Αίσθημα καύσου , Άγχος και Ladose
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Αίσθημα καύσου , Άγχος και Ladose

Καλησπέρα.
    Παίρνω το Ladose από 20.4.2018 . Στην αρχή , δηλαδή μετά τον πρώτο μήνα με βοήθησε αρκετά στην γενικευμένη αγχώδη διαταραχή που έχω και στις αϋπνίες, αρρυθμίες, ταχυπαλμίες που είχα τόσο καιρό. Ομως εδώ και λίγο διάστημα είναι σαν να έχει χειροτερεύσει και η διάθεσή μου και επέστρεψαν και οι αϋπνίες . Επίσης εδώ και 2, 3 μέρες έχω ένα αίσθημα καύσου στο αριστερό μου πέλμα το οποίο έρχεται και φεύγει. Συνήθως διαρκεί για μερικά δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά και σπάνια όταν είμαι έξω σε δουλειές κλπ. Συνήθως μου παρουσιάζεται όταν είμαι ξαπλωμένη η κάθομαι στο computer. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία απο αίσθημα καύσου στο πέλμα ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    Καλησπέρα.
    Παίρνω το Ladose από 20.4.2018 . Στην αρχή , δηλαδή μετά τον πρώτο μήνα με βοήθησε αρκετά στην γενικευμένη αγχώδη διαταραχή που έχω και στις αϋπνίες, αρρυθμίες, ταχυπαλμίες που είχα τόσο καιρό. Ομως εδώ και λίγο διάστημα είναι σαν να έχει χειροτερεύσει και η διάθεσή μου και επέστρεψαν και οι αϋπνίες . Επίσης εδώ και 2, 3 μέρες έχω ένα αίσθημα καύσου στο αριστερό μου πέλμα το οποίο έρχεται και φεύγει. Συνήθως διαρκεί για μερικά δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά και σπάνια όταν είμαι έξω σε δουλειές κλπ. Συνήθως μου παρουσιάζεται όταν είμαι ξαπλωμένη η κάθομαι στο computer. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία απο αίσθημα καύσου στο πέλμα ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    Καλησπέρα.. αυτό το αίσθημα καυσου το έχω κ εγώ κάποιες φορές στις πατούσες, ειδικά όταν έχει ζέστη,αλλά δεν παίρνω χαπια κλπ..
    Σίγουρα είναι από χαπια;

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δεν λέω πως είναι απο το Ladose, αλλά ρωταω αν είναι ψυχοσωματικό... να σε ρωτήσω : το είχες και στα 2 πέλματα και ήταν συνεχόμενο ? Πως σου πέρασε ?

Senior Member
    εγω μονο πλακομα στο στηθος εχω... αλλα το περνω βραδυ γιατι ειναι σπαστικο....

αυτο που νιοθεις απο το ladose ειναι... μπορει να φτιαξει κατι αλλα κατι θα χαλασει... δεν μπορεις να εχεις το τελειο αποτελεσμα...

Member
    Δεν λέω πως είναι απο το Ladose, αλλά ρωταω αν είναι ψυχοσωματικό... να σε ρωτήσω : το είχες και στα 2 πέλματα και ήταν συνεχόμενο ? Πως σου πέρασε ?
    Βασικά δεν νομίζω να είναι από χαπια..
    Και για ψυχοσοματικο, παλι λίγο δυσκολο νομίζω πως είναι, προφανώς θα είχες αλλά συμπτώματα..
    Είναι φορές που νιώθω και τα δύο πελματα γαι καίνε αρκετα, αλλά όχι για πολύ ώρα. Υπήρχαν φορές όμως που ήταν αρκετό το κάψιμο που ένιωθα, και εκεί έκανα κάτι απλό.. έριχνα νερο και μετα ήταν κομπλέ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    εγω μονο πλακομα στο στηθος εχω... αλλα το περνω βραδυ γιατι ειναι σπαστικο....

αυτο που νιοθεις απο το ladose ειναι... μπορει να φτιαξει κατι αλλα κατι θα χαλασει... δεν μπορεις να εχεις το τελειο αποτελεσμα...
    το κάψιμο στο πέλμα εννοεις ?? μα δεν έπρεπε να το γράφει στις παρενεργειες του Ladose ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas76 View Post
    Βασικά δεν νομίζω να είναι από χαπια..
    Και για ψυχοσοματικο, παλι λίγο δυσκολο νομίζω πως είναι, προφανώς θα είχες αλλά συμπτώματα..
    Είναι φορές που νιώθω και τα δύο πελματα γαι καίνε αρκετα, αλλά όχι για πολύ ώρα. Υπήρχαν φορές όμως που ήταν αρκετό το κάψιμο που ένιωθα, και εκεί έκανα κάτι απλό.. έριχνα νερο και μετα ήταν κομπλέ.

Σε ευχαριστω πολύ!

Member
    Σε ευχαριστω πολύ!
    Τίποτα νασαι καλα!

Senior Member
    το κάψιμο στο πέλμα εννοεις ?? μα δεν έπρεπε να το γράφει στις παρενεργειες του Ladose ??
    ναι... θα επρεπε να γραφει επισης για τα καρδιακα προβληματα που διμιουργει αλλα και εγγεφαλικους ογκους με μακροχρονια χρηση... φυσικα αυτα δεν θα τα πουνε η ετεριες....

ενα ειναι το πραγματικο φαρμακο η καναβη...!!!

Η ιατρική κάνναβη δεν είναι μαστούρα, είναι το φάρμακό μας!!!!!!!

Member
    Σε ευχαριστω πολύ!
    Αν θες οτιδήποτε άλλο να ρωτήσεις μπορείς εδώ : [email protected]

Senior Member
    Παιδια να ρωτησο κατι το αγχος θεραπευαιται εχο ακουσι τοσα και τοσα αλλα κανεναν που να λει πος θεραπεφτικε

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas76 View Post
    Αν θες οτιδήποτε άλλο να ρωτήσεις μπορείς εδώ : [email protected]

Να είσαι καλά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Παιδια να ρωτησο κατι το αγχος θεραπευαιται εχο ακουσι τοσα και τοσα αλλα κανεναν που να λει πος θεραπεφτικε
    ούτε εγώ πιστεύω πως θεραπεύεται ποτέ το άγχος...

Senior Member
    ούτε εγώ πιστεύω πως θεραπεύεται ποτέ το άγχος...
    Ελπιδα... ειχα τοσο ανχος που ιμουνα λιγο πριν την ψυχιατρικη κλινικη.... ειχα επιλιπτικες κρισης απο ανχος.... και παράλυση στο σώμα. και πάθαινα πάνω από 10 κρίσης πανικού την ημερα.... τώρα αν σου πω ότι θεραπευτικά με την ιατρική κάνναβη θα με πιστέψεις η θα πιστέψεις τον γιατρό σου που θα σου πει οτι προκαλει ανχος και παρανοια? θα ακούσεις τα χειρότερα από ψυχιάτρους για την κάνναβη.... αλλα λογικό δεν είναι? τι δουλειά θα έχουνε μετά η ψυχίατροι?

εγώ πήγα και με είδε και λέει σε έπιασε το ladose σε βλέπω είσαι πολύ καλά... και του λέω δεν περίμενα από το φάρμακο να κάνει δουλειά... αλλα από την ιατρική κάνναβη έγινα εντελώς καλά.. και μου έλεγε να την σταματήσω γιατί είναι επικίνδυνη και θα μου φέρει αργότερα αλλα συμτώματα....!!! μαλακίες..... για να περνώ φάρμακα... αλλα βρέθηκε ένας φοβερός γιατρός που μου έσωσε την ζωή με την χρήση τις κάνναβης... εννοείτε πως περνώ και το ladose σε πολύ μικρή δόση πλέον... μονο 10mg.. και πάω από αύριο στα 5 και μετα το φαρμακο μου θα ειναι μονο η καναβη...!!!!

Senior Member
    Αδελφε καλα ολα αυτα αλλα αμα σταματησης την καναββη δεν θα ξανα ερθουν πισω?

Page 1 of 2 12 LastLast