Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν για το πως νιώθεις; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κι εγώ έτυχε, έστω λίγες νύχτες, για κάποιους λόγους, να κοιμηθώ μόνος στο σπίτι. Με έπιανε αίσθημα μοναξιάς και μελαγχολίας λόγω της μοναξιάς, συνοδευόμενο από αρνητικές σκέψεις για ένα μέλλον στη μοναξιά. Προσπαθούσα να βάζω θετικές σκέψεις και να βρω μέσα μου δυνάμεις. Πάντως με έπαιρνε ο ύπνος χωρίς να χρειάζεται να δω τηλεοραση μέχρι αργά ή να κάνω άλλα πράγματα.
    Έχεις δύναμη μέσα σου, μπράβο... Εγώ δεν νομίζω πως έχω και δεν ξέρω τι να κάνω... Το μόνο που με βοηθάει είναι ν' ανατρέχω σ' ευτυχισμένες αναμνήσεις... Ευτυχώς χθες κοιμήθηκε ο αδελφός μου εδώ κι ήμουν ήρεμη και συνεπώς δεν είδα εφιάλτη...

Τώρα μ' έχει πιάσει ένα τρέμουλο πολύ ενοχλητικό και δεν ξέρω πως να το σταματήσω αν κι είναι λόγω σωματικής αδυναμίας νομίζω κι όχι ψυχολογικό... Βγήκα για μια δουλειά έξω και κουράστηκα σε συνδυασμό με τη ζέστη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γύρισαν οι γονείς μου οπότε λύνεται πλέον το πρόβλημα του βραδινού ύπνου... Αλλά μ' έπιασε λίγο άγχος γιατί το σπίτι δεν είναι τέλεια συμμαζεμένο κι η μαμά μου άρχισε ελαφρώς τη γκρίνια αλλά εντάξει, δεν μπορώ να τα έχω κι όλα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Με εκφράζει πολύ αυτό το κομμάτι τώρα και συγκεκριμένα αυτοί οι στίχοι:

"Τέτοιες ώρες στη γωνιά του νου
    μόλις χαμηλώσει η περηφάνεια,
    βγαίνουν τα μαχαίρια του καημού
    και της μοναξιάς τα γιαταγάνια"...

https://www.youtube.com/watch?v=nPPk1Q2OuOY
    Που το θυμήθηκες αυτο το τραγουδι!!!χαχαχα παλιό και καλό!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by speedn28 View Post
    Που το θυμήθηκες αυτο το τραγουδι!!!χαχαχα παλιό και καλό!!!
    Ε κι εγώ παλιά είμαι, δεν είμαι πιτσιρίκα...

[QUOTE=Κύκνος;1013070]Πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν έχω κανέναν να μιλήσω χωρίς να φοβάμαι πως δεν θα με καταλάβει... Είμαι ολομόναχη στο σπίτι αυτή τη στιγμή και πιθανόν να είμαι μόνη όλη την νύχτα κι αυτό με φοβίζει, φοβάμαι να είμαι μόνη μου τα βράδια, φοβάμαι ότι είμαι απροστάτευτη αν συμβεί κάτι κακό... Όποτε μένω μόνη τη νύχτα συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω...
    Το μόνο που με βοηθάει λίγο είναι το ότι έχω ένα γατάκι και μου κρατάει αυτό παρέα... ♥

Έχω πάρει ταινία για να δω πιο αργά κι ελπίζω να με κάνει να ξεχαστώ αλλά τώρα νιώθω ανασφάλεια... Κι επειδή δεν ξέρω που αλλού να το πω είπα να το γράψω εδώ...
    [/QUOT

Τι σου συμβαίνει και νιώθεις έτσι;Δεν μπορεί να συμβαίνει χωρίς λόγο..θα ήθελες να γράψεις εδώ ότι σε απασχολεί;Όλοι μας περνάμε ή έχουμε περάσει ανάλογες φάσεις στη ζωη μας..Μπορεί να βοηθήσει κάτι που θα πει κάποιος και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kiklaminaki View Post
    Τι σου συμβαίνει και νιώθεις έτσι;Δεν μπορεί να συμβαίνει χωρίς λόγο..θα ήθελες να γράψεις εδώ ότι σε απασχολεί;Όλοι μας περνάμε ή έχουμε περάσει ανάλογες φάσεις στη ζωη μας..Μπορεί να βοηθήσει κάτι που θα πει κάποιος και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα..
    Φοβάμαι κάποιον, κάποιον από το παρελθόν... Λογικά σκεπτόμενη δεν μπορεί να με βρει αλλά η λογική μου δεν λειτουργεί όταν είμαι μόνη μου τη νύχτα γιατί πανικοβάλλομαι και παίρνει τα ηνία το συναίσθημα... Το ίδιο συμβαίνει κι όταν είμαι κουρασμένη όπως τώρα γιατί νιώθω ότι δεν έχω δύναμη ν' αμυνθώ...

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου... ♥

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ότι κοιμόμουν μια χαρά δεν σημαίνει πως είχα ξεπεράσει τη μοναξιά.

Στο εξοχικό δεν πας επειδή φοβάσαι τη μοναξιά ή φοβάσαι μήπως μπει μέσα κανας με μπαλτά και κουκούλα?
    Δεν αισθανομαι ανετα , εχω βολευτει εδω , με τις OTΕTV , η/υ , .............να μπει κανενας με μπαλτα ? θα τον πυροβολησω απλα με την καραμπινα , ( με μαξιλαρι πουπουλενιο μπροστα στην καννη να μην ακουστει το μπαμ ) , και ξερω που θα ξεφορτωθω το πτωμα , μονο αυτο δεν φοβαμαι .....κυριω βαριεμαι να παω , δεν υπαρχουν πια οι παλιες παρεες .....ουτε το παλιο ρομαντικο Π.Ραφτη ..... θα πυροβολησω βεβαια αν απειληθει η ζωη μου , οχι αντε κι οποιον παρει ο χαρος .....

Page 2 of 2 FirstFirst 12