Χωρισμός - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 123
    Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Καλημέρα,
    πριν 2 μέρες βρήκα τις αποδείξεις που ζητούσα εντελώς τυχαία, οπότε βλέπω τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Τουλάχιστον επιβεβαιώθηκα και σταμάτησα να σκέφτομαι αυτήν την μικρή πιθανότητα να τον αδικώ και να τον κατηγορώ άδικα, όπως ο ίδιος μου έλεγε. Σκέφτομαι τα ψέματα και την κοροϊδία και τρελαίνομαι.. μου φαίνεται απίστευτο. Όπως και να' χει, τα γεγονότα δεν αλλάζουν, οπότε πρέπει να συνέλθω και προχωρήσω. Μου είπαν κάποιοι γνωστοί μου για αποθήκες που μπορώ να φυλάξω τα πράγματα μου, οπότε την Δευτέρα θα ξεκινήσω την διαδικασία. Νιώθω πολύ περίεργα, δεν ξέρω αν είναι στεναχώρια, απογοήτευση ή φόβος, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και στο τέλος θα νιώσω αυτήν την ανακούφιση που περιμένω μήνες τώρα.
    Όσο και να προσπαθεί κάποιος, στο τέλος όλα βγαίνουν στην επιφάνεια τελικά..
    Καλημερα Χρύσα.
    Τώρα που έχεις τις αποδειξεις, δεν εχεις καμία άλλη δικαιολογια να κρατας τον εαυτο σου σε ομηρία. Γιατι αυτο κανεις. Πέρα απο το τι εκανε εκείνος και θα συνεχίσει δια βιου να κανει αφού του περναει, το θεμα ειναι τι κανεις ΕΣΥ. Για τους δικους σου προσωπικούς λογους είσαι δεμένη σε κεινο τον πάσαλο και γυροφέρνεις νομίζοντας πως εισαι ανημπορη, ενώ στην πραγματικότητα έχεις ολη τη δυναμη που χρειάζεσαι απλα δεν το ξερεις.
    Χρυσα κοριτσι μου, μπορει να εχεις πληγωθει, εξαπατηθεί, διαλυθει εσωτερικα, αλλα είσαι μπροστα σε μια στιγμή που θα αλλαξει τη ζωη σου. Οχι γιατι εμαθες και κατάλαβες τι σου έκανε ο μαλακας, αλλα γιατί πρόκειται να ανακαλυψεις τη δυναμη που εχεις μεσα σου και το πού μπορείς να φτασεις αξιοποιώντας την.
    Κανε τα διαδικαστικα σου, φύγε απο το σπίτι, μιλα του, βρισε τον ή απλά εξαφανισου κανε ο,τι θεωρεις καλυτερο, αλλά μην βολοδερνεις άλλο μεσα στην παγιδα που βάζεις η ιδια στον εαυτο σου.
    Είσαι νέα, έχεις γνωση τώρα, είσαι τυχερη μεσα στην ατυχια σου (ποσες γυναίκες τα ζουν αυτα με οικογένεια και παιδιά...), και πανω απ' ολα εισαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    Χρειάζεσαι χρόνο για να το νιωσεις και να το καταλαβεις μεσα σου πραγματικά. Είναι απόλυτα λογικό. Εχουν συμβεί τόσα τα οποία επρεπε και πρέπει να διαχειριστείς.

Αυτό το χαστούκι, είχε κάποιο νόημα που σου συνέβη. Τώρα πονάς, αλλα αύριο θα το ευγνωμονεις.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα. Και θα ερθουν, αυτό είναι σίγουρο!

Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Καλημερα Χρύσα.
    Τώρα που έχεις τις αποδειξεις, δεν εχεις καμία άλλη δικαιολογια να κρατας τον εαυτο σου σε ομηρία. Γιατι αυτο κανεις. Πέρα απο το τι εκανε εκείνος και θα συνεχίσει δια βιου να κανει αφού του περναει, το θεμα ειναι τι κανεις ΕΣΥ. Για τους δικους σου προσωπικούς λογους είσαι δεμένη σε κεινο τον πάσαλο και γυροφέρνεις νομίζοντας πως εισαι ανημπορη, ενώ στην πραγματικότητα έχεις ολη τη δυναμη που χρειάζεσαι απλα δεν το ξερεις.
    Χρυσα κοριτσι μου, μπορει να εχεις πληγωθει, εξαπατηθεί, διαλυθει εσωτερικα, αλλα είσαι μπροστα σε μια στιγμή που θα αλλαξει τη ζωη σου. Οχι γιατι εμαθες και κατάλαβες τι σου έκανε ο μαλακας, αλλα γιατί πρόκειται να ανακαλυψεις τη δυναμη που εχεις μεσα σου και το πού μπορείς να φτασεις αξιοποιώντας την.
    Κανε τα διαδικαστικα σου, φύγε απο το σπίτι, μιλα του, βρισε τον ή απλά εξαφανισου κανε ο,τι θεωρεις καλυτερο, αλλά μην βολοδερνεις άλλο μεσα στην παγιδα που βάζεις η ιδια στον εαυτο σου.
    Είσαι νέα, έχεις γνωση τώρα, είσαι τυχερη μεσα στην ατυχια σου (ποσες γυναίκες τα ζουν αυτα με οικογένεια και παιδιά...), και πανω απ' ολα εισαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    Χρειάζεσαι χρόνο για να το νιωσεις και να το καταλαβεις μεσα σου πραγματικά. Είναι απόλυτα λογικό. Εχουν συμβεί τόσα τα οποία επρεπε και πρέπει να διαχειριστείς.

Αυτό το χαστούκι, είχε κάποιο νόημα που σου συνέβη. Τώρα πονάς, αλλα αύριο θα το ευγνωμονεις.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα. Και θα ερθουν, αυτό είναι σίγουρο!

Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου, μου δίνουν δύναμη. Μακάρι να είναι έτσι..Είμαι αρκετά μπερδεμένη, την μια νιώθω αδιαφορία και δεν με νοιάζει ότι και να γίνει, την άλλη στεναχωριέμαι πάρα πολύ και νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω. Ελπίζω να είναι φυσιολογική αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων και κάποια στιγμή να περάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω ελευθερη, ακόμα και σε μια έξοδο με την παρέα μου αισθάνομαι άσχημα που δεν είναι αυτός μαζι μου, η δύναμη της συνήθειας.. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστεψω δυστυχώς..

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    ΚΑλησπερα,συγνωμη που παρεμβαινω στο θεμα σας, ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πολλες γυναικες κι οτι το θεμα ειναι σχετικο εμεσα με το δικο μου!! εδω κι καιρο εχω φρικαρει!! ο λογος ειναι οτι η κοπελα οπου ειμαστε σχετικα στην αρχη μιας σχεσης δεν απαντα στα μηνυματαμου κι μαλιστα μεσω μια φιλη της "με απιλησαι""
    Γνωριστικαμε πριν 9 μηνες!! δε σηζουμε αν κι το ειχαμε στΑ ΣΧΕΔΙΑ! ,πριν 5 μηνες εγινε κατις ,κατι το ατυχες!! πανω σε μια ενταση της στιγμης οπου εκεινη εφτεγε, ετοιμαζωταν να παμε καπου κι ειμουν μαζι της σπιτι της!! καθηστερουσε ενοχλητικα!!οπωτες της το ελεγα αυτη με κοροδευε , μαλιστα σε μια φαση μου ειπε "αν θες αγορακι" εκεινη την στιγμη νευριασα και την επιασα απο το μπρατσο!! αυτη αντι ναμαζευτει -πως οφειλε- με εφτυσε και μου εριξε τον δικο μου καφε πανω στο παντελονιμου!!
    διστυχως η απαντηση μου ηταν λιγο υπερβολικη! της εδωσακλωτσια στην κιλιατης και της πεταξα τον δικο της καφε στο κεφαλι!! το ποτυρι βεβαια δεν ηταν πολυ βαρυ, ειναι απο αυτα ταπιλινα με πλαστικο! ομως δυστυχως της εσκισα το φρυδι! και στην συνεχεια της εσκισα το πουκαμισο! ,και την εφτυσα την ωρα που ειχαν ερθει οι φιλες της!! -διοτις μολις τις φωναξε-
    Αποτελλεσμα οι φιλες της να επεμβουν!!-χωρις κανενα δικαιωμα οταν ενα ζευγαρι μαλονι- να με βρισουν κι να λενε οτι αν ξανα πατισω το ποδι μου εκει θα φωναξουν αστυνομια!! μαλιστα μια απο αυτες με εβριζε ακομα κι απο το μπαλκονι!!
    Απο τωτες τις εζω ζητησει αμετρητα συγνωμη!!! κι αυτη τυποτα!!! το σπαστικο ειναι οτι απαντανε οι κολο φιλες της αντι για αυτην!!- ωρΙΕς ΦΙΛΕς- Μαλιστα πριν λιγες μερες δεχτικα απυλες απο καποιον γκομενο μια φιλης της οτι θα μου κανουν κακο αν ξανα ενοχλησω την κοπελα μου!!
    με ποιο δικαιωμα επεμβαινουν ολοι αυτοι οι κομπλεξικοι στην ζωη μας?? ολα τα ζευγαρια εχουν προβληματα, τσακομους!!! δεν καταλαβαινω γτ. μπενουν αυτες στα προσωπικα της~!! μαλον την ζηλευουν ,απο την αρχη πιστευω μας ζηλευαν
    Εχω αδικο η , οχι?? πιστευετε οτι πρεπει να συνεχισω να προσπαθω να ερθω σε επαφη μαζι της!! την δευτερα σκφτομαι να παω στην δολεια της, να την περιμενω στο παρκιν της!! στην τελικη ισως θα πρεπει να της εξηγησω οτι αν δεν θελει να ειμαστε αλλο μαζι να μου το ξεκαθαρησει αλλα με ομορφο τροπο κι οχι να με βριζει διοτις κι εγω τελευταια εχω τα νευραμου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΚΑλησπερα,συγνωμη που παρεμβαινω στο θεμα σας, ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πολλες γυναικες κι οτι το θεμα ειναι σχετικο εμεσα με το δικο μου!! εδω κι καιρο εχω φρικαρει!! ο λογος ειναι οτι η κοπελα οπου ειμαστε σχετικα στην αρχη μιας σχεσης δεν απαντα στα μηνυματαμου κι μαλιστα μεσω μια φιλη της "με απιλησαι""
    Γνωριστικαμε πριν 9 μηνες!! δε σηζουμε αν κι το ειχαμε στΑ ΣΧΕΔΙΑ! ,πριν 5 μηνες εγινε κατις ,κατι το ατυχες!! πανω σε μια ενταση της στιγμης οπου εκεινη εφτεγε, ετοιμαζωταν να παμε καπου κι ειμουν μαζι της σπιτι της!! καθηστερουσε ενοχλητικα!!οπωτες της το ελεγα αυτη με κοροδευε , μαλιστα σε μια φαση μου ειπε "αν θες αγορακι" εκεινη την στιγμη νευριασα και την επιασα απο το μπρατσο!! αυτη αντι ναμαζευτει -πως οφειλε- με εφτυσε και μου εριξε τον δικο μου καφε πανω στο παντελονιμου!!
    διστυχως η απαντηση μου ηταν λιγο υπερβολικη! της εδωσακλωτσια στην κιλιατης και της πεταξα τον δικο της καφε στο κεφαλι!! το ποτυρι βεβαια δεν ηταν πολυ βαρυ, ειναι απο αυτα ταπιλινα με πλαστικο! ομως δυστυχως της εσκισα το φρυδι! και στην συνεχεια της εσκισα το πουκαμισο! ,και την εφτυσα την ωρα που ειχαν ερθει οι φιλες της!! -διοτις μολις τις φωναξε-
    Αποτελλεσμα οι φιλες της να επεμβουν!!-χωρις κανενα δικαιωμα οταν ενα ζευγαρι μαλονι- να με βρισουν κι να λενε οτι αν ξανα πατισω το ποδι μου εκει θα φωναξουν αστυνομια!! μαλιστα μια απο αυτες με εβριζε ακομα κι απο το μπαλκονι!!
    Απο τωτες τις εζω ζητησει αμετρητα συγνωμη!!! κι αυτη τυποτα!!! το σπαστικο ειναι οτι απαντανε οι κολο φιλες της αντι για αυτην!!- ωρΙΕς ΦΙΛΕς- Μαλιστα πριν λιγες μερες δεχτικα απυλες απο καποιον γκομενο μια φιλης της οτι θα μου κανουν κακο αν ξανα ενοχλησω την κοπελα μου!!
    με ποιο δικαιωμα επεμβαινουν ολοι αυτοι οι κομπλεξικοι στην ζωη μας?? ολα τα ζευγαρια εχουν προβληματα, τσακομους!!! δεν καταλαβαινω γτ. μπενουν αυτες στα προσωπικα της~!! μαλον την ζηλευουν ,απο την αρχη πιστευω μας ζηλευαν
    Εχω αδικο η , οχι?? πιστευετε οτι πρεπει να συνεχισω να προσπαθω να ερθω σε επαφη μαζι της!! την δευτερα σκφτομαι να παω στην δολεια της, να την περιμενω στο παρκιν της!! στην τελικη ισως θα πρεπει να της εξηγησω οτι αν δεν θελει να ειμαστε αλλο μαζι να μου το ξεκαθαρησει αλλα με ομορφο τροπο κι οχι να με βριζει διοτις κι εγω τελευταια εχω τα νευραμου!!!
    Αν η κοπέλα σου έχει στάλα μυαλό, άπαξ και την χτύπησες-τελειωσατε. Και καλά κάνουν οι φίλες της που την υπερασπίζονται. Άλλο να τσακώνεται ένα ζευγαρι και άλλο ο ξυλοδαρμός. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει οι άνθρωποι που την νοιαζονται να την βοηθήσουν να καταλάβει την διαφορά και να μην δέχεται την βία.
    Από εκεί και πέρα το τελευταίο το βρίσκω καλή ιδέα...ζητα της ηρεμα κι ωραία να σου ξεκαθαρίσει αν θέλει να χωρίσετε. Αν αρχίσει τα μα μου μην μπλεκεσαι σε άλλες εντάσεις, απομακρυνσου εσύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου, μου δίνουν δύναμη. Μακάρι να είναι έτσι..Είμαι αρκετά μπερδεμένη, την μια νιώθω αδιαφορία και δεν με νοιάζει ότι και να γίνει, την άλλη στεναχωριέμαι πάρα πολύ και νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω. Ελπίζω να είναι φυσιολογική αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων και κάποια στιγμή να περάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω ελευθερη, ακόμα και σε μια έξοδο με την παρέα μου αισθάνομαι άσχημα που δεν είναι αυτός μαζι μου, η δύναμη της συνήθειας.. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστεψω δυστυχώς..

Μια χαρά θα τα καταφέρεις...πολύ απλα επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν γίνεται να μην τα καταφέρεις. Θα φας μεγάλο λούκι, αλλά θα περάσει, θέλει τον χρόνο του. Ακόμα δεν το έχεις συνειδητοποιήσει όπως λες κι εσύ, πιθανόν έχεις ακόμα δύσκολα μπροστά σου. Αλλά παρ'το μια μέρα, ένα βήμα τη φορά.
    Και προσπάθησε να το δεις σαν απελευθέρωση...δεν είσαι πια το κοροϊδάκι κανενος, θα πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Είναι δύσκολο να τον διαχειριζεσαι ξαφνικά αλλά θα γινει και όλα θα πάνε καλά...

Senior Member
    Γράφεις απο Απρίλη και κοντεύει Αύγουστος. Για τον θεο. Συγγνώμη αν γίνω σκληρή αλλα πρέπει να σε ταρακούνησω λίγο και το κάνω με πολύ καλή διάθεση...Δεν υπάρχει δικαιολογία για το οτι αφησες τόσο καιρό να σε δουλεύει. Μη τον αφήσεις λεπτό παραπάνω. Να είσαι απογοητευμένη ειναι λογικό. Πόνταρες σε κουτσό αλογο. Δωστου μια μούντζα και στείλτον στον αγύριστο. Και μη σκας για το κελεπούρι, τα ιδια θα κάνει και στο επόμενο θύμα. Ο άπιστος μένει άπιστος. Και επειδή έχω περάσει απο παρόμοια φάση δε χρειάζεται να ντρέπεσαι εσυ επειδή ο πρώην σου δε τιμουσε τα παντελόνια του. Να θυμάσαι,,εκείνος εγινε ρεζιλι. Οχι εσυ. Ψυχραιμία και ολα θα γίνουν
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Χρύσα, το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα με αποτέλεσμα να γίνομαι κουραστικιά, αλλά θα το ξαναπώ. Η τεμπελιά του ανθρώπου δεν είναι να βαριέται πχ να πλύνει τα πιάτα, αλλά ότι βολεύεται σε αυτά που έχει μάθει και είναι αρνητικός στις αλλαγές ακόμα κι αν καταλαβαίνει ότι είναι για το καλό του. Εσύ έχεις καταλάβει ότι ο τύπος είναι για τα ρέματα και ότι πρέπει να το λήξεις άμεσα, αλλά δεν το κάνεις, όχι γιατί δεν έχεις πίστη στις δυνάμεις σου ή γιατί έχεις αμφιβολίες για το τι πρέπει να γίνει, αλλά γιατί σκέφτεσαι όλα αυτά τα παρελκόμενα που πρέπει να γίνουν και να αλλάξουν και όλα τα δυσάρεστα στάδια που πρέπει να περάσεις για να βρεις πάλι τις ισορροπίες σου. Αν δεν κάνεις το πρώτο βήμα όμως, σε 10 χρόνια που λέει ο λόγος πάλι τα ίδια θα γράφεις. Άρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    γιωργο τα μπερδευεις τα πραγματα.
    δεν εχεις απλα αδικο.
    εχεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΙΚΟ και εισαι και παραβατικος να το πω απλα.
    ΔΕΝ εχουν ολα τα ζευγαρια τσακωμους.
    και δεν ειναι τσακωμος ο ξυλοδαρμος.
    οχι, δεν ειναι θεμα του ζευγαριου η ΒΙΑ. ειναι θεμα οποιοιουδηποτε το αντιληφθει να βοηθησει.
    δεν εχεις κανενα δικαιωμα να την χτυπησεις οτι κι αν σου πει.
    ουτε κι εκεινη βεβαια.
    καλα κανουν και επεμβαινουν οι φιλοι για να προστατευσουν την κοπελα που βλεπουν οτι κινδυνευει κοντα σου.
    η γνωμη μου ειναι να μην επιμεινεις.
    παλια ελεγες οτι ειχες και μπλεξιματα με την δικαιοσυνη.
    δεν θα ειναι καλο να σου κανουν μηνυση και να σε τρεχουν στα δικαστηρια για τετοιες παρενοχλησεις.
    αστην, βρες κατι αλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και δεν ειναι τσακωμος ο ξυλοδαρμος.
    οχι, δεν ειναι θεμα του ζευγαριου η ΒΙΑ. ειναι θεμα οποιοιουδηποτε το αντιληφθει να βοηθησει.
    δεν εχεις κανενα δικαιωμα να την χτυπησεις οτι κι αν σου πει.
    ο.
    Πολυ σωστα , ποτεεεεεεεεε χερι σε γυναικα ...καλυτερη η αποχωρηση ,,,.................

Senior Member
    Εμενα που με δειραν κ με βριζαν στο στρατο ειναι δυνατον να ειμαι φυσιολογικοσ δεν ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Remedy εχεις δικιο, και ετσι οπως το εγραψα, αλλα κι επειδη ειναι πολυ δυσκολο μεσα απο ενα μηνυμα να περιγραψω ακριβως το τι "παιζει" ετσι λοιπον φενομαι ως ο βιαιος ανδρας που δερνει γυναικες! και η αληθεια ειναι οτι διαβαζωντας αυτα που εγραψα ακομα κι εγ αυτο βλεπω οτι βγαινει ως νοημα!
    μου ειναι δυσκολο να περιγραψω τον χαρακτηρα της, ειναι μεν γυναικα αλλα ειναι πολυ εκνευριστικος χαρακτηρας μερικες φορες! και επειδη μεγαλωσε σε πολυ περιεργες οικογενειακες συνθηκες για αυτην η βια - κατι εξαλου που οπως μου λεει ειχε σχεδον με ολους τους μεχρι τωρα συντροφους της - ηβια λοιπον δυστυχως για αυτην δεν ειναι οπως την αντιλαμβανεσαι εσυ Remedy ! η καποια αλλη φυσιολογικη κοπελα οπου εετε μεγαλωσει σε υγειες οικογενειακο περιβαλον .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμενα που με δειραν κ με βριζαν στο στρατο ειναι δυνατον να ειμαι φυσιολογικοσ δεν ειναι

Καλα βρε elis , εγω πηγα το 84 φανταρος , αγριες εποχες , δεν με πειραξε κανεις , ουτε καψονι μου εκαναν , μονο στην σκουπιδιαρα πηγαινα για να κοιμαμαι μετα , εσυ στην Τουρκια πηγες φανταρος ?

Senior Member
    Εσυ ειχεσ λεφτα μακ ρωτα τι γινεται αν ο πατερασ σου ειναι αγροτησ μεγαλωνεισ με μπαλλα κ ξυλο υπαρχουμε κι εμεισ οι οπαδοι τι νομιζεισ ειναι παιδια σαν κ εμενα αυτη η γλωσσα που μιλαω ειναι γηπεδικη επαιξα μπαλλα εικοσι χρονια να αρχισω να σ λεω ιστοριεσ απο τη ζωη μου να σ μιλαω καθε μερα θα τελειωσω σε δυο τρια χρονια μονο ιστοριεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εσυ ειχεσ λεφτα μακ ρωτα τι γινεται αν ο πατερασ σου ειναι αγροτησ μεγαλωνεισ με μπαλλα κ ξυλο υπαρχουμε κι εμεισ οι οπαδοι τι νομιζεισ ειναι παιδια σαν κ εμενα αυτη η γλωσσα που μιλαω ειναι γηπεδικη επαιξα μπαλλα εικοσι χρονια να αρχισω να σ λεω ιστοριεσ απο τη ζωη μου να σ μιλαω καθε μερα θα τελειωσω σε δυο τρια χρονια μονο ιστοριεσ
    τι εννοεις "οπαδοι" ? δλδη πηγενες γυπεδο μικρος? , σε θυρες φανατηκων? εξηγησε μας. Εχεις δλδη δει συμπλοκες οπαδων ? διοτις αυτα νομιζα οτι γινοτε συνηθως στα αστικακεντρα!
    Οσο για το στρατο βρεση Ελις, πως περασες? προσωπικα παρα το οτι ειμαι μεγαλητερος απο εσενα, -πηγα το 2001, ειδικες δυναμεις, παρολα αυτα δεν ειχα τοσο πολλα καψωνια!
    Ελις, συ,φορμητη μου, πιστευεις οτι σχετικα με αλλους απο εδω μεσα, στο φορομ εχουν δει "πολλα τα ματια σου που λενε" δλδη εχεις εμπειριες με αλητιες ?με δυσκολες και βιαιες στιγμες, σε σχεση με τους υπολοιπους?
    Πες μου την αποψη σου γι το θεμα εαν θελησεις φυσηκα¨)

Καλησπέρα, μετά από καιρο ξαναγράφω για να σας ευχαριστήσω όλους που αφιερώσατε λιγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε το πρόβλημα μου και φυσικά όλους όσους μου απαντησατε. Πραγματικά με βοηθήσατε παρά πολυ, οπότε οφείλω να σας ενημερώσω για την τωρινή κατάσταση. Πριν 15 μέρες έφυγα από το σπίτι, είμαι καλά και προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Περίμενα να είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν γίνονται όλα όπως τα θελουμε. Ελπίζω με το χρόνο να ξεχαστούν όλες οι άσχημες στιγμές και να μείνουν στο μυαλό μου μόνο οι όμορφες.
    Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast