Results 61 to 75 of 79
Thread: Σχετικα με το χορτο..
-
15-01-2016, 23:07 #61
- 15-01-2016, 23:18 #62
:rolleyes:
05-11-2018, 04:12 #63
Κοιταξτε πως τα φερνει η ζωη... περασαν 3 χρονια και ο τοτε Κωνσταντινος ειναι πλεον 19 χρονον φοιτητης.. Διαβαζω τα post του εφηβου Κωνσταντινου και ενα χαμογελο σχηματιζεται στο προσωπου μου :p Αρκετα με το μπλα μπλα ομως η ιστορια μου πιστευω εχει περισσοτερο ενδιαφερον..Οπως διαβασατε και απο το αρχικο post παντα ειχα μια περιεργεια για την κανναβη και ψαχνομουν αρκετα ,μην τα πολυλογω η δοκιμη εγινε και με το παραπανω..Εδω και 1 χρονο καπνιζα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ χορτο,τις τελευταιες 7 μερες ειμαι καθαρος κατι που για εμενα οσο χαζο και αν ακουγεται ειναι ενα αρκετα μεγαλο κατορθωμα .Αρχισα την χρηση κανοντας μια φορα την εδβομαδα (2 τσιγαρα) με την παρεα μου,γελαγαμε και ολα ωραια.Το χορτο ομως κρυβει εναν πολυ μεγαλυτερο κινδυνο που δυστηχως την πατησα και εγω.Το μια φορα την εβδομαδα με τον καιρο εγινε 2 στην συνεχεια 3 και παει λεγοντας,τα 2 τσιγαρα για την παρεα εγιναν 2 για τον καθενα και το αποτελεσμα καμια σχεση με την αρχη,ουτε γελια ουτε τιποτα απλα το καναμε για να το κανουμε.Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν και ετσι ακριβως εγινε και με το χορτο φτασαμε σε σημειο εγω και η παρεα μου να βρισκομαστε καθε βραδυ σε ενα σπιτι να πινουμε και απλα να λιωνουμε ξαπλωμενοι με τις ωρες χωρις να μιλαει κανεις(κατι το οποιο οταν εισαι υπο την επηρεια σου φαινεται γαματο).Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το χορτο σου δινει αρκετα πραγματα μεχρι ενα σημειο οταν ξεπερασεις αυτο το σημειο σου δινει μονο αρνητικα,ειμαι τυχερος και το καταλαβα σε αντιθεση με τους φιλους μου οι οποιοι συνεχιζουν να εθελοτυφλουν στα προβληματα που τους δημιουργει(κολλητος μου 19 χρονων εχει προβλημα στυσης και παρ ολα αυτα συνεχιζει να πινει).Ειναι αστειο πως ο 16χρονος κωνσνταντινος ειχε μπει στο φορουμ με ενθουσιασμο για αυτη την ουσια και μετα απο 3 χρονια μπηκε για ακριβως τον αντιθετο λογο..Ειναι πολυ δυσκολο για μενα να τα λεω αυτα καθως ειμαι απο τους πιο "ερωτευμενους" με αυτη την ουσια που εχω γνωρισει την αγαπησα και συνεχιζω να την αγαπαω οταν γινετε με μετρο ομως κατι το οποιο 99% κανεις δεν καταφερνει να το κανει.Θα συνεχισω το off για 1 μηναν και μετα η χρηση θα γινεται μονο Σαββατα οπου θα εχει και νοημα καθως στο σημειο που ειμαι τωρα χρειαζομαι 10 τσιγαρα για να νιωσω το 10% απο οτι ενιωθα στις αρχες καθως η ανοσια μου ειναι στα υψη.Προς ολους τους πιτσιρικαδες ξερω δν μπορω να σας αποτρεψω και εγω σαν εσας ημουν απλα το μονο που σας ζηταω ειναι να εχετε τα ματια σας ανοιχτα και μολις νιωσετε οτι κατι σας χαλαει να πραξετε αναλογως και να μην συνεχισετε την ιδια ρουτινα μονο και μονο επειδη οι μερες χωρις αυτο σας φαινονται υπερβολικα βαρετες οπως ακριβως η υπολοιπη παρεα μου κανει.Αυτα απο εμενα,καλο βραδυ σε ολη την παρεα!
07-11-2018, 00:34 #64MrgilleasGuestΔεν εχω εμπειρα χρησης κανναβης αλλα εχω δει ατομα να καιγονται απο αυτο το πραγμα καποιοι επαθαν ψυχωση καποιοι χαζεψαν δεν ειναι και τοσο αθωο οσο παρουσιαζεται.δεν ξερω ποσα ατομα ειναι στην παρεα σου που κανουν χρηση αλλα αν δεν εμφανισαν ψυχικες παθησεις ειναι τυχεροι υπαρχει ενα ποσοστο 1 στους 10 χρηστες κανναβης που εκδηλωνουν ψυχολογικα προβληματα απο την ουσια αυτη.Θα σου ελεγα μακρια απο ουσιες και εξαρτησεις που μας κρατανε σκλαβους και θα σου ελεγα να βρεις τις υγιες απολαυσεις της ζωης οπως αθλητισμος,ερωτας κτλ...
13-11-2018, 00:23 #65
Φιλε μου, δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραματα με την κανναβη, τα ασχημα οπου αναφερεις κι που δυστυχως υπαρχουν, συμβαινουν λογο της νοθευσης του. Δυστυχως , για πολλα χρονια ,η παραγωγη κανναβης γινωταν κι γινετε ακομα με τροπους παρα πολυ προχειρους, με σκοπο το κερδος ! δεν υπαρχει ελεγχος απο καποιον κρατικο φορε ωστε να καληεργειτο , να επεξεργαζετε κι να εμπορευετε με σωστο τροπο , με ελεγχους αυτη η συγκεκριμενη ουσια!
Εαν η κανναβη γινοταν με τον σωστο τροπο η καλλιεργεια της ολα αυτα που γραφεις κι που δυστυχως υπαρχουν θα ηταν σε πολυ μικροτερο βαθμο! απεναντιας η κανναβη εχει παρα πολλες θεραπευτηκες ικανοτητες! αλλα βλεπεις η φαρμακοβηομιχανεια δεν θελει να υπαρχουν!
Οσο για τις ψυχωσεις που αναφερεις, τα πραματα δεν ειναι ακριβως ετσι, τα ατομα που εκδηλωνουν ψυχωσεις με την χρηση χασις το παθαινουν λογο της οργανικης τους προδιαθεσης στην οποια ψυχωση! δλδη ειχαν απο πριν τις ψυχωσεις και με τη χρηση χασις αυτη αναιβενει πανω, λογο της κανναβης κι καποιον ψυχοτροπων χαρακτηριστηκων που εχει καμει το ατομο να βγαλει να ξεσπασει αυτες τις ψυχωσεις, κατι που κι παλυς δεν ειναι παντα κακο διοτις θα σου ελεγε καποιος ψυχειατρος οτι πρεπει να ξεσπουν αυτες οι ψυχωσεις, βεβαια ελεγχομενα , με την παρακολουθηση γιατρων κι οχι με χασισοπαρεες!! εδω, οντως εχεις δικιο, δεν κανει κα το περνεουν ατομα οπου εχουν τετοια προβληματα!
Ομως αν διαβασεις αρθρα απο την παγκοσμια ιατρικη κοινωτητα, στον χωρο της ψυχολογιας θα διαβασεις οτι οι χωρε με αναπτηγμενη την επιστημη της ιατρικης εχουν νομοιμοποιηση την χρηση της, και γενικα οπου αυτο το εβλογιμενο κατα εμενα φυτο καλληεργειτο με σωστο τροπο κι επεξεργαζετο με σωστη διαδικασεια , οι ποιο πολλοι ανθρωποι ειναι κατα μεγαλο βαθμο οικανοηποιμενοι! κι αρκετα χαμωγελαστοι!")
14-11-2018, 13:18 #66MrgilleasGuestσυμφωνω οτι για να παθεις ψυχωση απο χασις πρεπει να εχεις προδιαθεση.Αλλα εχω ενα παραδειγμα να σου αναφερω ξερω ατομο που στα 18 του χρονια εχασε και τους δυο γονεις του μετα υπηρετησε στρατο και σε δυσκολη μεταθεση στον Εβρο ως ι1 και σε μεγαλη ηλικια στα 28 του χρονια εμφανισε σχιζοφρενεια και τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα και μενει σε ξενωνα για ψυχικα πασχοντες ενω πριν παθει δουλευε 12 ωρες την ημερα τα βγαζε περα χωρις γονεις χωρις τιποτα.Και αντεξε τοσες δυσκολες συνθηκες και απο το χορτο εγινε σχεδον αχρηστος.Και ναι μπορει να εχουν προδιαθεση στην ψυχωση αλλα δεν σημαινει οτι θα την παθουν απαραιτητα,το 10% του παγκοσμιου πληθυσμου εχει προδιαθεση για διπολικη διαταραχη ή σχιζοφρενεια και οι περισσοτεροι δεν την εμφανιζουν ποτε αλλα η κανναβη δρα καταλυτικος παραγοντας για να την εμφανισεις ακομα και η προδιαθεση να ειναι σε μικρο βαθμο που υπο αλλες συνθηκες δε θα εκδηλωνοταν ποτε οπως το παραδειγμα με αυτο το παλικαρι που αν δεν καπνιζε κανναβη δε θα εμφανιζε ποτε σχιζοφρενεια γιατι αντεξε τοσες δυσκολες καταστασεις οπως θανατος γονεων.θητεια στον Εβρο,δουλεια 12ωρη και ομως απο αυτα δεν επαθε,επαθε απο το χορτο
14-11-2018, 14:26 #67
Το παραδηγμα που φερνεις με το παλικαρι συγνωμη αλλα δεν μπορει να ειναι δηγμα! για να γινει αυτο θα πρεπει να παρακολουθειτο ο ανθρωπος πριν και μετα την σχιζοφρενια, οπως κι να του γινουν εξετασεις! Διοτις θα μπορουσα να σου πω κι εγω οτι ουτος η αλλος μπορει να το παθαινε ουτος η αλλος!
Συμφωνω ομως μαζι σου στο οτι η αλλογιστη χρηση χασις κι μαλιστα η κακη ποιοτης, για αυτο υπαρχουν κινηματα που φωναζουν υπερ της νομοιμοποιησης οπως κι εγω! διοτις το χασις που παρχει στους δρομους ειναι τις πιο πολλες φορες αμφιβολου ποιοτης! Ο καθε Αλβανος η οχι , καμει μια φτοχη παραγωγη, βαζωντας ακομα και αναβολικα ! για να ωρημασει οσο πιο ευκολα γινετε! ασε που λογο της παρανομης πραξης δεν μπορουν να εχουν κανενα κανονα υγειηνης!
Το συγκεκριμενο θεμα ειχε συζητηθει σε ιατρικο φορουμ στην Καληφορνια οπου προσφατα εχει γινει σχεδον νομημο! κι λεγανε οτι πριν ηταν οντως επικυνδηνο διοτις δεν υπηρχε κανενας ελγχος με αποτελλεσμα πολυ κοσμος να εχει ασχημες παρενεργειες σε σχεση με το σημερα οπου υπαρχουν κρατικοι ελεγχοι! οπου υπαρχουν καποια στανταρ για την σωστη καλληεργεια του!
Τελος, κατις οπου παει στον κοινωνικοπολητικο χωρο, το πως θα διαθεσω το κορμι μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να αφορα και τριτους! γιατι εσυ! η καποια πουριτανη γριουλα σε ενα απομερο χωριουδακι να αποφασιζει τι "καπνο φουμαρω?" ε? ποια ελευθερια μας διατυμπαντιζουν ? οταν δεν με αφηνουν να καμω αρεα κι που - καθε μηνα - χρηση χασις? με ποιο δικαιωμα μου το κανουν αυτο? και πως γινετε να επιτρεπουν το αλκοολ!! να μου τοδιαφημιζουν κιολας! το αλκοολ οπου ειναι απο τις χειρωτερες ναρκωτικες οουσιες! οπου συμφωνα κι με βαση τον νεο πινακα μετρησης κι κατηγορηοποιησης των ψυχοτροπεων ουσιων ειναι στις πιο υψηλες θεσεις! πως?
14-11-2018, 15:09 #68MrgilleasGuestΑποχη απο ολες τις ουσιες νομιμες ή παρανομες και το αλκοολ δεν ειναι αθωο και αυτο μπορει να προκαλεσει ψυχωση, αλκοολικη ανοια,κυρρωση του ηπατος,καρκινο,καρδειαγγει ακα.Δεν παιρνουμε μια ουσια και τη συγκρινουμε με αλλη για να πουμε οτι το χασις ειναι καλυτερο απο το αλκοολ.Οπως προειπα το καλυτερο ειναι η γυμναστικη,ο ερωτας με την κοπελα σου κατα προτιμηση.τωρα δεν επιμενω αλλο ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να επιλεξει οτι θελει για τον εαυτο του απλα ειπα τη γνωμη μου για να μην κολλανε σε αυτα τα πραγματα νεοι ανθρωποι τωρα αν δεν με ακουσουν ή με θεωρουν παλαιων αρχων δικο τους το προβλημα εγω τα ειπα για να τους αποτρεψω να συνεχισουν..
14-11-2018, 17:09 #69
Δεν ειναι παλαιων αρχων τα λογια σου! απεναντιας! η ορεξη για εναν υγειες τροπο ζωης ειναι μοντερνα και νεανικη σκεψη!
Κι εγω λατρευω την αθληση! υπηρξα αθλητης, κι εκανα μαλιστα και πρωταθλητισμο! Δυστυχως για δυαφορους λογους δεν μπορεσα να συνεχησω.
Mrgilleas, αναφερεις την λεξη "ελευθερος" πως υπαρχει αυτη η ιδεατη φραση (κατα τον Πλατωνα ) οταν μας απαγορευουν την αυτοδιαθεση του σωματος μας? πωε ειμαι ελευθερος οταν δεν μοη επιτρεπουν να καμω αυτα που θελω κι δεν ενοχλω τους γυρο μου?Πως υπαρχει η ελευθερια οταν δεν με αφηνουν να τερματισω την ζωη μου??
Ποιος ειναι αυτος που θα μου πει οτι δεν ειμαι υγειες ψυχικα κι πρεπει να νοσηλευτω σε καποιο ιδρυμα εοειδη βρηκα το θαρρος να καμω αποπιρα αυτοκτωνιας? Ποιος κανωνας κι ποια αρχη αποφασιζει αν καποιο ατομο θελει να παψει να ζει? ειναι ελευθερια αυτο ?
14-11-2018, 18:44 #70MrgilleasGuestναι σιγουρα υπαρχει ελευθερια αρκει να μην ενοχλει καποιος τα ορια του αλλου.Τωρα οσον αφορα την ελευθερια στην Αμερικη οχι την ηπειρο αλλα τη χωρα Η.Π.Α. οι σοβαρα ψυχικα πασχοντες δεν τους υποχρεωνουν σε αναγκαστικη φαρμακευτικη θεραπεια οπως γινεται στη χωρα μας που γινεται μεσω εισαγγελικης παραγγελιας και γι αυτο πολλοι ψυχασθενεις στις Η.Π.Α. κυκλοφορουν ρακενδυτοι και αστεγοι εκει και οχι λογω φτωχειας αλλα λογω της αθεραπευτης ψυχικης παθησης δηλαδη που δεν παιρνουν φαρμακα γινονται τοσο αποδιοργανωμενοι που κυκλοφορουν στους δρομους παραμιλωντας και αδιαφορωντας για την προσωπικη υγειινη τους.τους υποχρεωνουν σε θεραπεια μονο αν γινουν επικινδυνοι για τους υπολοιπους συνανθρωπους τους και εκει σε συνδυασμο με την ελευθερη οπλοκατοχη αλλα και σε συνδυασμο με την μη υποχρεωτικη ληψη αγωγης καταληγουν να γινονται τοσα φονικα με οπλα.Δεν πρεπει να γινουμε Η.Π.Α. που δεν νοιαζεται για την καλυψη των σοβαρα ψυχικα πασχοντων και που με το παραμικρο οι αστυνομικοι εκει σκοτωνουν χωρις να καταδικαζονται ποτε.Γενικα εχουμε πιο ανθρωπινο κρατος αλλο που λογω πτωχευσης τους κρατους γι αυτο μπηκαμε και στα μνημονια για να αποφυγουμε την ατακτη χρεοκοπία μας εχουν ρημαξει οικονομικα αλλα σε καμια περιπτωση δεν επιθυμει τον θανατο πολιτων της γι αυτο οταν ειναι καποιος σε κριση και θελει να αυτοκτονησει προσπαθει να τον βοηθησει να τον αποτρεψει για το καλο του ανθρωπου αυτου και οχι σαν τις Η.Π.Α. που εχουν αναφερθει περιστατικα αυτοκτονικων ατομων που πηγαν να αυτοκτονησουν και οι ιδιοι οι αστυνομικοι τους πυροβολησαν γιατι θεωρησαν οτι θα καναν κακο σε αυτους.
14-11-2018, 20:23 #71
Δεν εχω ως υποδηγμα κοινωνιας τις ΗΠΑ,αν κι δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραματα, ασε που στο θεμα του ενγκλησμου για ψυχικες νοσους το εχουν κι αυτοι, κι μαλιστα ψαχνουν φτηνες δικαιολογιες ωστε να χρεοωουν τον κοσμο αφου εκει η εργατικη ασφαληση ειναι δυαφορετικη, υπαρχει αμεση χρεωση του ασφαλισμενου.
Αυτο που θελω νατονισω ειναι οτι ,εδω, στην πατριδα μας ο χωρος της ψυχικης ασθενειας ειναι σε αθλια κατασταση σε σχεση με το παρελθον.
Ειχα προσωπικη εμπειρια οπου εισαχθει στο ψυχιατριο με πιεση απο τον ψυχιατρομο λογο φοβους που ειχε αποπιρας μου αυτοκτωνιας.Ο χωρος μπορει να ηταν καλος, αλλα η συμπεριφορατων νοσηλευτων δεν ηταν αξιολογη οπως πρεπει να ειναι σε ανθρωπους με τετοιο προβλημα. Ο υπευθηνος γιατρος βαρδιας οπου πρεπει α ειναι εκει ,ελειπαι ολο το απογευμα! τα φαρμακα στα δινουν υποχρεωτικα! ακομα κι ας μην τα θες!! ,εμενα μου ελεγε οτι αν δεν παρω τα φαρμακα δεν μπορω να μπω στον χορο του εστιατοριου!!!!
Δυστυχως! παρα τους αγωνες της ανθρωποτητας για αξιοπρεπεια, για δικαιωματα!! παρα τα οσα εζησε η ανθρωποτητα στα σενατορια των λεπρων !! παρα το οτι εχουν γινει αρκετα βηματα, δυστυχως εχουμε ακομα χωρο για αλλα βηματα.
Η ελευθερια λοιπον, κι το να επιτραπει το χασις δεν ειναι παρα ενας ακομα λογος να μην χασουν οι δικηγοροι δουλειες!! να μην παψουν να λαδονωντε οι δικαστες και οι αστυνομικοι! Το ξερεις οτι το 70/100 των ποινηκων υποθεσεων εχει σχεση με ναρκωτικα?? για φαντασου λεφτα που θα εχαναν οι δικηγοροι!! το παρανωμο εμποριο ευνοει τις ναφιες και το οργανομενο εγκλημα! αν επιτραπει σε εμπορους απλους να ανοιγαν μαγαζακια με κανναβη ολοι αυτοι θα εχαναν την δουλεια τους!
Δεν ειναι κανενας αλλος ο λογος που το εχουν ακομα παρανωμο το χασις !!
15-11-2018, 01:10 #72MrgilleasGuestΣτην τελευταια παραγραφο εχεις δικιο γιατι αν καποιος θελει να παρει χασις θα βρει παντου να το προμηθευτει δηλαδη ειτε θα καλιεργησει ο ιδιος που ειναι παρανομο ειτε θα το παρει ο ιδιος απο εμπορους που πολλες φορες το νοθευουν με ηρωινη τη λεγομενη πρεζοφουντα ετσι ωστε να το κανουν πιο εθιστικο ειτε μετα να κολλησουν στην ηρωινη που ειναι ακομα χειροτερη απο πριν.και γω πιστευω να νομιμοποιηθει η κανναβη για ψυχαγωγικους λογους θα ειναι καλο γιατι θα καταπολεμησει τα κυκλωματα και δεν θα τα παιρνουν απο τη μαυρη αγορα που τα νοθευουν με σισα,πρεζα και οτι αλλο για να εθιζονται και στα πιο βαρια ναρκωτικα.Μονο την κανναβη να νομιμοποιησουν αλλα παραλληλα να υπαρξει εκστρατεια κατα αυτης ετσι ωστε μονο πολλοι λιγοι να τη χρησιμοποιουν και οσοι τη χρησιμοποιουν να την παιρνουν απο καταστηματα.Γιατι και στην Ολλανδια που εχουν τα coffe shops εχουν δεκαπλασιαστει τα ψυχωτικα επεισοδια αλλα επειδη στις μερες μας ολο και περισσοτεροι χρησιμοποιουν κανναβη καλο ειναι να μην ερχονται με κυκλωματα εμποριας που τα νοθευουν ή τους προτεινουν πιο βαριες ουσιες και ετσι κολλανε και στα πιο βαρια ναρκωτικα.Δηλαδη η νομιμοποιηση κανναβης εχει και καλα και αρνητικα.τα καλα ειναι οτι θα πεφτουν λιγοτεροι σε βαρια ναρκωτικα μιας και δε θα εχουν επαφη με τα κυκλωματα εμποριας που τους λενε πολλες φορες σημερα δεν εχω κανναβη να σου δωσω,αντι αυτου να σου δωσω δωρεαν κοκα να δοκιμασεις και ετσι πεφτουν στα πιο βαρια καποιοι.επισης αυτο που λες εχεις δικιο θα αποσυμφορηθουν οι φυλακες και δεν θα ειναι μεσα οι χρηστες αλλα οι εγκληματιες που τους αποφυλακιζουν με το νομο παρασκευοπουλου γιατι δεν χωρανε αλλοι κρατουμενοι.Το αρνητικο της νομιμοποιησης ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα αυξηθει η χρηση κανναβης αρκετα ετσι ωστε θα εχουμε πιο πολλους ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα εστω και να ειναι μονο αυτοι με την προδιαθεση κατι που σημαινει απωλεια παραγωγικοτητας για εργασια στο κρατος.
15-02-2019, 16:42 #73
24-02-2019, 13:57 #74
Ραπ και μαστουρα πανε μαζι.. ζν ,μπονγκ ντα σιτυ(ινκα θεα) λεξ,τζαμαλ 12οσ .. Κ εγω αν κ κοπελα μονο φαρδια φοραω...
24-02-2019, 14:09 #75
Σιγα μανταμ εγω τα ακουω αλλα δεν κανω μαλιστα ακουω το ξενο rnb soul funky jazz country κλπ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))