Αίσθημα καύσου , Άγχος και Ladose - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Αδελφε καλα ολα αυτα αλλα αμα σταματησης την καναββη δεν θα ξανα ερθουν πισω?
    οχι...και εδω θα σου εξηγήσω αναλυτικά τον λόγο που συμβαίνει αυτό..

όταν χρησιμοποιείς την θεραπευτική κάνναβη ξεκλειδώνεις 2 βασικούς υποδοχής την CB1 και CB2 τα κλειδιά αυτά ονομάζονται ενδοκανναβινοειδή Είναι το σύστημα ζωτικής σημασίας, που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό και αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την υγεία και την ευημερία μας. Ουσιαστικά, ρυθμίζει τις βασικές λειτουργίες της ανθρώπινης βιολογίας.

Πού υπάρχουν τα ενδοκανναβινοειδή;
    Τα ενδοκανναβινοειδή, τα οποία αποτελούν κομμάτι του οργανισμού, υπάρχουν ήδη στο σώμα μας και παράγονται από αυτό.

Υπάρχουν ενδοκανναβινοειδή σε όλη την έκταση του σώματός μας :

Στον εγκέφαλο
    Στα ζωτικά όργανα
    Στους συνδετικούς ιστούς
    Στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος
    Στους αδένες.

Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα εκτελεί πολλαπλές λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα, αλλά κύριο και βασικό του μέλημα είναι η ομοιόσταση.

Τα ενδοκανναβινοειδή, που υπάρχουν στο σώμα μας, ενισχύουν την δύναμή τους με την λήψη κανναβινοειδών, όπως είναι το CBD, καθώς έτσι πετυχαίνουν ένα αποτέλεσμα συνεργασίας, στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση απειλής κατά του οργανισμού.

Παράδειγμα αυτής της αλληλοβοήθειας, είναι αν φανταστούμε πως πάθαμε έναν τραυματισμό. Το σώμα μας, θα παράγει αμέσως ενδοκανναβινοειδή, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την μόλυνση και τα κανναβινοειδή, θα λειτουργήσουν ως σύμμαχος στον οργανισμό μας και θα εκκρίνουν ουσία, η οποία θα μειώσει το αίσθημα του πόνου και θα σταματήσει την αιτία που προκαλεί φλεγμονή. ετσι ακριβως λειτουργει αυτος ο μηχανισμος και για το ανχος... δηλαδη θα αντιμετοπισει και το ανχος.. και ακομα και αν σταματισης την χρηση δεν θα εχεις υποτροπη του ανχους...

Από όλα τα παραπάνω, μπορούμε να κατανοήσουμε τον πρωταρχικό ρόλο που κατέχει στον οργανισμό μας το ενδοκανναβινοειδές σύστημα και πως ουσιαστικά αποτελεί μια νοητή γέφυρα μεταξύ του μυαλού και του σώματος, αφού η λειτουργία του εκτείνεται :

Τόσο στο ανοσοποιητικό
    Όσο και στο νευρικό σύστημα.
    Αναφέραμε ήδη, πως η ομοιόσταση, είναι η βασική διαδικασία διατήρησης της ισορροπίας μεταξύ των βιολογικών λειτουργιών.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί επίσης, πως από τη στιγμή που βοηθά στην ομοιόσταση, επιδρά φυσικά επάνω σε εμάς τους ίδιους και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον.

Τα ενδοκανναβινοειδή μπορούν, πέρα από τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες, να αναπτύξουν και προσωπικά χαρίσματα και χαρακτηριστικά όπως :

Το χιούμορ
    Την δημιουργικότητα
    Την επιθυμία μας να μοιραστούμε.
    Είναι λοιπόν πολύ προφανής η συμβολή των ενδοκανναβινοειδών και του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος, αφού το ένα υποβοηθά το άλλο και αλληλοσυμπληρώνονται, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, όσο και του νευρικού μας συστήματος.

μάθε και ενημερώσου για την κάνναβη
    Ένα από τα αρχαιότερα και ταυτόχρονα, πιο παρεξηγημένα φυτά, εμπεριέχει την ουσία που είναι το αντίδοτο σχεδόν σε κάθε ασθένεια.

