Τώρα τι γίνεται; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Ανάλογα το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Αλλά όπως λες και εσύ δεν ξέκοψε μόνο εσένα. Δεν είναι θέμα τυφλής υπακοής.
    Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ακόμα και αν δεν έκανε μόνο τη νεφελι στην άκρη δεν σημενεί ότι δεν είναι τυφλή υποταγή το εναντίον μάλιστα πιο τυφλή υποταγή δεν υπάρχει..διότι όσους είπε η γυναίκα του Χ τους έκανε Χ αυτό αν δεν είναι τυφλή υποταγή τοτες τι είναι??αν κρατούσε του πιο πολλούς και έσβηνε μόνο τη νεφελι άντε και ακόμα έναν τοτες θα το συζητουσαμε...

Nefeli28
    Guest
    Κοιτα, διέγραψε άλλους δυο. Και κράτησε δυο από εκείνη την παρέα. Με τους οποίους συναντιέται κάθε βδομάδα και κάνουν και μαζί διακοπές και έχουν γίνει φίλες και οι γυναίκες τους...

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ακόμα και αν δεν έκανε μόνο τη νεφελι στην άκρη δεν σημενεί ότι δεν είναι τυφλή υποταγή το εναντίον μάλιστα πιο τυφλή υποταγή δεν υπάρχει..διότι όσους είπε η γυναίκα του Χ τους έκανε Χ αυτό αν δεν είναι τυφλή υποταγή τοτες τι είναι??αν κρατούσε του πιο πολλούς και έσβηνε μόνο τη νεφελι άντε και ακόμα έναν τοτες θα το συζητουσαμε...
    Έχεις δίκιο. Λάθος έκφραση από μέρους μου. Τι ήθελα να πω. Πρώτα θα αρχίσει να πετάει κάποιες κουβέντες. "θα είναι και αυτός εκεί; δεν έχω όρεξη να έρθω". Μετά η πίεση γίνεται ποιο έντονη. πχ ξέρει πως θα πιει καφέ με τον τάδε και αρχίζει να τον παίρνει τηλέφωνο και να του μιλάει για ώρα. Κατάλαβες φαντάζομαι τι λέω. Δεν θα του πει στα ίσια πως θέλει να τον ξεκόψει γιατί όπως και να το κάνουμε ο κάθε άνθρωπος έχει και εγωισμό (με την καλή έννοια) και αξιοπρέπεια. Θα το προκαλέσει αυτό χωρίς ο άλλος να το αντιληφθεί ή τουλάχιστον χωρίς να αισθανθεί ότι του επιβάλει την θέλησή της. Αυτό είχα στο μυαλό μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Κοιτα, διέγραψε άλλους δυο. Και κράτησε δυο από εκείνη την παρέα. Με τους οποίους συναντιέται κάθε βδομάδα και κάνουν και μαζί διακοπές και έχουν γίνει φίλες και οι γυναίκες τους...
    Ε γι'αυτό τους κράτησε πηρε την έγκριση απτη γυναίκα του...

Nefeli28
    Guest
    Τι προτείνετε λοιπόν να κάνω; Τον αφήνω πλέον στην ησυχία του και στη ζωή που επέλεξε; Κάνω κάποια άλλη κίνηση;
    Υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί;

Banned
    Αν μπορείς να τον δεις απο κοντά και να του μιλήσεις και να συνεννοηθείς μαζί του δοκίμασε. Αλλά μάλλον δεν θα θέλει να σε συναντήσει. Δυστυχώς.

Banned
    Πιστεύεις πως τον άλλαξε η γυναίκα του;
    οι ανθρωποι δεν αλαζουν απλως με τα χρονια καταλαβαινουμε ποιοι ειναι πραγματικα αφου στην αρχη φαινονται ολα ενταξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οι ανθρωποι δεν αλαζουν απλως με τα χρονια καταλαβαινουμε ποιοι ειναι πραγματικα αφου στην αρχη φαινονται ολα ενταξει
    Και αυτοί είναι μια πολύ λογική εξήγηση

Senior Member
    Τι προτείνετε λοιπόν να κάνω; Τον αφήνω πλέον στην ησυχία του και στη ζωή που επέλεξε; Κάνω κάποια άλλη κίνηση;
    Υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί;
    Το πρώτο τον αφήνεις στην ησυχία του..και εσύ συνέχιζεις τη ζωουλα σου

Senior Member
    Θεωρώ ότι δεν είναι σωστή η απλοποίηση "δεν με γουστάρει η γυναίκα του, για αυτό ξέκοψε". Μπορεί να είναι σε άλλη φάση, να έχει βρει άλλους φίλους που κουμπώνουν πιο πολύ στην φάση που είναι τώρα, μπορεί να συνειδητοποίησε ότι σε κάποια πράγματα πλέον δε ταιριάζετε ή δεν ταιριάζατε ποτέ, μπορεί και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό.
    Όπως και να έχει, ο άνθρωπος το έχει κάνει σαφές με όλους τους τρόπους ότι η φιλία του τελείωσε και θέλει να κρατήσετε αποστάσεις. Δεν έχω καταλάβει γιατί προσπαθείς να κάνεις να δουλέψει με το ζόρι κάτι που θέλει δύο κι εδώ ο ένας δεν ψήνεται. Κράτα τις ωραίες αναμνήσεις και μην ασχολείσαι πια.

Banned
    αν ηξερες το λεγο για τον οποιο δε σου μιλα θα ειχετε τσακωθει ο εξυπνος προβλεπει πραγματα πριν γινει η φασαρια για να μινει στον αλλο η αισθηση της τελειοτητας (λιγο δυσνοητο)

Banned
    η φιλια του δε τελειωσε απλα δεν υπηρχε καν.

Senior Member
    Μάλιστα. Σας ακούω με προσοχή μιας και μιλάτε από την πλευρά των αντρών.
    Από την άλλη, ξερετε τι σκέφτομαι ; Έχει τόση δύναμη ο οποιοσδήποτε ακόμα και η γυναίκα σου να σε αποκόψει από φίλους; Μήπως κι αυτός δεν πολυηθελε κάποια στιγμή την παρέα μου; Δηλ αν ήθελε, δεν νομίζω να είχε τέτοια τυφλή υπακοή στη γυναίκα του, η κάνω λάθος;
    Καλημερα Νεφελη.
    Μιλωντας για την σχεση σας και το "ερωτικο κλιμα", δεν ειπες πουθενα οτι εσγ δεν τον εβλεπες ερωτικά.
    Ειπες μονο οτι οταν εκανε κινηση εκεινος, εσυ ειχες αγορι.
    Δηλαδη, πριν αποκτήσεις αγορι, η και μετα οταν χωρισες, τον εβλεπες ερωτικα αυτόν τον φιλο;
    Και δευτερη ερωτηση: να βρισκεστε οι δυο σας επιδιωκεις η να βρεθείτε παρεα και με την γυναικα του και τον ανδρα σου και άλλους φιλους;

Συγνώμη που επεμβαίνω, τα λέτε πολύ ωραία.. Έχω απλά να προσθέσω ότι δυστυχώς έτσι γίνεται με τις φιλίες.. Με τη ρουτίνα, τις υποχρεώσεις κτλ απ' τη στιγμή που παντρευσαι περιορίζεται ο χρόνος που διαθέτεις για τους φίλους σου.. όσο καλοί κι αν είναι.. Αργότερα με τα παιδιά καταλήγεις να κάνεις παρέα μόνο με τους κουμπάρους, άντε κ τους γονείς των φίλων των παιδιών σου κι άντε να κολλήσει κ κάνα παντρεμένο ζευγάρι στη παρέα.. Δυστυχώς οι ανύπαντροι φίλοι νιώθουν ότι δεν κολλάνε στο τέλος και από την άλλη κι εσύ αν βγεις μια στο τόσο θα επιλέξεις να περάσει καλά και ο/η σύζυγός στην έξοδο η στην παρέα..Δεν είναι ότι έχεις κάνει κάτι εσύ, είναι φυσικό επακόλουθο, συμβαίνει συνέχεια κι αν μίλησε και στη γυναίκα του για το ερωτικό που υπήρχε από τη μεριά του,είναι λογικό να μην θέλει γκρίνιες και φασαρίες και αποφεύγει να βγει μαζί σου.. Εσένα θα σε δει μια φορά στο εξάμηνο, την γκρίνια θα την έχει καθημερινά.. Θα σας θυμηθεί ξανά όταν χωρίσει που δεν θα κολλάει με παντρεμένους κ θα έχει χρόνο για τον εαυτό του και όχι μόνο για την οικογένειά..

Εγώ είμαι πάλι...

Nefeli28
    Guest
    Πάντα τον έβλεπα ερωτικά. Ειδικά στα πρώτα χρόνια της φιλιας. Απλά μετα από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε (πάνω από 20), η ένταση μειωνόταν. Ειδικά μετά τους γάμους οικογένεια κλπ αυτό ξεθώριασε...
    Δεν ξέρω αν το ότι τον απέρριψα τότε, του έκανε κακό στον εγωισμό. Δρν νομίζω όμως γιατί μετά από κει ημασταν μια χαρά παρέα.
    Από όταν παντρεύτηκε και μετά, προσπαθήσαμε πολύ σαν ζευγάρια να κάνουμε παρέα. Πήγαμε διακοπες μαζί, βγαίναμε κλπ. Από την αρχή όμως η γυναίκα του δεν με/μας ήθελε και ήταν πολύ εμφανές. Σε μια αντίστοιχη φάση «ξεκαθαρίσματος» πριν 4-5 χρόνια μου το είπε κι ο ίδιος. Ότι δεν με συμπαθεί η γυναίκα του και ψιλοζηλευει το γεγονός ότι έχει φίλη γυναίκα ο άντρας της. Λογικό το βρίσκω κι εγώ έτσι θα ένιωθα.
    Από τότε και μετά μπήκε η σχέση μας σε άλλη φάση. Βρισκόμασταν πια οι δυο μας για καφέ και όλα έβαιναν καλώς. Το είχαμε πει δηλ ότι αφού δεν τραβάει όλοι μαζί, τουλάχιστον ας πηγαίνουμε μια στο τόσο για καφεδάκι χαλαρά εμείς οι δυο. Ξαναβρεθηκαμε και όλοι μαζί αλλά πιο αραιά.
    Και τώρα αυτό. Πλήρης εξαφάνιση και αποστασιοποίηση .... δεν καταλαβαίνω...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast