Δεν μπορώ να εκσπερματίσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Member

Exclamation Δεν μπορώ να εκσπερματίσω

Γεια σας.
    Τις τελευταίες τέσσερις μέρες όταν αυνανίζομαι δεν μπορώ να εκσπερματίσω καθόλου...Έχω κανονικά στύση και όρεξη αλλά δεν τελειώνω ενώ πριν τελείωνα κανονικά πάντα.Πονάω,όχι πολύ, στους όρχεις μετά. Είχα επισκεφτεί ένα ψυχίατρο λόγω κατάθλιψης και τις τελευταίες 10 μέρες παίρνω seroxat. Οφείλεται αυτό το φάρμακο που δεν μπορώ να τελειώσω;Ευχαριστώ!

Senior Member
    Σε τι δόση παίρνεις το seroxat; εννοείται πως το seroxat μπορείς να προκαλέσει ανοργασμια σε υψηλές δόσεις.

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by logarpanos View Post
    Γεια σας.
    Τις τελευταίες τέσσερις μέρες όταν αυνανίζομαι δεν μπορώ να εκσπερματίσω καθόλου...Έχω κανονικά στύση και όρεξη αλλά δεν τελειώνω ενώ πριν τελείωνα κανονικά πάντα.Πονάω,όχι πολύ, στους όρχεις μετά. Είχα επισκεφτεί ένα ψυχίατρο λόγω κατάθλιψης και τις τελευταίες 10 μέρες παίρνω seroxat. Οφείλεται αυτό το φάρμακο που δεν μπορώ να τελειώσω;Ευχαριστώ!
    Δεν ξέρω αν οφείλεται στο φάρμακο η όχι αλλά αν οφειλόταν δεν θα πονούσε..υπόθεση κάνω...μήπως τελειώνεις ανάποδα???δηλαδή μήπως τελειώνεις μέσα σου αντί για έξω..αυτό κάπως λέγεται μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή...καλύτερα να πας σε έναν ανδρολογία και να του πεις ότι πήρες και το εν λόγο φάρμακο..αυτό για σωματικό πρόβλημα μου κάνει.και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω μάλλον θέλει μια καλή θεραπεία ...αν δεν έλεγες ότι πονάς θα σου έλεγα ότι είναι μάλλον ψυχολογικό..τη στιγμή όμως που πονάς το πιο πιθανόν είναι να είναι σωματικό...φιλική συμβουλή αύριο κι όλας πάνε σε έναν ανδρολογο-ουρολογο..

Senior Member
    Μην τρομάζεις παίζει να κάνω και λάθος δεν είμαι γιατρός μια γνώμη λέω...λοιπόν ρίξε μια ματιά εδώ...
    https://www.iatropedia.gr/encycloped...ekspermatisis/

Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το seroxat το επερνα για μια εβδομάδα σε 15mg και μετά τη βδομάδα (εδώ και 4 μέρες) σε 30mg.Ο πόνος,απ'ότι διάβασα και γω, οφείλεται στον αυνανισμο που εγινε και δεν εγινε εκσπερμάτηση ώστε να χαλαρώσουν οι όρχεις.Δεν είναι βεβαια δυνατος πόνος, απλά σαν ενόχληση.Δεν θελω και να κανω το γιατρο απλα προσπαθω να ηρεμισω τον εαυτο μου μην ειναι κατι χειροτερο.Λέω να περιμενω λιγο καιρο χωρις να αυνανιστω και να δω μετά πχ μια εβδομαδα.

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το seroxat το επερνα για μια εβδομάδα σε 15mg και μετά τη βδομάδα (εδώ και 4 μέρες) σε 30mg.Ο πόνος,απ'ότι διάβασα και γω, οφείλεται στον αυνανισμο που εγινε και δεν εγινε εκσπερμάτηση ώστε να χαλαρώσουν οι όρχεις.Δεν είναι βεβαια δυνατος πόνος, απλά σαν ενόχληση.Δεν θελω και να κανω το γιατρο απλα προσπαθω να ηρεμισω τον εαυτο μου μην ειναι κατι χειροτερο.Λέω να περιμενω λιγο καιρο χωρις να αυνανιστω και να δω μετά πχ μια εβδομαδα.
    Aμα ήταν Άπτον αυνανισμό όλοι η Ελλάδα στους γιατρούς θα ήταν...
    Εσένα η το φάρμακο σε πειραξε...η οργανικό είναι....σε κάθε περίπτωση πάνε στο γιατρό..από κει και πέρα εσύ ξέρεις

Senior Member
    Το προβλημα ειναι αλλου στο χρωμα ειδεσ του τραμπ ειναι σαν τον σουπερ μαριο αρα αυτο να προσεχεισ ειναι μεσα στο χαρακτηρα οταν λεμε ο χαρακτηρασ μετραει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Τι έγινε φίλε μου...τελικά κατάφερες να εξπερματωσεις??ο πόνος υποχωρησε??

Member
    Παιδιά μη με παίρνεται στο δούλεμα...αν δεν θέλενε να βοηθήσετε μη μιλάτε.
    Ο πόνος έχει υποχωρήσει.....σημερα που ξαναπροσπαθησα ξανά πάλι δεν τα καταφερα..απλά δεν ενιωσα το πόνο το χθεσινο.μόνο το βαρος για λιγη ωρα.

Senior Member
    Παιδιά μη με παίρνεται στο δούλεμα...αν δεν θέλενε να βοηθήσετε μη μιλάτε.
    Ο πόνος έχει υποχωρήσει.....σημερα που ξαναπροσπαθησα ξανά πάλι δεν τα καταφερα..απλά δεν ενιωσα το πόνο το χθεσινο.μόνο το βαρος για λιγη ωρα.
    Ποιος είπε ότι σε δουλεύουμε...ρωταω πάρα πολύ σοβαρά...γιατί δεν πας στο γιατρό???

Member
    Γιατί φοβάμαι και ντρέπομαι.

Senior Member
    Γιατί φοβάμαι και ντρέπομαι.
    Άντε ρε που ντρέπεσαι..να σου μείνει κανενα Κουσουρι Θεός φυλάξει θα σε πω εγω....τόσοι και τόσοι άνδρες πάνε...δεν είναι ντροπή...τι περιμένεις δηλαδή από μόνος σου να γίνεις καλά????αλλά ακόμα δεν είπες το τι ακριβώς έχεις??δεν μπορείς να τελειώσεις για δεν έχεις στύση??η έχεις στύση και δεν μπορείς να τελειώσεις???

Senior Member
    Παει το πουλακι πεταξε

Member
    Από τα φάρμακα είναι. Και εγώ μόλις ξεκίνησα αντιψυχωσικα με αντικαταθλιπτικα και ηρεμιστικά είχα να εξπερματισω 3 ολόκληρους μήνες.

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 1 of 4 123 ... LastLast