Τι Είναι Η Κανναβιδιόλη (CBD)

Τι γνωρίζεις πραγματικά για την κάνναβη;

Στην ουσία έχεις μόνο στο μυαλό σου την φήμη της. Αυτό που δεν ξέρεις είναι πως η κάνναβη χρησιμοποιείται σαν φαρμακευτικό φυτό, εδώ και αιώνες. Αυτός που ανακάλυψε τα βασικά συστατικά της κάνναβης ονομάζεται Raphael Mechoulam και ονομάζονται κανναβιδιόλη (CBD) και τετραϋδροκανναβινόλη (THC). Αυτά είναι μόνο 2 από τα 100 συστατικά της κάνναβης και ονομάζονται φυτοκανναβινοειδή.

Λίγα λόγια για την τετραϋδροκανναβινόλη (THC)
    Μπορεί να μην ξέρεις την ειδική ονομασία, αλλά σίγουρα έχεις ακούσει για την επίδρασή της. Το THC είναι το συστατικό της κάνναβης που επηρεάζει την διάθεση και είναι γνωστό για την έντονη ψυχοδραστική επενέργεια του στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι αυτό που ουσιαστικά σου προκαλεί την αίσθηση έντονης χαλάρωσης.

Παρά την φήμη της όμως και την προκατάληψη που υπάρχει, η ουσία της τετραϋδροκανναβινόλης έχει και ιατρική αξία, καθώς μπορεί να δράσει πάνω στα καρκινικά κύτταρα και αυτό της δίνει αντικαρκινικές ιδιότητες. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που έγινε πάνω σε πειραματόζωα, το THC μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των καρκινικών όγκων.

Λίγα λόγια για την κανναβιδιόλη ( CBD)
    Το CBD από την άλλη, είναι το ακριβώς αντίθετο. Η κανναβιδιόλη αποτελεί αποδεδειγμένα το πιο θεραπευτικό συστατικό του φυτού και δεν υπάρχει καμία τεκμηριωμένη έρευνα που να αποδεικνύει το αντίθετο. Για την ακρίβεια, υπάρχουν εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες, όσο και ανθρώπινες μαρτυρίες ατόμων με σοβαρές ασθένειες και παθήσεις, που καταδεικνύουν το πόσο ευεργετικό είναι το CBD για εμάς.

Η σημασία της κανναβιδιόλης
    Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή και ευεργετική την κανναβιδιόλη, είναι πως έχει την απίστευτη ικανότητα να αλληλεπιδρά με υποδοχείς που υπάρχουν στα κύτταρα του σώματός μας. Η κανναβιδιόλη ενεργοποιεί τη λειτουργία αυτών των υποδοχέων μέσα μας και λειτουργεί σαν αγγελιοφόρος για τα ενδοκανναβινοειδή, προστατεύοντας τα από απειλές και συμβάλλοντας στην βέλτιστη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως η συμβολή της κανναβιδιόλης στο ανθρώπινο σώμα είναι ζωτικής σημασίας και ο στενός δεσμός της με αυτό, την κάνει ικανή να ρυθμίζει διαδικασίες όπως :

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας
    Το ph
    Ο κινητικός συντονισμός
    Η νευροπροστασία
    Ο έλεγχος του πόνου
    Η όρεξη

Κανναβιδιόλη και ισορροπία του οργανισμού
    Τα κανναβινοειδή, έχουν αποδειχθεί μέσα από εκατοντάδες έρευνες, πως έχουν θεραπευτικές ιδιότητες που ξεκινούν από τον πυρήνα του οργανισμού. Εδώ είναι που έρχεται η σύνδεση της κανναβιδιόλης με αυτό που αποκαλούμε ‘ομοιόσταση’.

Η ομοιόσταση είναι ουσιαστικά η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των βιολογικών λειτουργιών, χωρίς να επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες.

Είναι τόσο σημαντική η συμβολή της κανναβιδιόλης, ώστε έχει αποδειχθεί πως παρέχει θεραπευτικές ιδιότητες στην θεραπεία του χρόνιου πόνου, του καρκίνου, ακόμα και του ιού HIV.

Παρακάτω αναφέρεται ένα μικρό μέρος των ασθενειών, όπου έχει φαρμακολογική δράση η κανναβιδιόλη :

Για τις διάφορες παρενέργειες της χημειοθεραπείας, όπως είναι η ναυτία και οι εμετοί
    Για την σκλήρυνση κατά πλάκας
    Στην επιληψία
    Έχει εφαρμογή και στην κατάθλιψη και το άγχος
    Στην ανορεξία
    Για το γλαύκωμα
    Στο άσθμα
    Στους σπασμούς
    Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση άλγους (πόνου) διαφόρων μορφών
    Καθώς και για την εξάρτηση από οπιούχα και το αλκοόλ
    Για τους ρευματισμούς
    Τονωτικό οστών
    Ανοσοκατασταλτικό
    Αντιφλεγμονώδες.
    Αντί - εκκριτικό εντέρου.
    Αντιψωριακό.
    Αντιδιαβητικό.
    Αντιβακτηριακό.
    Αντιισχαιμικό.
    Αγγειοχαλαρωτικό.
    Νευροπροστατευτικό.
    Αντιψυχωσικό.
    Για την αϋπνία
    Για την απώλεια μνήμης.

Οι τεράστιες δυνατότητες της κανναβιδιόλης στην σύγχρονη ιατρική.
    Όπως θα έχεις ήδη κατανοήσει, η χρήση της κανναβιδιόλης, είναι πραγματικά μια συγκλονιστική ανακάλυψη στον τομέα της ιατρικής και της υγείας. Είναι η πλέον ελπιδοφόρα μέθοδος, για να αντιμετωπιστούν μια πληθώρα ασθενειών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια απόλυτα φυσική και μη τοξική ουσία, χωρίς παρενέργειες.

Η χρήση του CBD είναι απολύτως νόμιμη και ασφαλής
    Υπάρχουν εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες και έρευνες, που δείχνουν πως η χρήση της κανναβιδιόλης είναι απολύτως ασφαλής. Και δεν είναι μόνο οι επιστήμονες που το επιβεβαιώνουν. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, η χρήση της για ιατρικούς σκοπούς είναι εντελώς νόμιμη και έχει βοηθήσει πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες, ακόμα και μικρά παιδιά.

Οι μαρτυρίες πολλών ασθενών επιβεβαιώνουν την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση της κανναβιδιόλης.

μπορείς να μάθεις περισσότερα νέα για την ιατρική κάνναβη στις παρακάτω σελίδες:

https://cannabisnews.gr/
    http://legalit.gr/

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A...1%CE%BA%CE%BF)

Senior Member
    [QUOTE=akis1;1012522 τώρα αν σου πω ότι θεραπευτικά με την ιατρική κάνναβη θα με πιστέψεις η θα πιστέψεις τον γιατρό σου που θα σου πει οτι προκαλει ανχος και παρανοια? θα ακούσεις τα χειρότερα από ψυχιάτρους για την κάνναβη.... αλλα λογικό δεν είναι? τι δουλειά θα έχουνε μετά η ψυχίατροι? ![/QUOTE]

θα σε πιστέψω διότι μου την πρότεινε κι εμένα πριν απο λίγες μερες ο ψυχολόγος που πήγαινα 5 χρόνια...
    Σε ευχαριστώ πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    θα σε πιστέψω διότι μου την πρότεινε κι εμένα πριν απο λίγες μερες ο ψυχολόγος που πήγαινα 5 χρόνια...
    Σε ευχαριστώ πολύ.
    χαίρομαι πραγματικά που ψυχολόγοι αρχίζουνε και μελετάνε το θέμα τις ιατρικής κάνναβης στην ελλάδα...! η κοπέλα μου είναι ψυχολόγος και έχει κάνει σεμινάρια στην αρχικά στο εξωτερικό αλλα τώρα κάνει και στην ελλάδα για την ιατρική κάνναβη...! μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει 4 ψυχιάτρους η οποιοι είναι πλήρως ενημερώνει με το θέμα τις ιατρικής κάνναβης και αποφεύγουνε τα ψυχοφάρμακα...!! έχουμε γνωστό άτομο που είχε ψύχωση και σε 3 μήνες με ένεσης κάνναβης στο εξωτερικό θεραπεύτηκε πλήρως...! αυτή την στιγμή είναι σε πρόγραμμα με CBD και καλή διατροφή.. γιατί η διατροφή ταυτόχρονα με τα συμπληρώματα κάνναβης έχουνε θαυμάσια αποτελέσματα και οφέλη για την υγεία όλων μας...! και πάνω από όλα αυτό που παίζει μεγάλο ρολο είναι το μυαλό...! όταν ξεκλειδώσεις Το Ενδοκανναβινοειδές Σύστημα τότε αλλάζει και η διάθεση σου...

ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!

όσα έχω πει για την ιατρική κάνναβη θα παρακαλέσω να συμβουλευτείτε γιατρό πριν πάρετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα...

ταυτόχρονη λήψη και τον 2 σκευασμάτων CBD+αντικαταθλιπτικά μπορεί να δημιουργήσουνε το σύνδρομο σεροτονίνης...! γιαυτο χρειάζεται συμβουλή γιατρού για την σωστή δοσολογία.. και την κατάλληλη χρήση.. συνήθως προτείνουνε χρηση εισπνεόμενου σε συσκευη vaporizer..

έτσι αποφεύγετε το σύνδρομο σεροτινης αλλα και να επηρεάσει το ένζυμο P450

κυτόχρωμα P450

Ερμηνεία:
    To κυτόχρωμα P450 (CYP450) είναι ένας τύπος ενζύμων που συμμετέχουν στον οξειδωτικό μεταβολισμό των φαρμάκων in vivo και μπορεί να αλλάξει την φαρμακοκινητική και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων.

Το κυτόχρωμα Ρ450 βρίσκεται σε όλους σχεδόν τους ιστούς αλλά σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στις μιτοχονδριακές μεμβράνες ή στο ενδοπλασματικό δίκτυο των κυττάρων του ήπατος.

Tα ένζυμα του CYP450 ανήκουν στην υπεροικογένεια των πρωτεϊνών που περιέχουν μια αίμη συνπαράγοντα και ως εκ τούτου είναι αιμοπρωτείνες. Όταν ο σίδηρος της αίμης είναι Fe2+ τότε το κυτόχρωμα Ρ450 μπορεί να συνδέεται με CO και να σχηματίζει ένα σύμπλοκο, το οποίο απορροφάει στα 450 nm.

Το κυτόχρωμα P450 παίζει σημαντικό ρόλο στην ένταση και στη διάρκεια δράσης των φαρμάκων.

συνδρομο σεροτονινης

Το σύνδρομο σεροτονίνης είναι μια κατάσταση υψηλής συγκέντρωσης σεροτονίνης, που είναι μια πολύ επικίνδυνη και ενδεχομένως μοιραία παρενέργεια κυρίωςαπό τα SSRI αντικαταθλιπτικά φάρμακα ή συνδυασμούς με άλλα αντικαταθλιπτικά ή άλλες ουσίες. Μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλα ψυχιατρικά και μη-ψυχιατρικά συμπτώματα.

Είναι ένας όρος σε άνοδο από τη δεκαετία του '80 όταν αρχίσαν όλο και περισσότερα φάρμακα να έχουν επιπτώσεις άμεσα στη σεροτονίνη. Είναι ένας τοξικό σύνδρομο που απαιτεί την κλινική εγρήγορση προκειμένου να αναγνωριστεί, να αποτραπεί, και να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αμέσως. Η εγρήγορση είναι ζωτικής σημασίας επειδή, όπως αναφέραμε ακριβώς, το σεροτονινεργικό σύνδρομο μπορεί να είναι μοιραίο και ο θάνατος από αυτήν την παρενέργεια μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα.

Το σεροτονινεργικό σύνδρομο δεν γνωρίζουμε σε τι ποσοστό εμφανίζεται, αλλά βρίσκεται σε άνοδο. Η πιθανή αιτία της αύξησης είναι η εισαγωγή των SSRIs στην κλινική πρακτική της Ψυχιατρικής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Το σύνδρομο σεροτονίνης, που παρουσιάζεται σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα σεροτονίνης, είναι δύσκολο να διακριθεί από το κακοήθες σύνδρομο των νευροληπτικών επειδή τα συμπτώματα είναι παρόμοια. Το κακοήθες σύνδρομο των νευροληπτικών είναι μία σοβαρή παρενέργεια που παρουσιάζεται με την χρήση κυρίως των παλαιότερων αντιψυχωσικών (νευροληπτικών) φαρμάκων.

Δεν υπάρχουν ειδικές αιματολογικές ή άλλες εργαστηριακές εξετάσεις που να βοηθούν στη διάγνωση του συνδρόμου σεροτονίνης. Έτσι το σεροτονινεργικό σύνδρομο διαγιγνώσκεται από την κλινική εξέταση και το ιστορικό του ασθενούς.

Τα συμπτώματα του συνδρόμου σεροτονίνης είναι: ευφορία, υπνηλία, γρήγορη κίνηση των ματιών, αύξηση των τενόντιων αντανακλαστικών, γρήγορες εναλλαγές συστολής και χαλάρωσης των μυών στον αστράγαλο, προκαλώντας ανώμαλες μετακινήσεις του ποδιού, απώλεια συντονισμού των κινήσεων και αδεξιότητα, ανησυχία, αίσθημα μέθης και ζάλης, συστολή μυών και χαλάρωση στο σαγόνι, ιδρώτας, μυϊκές συσπάσεις, δυσκαμψία, υψηλή θερμοκρασία σώματος, διανοητικές αλλαγές (σύγχυση υπομανία), τρόμος, διάρροια, απώλεια συνείδησης και τελικά θάνατος.

Η διάγνωση σύνδρομο σεροτονίνης, μπορεί εύκολα να ξεφύγει στα αρχικά στάδια και για το λόγω αυτό η διαταραχή φαίνεται να υπάρχει λιγότερο από όσο πραγματικά είναι.

Το σεροτονινεργικό σύνδρομο προκαλείται γενικά από έναν συνδυασμό δύο ή περισσότερων φαρμάκων, το ένα από τα οποία συχνά ανήκει στα SSRI αντικαταθλιπτικά. Τα φάρμακα που έχουν ισχυρή επίδραση στη σεροτονίνη και ξέρουμε ότι συχνά συμβάλλουν σε αυτό το σύνδρομο είναι:

Σεροτονινεργικό σύνδρομο: συχνά αίτια:

SSRIs αντικαταθλιπτικά όπως citalopram, fluoxetine, fluvoxamine, paroxetine και sertraline

SNRIs αντικαταθλιπτικά όπως bupropion (Zyban), venlafaxine (Effexor), duloxetine (Cymbalta, Xeristar)

κάποια τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά, όπως clomipramine (Anafranil), trazodone (Trittico),

MAOIs αντικαταθλιπτικά όπως isocarboxazid και phenelzine

Φάρμακα κατά του πόνου όπως fentanyl, meperidine, pentazocine και tramadol

Φάρμακα κατά της ναυτίας όπως το granisetron, metoclopramide και ondansetron

Φάρμακα κατά της ημικρανίας όπως οι τρυπτάνες: almotriptan, naratriptan, sumatriptan και zolmitriptan

Λίθιο

Ναρκωτικά όπως το Ecstasy, Lsd, Αμφεταμίνες

Βοτανικά συμπληρώματα όπως ginseng, Ginkgo Biloba και το hypericum perforatum.

Η θεραπεία για το σύνδρομο σεροτονίνης είναι απλά η αναστολή του υπεύθυνου φαρμάκου ή των φαρμάκων, υποστηρικτικά μέτρα των ζωτικών λειτουργιών και αναμονή της εξαφάνισης συχνά εντός 24ώρου των συμπτωμάτων. Μυοχαλαρωτικές ουσίες (βενζοδιαζεπίνες), όπως diazepam ή lorazepam, μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των μυικών συσπάσεων και τη δυσκαμψία. Πιθανώς να δοθεί και η cyproheptadine (ανταγωνιστής των 5-HT2 υποδοχέων) σε δόση 4-8 mg κάθε 1-4 ώρες (μέγιστο 32mg/ημέρα) ή 0,25mg/kg/ημέρα κάθε 1-4 ώρες στα παιδιά.

Εάν το ένοχο φάρμακο δεν διακοπεί, το σεροτονινεργικό σύνδρομο μπορεί να προχωρήσει γρήγορα σε σοβαρότερο επίπεδο και τελικά να αποβεί μοιραίο για τη ζωή.

Είναι προφανές ότι όσο μεγαλύτερη η αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες εμφάνισης για το σύνδρομο σεροτονίνης. Επομένως συνιστάται ειδικά τα SSRIs αντικαταθλιπτικά, (Ladose, Zoloft, κ.λπ.) να μην χρησιμοποιούνται το ένα ταυτόχρονα με το άλλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!
    πάντα να ενημερώνετε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    χαίρομαι πραγματικά που ψυχολόγοι αρχίζουνε και μελετάνε το θέμα τις ιατρικής κάνναβης στην ελλάδα...! ]
    Ε, απλά ο δικός μου είδε και απόειδε πως δεν γίνομαι καλά με τίποτε...εξαλου εχω σταματήσει εδώ και 2 χρόνια να πηγαίνω για θεραπεία.
    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τις πληροφορίες .

Banned
    Το ανχος θεραπεύεται σηγουρα όχι με φάρμακα πάντως ...
    Θεραπεύεται όταν πάρεις τον έλεγχο εσύ και μπορείς να το κουμαντάρεις κ όχι να σε κουμαντάρει αυτό...

Εστάλη από Samsung S9

Senior Member
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Το ανχος θεραπεύεται σηγουρα όχι με φάρμακα πάντως ...
    Θεραπεύεται όταν πάρεις τον έλεγχο εσύ και μπορείς να το κουμαντάρεις κ όχι να σε κουμαντάρει αυτό...

Εστάλη από Samsung S9
    Εσύ το έχεις κατορθώσει αυτό ???

Banned
    Ναι το κατόρθωσα όμως όπως είπε ο φίλος πιο κάτω με την κάνναβη που μου την πρότεινε φιλικός ιατρός χειρουργός για την ακρίβεια...
    Με την διαφορά ότι εγώ την καπνίζω με τον γιατρό παρέα...
    Λίγο ποτάκι μουσικουλα κ μια ευχάριστη συζήτηση είναι το καλύτερο γιατροσόφι ...

Εστάλη από Samsung S9

Senior Member
    Ναι το κατόρθωσα όμως όπως είπε ο φίλος πιο κάτω με την κάνναβη που μου την πρότεινε φιλικός ιατρός χειρουργός για την ακρίβεια...
    Με την διαφορά ότι εγώ την καπνίζω με τον γιατρό παρέα...
    Λίγο ποτάκι μουσικουλα κ μια ευχάριστη συζήτηση είναι το καλύτερο γιατροσόφι ...

Εστάλη από Samsung S9
    χαχαχα ωραιος ο γιατρος..!!!!!

φιλε μου ομως αν παει καποιος και καπνισει THC ισως να βαρεσει φρικη... θελει προσοχη λιγο με της ποικιλίες....

εσυ τι ποικιλία πίνεις? :P

Banned
    Ότι βρούμε στην πιάτσα δεν έχω θέμα χαχαχαχα

Εστάλη από Samsung S9

Banned
    Φίλε ο πατέρας μου καπνίζει από 16χρονων και δεν έχει πάει ούτε μια φορά στον ιατρό..όταν ανοίγαμε συζήτηση περί μανάβης πριν χρόνια τώρα εγώ τον αμφισβητούσα μετα λεγόμενα του για της φαρμακευτικές ιδιότητες του...
    Κι όμως ότι έλεγε ο πατέρας μου όλα αυτά τα χρόνια μου τα είπε κ ο γιατρός...
    Με την πρώτη τσουρα που έκανε αρχησε η κοιλιά μου να γουργουριζει που σημαίνε ότι ο οργανισμός μου δεν ήταν στην ισορροπία του ..άρχισε να μου ανοίγει η όρεξη εκεί που έτρωγα μια φορά την ημέρα κ ήμουν σαν σκελετός τώρα τροω κανονικά κ με πολύ όρεξη...

Εστάλη από Samsung S9

Senior Member
    Ότι βρούμε στην πιάτσα δεν έχω θέμα χαχαχαχα

Εστάλη από Samsung S9
    xaxaxa αν και δεν είναι τόσο ασφαλές αυτό που κανεις γιατί δεν πας να βγάλεις άδεια για να καλλιέργης νόμιμα στο σπίτι?

και πολύ πιο οικονομικά θα σου βγαίνει και θα έχεις την δίκια σου ποικιλία

αν είναι να κανεις γλάστρα μην το κανεις παράνομα και έχεις θέματα... εγώ πέρασα από επιτροπή και μπορώ να έχω την ποικιλία που θέλω.. και γνωρίζω ποσο thc και cbd έχει κάθε ποικιλία που πίνω... επίσης το φτιαχνο και σε λάδι το thc για καλύτερη απορρόφηση μαζί με cbd σε ηλεκτρονικό τσιγάρo

η καλύτερη ποικιλία για χαλάρωση είναι η indica purple-urkle το λάθος που κανεις είναι ότι παίρνεις από όπου να ναι και δεν ξέρεις αν είναι καλο... αυτό κανονικά που κανεις δεν είναι και το πιο σωστό.. επίσης το αλκοόλ χαλάει όλη την ουσία τις κάνναβης...

προσοχη...!

θα παρακαλέσω οποιον διαβάσει αυτά που γράφω να μην κάνει κάτι πριν συμβουλευτεί γιατρό εξειδικευμένο στην χρήση τις φαρμακευτικής κάνναβης... η THC ειναι Ψυχοτρόπος ουσία και μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες σε μερικούς ανθρώπους... η ασφαλές και νόμιμη λύση είναι Η CBD...

Banned
    Δεν το έχω ψάξει σε βάθος το θέμα φίλε..όταν είδα ότι επιτέλους ήρθα στα ίσα μου μετα από τόσα προβλήματα με την υποχονδρίαση μου είχε καταστρέψει την ζωή έφτασα σε σημείο απόγνωσης... κουράστηκα να τρέχω σε γιατρούς καρδιολόγους κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο ...
    Επίσης όταν κάνεις πρώτη φορά θέλει προσοχή γιατί παίζει ρόλο η διάθεση που έχεις να επιδεινωθεί ανάλογα αρνητικά η θετικά...εγώ να φανταστείς δεν το ζητάω αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση ότι αν ήτανε ναρκωτικο όπως λέγαν θα είχα εθιστεί όπως κ το τσιγάρο..
    Κι όμως εκανα λάθος δεν το ζητάει ο οργανισμός μου κ κάνω περιστασιακά....

Εστάλη από Samsung S9

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ]θα παρακαλέσω οποιον διαβάσει αυτά που γράφω να μην κάνει κάτι πριν συμβουλευτεί γιατρό εξειδικευμένο στην χρήση τις φαρμακευτικής κάνναβης... η THC ειναι Ψυχοτρόπος ουσία και μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες σε μερικούς ανθρώπους... η ασφαλές και νόμιμη λύση είναι Η CBD...
    [/FONT][/B][/COLOR]
    καλά...καταλαβαίνεις τώρα τι πρόκειται να γίνει από Σεπτέμβριο....σιγά μην συμβουλευτεί κανείς γιατρό...χαμός θα γίνει ....

Page 2 of 2 FirstFirst 12