Στυτική δυσλειτουργία, μήπως φταίω εγώ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Banned
    αλλη ιδεα πες του να κλεισει τα ματια και να φανταστει αυτο που θελει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μηπως πρεπει να βαλεις και καμια ταινια ταυτοχρονα για να γινει πιο τουρμπο ισως πετυχει
    Γιατί θα πρέπει να το κάνω αυτό; εγώ δεν του φτάνω;

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Γιατί θα πρέπει να το κάνω αυτό; εγώ δεν του φτάνω;

Κάποιο νεο υπαρχει???

Banned
    μπορει να του φτανεις αλλα αυτο να ναι παρενεργειες απο φαρμακα

Senior Member
    ισως να μην του φτανεις μην εισαι τοσο αισθησιακη..δοκιμασε να βαζεις προστυχα ρουχα...να τν ακουμπας ερωτικα να του μιλας σεξυ...και ισως γινει πολυβολο

Senior Member
    Απλα αυτος ειναι 40 πλεον, του εχει περασει η μεγαλη κάψα. Εσυ εισαι πανω στα ντουζενια σου, το βλεπει αυτο και τον αγχώνει το κερατο που σκεφτεται πως θα ερθει.
    Εμενα πχ που ειμαι στα 40 θα με άγχωνε να ειχα σοβαρη σχεση με μια 25αρα. Αυτη ηταν για τα 25 μου που θα την κυνηγούσα εγω μεσα στο σπιτι.
    Δεν ειναι τοσο θεμα προβλήματος σωνει και καλα, ειναι και θεμα χορτασματος, κορεσμού, δεν τρελαίνεται ο 40 ρης πχ στην ιδεα οτι θα πιασει ενα στήθος, του ειναι γνώριμο. Παει πιο πολυ με τις ορέξεις πλεον, οποτε του ερχεται ορμονικά.
    Εγω πχ οταν εχω ορεξη να κανω σεξ απλα θα φαω την αλλη ολοκληρη. Εαν ομως με πετύχει σε φαση που δεν εχω ορεξη, απλα δε με ενδιαφέρει οτι κι αν κανει και δεν εχει σχεση αν μ αρεσει σαν γυναικα η οχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Απλα αυτος ειναι 40 πλεον, του εχει περασει η μεγαλη κάψα. Εσυ εισαι πανω στα ντουζενια σου, το βλεπει αυτο και τον αγχώνει το κερατο που σκεφτεται πως θα ερθει.
    Εμενα πχ που ειμαι στα 40 θα με άγχωνε να ειχα σοβαρη σχεση με μια 25αρα. Αυτη ηταν για τα 25 μου που θα την κυνηγούσα εγω μεσα στο σπιτι.
    Δεν ειναι τοσο θεμα προβλήματος σωνει και καλα, ειναι και θεμα χορτασματος, κορεσμού, δεν τρελαίνεται ο 40 ρης πχ στην ιδεα οτι θα πιασει ενα στήθος, του ειναι γνώριμο. Παει πιο πολυ με τις ορέξεις πλεον, οποτε του ερχεται ορμονικά.
    Εγω πχ οταν εχω ορεξη να κανω σεξ απλα θα φαω την αλλη ολοκληρη. Εαν ομως με πετύχει σε φαση που δεν εχω ορεξη, απλα δε με ενδιαφέρει οτι κι αν κανει και δεν εχει σχεση αν μ αρεσει σαν γυναικα η οχι.
    τι λες βρε φιλε γιωργο???ο αλλος ειναι 4 εχει διπλα του την 20αρα και δεν εχει ορεξει??? η ειναι χορτασμενος???τι θα πει σκεφτεται το κερατο..??τι στιγμη που ειναι 40 χρονων ειναι αρκετα εμπειρος να ικανοποιηση σεξουαλικα μια γυναικα...τιποτα απο ολα αυτα που λες δεν ισχυουν...ο ανθρωπος εχει στυτικο προβλημα και αυτο ειναι που τον τρελενει..και στα 40 το ιδιο ειναι και στα 20 οταν εχεις στυτικη δυσλειτουργια εχεις προβλημα....τελος

Banned
    εισαι υπερβολικος στα 40 δεν ειναι παπους αν δε κανει καταχρησεις μπορει αμα πινει καπνιζει κλπκλπ τι περιμενεις

Senior Member
    vickympou κατά τα άλλα πως είναι η σχέση σας; Μήπως μπαίνουν έστω και ασυνείδητα άλλες σκέψεις από την μεριά του; Στο λέω διότι κάποτε είχα αυτό το πρόβλημα με τον τότε σύντροφό μου και κατάλαβα ότι όσο δεν σκεφτόταν το ένα και το άλλο, λειτουργούσε αρκετά καλά. Όταν άρχισε και σκεφτόταν πράγματα τύπου "που πάει αυτή η σχέση" και προβληματιζόταν για το μέλλον και συναισθανόταν ότι μάλλον είμαστε σε διαφορά φάσεων, αυτό φαινόταν πολύ και στο σεξ. Πόσο καιρό είστε μαζί; Πως βλέπετε την σχέση σας γενικότερα; Το πάτε χαλαρά ή σκεφτόσαστε για πιο σοβαρές δεσμεύσεις κτλ;

Senior Member
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ όπως είπατε και σεις άλλη όρεξη έχω εγώ άλλη αυτός. Επειδή έκανα μια συζήτηση στο θέμα των σεξυ εσωρούχων, όταν φοράω και προφανώς αυτό είναι μια ένδειξη ότι θέλω σεξουαλικη επαφή αγχώνεται μπλοκάρει μήπως δεν μπορέσει να ανταποκριθεί. Οπότε το αφήνω στην τύχη του δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τώρα όσον αφορά την σχέση μας, μένουμε μαζί το πάμε για πιο σοβαρά.

Senior Member
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ όπως είπατε και σεις άλλη όρεξη έχω εγώ άλλη αυτός. Επειδή έκανα μια συζήτηση στο θέμα των σεξυ εσωρούχων, όταν φοράω και προφανώς αυτό είναι μια ένδειξη ότι θέλω σεξουαλικη επαφή αγχώνεται μπλοκάρει μήπως δεν μπορέσει να ανταποκριθεί. Οπότε το αφήνω στην τύχη του δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τώρα όσον αφορά την σχέση μας, μένουμε μαζί το πάμε για πιο σοβαρά.

μεγαλη διαφορα ηλικιας,δν μπορει να σε ικανοποιησει, και θες να μεινεις μαζι του?...
    μην το αφησεις στξμ τυχη γτ δν θα εισαι ευτυχισμενη χωρις το ερωτικο κομματι...κανε οτι περναει απο το χερι σ για να σε ικανοποιησει..αλλιως ποσο να αντεξεις 1,2 χρονια? παραπανω οχι

Senior Member

Αυτα που σε είπα τα έκανες??

Senior Member
    Νομίζω ότι αυτά τα προβλήματα συνήθως είναι πολυσύνθετα. Αν είστε ήδη κάποιον καιρό μαζί και δεν έχει ξεμπλοκάρει ούτε κάποιο διάστημα έστω και μικρό, δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες και συγγνώμη αν σε απογοητεύω. Λες μένετε μαζί κι είσαι 25. Πόσο καιρό τα είχατε πριν συγκατοικήσετε; Είχατε τέτοια προβλήματα τότε; Ίσως η συγκατοίκηση είναι για αυτόν ένα καμπανάκι υποσυνείδητα ότι τα πράγματα όντως σοβαρεύουν και δε μπορεί να το διαχειριστεί, όχι γιατί έχει αμφιβολίες για εσένα, αλλά για τον εαυτό του. Επίσης όσο καλά και να επικοινωνείτε, συχνά στο θέμα σεξ οι άντρες είναι ανασφαλείς και ντρέπονται να παραδεχτούν ότι οι ρυθμοί τους μπορεί να είναι πιο αργοί από τους δικούς σου. Δηλαδή μπορεί αυτός να λειτουργούσε καλά με μια φορά την βδομάδα, ή μία στις 10 μέρες, αλλά να το θεωρεί λίγο και να θεωρεί ότι το φυσιολογικό είναι μέρα παρά μέρα και από την αρχή της σχέσης να σου το κρύβει ή να μην το έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος με αποτέλεσμα να ζορίζει τον εαυτό του να ανταπεξέλθει και τελικά να μην ανταπεξέρχεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Νομίζω ότι αυτά τα προβλήματα συνήθως είναι πολυσύνθετα. Αν είστε ήδη κάποιον καιρό μαζί και δεν έχει ξεμπλοκάρει ούτε κάποιο διάστημα έστω και μικρό, δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες και συγγνώμη αν σε απογοητεύω. Λες μένετε μαζί κι είσαι 25. Πόσο καιρό τα είχατε πριν συγκατοικήσετε; Είχατε τέτοια προβλήματα τότε; Ίσως η συγκατοίκηση είναι για αυτόν ένα καμπανάκι υποσυνείδητα ότι τα πράγματα όντως σοβαρεύουν και δε μπορεί να το διαχειριστεί, όχι γιατί έχει αμφιβολίες για εσένα, αλλά για τον εαυτό του. Επίσης όσο καλά και να επικοινωνείτε, συχνά στο θέμα σεξ οι άντρες είναι ανασφαλείς και ντρέπονται να παραδεχτούν ότι οι ρυθμοί τους μπορεί να είναι πιο αργοί από τους δικούς σου. Δηλαδή μπορεί αυτός να λειτουργούσε καλά με μια φορά την βδομάδα, ή μία στις 10 μέρες, αλλά να το θεωρεί λίγο και να θεωρεί ότι το φυσιολογικό είναι μέρα παρά μέρα και από την αρχή της σχέσης να σου το κρύβει ή να μην το έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος με αποτέλεσμα να ζορίζει τον εαυτό του να ανταπεξέλθει και τελικά να μην ανταπεξέρχεται...
    το δε ποιντ συμφωνω σε ολα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    τι λες βρε φιλε γιωργο???ο αλλος ειναι 4 εχει διπλα του την 20αρα και δεν εχει ορεξει??? η ειναι χορτασμενος???τι θα πει σκεφτεται το κερατο..??τι στιγμη που ειναι 40 χρονων ειναι αρκετα εμπειρος να ικανοποιηση σεξουαλικα μια γυναικα...τιποτα απο ολα αυτα που λες δεν ισχυουν...ο ανθρωπος εχει στυτικο προβλημα και αυτο ειναι που τον τρελενει..και στα 40 το ιδιο ειναι και στα 20 οταν εχεις στυτικη δυσλειτουργια εχεις προβλημα....τελος
    Στα 25 αν την ειχε διπλα και ηταν ο τυπος του, θα ξεπατωνονταν γιατι απλα στα 25 οι ορμές βαράνε κόκκινο. Τωρα ξερεις τι βλεπω εγω, οι ορμές του βρίσκονται σε επιπεδο 40ρη και ο τυπος της γυναικας δεν τον τρελαίνει σεξουαλικα. Οτι δεν σε τρελαίνει σεξουαλικα μια γυναικα το καταλαβαινεις οταν θες να πηδηχτειτε, μονο οταν εχεις ορεξη να πηδήξεις, γενικα και αόριστα. Δηλαδη δεν μπορει να σου ξυπνήσει την σεξουαλικη ορμη οταν δεν πολυ εχεις ορεξη. Εννοειται οτι ισχυει και το αντιθετο, απο τη γυναικα προς τον αντρα.
    Δεν χρειαζεται να νοιωθει καποιος απορριπτέος σε τετοιες φάσεις, συνηθως και οι δυο νοιωθουν το ιδιο ασχημα και δεν εχει να κανει ουτε με την εμφάνιση, ουτε με την αξία του καθενός. Απλα δεν ταιριαζουν σεξουαλικα.
    Αν με ρωτήσεις και γιατι ειναι μαζι, ειναι ο λογος που ταλαιπωρούνται πολλοι, Τον/την αγαπαω, τον/την θελω, αλλα στο σεξ χλιαρά. Η κανουμε και γαμω τα πηδήματα αλλα απο για παρεα ουτε γι αστειο. Εκει ξεκιναει το πολυσύνθετο προβλημα που ειπε και η κοπελα παραπανω, οι ψυχολογικές ανασφάλειες, τα βιώματα, τα οιδιπόδεια κτλ.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast