Site γνωριμιων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Banned
    Quote Originally Posted by tony_c2018 View Post
    [FONT="]Άσε, δοκίμασα εγώ πριν από χρόνια και είναι μάπα το καρπούζι... [/FONT] [FONT="]Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλέξεις. [/FONT] Φυσικά είσαι ελεύθερη να δοκιμάσεις.
    ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται εχω μπλεξει και με αλλους πολυ χειροτερους απο σενα που τα νευρα τους δε φαινεται να αντεχουν τη απαθεια μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Εσυ κοπελα εισαι τονυ;

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Όχι
    :)

Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Για αυτο λεω μη δινετε στοιχεια αληθινα μεχρι να περασετε πολυ χρονο με τον αλλον

Δεν ισχύει αυτό που λες
    Μπορεί να περάσουν και δυο χρόνια κι ο άλλος να στο παίζει φίλος, ενώ στο μεταξύ βρίσκει αλλού και κάνει ότι κάνει, κι εσένα Πχ σε έχει στο ψυγείο μέχρι να ωριμάσεις
    ....
    Άλλοι είναι οι τρόποι ελέγχου και δεν είναι του παρόντος.

Banned
    Αρχικά καταχωρημένο από iwannaaa
    Για αυτο λεω μη δινετε στοιχεια αληθινα μεχρι να περασετε πολυ χρονο με τον αλλον

θυμιθηκα ενα τραγουδι τωρα το παπακι κανει παπαπαπαπα..

Senior Member
    παιδιά, δώσουμε δεν δώσουμε στοιχεία αληθινά, όποιος θέλει να μας βρει και ανακατώνεται με το ίντερνετ, σε λίγο καιρό θα μας βρει. ας το πάρουμε ανάποδα: αν στην τελική μας βρουν, είναι μεγάλο το κόστος για μας; όμως νομίζω ότι το μεγαλύτερο κόστος είναι το ψέμα, είναι πολύ πικρό πράμα το ψέμα. άρα στο διαδίκτυο δεν λέμε ψέματα, αλλά δεν λέμε όλες τις αλήθειες. εγώ αυτό εφαρμόζω
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    νομιζω οτι τα σαιτ γνωριμιων, λειτουργουν ξεκαθαρα για εξευρεση σεξ.
    ισως γι αυτο σε απογοητευουν.
    καποιος που θελει γνωριμια, παρεα κι οτι προκυψει, δεν απευθυνεται ευκολα σε σαιτ γνωριων. εκει θα παει αν θελει να βρει γρηγορα, ΔΩΡΕΑΝ κι ευκολα, σεξ.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι τα σαιτ γνωριμιων, λειτουργουν ξεκαθαρα για εξευρεση σεξ.
    ισως γι αυτο σε απογοητευουν.
    καποιος που θελει γνωριμια, παρεα κι οτι προκυψει, δεν απευθυνεται ευκολα σε σαιτ γνωριων. εκει θα παει αν θελει να βρει γρηγορα, ΔΩΡΕΑΝ κι ευκολα, σεξ.
    Σωστό. Ακριβώς έτσι είναι αυτό το site. Κυρίως μόνο για σεξ.

Banned
    αν εχει σκοπο να ψαξει κανεις και οχι να παει στο πρωτο διαθεσιμο μπορει να βρει οτι θελει

Senior Member
    Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Σωστά. Στο ίντερνετ όμως δεν έχεις ιδέα με ποιους συνομιλείς. Μπορεί να εσύ να θεωρείς ότι μιλάς με κάποια γυναικάρα και να είναι εντελώς κάτι άσχετο στην πραγματικότητα.

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Σωστό. Ακριβώς έτσι είναι αυτό το site. Κυρίως μόνο για σεξ.
    γιατι εσυ τι περιμενεις να βρεις?γενικα εννοω οχι μονο μεσω ιντερνετ...εισαι λεσβια και ψαχνεις αναμεσα στο 1% του πληθυσμου που ειναι λεσβιες να βρεις τι?ομορφη λεσβια και με αισθηματα?δεν ειναι hollywood η ζωη,αυτα μονο στις ταινιες γινονται.Και μερος του ψυχολογικου σας προβληματος δεν ειναι η ταχα ομοφοβια...ειναι οτι σας τη δινει στα νευρα που δεν εχετε επιλογες.
    Ο μονος τροπος ενα ομοφυλοφιλο ατομο να ειναι καπως ευτυχισμενο σ αυτη τη ζωη ειναι να μπορει να ''μετατρεψει'' ενα straight ατομο σε gay.Και αυτο γινεται ΜΟΝΟ με τα λεφτα.Τα λεφτα εχουν τη δυναμη να κανουν ενα ομορφο αλλα φτωχο straight ατομο να γινει ομοφυλοφιλο ωστε εσυ σαν gay να εχεις καπως πιο αυξημενες πιθανοτητες να βρεις αυτο που θες.

Banned
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    γιατι εσυ τι περιμενεις να βρεις?γενικα εννοω οχι μονο μεσω ιντερνετ...εισαι λεσβια και ψαχνεις αναμεσα στο 1% του πληθυσμου που ειναι λεσβιες να βρεις τι?ομορφη λεσβια και με αισθηματα?δεν ειναι hollywood η ζωη,αυτα μονο στις ταινιες γινονται.Και μερος του ψυχολογικου σας προβληματος δεν ειναι η ταχα ομοφοβια...ειναι οτι σας τη δινει στα νευρα που δεν εχετε επιλογες.
    Ο μονος τροπος ενα ομοφυλοφιλο ατομο να ειναι καπως ευτυχισμενο σ αυτη τη ζωη ειναι να μπορει να ''μετατρεψει'' ενα straight ατομο σε gay.Και αυτο γινεται ΜΟΝΟ με τα λεφτα.Τα λεφτα εχουν τη δυναμη να κανουν ενα ομορφο αλλα φτωχο straight ατομο να γινει ομοφυλοφιλο ωστε εσυ σαν gay να εχεις καπως πιο αυξημενες πιθανοτητες να βρεις αυτο που θες.
    ΟΚ καλά που τα είπες τότε θα πάω να πληρώσω μια όμορφη γυναίκα που το κάνει δουλειά. Δεν αναφερώ πουθενά κάτι από αυτά που μου απαντάς. Είπα την εμπειρία μου από το site και ότι μέσω ίντερνετ είναι επικίνδυνο να μπορέσεις να βρεις έστω άνθρωπο να επικοινωνείς. Μπορει να είμαι δολοφόνος, παιδόφιλος, ληστής αλλά το ξέρεις;

Banned
    γιατι εχεις τη ψευδαισθηση οτι ξερεις πχ τους γειτονες σου επειδη μπορει να τους βλεπεις καθημερινα

οι περισσοτερες ειναι τοσο κλειστες και εχουν τοσα κομπλεξ που μεχρι να το παραδεχτουν αν το παραδεχτουν θα ξημερωσουμε πρωτα

νομιζουν οτι δεν ειναι προβλεψιμο το σκινηκο η ειναι η Α η η Β η Γ

λιγο πολυ ολες τα ιδια γουστα εχουν και την ιδια εμφανιση και απλως μας δουλευουν και ο μονος τροπος να τα βγαλεις περα ειναι να κανεις τη παπια

Banned
    και τελευταια παρατηρουσα και κατι σοου μια διαφορους που εμιαζαν και ειχαν συνενοηθει να κανουν αλλα ο ενας και αλλα ο αλλος νομιζοντας οτι ετσι θα αλαξω γνωμη

μυριζομαι τα σοου απο χιλιομετρα γιατι απο μικρος ειχα εκδηλωσει κλιση στο θεατρο

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γιατι εχεις τη ψευδαισθηση οτι ξερεις πχ τους γειτονες σου επειδη μπορει να τους βλεπεις καθημερινα

οι περισσοτερες ειναι τοσο κλειστες και εχουν τοσα κομπλεξ που μεχρι να το παραδεχτουν αν το παραδεχτουν θα ξημερωσουμε πρωτα

νομιζουν οτι δεν ειναι προβλεψιμο το σκινηκο η ειναι η Α η η Β η Γ

λιγο πολυ ολες τα ιδια γουστα εχουν και την ιδια εμφανιση και απλως μας δουλευουν και ο μονος τροπος να τα βγαλεις περα ειναι να κανεις τη παπια
    ΟΚ αν νομίζεις ότι μέσω ίντερνετ υπάρχει ασφάλεια ωραία να συνεχίσεις να ψάχνεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε αυτό πια αφού έπαθα και έμαθα. Δεν είναι όλες οι λεσβίες ίδιες εξωτερικά εκτός και αν τις γνωρίζεις όλες. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια διαφορετική φάτσα σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Υπάρχουν γκέι που είναι για παράδειγμα φοβερά μοντέλα αλλά τι σημασία έχει. Αν ο άλλος είναι άνθρωπος εμένα μου αρκεί και όχι η εμφάνισή του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Σορρυ κι ολας αλλα τοτε κι εγω πρωταγωνιστω σε ταινια και δεν το ξερω

Senior Member
    Βασικά τον άλλο δίπλα να τον έχεις και να τον ξέρεις, 100 πρόσωπα έχει. Όχι πια ένας άγνωστος στο ίντερνετ που μπορεί να λέει ότι θέλει...

Και εγώ, αν είχα την πειθώ του Σώρρα, εύκολα θα εξαπατούσα πολλά άτομα ότι είμαι πάμπλουτος, ότι έχω μέσα μου "πυρηνική" δύναμη και ότι μπορώ να χαρίσω τα πάντα στους πάντες και να λάμβανα έτσι προκαταβολικά ανταλλάγματα.

Όπως μου είχε πει ένας "τρελός" επιχειρηματίας: "Να είσαι σαν το σκυλί. Να παίρνεις μυρωδιά τους άλλους και να τους σκανάρεις με βάση τα ζωώδη ένστικτα επιβίωσής που όλοι μας μας διαθέτουμε." Αν το πάμε με πιθανότητες (λογική) και με συναίσθημα ότι ο άλλος είναι καλός και αγαθός, πάει, το χάσαμε... Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Οι καιροί είναι πονηροί.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Τι σασ εκανε ο τσιπρασ ηθελα να ξερα δεν ειναι δικαιωμα σασ να ξερετε ποιοσ ειναι ο καθενασ ειναι το ρισκο που παιρνουμε ολοι οταν ζουμε αλλιωσ δε θα ηταν δυσκολη η ζωη αλλα αυτα γιναν τωρα κ καταργειθηκε η ελευθερια γι αυτο θα λεω μαλακιεσ και καντε οτι θελετε καταργηθηκε η ελευθερια κι ειναι απαραδεκτο αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast