Δεν ξερω ποιος ειμαι..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Δεν ξερω ποιος ειμαι..

Γεια σας ..ακομα τυχαινει να μπορω να γραψω και να μιλισω.Ειμαι σε ασχημη κατασταση και δεν μπορω να καταλαβω.Επαναλαμβανω 2 3 λεξεις συνεχωμενα απο μεσα μου.Δεν ξερω τι να κανω για να σταματησει ολο αυτο.Ειμαι ολη την μερα στο κρεβατι με ταχυπαλμιες και σκεψεις τρελες δεν ξερω τι να κανω.τελειως αποδιοργανωμενη σκεψη σκευτομαι και να κανω εισαγωγη για ολο αυτο.βλεπω να περναει η απο τα ματια μου νιωθω πολυ μονος σε ολο αυτο.Με φωναζουν με το ονομα μου και αναρωτιεμε αν ειμαι εγω.λεω οχι δεν ειμαι.δεν ξερω τινεχω παθει ολη την μερα νιωθω πολυ ασχημα.Μετα απο γεγονοτα μετα απο καταχρησεις συμβαινουν ολα αυτα.Σας παρακαλω απαντηστε μου δεν θελω να κανω εισαγωγή.

Senior Member
    Φίλε μου όλα αυτά που σου συμβαίνουν είναι από την πάθηση σου,την οποια έχω και εγώ.να σε ρωτήσω τι φαρμακευτική αγωγή ακολουθείς και σε τι δόσεις;

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by damien!!! View Post
    Φίλε μου όλα αυτά που σου συμβαίνουν είναι από την πάθηση σου,την οποια έχω και εγώ.να σε ρωτήσω τι φαρμακευτική αγωγή ακολουθείς και σε τι δόσεις;

Ζοxil clonotril kai ladose

Senior Member

Δεν εχω υποστιρκτικο περιβαλλον νιωθω μονος σε ολο αυτο..θελω να κοιμαμε συνεχεια.βλεπω πως χανομαι και ειναι κριμα..

Senior Member
    Καταρχάς πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να δράσουν τα φαρμακα.το ladose είναι ένα καλό φάρμακο για την ιψδ,αλλά θέλει λίγο χρόνο για να δράση.οσο για την υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον έχω να πω,ότι έχεις πολύ δύναμη μέσα σου και δεν εξαρτάται η ψυχολογική ηρεμία μόνο από τους άλλους, αλλά από τον ίδιο σου τον εαυτό.προσπαθησε να μην μένεις αδρανείς και να κάνεις πράγματα ώστε να μην σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα.βρες χόμπυ που σου αρέσουν,κάνε βόλτες και γέμιζε τον χρόνο σου με δραστηριότητες.

Senior Member
    Δεν μπορω ..δεν εχω κατι δεν μπορω να ειμαι μονος μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Δεν μπορω ..δεν εχω κατι δεν μπορω να ειμαι μονος μου
    Δεν μπορω να ειμαι μονος σε ολο αυτο οι γονεις μου τι φταινε..περιμενω καθε μερα να ερθει η νυχτα.δεν εχω δυναμεις .εχω παρει και 30 κιλα απο τα φαρμακα

Senior Member

Τι εχεις εσυ damien?

Senior Member
    Ιψδ και κατάθλιψη σε ήπια σχετικά μορφή.

Senior Member
    Αγαπητέ/η μου. Πόσο σε καταλαβαίνω! Ο περσινός χειμώνας πέρασε για μένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι!στην σκέψη και μόνο με έπιανε ταχυκαρδίες, κρίσεις πανικού, και τρέμουλο. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν αναγνώριζα το περιβάλλον, τους γύρω μου, ούτε καν εμένα την ίδια. Κάθε μέρα παρακάλαγα να μην ξημερώσει, και περίμενα το βράδυ να κλειστώ στο δωμάτιο στο κρεβάτι μου με όλα τα φώτα σβηστά. Κάθε μέρα ένιωθα ότι θα πάω στο ψυχιατρείο και θα με κλείσουν μέσα!κάθε μέρα πίστευα ότι θα πεθάνω ή ότι θα πάθω αμνησία! Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος. Έμενα σε μια επαρχιακή πόλη και πραγματικά δεν είχα κανέναν δίπλα μου να με βοηθήσει. Αργότερα, όταν ξεκίνησα την θεραπεία βρήκα μια παλιά φίλη που με παρότρυνε να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Σιγά σιγά ξεκολλούσα από το σπίτι. Όμως αυτό το απαίσιο συναίσθημα της αποκόλλησης από τον κόσμο υπήρχε ακόμα κάπου στο βάθος. Περνώντας ο καιρός ξεκίνησα να κάνω πράγματα, με την βοήθεια του γιατρού μου και των φαρμάκων κατάφερα με πολύ αργά βήματα να ξανασηκωθώ. Ακόμα κάνω αγωγή όμως πλέον έχει φύγει όλο αυτό. Το θολό σύννεφο από μπροστά μου. Έχε πίστη στον εαυτό σου, και υπομονή. Προσπάθησε, βάλε τα δυνατά σου,έναν στόχο κάθε μέρα και θα δεις που θα έχεις αποτελέσματα. Μην παραιτήσε. Γιατί θα υπάρξει η μέρα που όλα αυτά θα είναι παρελθόν. Μπορεί τώρα να σου φαίνεται πολύ μακριά όμως θα υπάρξει!στο εγγυώμαι αυτό. Να είσαι καλά.[emoji4]
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Δεν μπορω να ειμαι μονος σε ολο αυτο οι γονεις μου τι φταινε..περιμενω καθε μερα να ερθει η νυχτα.δεν εχω δυναμεις .εχω παρει και 30 κιλα απο τα φαρμακα
    Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    βασικα τα ιδια τα χαπια σε ζαλιζουν (λεγε με ακινετον και αλλα)

εγω παντως με τις ενεσεις ειμαι καλυτερα.

λιγοτερες παρενεργειες απλως εχω αρκετη κουραση ακομα.

μηπως πρεπει να το ψαξεις να παρεις ενα πιο συγχρονο φαρμακο ;

επισης η κλασσικη ιατρικη εχει καποια ορια. κοιτα λιγο και εναλλακτικη ιατρικη.

λιγο fitness κανει θαυματα.

δε φτιαχνουν ολα με τα χαπια μονο.

ο οργανισμος γιατρευεται με εναλλακτικη ιατρικη, σωστη αγωγη υγειας και τα χαπια ειναι απλως δηλητηρια που κατι φτιαχνουν δηλητηριαζοντας ουσιαστικα κατι.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Member
    F23.2 Οξεία σχιζοφρενική ψυχωσική διαταραχή.... Έχει κάποιος κάποια διαγνωστεί ?

Banned
    η μοναξια μας ειναι επυλογη μας!! εχει τα καλα,χει και τα ασχημα. Εσυ ομως την διαλεξες, ισως γιατι συχεναι μια μικροστη ζωη, με συζηγο πεδια κι σκυλο!
    Προσωπικα μου αρεσει καποιες φορες που το επελεξα κι εγω αυτον τον δρομο! ξερω οτι στα δυσκολα κανεις δεν θα με βοηθησει! ξερω οτι αν χαθω κανεις δεν θα με ψαξει! αλλα ετσι τα θελα κι πρεπει να ειμαι ετοιμος για αυτα! Προσωπικα αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καπωτες ειμουν υπερβολικα κοινωνικος! δεν γεννηθηκα ετσι! αυτο με τρομαζει μην ειναι αλλος ο λογος ,μην ειναι παρενεργεια της καταθλιψης μου.
    Αρα φιλε μου η μοναξια ειναι ενας δρομος που εμεις δυαλεγουμε!αλλιως θα μπορουσες μια απο τις γυναικες που καπωτε τραβιοσουνα να την ειχες διπλα σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    η μοναξια μας ειναι επυλογη μας!! εχει τα καλα,χει και τα ασχημα. Εσυ ομως την διαλεξες, ισως γιατι συχεναι μια μικροστη ζωη, με συζηγο πεδια κι σκυλο!
    Προσωπικα μου αρεσει καποιες φορες που το επελεξα κι εγω αυτον τον δρομο! ξερω οτι στα δυσκολα κανεις δεν θα με βοηθησει! ξερω οτι αν χαθω κανεις δεν θα με ψαξει! αλλα ετσι τα θελα κι πρεπει να ειμαι ετοιμος για αυτα! Προσωπικα αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καπωτες ειμουν υπερβολικα κοινωνικος! δεν γεννηθηκα ετσι! αυτο με τρομαζει μην ειναι αλλος ο λογος ,μην ειναι παρενεργεια της καταθλιψης μου.
    Αρα φιλε μου η μοναξια ειναι ενας δρομος που εμεις δυαλεγουμε!αλλιως θα μπορουσες μια απο τις γυναικες που καπωτε τραβιοσουνα να την ειχες διπλα σου
    Συμφωνώ απόλυτα, επιλογή μας είναι να είμαστε μόνοι.. Δεν είναι ωραίο πράγμα η μοναξιά να μην έχεις έναν άνθρωπο να του πεις τα προβλήματα σου και να ενδιαφερθεί πραγματικά για εσένα. Κρίμα που σπάνια συναντάς άτομα εμπιστοσύνης, γειά σου Τζορτζ.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...