Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο.... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 167
    Οχι βεβαια! Ηταν γλυκο! :)

Banned
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    SB σε ευχαριστω.

Γιατι ελλειψη σεβασμου?

Περιπλανιεμαι μεταξυ του θελω και του πρεπει. Του πιο ειναι το σωστο και ποιο θα επρεπε να γινει. Αν βγαλω το θεμα της ηλικιας, ολα τα αλλα για εμενα τωρα που μιλησαμε δεν εχουν κατι περιεργο. Ειναι οτι ηθελα. Να γνωριστουμε λιγο καλυτερα, να μην ειναι αυστηρα σεξουαλικο. Και μου το εδωσε μεχρι τωρα. Οτι ζητησα. Οσες φορες μου εστελνε και δεν μπορουσα δεν του ελεγα ναι. Του ελεγα οχι αν δεν ηθελα. Του ειπα να παρει και πηρε, του ειπα να ερθει νωριτερα και ηρθε. Μου φερεται καλα. Δεν μπορω να ξερω 100 τοις 100 πως ειναι σαν ανθρωπος και δεν θα μπορουσα να ξερω τοσο γρηγορα. Το σεξ δεν ειναι πικρο για εμενα, Το αντιθετο. Αυτος ειναι μονο για εμενα οσες φορες βρισκομαστε.
    Δεν ειναι οπως πρεπει στα "χαρτια", αλλα και αυτοι που ηταν οπως πρεπει κατεληξαν να με πληγωσουν....δεν λεω οτι αυτος δεν θα το κανει αλλα δεν θελω να προδικασω γιατι δεν τον ξερω. Δεν νιωθω κατι ασχημο ομως. Εννοω σαν ενστικτο. Ειναι νεος δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει την ατζεντα που ειχαν αλλοι που γνωρισα.

Αυτο που με απασχολησε πολυ ειναι πως θα γινει να μην πληγωθουμε. Ουτε εγω να πληγωσω ουτε αυτος. Το τι θα γινει ειναι σαφες. Δεν υπαρχει κανενα μελλον. Αλλα ισως μπορεσω να δω οτι υπαρχει ενας αντρας καθαρος και αυτος σε εμενα μια γυναικα που....δεν ξερω ο,τι εχει και αυτος αναγκη να δει

Παντως τωρα που μιλησαμε μπορω να πω οτι ηταν οτι πιο ειλικρινες εχω συναντησει. Μιλησαμε χωρις παιχνιδακια
    Το σεξ μαζί του είναι μια χαρά. Σε συνδυασμό με την κατάσταση που βρίσκεσαι είναι πικρό. Έλλειψη αυτοσεβασμού γιατί εμπλέκεσαι σε καταστάσεις στρεσογόνες για σένα, τραβάτε με κι ας κλαίω ένα πράγμα. Επίσης, το μήνυμα τα ξημερώματα και η αίσθηση ότι είσαι φτηνή. Αυτός κάνει ότι κάνει, το θέμα είναι εσύ πως εκλαμβάνεις τις συμπεριφορές και πως τις διαχειρίζεσαι. Έτσι τα αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, με βάση τα λεγόμενά σου.

SB σε αυχαριστω και παλι

Η κατασταση ηταν στρεσογονα για εμενα εξηγησα το γιατι.
    Ετσι ακριβως αισθανθηκα οταν ομως του το ειπα την Κυριακη στον καφε και χθες που ξαναμιλησαμε μου ειπε οτι εχεις δικιο αλλα αυτα ειναι τα ωραρια της δουλειας μου. Δουλευει βραδυ. Εγω ετσι ενιωσα αυτος ομως δεν εδωσε καμια σημασια στην ωρα αυτη. Για ατονηταν φυσιολογικο να μου στειλει μια τετοια ωρα. Για εμενα δεν ηταν. Αλλα μου εξηγησε. Και καταλαβαινω.
    Εκει ειναι και οτι εξελαβα την συμπεριφορα του οπως νομιζα εγω. Τωρα αν ολα αυτα ειναι ετσι οντως θα το δειξει ο καιρος.
    Η αληθεια ειναι οτι αυτο εγω ενιωσα, του το ειπα, μου εξηγησε, με καλυψε. Δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτα που ειπε. Δεν εχουμε τιποτα περισσοτερι μαζι απο αυτα που σας ειπα. Οποτε σε αυτο το πλαισιο εμενα με ηρεμησαν τα λογια του.
    Μετρησε πολυ επισης οτι ερχεται πια πιο νωρις. Κανονιζει να με δει πιο νωρις. Ας πουμε χθες ηρθε 21.00. Αυτο δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Μου εστειλε μηνυμα και λεει να ερθω να σε δω στις 21.00? Και εγω του ειπα πλακα κανεις ετσι? Και μου ειπε οτι θελει να βγουμε και για φαγητο σε ενα εστιατοριο που του ειπα οτι μου αρεσει.
    Δεν ξερω...θα δειξει ο καιρος....αλλα απο τοτε πουτου ειπα τι θελω, δεν αδιαφορησε. Το αντιθετο θα ελεγα
    Εγω βεβαια δεν θα το αρνηθω. Παντα πιστευα αλλα. Νομιζα οτι θα κανει αυτο που νομιζα και αυτος μετα εκανε το εντελως αναποδο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αφού έρχεται πιο νωρίς,σημαίνει ότι θέλει να σε δει κλπ.

Ναι.

Μου φαινεται οτι εγω ειμαι η προβληματικη της υποθεσης. Γιατι κουβαλαω ενα παρελθον με πονο, πληγωμενο εγωισμο, αποτυχιες και επιτυχιες και χαρα βεβαια. Εκεινος οχι.

Ξαναδιαβασα αυτα που σας εγραψα και σκεφτηκα οτι τον αντιμετωπισα σαν εναν αντρα της ηλικιας μου. Και συνεχιζω ετσι.....Ας πουμε τωρα σκεφτομαι οτι εχει φρικαρει με το θεμα της ηλικιας αφου το ειπαμε ανοιχτα και δεν θα με ξαναπαρει.

Και εκει που ειπα οτι θυμωσε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι χρησιμοποιει το θυμο για να φευγει σιγα σιγα (μετα τις αποκαλυψεις λεω). Ενω τωρα περασε απο το κεφαλι μου οτι θυμωσε, γιατι του ειπα οτι ηθελα να του πω να μην ξαναβρεθουμε ενω αυτος ηθελε να με ξαναδει. Και ετσι θυμωσε....

Ειναι αυτο που ειπες WhyAlwaysMe. Παντα σκεφτομαι πρωτα το αρνητικο σεναριο.
    Μπορει να μην πιστευω οτι μπορει να του αρεσα πραγματικα. Ψαχνω να βρω, νομιζω οτι κατι αλλο θελει....και οχι οτι απλα του αρεσα βρε παιδι μου....δεν μπορω να το δεχτω αυτο ευκολα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι.

Μου φαινεται οτι εγω ειμαι η προβληματικη της υποθεσης. Γιατι κουβαλαω ενα παρελθον με πονο, πληγωμενο εγωισμο, αποτυχιες και επιτυχιες και χαρα βεβαια. Εκεινος οχι.

Ξαναδιαβασα αυτα που σας εγραψα και σκεφτηκα οτι τον αντιμετωπισα σαν εναν αντρα της ηλικιας μου. Και συνεχιζω ετσι.....Ας πουμε τωρα σκεφτομαι οτι εχει φρικαρει με το θεμα της ηλικιας αφου το ειπαμε ανοιχτα και δεν θα με ξαναπαρει.

Και εκει που ειπα οτι θυμωσε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι χρησιμοποιει το θυμο για να φευγει σιγα σιγα (μετα τις αποκαλυψεις λεω). Ενω τωρα περασε απο το κεφαλι μου οτι θυμωσε, γιατι του ειπα οτι ηθελα να του πω να μην ξαναβρεθουμε ενω αυτος ηθελε να με ξαναδει. Και ετσι θυμωσε....

Ειναι αυτο που ειπες WhyAlwaysMe. Παντα σκεφτομαι πρωτα το αρνητικο σεναριο.
    Μπορει να μην πιστευω οτι μπορει να του αρεσα πραγματικα. Ψαχνω να βρω, νομιζω οτι κατι αλλο θελει....και οχι οτι απλα του αρεσα βρε παιδι μου....δεν μπορω να το δεχτω αυτο ευκολα
    Πρώτον,μην αποκαλείς τον εαυτό σου προβληματικό,είναι πολύ κακό αυτό που κάνεις.Για το οδυνηρό παρελθόν και τις πληγές,μπορείς να βοηθηθείς με ψυχοθεραπεία.
    Να μην σκεφτεσαι τα αρνητικά βρε.
    Έχεις ακούσει την αυτοεκπληρούμενη προφητεία?

Banned
    εγω νομιζω οτι ετσι οπως εχεις γραψει το τιτλο δε ξερω τι ονομα να δοσω μιαζει σα να μη σου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη σα να μη ξερεις αν η απαντηση ειναι ναι η οχι κλπ

Με βοηθατε.....πολυ!

WhyAlwaysMe
    εχω κανει ψυχοθεραπεια. Βοηθηθηκα σε καποια σημεια αλλα αυτο που συνειδητοποιησα εκει ειναι οτι μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου. Κανενας αλλος δεν μπορει.

Οσον αφορα την προφητεια πουθενα αλλου στη ζωη μου δεν συμβαινει αυτο. Παντα οταν επιθυμουσα πολυ κατι εφερνα τη γη τουμπα και το καταφερνα. ΠΑΝΤΑ. Και δεν με ενδιεφερε τι ελεγαν οι αλλοι που πολλες φορες προσπαθουσαν να με σταματησουν.Οτι ονειρευτηκα εχει συμβει. Μονο στις σχεσεις τα κανω θαλασσα....

Αλεξανδρε77 ειναι αληθεια οτι δεν μπορω να αποφασισω αν ναι και αν οχι, λεω συνεχεια θελω αλλα δεν πρεπει.....
    Αλεξανδρε αυτο που ειπες εκεινο το βραδυ, οτι μπορει να μην καταλαβαινει πως σκεφτομαι και δεν ξερει πως να γινει ελκυστικος...αν δεν το διαβαζα δεν θα περνουσε ΠΟΤΕ απο το μυαλο μου κατι τετοιο. Και το αλλο για το πεπρωμενο....εκεινο το βραδυ αυτη η φραση με στοιχειωσε....Με βοηθας

Αυτος ειναι τοσο καλος, ευγενικος, ασυγκρατητος, αυθορμητος...το μοναδικο του ελαττωμα ειναι οτι ειναι τοσο τοσο μικροτερος....
    Σημερα το πρωι βρηκα μηνυμα του που εστειλε αργα χθες το βραδυ. - επ. Τι να κανω και εγω του εστειλα - ωπ. Προτιμησα να μην θυμωσω χαχαχ

Ειχα μαθει παντα οι σχεσεις να στοχευουν καπου, να εχουν ισως την προοπτικη να οδηγηθουν καπου. Αυτο που γινεται τωρα δεν το ξερω....το θελω ...αλλα δεν πρεπει....

Με βοηθατε.....πολυ!

WhyAlwaysMe
    εχω κανει ψυχοθεραπεια. Βοηθηθηκα σε καποια σημεια αλλα αυτο που συνειδητοποιησα εκει ειναι οτι μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου. Κανενας αλλος δεν μπορει.

Οσον αφορα την προφητεια πουθενα αλλου στη ζωη μου δεν συμβαινει αυτο. Παντα οταν επιθυμουσα πολυ κατι εφερνα τη γη τουμπα και το καταφερνα. ΠΑΝΤΑ. Και δεν με ενδιεφερε τι ελεγαν οι αλλοι που πολλες φορες προσπαθουσαν να με σταματησουν.Οτι ονειρευτηκα εχει συμβει. Μονο στις σχεσεις τα κανω θαλασσα....

