Μοναξια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: Μοναξια

Junior Member

Μοναξια

Καλησπέρα σε όλους
    Είμαι εδώ να ακούσω τις απαιτήσεις.
    Πρόσφατα η κοπέλα μου με χώρισε μετά από το μεγαλο σφάλμα μου. Και σημειώνω πως είμαι 40 χρονων και είμαι κλειστός και κωφός και μενω με την μάνα μου που έφτασε στα 60 και το πρόβλημα της σκέψης μου ειναι μεγαλύτερη φοβία να μείνω μόνος μου και την μοναξιά και ειμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορέσω να βρω αλλη γυναίκα που να με καταλαβαίνει και μερικές αναρωτιόμουν αν πρέπει να τερματίσω την ζωή μου και ρωτώ γιατί να ζήσω όλο το νόημα αυτες τις μαύρες μέρες μου και το ζω τελευταία στιγμή ;

Παρόλαυτα είχα όραμα, προσδοκίες, οικογένεια, δουλειές και τελικα δεν επιτεύχθηκε.

Senior Member
    Θαρθουν κι αλλες γυναικες στην ζωη σου , μην σε πιανει απελπισια ....... ειμαι 16 χρ. μεγαλυτερος σου και εχω περασει κι εγω εναν χωρισμο απο σχεση , και ξερω πως αισθανεσαι , φυσιολογικο ειναι .....θα το ξεπερασεις με τον καιρο .....κι εγω μονος ειμαι , αλλα δεν εχω το φοβο της μοναξιας , κατι λεω θα γινει , και κοιτωντας πισω , ειχα υπερτιμησει τον ερωτα που κι εγω απο λαθος μου εχασα , καλυτερα λεω .....εισαι πολυ νεος για ναπελπιστεις , αν και ποτε δεν ειναι αργα ........τωρα εχεις εξιδανικευσει στο μυαλο σου την κοπελλα .....θα το δεις με τον καιρο , τωρα δεν μπορεις .....

Banned
    Εγώ είμαι είκοσι χρόνια μικρότερη σου και απλά μου θυμισες την συγχωρεμενη την γιαγιά μου που είχε πρόβληματα ακοής.Εχασε μέρος ακοής της από κεραυνό.Εσυ εισαι κωφος εκγεννετής;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Πολυξένη View Post
    Εγώ είμαι είκοσι χρόνια μικρότερη σου και απλά μου θυμισες την συγχωρεμενη την γιαγιά μου που είχε πρόβληματα ακοής.Εχασε μέρος ακοής της από κεραυνό.Εσυ εισαι κωφος εκγεννετής;
    Ναι εκ γενετής από μωρό μου τα σπασανε τα νερά όταν βγήκα από την γέννα..

Junior Member
    Δεν ξέρω αν πρόσεξες πως είμαι κλειστός και κωφός και επιπλέον είμαι από επαρχία σε περιορισμένη περιοχή ,πως να βρω κοπέλα που να ξέρει νοηματική

Senior Member
    Φιλε, πρεπει να σε συγχωρησει και να τα ξαναβρειτε... Αν σε αγαπαει και την αγαπας, ο εγωισμος κανει πισω. Ας σου δωσει μια δευτερη ευυκαιρια και να της αποδειξεις οτι αξιζε η δευτερη ευκαιρια.

Banned
    Ειναι σημαντικο προβλημα το οτι φοβασαι την μοναξια, κι ισως θα πρεπει να ξανα προσπαθησεις, εαν ειναι δικη σου βλακια που χωρησατε, εαν η κοπελα σου σε αγαπαει ακομα δλδη!
    Ομως, η δικη μου θεωρια σε αυτο το θεμα ειναι πολυ αλλιοτικη! πιστευω οτι εαν ειναι να εισαι με καποια κοπελα μονο κι μονο επειδη φοβασαι μην μινεις μονος τωτε,,,για μενα ,,,καλητερα χωρια!! διοτις εαν δεν ειναι η αγαπη ο λογος τωτες γιατι??? πιστευω οτι το να εισαι με μια γυναικα μονο κι μονο επειδη δεν μπορεις να βρεις αλλη, η επειδη φοβασαι μην γερασεις μονος σου ειναι λαθος!! δεν θα μπορουσα!! πρωτημω μονος παρα με καποια που την θελω για παρεα!!
    Επειδη δεν διαβασα στο μηνυμ σου να υπαρχει η ΑΓΑΠΗ ως κυριος λογος , τωτες νομιζω καλητερα χωρια, κι πιστεψεμε υπαρχουν πολλες αξιολογες γυναικες εκει εξω!

Banned
    Quote Originally Posted by Πολυξένη View Post
    τι λες του ανθρωπου ρε πολυξενη???? μου θυμιζεις την γιαγια μου,,,,, ημαρτον