόμαστε. Τον αγαπώ, αλλά και πάλι έγινε σήμερα κάτι ύποπτο, είπε ότι θα γυρίσει αργά στο σπίτι, τελικά εκείνη ήτανε άρρωστη -μην ρωτάτε πως το ξέρω- και ξαφνικά είπε πως θα έρθει νωρίτερα. Αυτό έγινε αρκετές φορές. Εντούτοις θα ξανασυναντηθούνε αύριο ίσως, ίσως την Τετάρτη ή την Πέμπτη ή την Τρίτη και την Πέμπτη. Παλαιότερα όταν θα γυρνούσε αργά, έφευγα από το σπίτι γιατί δεν άντεχα στη σκέψη ότι είναι μαζί της. Αυτό το διαρκές άγχος με έχει καταρρακώσει. Και πάλι όμως δεν μπορώ να του πω ότι η διαίσθησή μου μου λέει ότι τις μέρες που γυρνάς αργά κάνεις κάτι άλλο. Γιατί απαντά ότι έτυχε να έχει πολλή δουλειά. Δεν είναι θέμα ντεντεκτιβ, το πρόβλημα είναι ότι επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω μαζί του. Ο ίδιος αρνείται να φύγει, εγώ ψάχνω δωμάτιο κάπου, αλλά έχω το γιό μου σπίτι για έναν ακόμα χρόνο και την κόρη μου που θα έρθει σε λίγο για διακοπές όλο το καλοκαίρι. Και θα πρέπει να πηγαινοέρχομαι για να φροντίζω τα "παιδιά" και το σπίτι. Άνθρωπος εμμονικός δεν ήμουν ποτέ. Θα μου ήτανε πιο εύκολο το θέμα μεν, αν γνώριζα με ακρίβεια τι συμβαίνει, αλλά ο χωρισμός σε οποιαδήποτε μορφή είναι μονόδρομος.
- 26-06-2018, 10:38 #152
καλημερα.
ποσο "παλιοτερα" δηλαδη;
σχετικα προσφατα που μας εγραψες για το θεμα με την γνωστη που του κολλουσε, ησουν βεβαιη οτι ηταν αμεμπτου συμπεριφορας και ηθικης ο συζυγος.
πως τοσο ξαφνικα προεκυψε τετοια αμφισβητηση εκ μερους σου και μαλιστα με βεβαιοτητα;
εκτος αυτου, παλιοτερα, οταν τπτ δεν υποπτευοσουν για τον συζυγο, μας ειχες γραψει για το φαινομενο μπουλιγκ που ζουσες.
τι εννοεις ακριβως οταν λες οτι για χρονια σου εκανε μπουλιγκ η γυναικα που υποπτευεσαι;, σε ειρωνευοταν; σου χαλουσε πραγματα; τι ακριβως εκανε;
26-06-2018, 12:48 #153
Ρέμεντυ, ήταν μια λάθος έκφραση το "παλαιότερα". Εννοούσα από Γενάρη μέχρι πρόσφατα. Από τότε δηλ. που άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κι όχι ακόμα τόσο από Ιανουάριο, αλλά λίγο πιο αργά. Το μπούλινγκ ήτανε κανονικότατο. Η ιστορία ξεκίνησε έτσι: Η γειτόνισσα που υποψιάζομαι για ερωμένη του άνδρα μου, προσπαθούσε μαζί με μια άλλη γειτόνισσα να διώξει από το συγκρότημα μια τρίτη οικογένεια, μάλλον από φθόνο. Με πλεύρισαν και με συκοφαντίες προσπάθησαν να στρέψουν κι εμένα εναντίον της Κ. και της οικογένειάς της. Αν και κάποια από αυτά που ισχυριζότανε -απόπειρα δολοφονίας εναντίον της- μου φαινότανε παράλογα, εντούτοις ασυνείδητα κρατούσα αποστάσεις από την Κ. Στο μεταξύ εκείνη είχε καταφέρει να διώξει μια ενοικιάστρια, υπάρχει μόνο ένα σπίτι στο συγκρότημα που νοικιάζεται και η ιδιοκτήτριά του, μια καλοσυνάτη γυναίκα, έχει να πει πολλές ιστορίες για το πως η συγκεκριμένη κατάφερνε να διώχνει τους ενοικιαστές επειδή ο κήπος τους συνορεύει με το δικό της, και ήρθε η επόμενη. Η Γ. Η Γ. είχε αρχίσει να μιλάει με την Κ. και μέσα από αυτήν γνώρισα καλύτερα την Κ. και διαπίστωσα ότι ήτανε μια κανονικότατη γυναίκα. Η γειτόνισσα πλεύρισε επίσης την Γ. και της έβαζε επίσης διαβάλματα εναντίον της Κ. Μέχρι που η Γ. μια μέρα ήπιε καφέ με την Κ. κι από τότε έγινε κι εκείνη -όπως κι εγώ- στόχος του μπούλινγκ. Και οι δυο γυναίκες που έκαναν μπούλινγκ κορόιδευαν το παιδάκι της Κ. , του είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. Το πολύ μεγαλύτερο αγόρι της μιας έβαζε τρικλοποδιά στο παιδάκι της Κ., το κορόιδευαν, το πετούσαν πέτρες, δεν το άφηναν να παίξει μαζί τους, ενώ η κόρη της έλεγε στα άλλα παιδάκια -και στα δικά μας- πόσο κακό, πόσο χαζό παιδί είναι, το κορόιδευε και προσπαθούσε να το απομονώσει. Έλεγα στα παιδιά μου να μην παρασύρονται και να παίζουνε με το παιδάκι, κάπως έτσι είχα αρχίσει να γίνομαι στόχος, πριν ακόμα μιλήσω με την Κ., τη μητέρα του παιδιού. Τελικά έφυγε και η Κ. και η Γ. από το συγκρότημα. Δεν άντεξαν. Οι γυναίκες που έκαναν το μπούλινγκ είναι δυο πολύ δειλές, αλλά και πολύ subtil γυναίκες, βουτηγμένες στην ίντριγκα. Και καθότι δειλές τα έβαζαν με παιδάκια 4 ετών για να αναγκάσουν τους γονείς να φύγουν, πράγμα που κατάφεραν. Έκτοτε γνώριζα ότι η ζωή μου στο συγκρότημα θα γινότανε κόλαση. Τα παιδιά μου δεν ξαναβγήκαν έξω για παιχνίδι. Η κόρη της μιας έπαιρνε κάθε παιδάκι έξω και το έστρεφε εναντίον των παιδιών μου. Το μεγάλο λάθος ήτανε ότι δεν κινηθήκαμε νομικά εναντίον τους, ήμασταν τρεις και μαζί και με την προπροηγούμενη ενοικιάστρια θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τα βιώματά μας. Προτίμησαν να φύγουν απλά και δεν θέλουν να ξανακούσουν τίποτα για εκείνη την άσχημη εποχή. Σου τα γράφω μπερδεμένα γιατί κι εγώ δεν θέλησα ποτέ να επεξεργαστώ τα βιώματα, προτίμησα να τα ξεχάσω. Για τα παιδιά βρήκα άλλους τρόπους, καλούσα συμμαθητές τους στο σπίτι μας ή έβγαινα μαζί τους σε άλλη παιδική χαρά. Το σπίτι της Κ. το αγόρασε μια οικογένεια που επειδή δεν έχους λόγους να τη φθονούνε, την ανεχτήκανε. Το σπίτι που νοικιάζεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι της γειτόνισσας που υποψιάζομαι για ερωμένη του άνδρα μου, το νοίκιασε μια οικογένεια, την οποία επίσης προσπάθησε να εκτοπίσει εκείνη με πολύ ανορθόδοξους τρόπους. Δεν τα κατάφερε. Είχαν αλλάξει οι συσχετισμοί.
26-06-2018, 13:18 #154
καταλαβα.
παρανοικες καταστασεις, για τις οποιες, συμφωνω οτι επρεπε να κινηθειτε νομικα οσο εισασταν πολλοι.
παντως οπως λες κι εδω, φαινεται οτι εγινες στοχος επειδη υποστηριξες αυτους που κυνηγουσαν οι μπουληδες, κι οχι επειδη ειχε αυτη βλεψεις/σχεσεις με τον ανδρα σου, οπως λες καπου αλλου.
κι ο ανδρας σου πως μπορει να εχει σχεσεις και μαλιστα ερωτικες με τετοιο ατομο, ενω ακομα και σημερα εισαι βεβαιη ποσο καλος και σωστος ανθρωπος ειναι (ο συζυγος);
δεν ειχε αποψη για τα περιστατικα που μας αναφερεις; δεν την αντιπαθουσε για ολα αυτα;
26-06-2018, 13:35 #155
Το μπούλινγκ γινότανε για άλλους λόγους, Ρέμεντυ. Από τότε που άρχισα να έχω υποψίες ότι ο άνδρας μου σχετίζεται με κάποια, άρχισε αυτή το επιθετικό στώλκινγκ για να καταλάβω μάλλον με ποια. Γιατί ίσως της μίλησε για τις υποψίες μου. Ελαφριάς μορφής στώλκινγκ μου κάνει εδώ και μερικά χρόνια. Επειδή οι παραπάνω ιστορίες με το μπούλινγκ ήταν παρελθόν και δεν είχα την παραμικρή σχέση μαζί της, το συσχέτισα μάλιστα με τον άνδρα μου, σκέφτηκα, ότι ίσως κάτι έχουνε, αλλά η ιδέα μου φάνηκε τόσο τερατώδης που την απέρριψα αμέσως. Πήγα με το ποδήλατο για ψώνια πριν λίγο και σκεφτόμουνα αυτό που γράφεις, πόσο ακέραιος θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έκανε σχέση με ένα άτομο μη ακέραιο. Μου ανακατεύτηκε το στομάχι, θόλωσαν τα μάτια μου και κόντεψε να με πατήσει ένα φορτηγάκι.
26-06-2018, 13:50 #156
Καλή μου θα το πω πάλι χύμα, νομίζω δεν έχει νόημα να χαιδεύουμε αυτιά εδώ, δεν σε βοηθάει σε τίποτα αυτό. Νομίζω οτι βρίσκεσαι σε πολυ΄δύσκολη κατάσταση, έχεις φορτιστεί πολύ και σκέφτεσαι παρανοϊκά. Αυτό που περιγράφεις είναι μια κωλογειτονιά, εντάξει καθόλου σπάνιο, συμβαίνουν αυτά, γειτόνισσες να τσακώνονται για το παραμικρό. Και λες σου κάνει στολκινγκ, τι εννοείς; Σε παρακολουθεί; Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία κουτσομπόλα γειτόνισσα θα είναι. Το συμπέρασμα πως τα χει με τον άντρα σου από πού βγήκε;;; Έχεις δει συγκεκριμένες κινήσεις μεταξύ τους; Ξέρεις αν ο άντρας σου διατηρεί σχέσεις μαζί της, πηγαίνει σπίτι της με διάφορες αφορμές κτλ; Έχεις δει κλήσεις και τηλεφωνήματα περίεργα; Πώς έφτασες στο συμπέρασμα από μια κουτσομπόλα κακιασμένη γειτόνισσα πως τα έχει με τον άντρα σου; Ποιο είναι το συγκεκριμένο στοιχείο που είδες και πείστηκες;
26-06-2018, 14:23 #157
Ελισάβετ, επειδή ο άνδρας μου έλεγε ότι είμαι παρανοική, μίλησα με δυο ψυχολόγους, αργότερα και με μια τρίτη. Στη μια πηγαίνω κάθε εβδομάδα, οι άλλες δυο είναι γνωστές μου. Μίλησα επίσης με έναν φίλο και μια φίλη δικηγόρο, καθώς και με μια τρίτη δικηγόρο στην οποία πήγα για ενημέρωση. Τους είπα ότι από τον Ιανουάριο μου συμβαίνουν τα και τα και τα κι ότι ή εγώ άρχισα να τα χάνω ή κάτι είναι θεόστραβο στην ιστορία. Δεν θέλω να μιλήσω εδώ ανοιχτά για όλες τις ενδείξεις. Όλοι οι παραπάνω κατέληξαν στα ίδια με μένα συμπεράσματα. Σεβαστή όμως η γνώμη σου. Δεν θέλω να σε πείσω για τίποτα, πόσο δε όταν κι εγώ η ίδια δεν είμαι σίγουρη. Θα σου γράψω όμως μια από τις πολλές παράξενες ιστορίες. Είπα μια μέρα στον άνδρα μου ότι θέλω την επόμενη φορά να πάω κι εγώ μαζί του στη συγκέντρωση ιδιοκτητών, είμαι συνιδιοκτήτρια, για να δω τι μου λέει το ένστικτό μου όταν θα είναι κι αυτή παρούσα. Πως φέρονται μεταξύ τους. Πετάχτηκε επιθετικά μέχρι το ταβάνι, άρχισε να φωνάζει ότι απαγορεύεται να πάω κι εγώ. Του είπα, καλά. Θα ενημερωθώ. Ενημερώθηκα και φυσικά δεν απαγορεύεται. Του είπα λοιπόν ότι δεν απαγορεύεται και θα ήθελα κι εγώ να λάβω μέρος. Τότε ξαναπετάχτηκε άκρα επιθετικά και πάλι στο ταβάνι, φωνάζοντας να πάω μόνη μου κι αυτός αποκλείεται να έρθει και να καθίσει μαζί μας στο ίδιο τραπέζι. Αυτό τη στιγμή που λέει ότι θέλει να κάνει τα πάντα για να ξαναποκτήσω τη χαμένη μου εμπιστοσύνη. Αρκετές φορές στις συζητήσεις μας την αποκαλούσε η γυναίκα μου, μπερδευότανε, έλεγε, κι αντί να πει "αυτή η γυναίκα" έλεγε η γυναίκα μου. Για το στώλκινγκ δεν θέλω να μιλήσω. Είναι μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες κι ένας δεύτερος λόγος που άρχισα να επισκέφτομαι την ψυχολόγο. Δυστυχώς το ανέφερα νωρίς στον άνδρα μου, αν και κατάφερα να μαζέψω κάποια αποδεικτικά στοιχεία.
26-06-2018, 14:57 #158
Νοσταλγία διαβάζω σε αυτό το θέμα από χτες/προχτές την συζήτηση για το αν έχεις απτές αποδείξεις και αν όντως είναι η δεν είναι ένοχος για απιστια κλπ και αληθεια θυμωνω πολύ.
Αν όντως είναι ένοχος, -που από όσα έχεις περιγράψει εγώ προσωπικα πιστεύω ότι ειναι-, το γεγονός πως σε κάνει να αμφισβητείς τα λογικά σου και συνεχιζει να σε βγάζει τρελή το θεωρώ επιπλέον προδοσία και άκρως κακοποιητικο. Αν υποθέσουμε ότι οντως είναι άπιστος αν έστω λίγο σε εκτιμουσε έπρεπε να σου είχε πει μπέσα τι συμβαινει και να δεχτεί τις όποιες συνέπειες. Μπορει και να τον συγχωρουσες μπορεί και οχι. Το ότι ομως προτιμάει να σε έχει να βασανίζεσαι και να αμφισβητείς τον εαυτό σου μου δείχνει ότι δεν σε σέβεται. Και αν υποθέσουμε ότι τα αρνείται όλα από "αγάπη" για να μη σε χάσει/πληγώσει (που προσωπικα πιστεύω ότι από εγωισμό το κανει) για εμένα πάλι τέτοια αγάπη δεν θα ήταν αρκετή, να την βρασω. Ετσι αγαπάμε και τα κουτάβια μας, τα κατοικίδια, τα μωρά μας. Θεωρώ τον σεβασμό και την εκτιμηση πολύ σημαντικό συστατικό μιας αξιόλογης σχέσης, και δεν το βλέπω στην συμπεριφορά του όπως μας το περιγράφεις. Η πάρτη του πάνω από όλα είναι. Πώς γίνεται να το θεωρεί καλη ιδέα να σε κρατάει κοντα του ενώ είσαι χάλια, μέσα στο βάσανο και την αμφιβολία και να σε βγάζει τρελή; Απλή συμπόνια δεν έχει;
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να του κάνεις μια συζήτηση για το τι σε πληγώνει πιο πολύ από όλα στη συμπεριφορά του τωρα αν πράγματι σε απατα;
Γιατί να σου πω και κάτι; Αν είναι αθώος οπως δηλώνει υπάρχουν πολλά που μπορούσε να κάνει για να σε καθησυχάσει. Μπορούσε να πάτε μαζί στη ρημαδα τη συνάντηση για παράδειγμα. Η να σου δώσει τους κωδικούς του για ένα διάστημα και όταν θα είχε χτιστεί ξανά η εμπιστοσύνη σας να τους άλλαζε. Και μην ακουσω τπτ για ιδιωτικοτητα και παπαριές. Όταν γκρεμίζεται υποτίθεται άδικα το σπίτι σου και δεν σε εμπιστεύεται ο άνθρωπος τον οποίον αγαπάς και υποτίθεται θέλεις στη ζωή σου τα κάνεις όλα αυτά και άλλα παραπάνω. Δεν αφήνεις τον άλλον να στροβιλιζει διαζύγια μεσα στο μυαλό του. Βρωμάει η συμπεριφορά του. Δεν χρειάζεται να μου περιγράψεις το συναίσθημα σου νοσταλγία, το συναίσθημα ότι ο άλλος κάτι σου κρύβει, ότι είναι αμυντικός και δεν σε βοηθάει καθόλου να τον πιστεύεις ξανά. Εμπιστεψου την κρίση σου.
Και Ελισάβετ η περίπτωση που σου έτυχε εσενα με τον άνθρωπο που νομιζε ότι τον απατάς ήταν παθολογική σωστά;
Η νοσταλγία δεν μου κάνει για παθολογική περίπτωση, για εξυπνοτατη γυναίκα με ένα κάρο ενδείξεις μου κάνει...και σε τόσο μακροχρόνιο γάμο ενώ μάλιστα στα πρώτα της μηνύματα μιλούσε για τον άντρα της με θαυμασμό και αγάπη και έσταζε μέλι ξαφνικά άρχισε να είναι ανασφαλής και να της στριβουν βίδες με το παρδον κι όλας; Λολ...
Όσο για το μπουλινγκ νομίζω παρασυρεστε, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι μαλακω η γειτόνισσα η όχι, ούτε αν είναι αυτή βασικά η ερωμένη νομίζω είναι το σημαντικό. Αν και πιστεύω ότι και σε αυτό έχει δίκιο το ένστικτο σου νοσταλγία.
26-06-2018, 14:58 #159
Να ήξερες τι πάλη γίνεται μέσα μου, πόσες φορές δεν θέλησα να πιστέψω ότι όλα ήτανε συμπτώσεις, ότι συμβαίνει κι αυτό να μαζεύονται τόσες πολλές συμπτώσεις, να γίνονται τυχαία κάποια πράγματα. Ήθελα πολύ να το πιστέψω. Με τον καιρό μου φαίνεται όλο και πιο δύσκολο να το πιστέψω. Αν και πάλι -πιο σπάνια- έρχονται στιγμές που λέω "δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αποκλείεται να είναι ο άνδρας μου ένας διπρόσωπος, όλα είναι συμπτώσεις"
26-06-2018, 15:10 #160
Επίσης να ρωτήσω το άλλο; Πόσο μας νοιάζει το αν είναι η ερωμένη η γειτόνισσα η αν είναι άλλη; Η αν είναι bully η γειτόνισσα η όχι; Δεν εχεις ενδείξεις συσχετισμένες αποκλειστικά με την γειτονισσα, έχεις και άλλες από όσο έχω καταλάβει, πχ αυτό με τις τρίτες και τα ωράρια του στη δουλεια, τις τρίχες, το οτι την έχει ψωνίσει τελευταία, το ότι φερεται απότομα και αμυντικά από ότι κατάλαβα ...έλα φως φανάρι είναι και σε βγάζει τρελή ο μπάσταρδος, έξω από τα ρούχα μου έχω βγει -_-
Ότι και να γράφουμε πλέον δεν έχει σημασία. Δες τι μπορείς να κάνεις για να βρεις αποδείξεις αν τις χρειαζεσαι για την ηρεμία σου να τελειώνεις. Πιστεύω πως χρονοτριβείς με αμφιβολίες και "που να τρέχω/βρίσκω αποδείξεις και πως και τι" επειδή δεν τις θέλεις. Όταν βρεις το κουράγιο και το θελήσεις θα βρεις και τις αποδείξεις...
26-06-2018, 15:25 #161
Καλησπερα κι απο μενα Νοσταλγία!! Υποψιάζεσαι οτι ο συζυγος σου εχει εξωσυζυγικες σχεσεις με τη γειτόνισσα σου. Ομως δεν εχεις αποδείξεις και νομίζω ότι πρέπει να τις βρεις για να είσαι σίγουρη. Οταν αργει να φύγει απο τη δουλειά τότε συνήθως υποθέτεις ότι βγαίνει ραντεβού? Για να μπορεσεις να βρεις αποδείξεις πρεπει να βρεις καποιον να τον ακολουθήσει ή τη γειτόνισσα αν εισαι σίγουρη ότι ειναι αυτή. Υπάρχει περίπτωση να ειναι και άλλο πρόσωπο? Ξερω οτι ειναι δύσκολο αλλα αν δεν εχεις αποδειξεις δεν θα μπορεσεις ποτε να εισαι σίγουρη . Επισης εμεις εδω ακουμε τη δικη σου πλευρα, δεν εχουμε κι αυτη του συζύγου ,ουτε μπορουμε να γνωριζουμε τα πραγματα απο κοντά. Αυτο για να ειμαστε ακριβοδίκαιοι.
26-06-2018, 15:38 #162
Η παρακολουθηση ειναι παρανομη στην ελλαδα εδω γινεται χαμοσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-06-2018, 15:41 #163
Ναταλία, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ έτσι βλέπω τα πράγματα. Κανόνισα τις επόμενες ημέρες να πάω να δω ένα δωμάτιο-τρώγλη σε κοινόβιο. Δεν τινάζει κανείς τη ζωή του στον αέρα αν δεν έχει φτάσει στο σημείο όπου δεν αντέχει πια να ζει κάτω από την ίδια στέγη με έναν άνθρωπο που πίστευε ότι γνώριζε κι αγαπούσε και τώρα δεν ξέρει με ποιόν έχει να κάνει. Και παρόλα αυτά ακόμα εύχομαι ενδόμυχα μέσα μου να κάνω λάθος. Όσο για τους κωδικούς, στη μια διεύθυνση που έχει, παίρνει επαγγελματικά μαιλ κι εκεί πράγματι απαγορεύεται (είναι μια υπηρεσία) να τα διαβάζει άλλος. Για τις άλλες διευθύνσεις ισχυρίζεται ότι ξέχασε τους κωδικούς, κι επειδή αυτό μου έχει συμβεί κι εμένα πολλές φορές να ξεχάσω κωδικούς, δεν μπορώ να πω τίποτα.
26-06-2018, 15:41 #164
Ακολουθηση ερωτησεισ κλπ αν δεν εισαι ασφαλιτησ ειναι παρανομο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-06-2018, 15:44 #165