Αλεξανδρε77 ειναι αληθεια οτι δεν μπορω να αποφασισω αν ναι και αν οχι, λεω συνεχεια θελω αλλα δεν πρεπει.....
    Αλεξανδρε αυτο που ειπες εκεινο το βραδυ, οτι μπορει να μην καταλαβαινει πως σκεφτομαι και δεν ξερει πως να γινει ελκυστικος...αν δεν το διαβαζα δεν θα περνουσε ΠΟΤΕ απο το μυαλο μου κατι τετοιο. Και το αλλο για το πεπρωμενο....εκεινο το βραδυ αυτη η φραση με στοιχειωσε....Με βοηθας

Αυτος ειναι τοσο καλος, ευγενικος, ασυγκρατητος, αυθορμητος...το μοναδικο του ελαττωμα ειναι οτι ειναι τοσο τοσο μικροτερος....
    Σημερα το πρωι βρηκα μηνυμα του που εστειλε αργα χθες το βραδυ. - επ. Τι να κανω και εγω του εστειλα - ωπ. Προτιμησα να μην θυμωσω χαχαχ

Ειχα μαθει παντα οι σχεσεις να στοχευουν καπου, να εχουν ισως την προοπτικη να οδηγηθουν καπου. Αυτο που γινεται τωρα δεν το ξερω....το θελω ...αλλα δεν πρεπει....
    Αχ ρε κοπελιά να ξερες πόσο ζηλεύω.. Όχι για τον πιτσιρικά, αλλά αυτά τα -επ και -ωπ, πολύ μ'αρεσουν.. Είμαι 10 χρόνια με τον άντρα μου κ είμαστε πολύ καλά μαζί.. Αλλά όλοι αυτοί οι διάλογοι (όπως το πάρει κανείς), η αμηχανία, η νευρικότητα, το να είσαι στην τσιτα, όλα αυτά είναι πολύ όμορφα κ ζήσ'τα! Καλή και η σιγουριά, η ασφάλεια, να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο σου αλλά σαν την αρχή της σχέσης δεν έχει...

Εγώ είμαι πάλι...

Senior Member
    Βασικά οι σχέσεις στοχεύουν στο να περνάμε καλά κατ' αρχήν. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά με προϋπόθεση πως περνάμε καλά.

Quote Originally Posted by Dimikoko View Post
    Καλή και η σιγουριά, η ασφάλεια, να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο σου αλλά σαν την αρχή της σχέσης δεν έχει...
    Εγώ προσωπικά απολαμβάνω πολύ περισσότερο το κομμάτι όπου έχουμε χτίσει κάτι με έναν άνθρωπο παρά την αρχή που λες. Ίσως μεγάλωσα πλέον, αλλά με ενδιαφέρει να βάζω νέους στόχους σε νέα ύψη και όχι να χτίζω θεμέλια από την αρχή ξανά και ξανά και με μάλλον, ίσως, μπορεί...

Senior Member
    Με βοηθατε.....πολυ!

WhyAlwaysMe

αυτο συμβαινει, γιατι δεν μπορεις να κανεις οτι σκεφτηκες εσυ, οταν αφορα και αλλους... πρεπει κι εκεινοι να θελουν.
    πολλοι πεφτουν σε αυτην την σκεψη παρασυρμενοι απο λαικα αναγνωσματα της εποχης τυπου κοελιο, αλλα δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα στις σχεσεις..
    κατα τα αλλα, συμφωνω με το μελος νεφελη, που σου ειπε οτι υπεραναλυεις.
    και συμπληρωνω, υπεραναλυεις κατι που δεν υπαρχει καν.
    και δεν εννοω οτι το φανταζεσαι, απαραιτητα :)

εννοω, οτι για 4 συναντησεις και μερικα μηνυματα, συζητας σαν να χετε σχεση 2 χρονια αλλα δεν ξερεις που θα παει κι αν θα τον παντρευτεις...
    ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ και ΟΤΑΝ γινει κατι ΣΑΝ σχεση αυτη η γνωριμια που εχετε, τοτε μπορεις να σκεφτεις και παραπανω. προς το παρον περισσοτερο σκεφτεσαι, παρα το ζεις. δλδ, πραγματικα, βγαινει μια αισθηση σαν να το φανταζεσαι...
    καλη μερα :)

Remedy

ετσι βγαινει ε? Μπορει και να τα φανταζομαι....

συζητας σαν να χετε σχεση 2 χρονια αλλα δεν ξερεις που θα παει κι αν θα τον παντρευτεις...

-Δεν θελω να παντρευτω ουτε αυτον ουτε και κανεναν. Δεν πιστευω στο γαμο. Ομως στο να ειναι 2 ανθρωποι μαζι και να περνανε καλα κανοντας αυτα που θελουν ναι σε αυτο πιστευω

Θελω να σταματησω να σκεφτομαι....αληθεια...θα προσπαθησω....

πολλοι πεφτουν σε αυτην την σκεψη παρασυρμενοι απο λαικα αναγνωσματα της εποχης τυπου κοελιο, αλλα δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα στις σχεσεις..

Remedy εδω δεν καταλαβα τι θες να πεις

Geodim και Dimikoko σας ευχαριστω. Ο καθενας βλεπει τα κομματια που του λειπουν. Εγω ιδανικα θα ηθελα μια ωραια αρχη με ολα αυτα τα συναισθηματα και σε αυτη την αρχη να χτιστει κατι περισσοτερο (σε περιπτωση που ταιριαζουν και το θελουν και οι δυο παντα). Με αυτον δεν γινεται.

Ισως οταν μου περασει ολο αυτο το λαλα που επαθα να μπορεσω να ευχαριστηθω αυτο το εφημερο....

Σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ. Με εχετε βοηθησει απιστευτα. Και μονο που τα λεω καπου ειναι ανακουφιση....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Με βοηθατε.....πολυ!

WhyAlwaysMe

Ε σίγουρα την λύση στον εαυτό σου εσύ θα την δώσεις,αλλά σίγουρα θα σου ήταν ωφέλιμη και η ψυχοθεραπεία.
    Έχει πολλά θετικά δηλαδη ο συγκεκριμένος.

Banned
    καπιες φορες μπορεις να ερμηνευσεις καπιον οπως ενα ρομποτ η σαν τον ρομποκοπ κανονοντας αναγραματισμους ομως αυτο δε σημαινει οτι ξερεις και το πως αισθανεται η τι τον ελκει

ειναι περιεργο το πως μπορει να εχεις καπιον και να σκεφτεσαι οτι αυτος σου κανει η τον θες χωρις να γνωριζεις τιποτα παραπανω

Senior Member
    Remedy

ετσι βγαινει ε? Μπορει και να τα φανταζομαι....

συζητας σαν να χετε σχεση 2 χρονια αλλα δεν ξερεις που θα παει κι αν θα τον παντρευτεις...

-Δεν θελω να παντρευτω ουτε αυτον ουτε και κανεναν. Δεν πιστευω στο γαμο. Ομως στο να ειναι 2 ανθρωποι μαζι και να περνανε καλα κανοντας αυτα που θελουν ναι σε αυτο πιστευω

Θελω να σταματησω να σκεφτομαι....αληθεια...θα προσπαθησω....

Remedy εδω δεν καταλαβα τι θες να πεις

Geodim και Dimikoko σας ευχαριστω. Ο καθενας βλεπει τα κομματια που του λειπουν. Εγω ιδανικα θα ηθελα μια ωραια αρχη με ολα αυτα τα συναισθηματα και σε αυτη την αρχη να χτιστει κατι περισσοτερο (σε περιπτωση που ταιριαζουν και το θελουν και οι δυο παντα). Με αυτον δεν γινεται.

Ισως οταν μου περασει ολο αυτο το λαλα που επαθα να μπορεσω να ευχαριστηθω αυτο το εφημερο....

Σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ. Με εχετε βοηθησει απιστευτα. Και μονο που τα λεω καπου ειναι ανακουφιση....
    θελω να πω,
    οτι αυτο που εχει γινει φοβερο συνθημα απο τα λεγομενα του κοελιο "αν θελεις κατι πολυ το συμπαν θα συνομωτησει να το αποκτησεις", ειναι απλα μια μπαρουφα.
    οταν αυτο το "κατι" αφορα κι αλλους, κι εκεινοι εχουν επιθυμιες και ζητουμενα . δεν εισαι εσυ (ο καθενας) το κεντρο του συμπαντος, επομενως ποιον θα πρωτοεξυπηρετησει το συμπαν;;;

αν θελεις κατι πολυ και αφορα κι αλλους, οπως ειναι οι σχεσεις για παραδειγμα, το παιχνιδι παντα παιζεται μονο οταν το θελουν και οι δυο. οταν τραβαει μονο ο ενας και κανει βουντου, μονο προβληματα και ψυχοπαθολογια προκυπτει...

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast