σχεση πατερας κορης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαρβελ θα στο πω απλα καθε ενασ εχει την κοσμοθεωρια του αλλοσ φερεται καλα γτ ετσι νιωθει ομορφα κι αλλοσ δε φερεται καλα γτ ετσι νιωθει καλυτερα εσυ κοιτα τον εαυτο σου κι ασε τον καθενα να κανει οτι γουσταρει η ζωη δεν ειναι οντισιον καποιοι ειναι ετσι καποιοι αλλιωσ κ ολοι κανουν μαλακιεσ ζησε και ασε τουσ αλλουσ να κανουν οτι θελουν δεν εχεισ δικαιωμα να κρινεισ κανενα τοσο απλα ειναι τα πραγματα
    εχω δικαιωμα να κρινω οταν οι επιλογες τους με επηρεαζουν ;) και δεν μιλαμε για τον γειτονα για τους γονεις μου μιλαμε

Member
    καταρχας οχι η μητερα μου δεν τον 'απετρεψε τον ανθρωπο',επιπλεον δεν με καλοεμαθε καθολου αν διαβασες ειπα οτι ισα ισα η μητερα μου ηταν πιο σκληρω απεναντι μου μεσα στα λογικα πλαισια ενω ο πατερας μου δεν μου χαλουσε χατιρι ,οσον αναφορα αυτα για τη μανα μου και τις παντρειες εγραψα οτι ξερω οτι αυτα που λεω δεν ειναι λογικα,ειναι οι εντελως αυθορμητες σκεψεις μου.
    ενηλικοι ανθρωποι ναι μεν αλλα να μην επηρεαζουν αρνητικα τις ζωες των αλλων και ειδικα των παιδιων τους,οσο για τα μπουρδελα πουπηγαινει ο πατερας μου ειμαι καθετη ειναι απλα στη κοσμοθεωρια μου εχω σε χαμηλη υποληψη οσους χρησιμοποιουν αυτες τις παροχες δυστυχως ή ευτυχως

Senior Member
    Την συμπεριφορά των άλλων δεν μπορείς να την αλλάξεις και να καθορίσεις την ζωή τους, το θέμα είναι να μην αφήνεις να σε επηρεάζει αρνητικά κάτι από εδώ και πέρα. Π.χ. το αν ο άλλος πάει σε μπουρδέλα ή όχι ή το εάν η άλλη παντρευτεί δεν έχει να κάνει με το εάν είναι καλός πατέρας ή μητέρα μιάς 22χρονης. Και καλό είναι να βγεις λιγάκι από τον ρόλο της ανήλικης κόρης και να μπεις στον ρόλο της ενήλικης κόρης και του ενήλικα γενικότερα, διότι σε βλέπω να ταλαιπωριέσαι για πράγματα που έχουν λιγότερη βαρύτητα από όση τους δίνεις. Εγώ αυτό βλέπω.

Senior Member
    Συγνωμη εσυ πως εμαθες οτι ο πατερας σου πηγε σε μπουρδελα;

Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Συγνωμη εσυ πως εμαθες οτι ο πατερας σου πηγε σε μπουρδελα;
    γενικα απο συζτησηεσεις του με τριτους που εγω ημουν παρουσα και αυτος απροσεκτος και επιπλεον καταλαθος ειδα καποια πραγματα στο πισι του

Senior Member
    Ωωχ ασχημη ανακαλυψη αυτη. Ειναι αυτο που λενε η περιεργια εφαγε τη γατα.
    Αυτο ομως ξερεις τι σημαινει; Οτι ερωτικα δεν πηγαιναν καλα και γενικως η σχεση τους δεν ηταν καλη σαν ζευγαρι και οταν μια σχεση δεν ειναι καλη, φταινε παντα και οι δυο.
    Σαν αντρας θα σου πω, δεν μπορεις να φανταστεις μαλλον ποσοι παντρεμενοι τιμησαν το στουντιακι τους καποιες στιγμες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12