Results 106 to 120 of 167
-
06-11-2018, 20:15 #106
Οχι βεβαια! Ηταν γλυκο! :)
- 06-11-2018, 22:12 #107
Το σεξ μαζί του είναι μια χαρά. Σε συνδυασμό με την κατάσταση που βρίσκεσαι είναι πικρό. Έλλειψη αυτοσεβασμού γιατί εμπλέκεσαι σε καταστάσεις στρεσογόνες για σένα, τραβάτε με κι ας κλαίω ένα πράγμα. Επίσης, το μήνυμα τα ξημερώματα και η αίσθηση ότι είσαι φτηνή. Αυτός κάνει ότι κάνει, το θέμα είναι εσύ πως εκλαμβάνεις τις συμπεριφορές και πως τις διαχειρίζεσαι. Έτσι τα αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, με βάση τα λεγόμενά σου.
06-11-2018, 22:33 #108
SB σε αυχαριστω και παλι
Η κατασταση ηταν στρεσογονα για εμενα εξηγησα το γιατι.
Ετσι ακριβως αισθανθηκα οταν ομως του το ειπα την Κυριακη στον καφε και χθες που ξαναμιλησαμε μου ειπε οτι εχεις δικιο αλλα αυτα ειναι τα ωραρια της δουλειας μου. Δουλευει βραδυ. Εγω ετσι ενιωσα αυτος ομως δεν εδωσε καμια σημασια στην ωρα αυτη. Για ατονηταν φυσιολογικο να μου στειλει μια τετοια ωρα. Για εμενα δεν ηταν. Αλλα μου εξηγησε. Και καταλαβαινω.
Εκει ειναι και οτι εξελαβα την συμπεριφορα του οπως νομιζα εγω. Τωρα αν ολα αυτα ειναι ετσι οντως θα το δειξει ο καιρος.
Η αληθεια ειναι οτι αυτο εγω ενιωσα, του το ειπα, μου εξηγησε, με καλυψε. Δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτα που ειπε. Δεν εχουμε τιποτα περισσοτερι μαζι απο αυτα που σας ειπα. Οποτε σε αυτο το πλαισιο εμενα με ηρεμησαν τα λογια του.
Μετρησε πολυ επισης οτι ερχεται πια πιο νωρις. Κανονιζει να με δει πιο νωρις. Ας πουμε χθες ηρθε 21.00. Αυτο δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Μου εστειλε μηνυμα και λεει να ερθω να σε δω στις 21.00? Και εγω του ειπα πλακα κανεις ετσι? Και μου ειπε οτι θελει να βγουμε και για φαγητο σε ενα εστιατοριο που του ειπα οτι μου αρεσει.
Δεν ξερω...θα δειξει ο καιρος....αλλα απο τοτε πουτου ειπα τι θελω, δεν αδιαφορησε. Το αντιθετο θα ελεγα
Εγω βεβαια δεν θα το αρνηθω. Παντα πιστευα αλλα. Νομιζα οτι θα κανει αυτο που νομιζα και αυτος μετα εκανε το εντελως αναποδο!
07-11-2018, 20:36 #109WhyAlwaysMe?GuestΑφού έρχεται πιο νωρίς,σημαίνει ότι θέλει να σε δει κλπ.
07-11-2018, 20:47 #110
Ναι.
Μου φαινεται οτι εγω ειμαι η προβληματικη της υποθεσης. Γιατι κουβαλαω ενα παρελθον με πονο, πληγωμενο εγωισμο, αποτυχιες και επιτυχιες και χαρα βεβαια. Εκεινος οχι.
Ξαναδιαβασα αυτα που σας εγραψα και σκεφτηκα οτι τον αντιμετωπισα σαν εναν αντρα της ηλικιας μου. Και συνεχιζω ετσι.....Ας πουμε τωρα σκεφτομαι οτι εχει φρικαρει με το θεμα της ηλικιας αφου το ειπαμε ανοιχτα και δεν θα με ξαναπαρει.
Και εκει που ειπα οτι θυμωσε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι χρησιμοποιει το θυμο για να φευγει σιγα σιγα (μετα τις αποκαλυψεις λεω). Ενω τωρα περασε απο το κεφαλι μου οτι θυμωσε, γιατι του ειπα οτι ηθελα να του πω να μην ξαναβρεθουμε ενω αυτος ηθελε να με ξαναδει. Και ετσι θυμωσε....
Ειναι αυτο που ειπες WhyAlwaysMe. Παντα σκεφτομαι πρωτα το αρνητικο σεναριο.
Μπορει να μην πιστευω οτι μπορει να του αρεσα πραγματικα. Ψαχνω να βρω, νομιζω οτι κατι αλλο θελει....και οχι οτι απλα του αρεσα βρε παιδι μου....δεν μπορω να το δεχτω αυτο ευκολα
08-11-2018, 00:38 #111WhyAlwaysMe?Guest
08-11-2018, 00:55 #112
εγω νομιζω οτι ετσι οπως εχεις γραψει το τιτλο δε ξερω τι ονομα να δοσω μιαζει σα να μη σου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη σα να μη ξερεις αν η απαντηση ειναι ναι η οχι κλπ
08-11-2018, 07:28 #113
Με βοηθατε.....πολυ!
WhyAlwaysMe
εχω κανει ψυχοθεραπεια. Βοηθηθηκα σε καποια σημεια αλλα αυτο που συνειδητοποιησα εκει ειναι οτι μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου. Κανενας αλλος δεν μπορει.
Οσον αφορα την προφητεια πουθενα αλλου στη ζωη μου δεν συμβαινει αυτο. Παντα οταν επιθυμουσα πολυ κατι εφερνα τη γη τουμπα και το καταφερνα. ΠΑΝΤΑ. Και δεν με ενδιεφερε τι ελεγαν οι αλλοι που πολλες φορες προσπαθουσαν να με σταματησουν.Οτι ονειρευτηκα εχει συμβει. Μονο στις σχεσεις τα κανω θαλασσα....
Αλεξανδρε77 ειναι αληθεια οτι δεν μπορω να αποφασισω αν ναι και αν οχι, λεω συνεχεια θελω αλλα δεν πρεπει.....
Αλεξανδρε αυτο που ειπες εκεινο το βραδυ, οτι μπορει να μην καταλαβαινει πως σκεφτομαι και δεν ξερει πως να γινει ελκυστικος...αν δεν το διαβαζα δεν θα περνουσε ΠΟΤΕ απο το μυαλο μου κατι τετοιο. Και το αλλο για το πεπρωμενο....εκεινο το βραδυ αυτη η φραση με στοιχειωσε....Με βοηθας
Αυτος ειναι τοσο καλος, ευγενικος, ασυγκρατητος, αυθορμητος...το μοναδικο του ελαττωμα ειναι οτι ειναι τοσο τοσο μικροτερος....
Σημερα το πρωι βρηκα μηνυμα του που εστειλε αργα χθες το βραδυ. - επ. Τι να κανω και εγω του εστειλα - ωπ. Προτιμησα να μην θυμωσω χαχαχ
Ειχα μαθει παντα οι σχεσεις να στοχευουν καπου, να εχουν ισως την προοπτικη να οδηγηθουν καπου. Αυτο που γινεται τωρα δεν το ξερω....το θελω ...αλλα δεν πρεπει....
08-11-2018, 08:42 #114
Αχ ρε κοπελιά να ξερες πόσο ζηλεύω.. Όχι για τον πιτσιρικά, αλλά αυτά τα -επ και -ωπ, πολύ μ'αρεσουν.. Είμαι 10 χρόνια με τον άντρα μου κ είμαστε πολύ καλά μαζί.. Αλλά όλοι αυτοί οι διάλογοι (όπως το πάρει κανείς), η αμηχανία, η νευρικότητα, το να είσαι στην τσιτα, όλα αυτά είναι πολύ όμορφα κ ζήσ'τα! Καλή και η σιγουριά, η ασφάλεια, να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο σου αλλά σαν την αρχή της σχέσης δεν έχει...
Εγώ είμαι πάλι...
08-11-2018, 09:13 #115
Βασικά οι σχέσεις στοχεύουν στο να περνάμε καλά κατ' αρχήν. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά με προϋπόθεση πως περνάμε καλά.
Εγώ προσωπικά απολαμβάνω πολύ περισσότερο το κομμάτι όπου έχουμε χτίσει κάτι με έναν άνθρωπο παρά την αρχή που λες. Ίσως μεγάλωσα πλέον, αλλά με ενδιαφέρει να βάζω νέους στόχους σε νέα ύψη και όχι να χτίζω θεμέλια από την αρχή ξανά και ξανά και με μάλλον, ίσως, μπορεί...
08-11-2018, 09:35 #116
αυτο συμβαινει, γιατι δεν μπορεις να κανεις οτι σκεφτηκες εσυ, οταν αφορα και αλλους... πρεπει κι εκεινοι να θελουν.
πολλοι πεφτουν σε αυτην την σκεψη παρασυρμενοι απο λαικα αναγνωσματα της εποχης τυπου κοελιο, αλλα δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα στις σχεσεις..
κατα τα αλλα, συμφωνω με το μελος νεφελη, που σου ειπε οτι υπεραναλυεις.
και συμπληρωνω, υπεραναλυεις κατι που δεν υπαρχει καν.
και δεν εννοω οτι το φανταζεσαι, απαραιτητα :)
εννοω, οτι για 4 συναντησεις και μερικα μηνυματα, συζητας σαν να χετε σχεση 2 χρονια αλλα δεν ξερεις που θα παει κι αν θα τον παντρευτεις...
ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ και ΟΤΑΝ γινει κατι ΣΑΝ σχεση αυτη η γνωριμια που εχετε, τοτε μπορεις να σκεφτεις και παραπανω. προς το παρον περισσοτερο σκεφτεσαι, παρα το ζεις. δλδ, πραγματικα, βγαινει μια αισθηση σαν να το φανταζεσαι...
καλη μερα :)
08-11-2018, 10:27 #117
Remedy
ετσι βγαινει ε? Μπορει και να τα φανταζομαι....
συζητας σαν να χετε σχεση 2 χρονια αλλα δεν ξερεις που θα παει κι αν θα τον παντρευτεις...
-Δεν θελω να παντρευτω ουτε αυτον ουτε και κανεναν. Δεν πιστευω στο γαμο. Ομως στο να ειναι 2 ανθρωποι μαζι και να περνανε καλα κανοντας αυτα που θελουν ναι σε αυτο πιστευω
Θελω να σταματησω να σκεφτομαι....αληθεια...θα προσπαθησω....
πολλοι πεφτουν σε αυτην την σκεψη παρασυρμενοι απο λαικα αναγνωσματα της εποχης τυπου κοελιο, αλλα δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα στις σχεσεις..
Remedy εδω δεν καταλαβα τι θες να πεις
Geodim και Dimikoko σας ευχαριστω. Ο καθενας βλεπει τα κομματια που του λειπουν. Εγω ιδανικα θα ηθελα μια ωραια αρχη με ολα αυτα τα συναισθηματα και σε αυτη την αρχη να χτιστει κατι περισσοτερο (σε περιπτωση που ταιριαζουν και το θελουν και οι δυο παντα). Με αυτον δεν γινεται.
Ισως οταν μου περασει ολο αυτο το λαλα που επαθα να μπορεσω να ευχαριστηθω αυτο το εφημερο....
Σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ. Με εχετε βοηθησει απιστευτα. Και μονο που τα λεω καπου ειναι ανακουφιση....
08-11-2018, 13:11 #118WhyAlwaysMe?Guest
09-11-2018, 01:27 #119
καπιες φορες μπορεις να ερμηνευσεις καπιον οπως ενα ρομποτ η σαν τον ρομποκοπ κανονοντας αναγραματισμους ομως αυτο δε σημαινει οτι ξερεις και το πως αισθανεται η τι τον ελκει
ειναι περιεργο το πως μπορει να εχεις καπιον και να σκεφτεσαι οτι αυτος σου κανει η τον θες χωρις να γνωριζεις τιποτα παραπανω
09-11-2018, 08:55 #120
θελω να πω,
οτι αυτο που εχει γινει φοβερο συνθημα απο τα λεγομενα του κοελιο "αν θελεις κατι πολυ το συμπαν θα συνομωτησει να το αποκτησεις", ειναι απλα μια μπαρουφα.
οταν αυτο το "κατι" αφορα κι αλλους, κι εκεινοι εχουν επιθυμιες και ζητουμενα . δεν εισαι εσυ (ο καθενας) το κεντρο του συμπαντος, επομενως ποιον θα πρωτοεξυπηρετησει το συμπαν;;;
αν θελεις κατι πολυ και αφορα κι αλλους, οπως ειναι οι σχεσεις για παραδειγμα, το παιχνιδι παντα παιζεται μονο οταν το θελουν και οι δυο. οταν τραβαει μονο ο ενας και κανει βουντου, μονο προβληματα και ψυχοπαθολογια προκυπτει...