δυσκολιες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 248
    Senior Member
    boo σου γραφω τους παρακατω ψαλμους του Δαβιδ. Θα σε βοηθησουν και ας μη πιστευεις.

Τους εγραψε ο Δαβιδ οταν τον καταδιωκαν και γενικα για τους Εβραιους τους οποιους καταδιωκαν και θανατωναν συνεχεια την εποχη της Ρωμαϊκης αυτοκρατοριας και ηταν ενα μικρο εθνος σε πολυ πιο δυσκολους καιρους απο τη δικη μας.

Παρολα αυτα με αυτους τους ψαλμους κρατησαν το θαρρος τους και καταφεραν να επιβιωσουν.

Εξελου με Κυριε, εξ ανθρωπου πονηρου απο ανδρος αδικου ρυσαι με
    οιτινες ελογισαντο αδικιαν εν καρψδια ολην την ημεραν παρεττασσαντο πολεμους
    ηκονησαν γλωσσαν αυτων ωσει οφεως, ιος ασπιδων τα χειλη αυτων

φυλαξον με Κυριε εκ χειρος αμαρτωλου, απο ανθρωπων αδικων εξελου με, αιτινες διελογισαντο του υποσκελισαι τα διαβηματα μου
    εκρυψαν υπερηφανοι παγιδα μοι και σχοινια διετειναν, παγιδας τοις ποσι μου,εχομενα τριβου σκανδαλα εθεντο μοι
    επια τω Κυριω, Θεος μου ει συ, ενωτισαι Κυριε, την φωνη της δεησεως μου

Κυριε Κυριε δυναμις της σωτηριας μου, επεσκιασας επι την κεφαλην μου εν ημερα πολεμου
    μη παραδως με Κυριε απο επιθυμιας μου αμαρτωλω διελογισαντο κατ εμου μη εγκαταλιπης με, μηποτε υψωθωσιν
    η κεφαλην του κυκλωματος αυτων κοπος των χειλεων αυτων καλυψει αυτους
    πεσουνται επ αυτους ανθρακες εν πυρι καταβαλεις αυτους, εν ταλαιπωριαις ου μη υποστωσιν

ανηρ γλωσσωδης ου κατευθυνθησεται επι της γης, ανδρα αδικον κακα θηριευσει εις διαφθοραν
    εγνων οτι ποιησει Κυριος την κρισιν των πτωχων και την δικην των πενητων
    πλην δικαιοι εξομολογησονται τω ονοματι σου, κατοικησουσιν ευθεις συν τω προσωπω σου

Κυριε εκεκραξα προς σε, εισακουσον μου, προσχες τη φωνη της δεησεως μου εν τω κεκραγεναι με προς σε
    κατευθυνθητω η προσευχη μου ως θυμιαμα ενωπιον σου, επαρσις των χειρων μου θυσια εσπερινη
    θου Κυριε φυλακην τω στοματι και θυραν περιοχης περι τα χειλη μου
    μη εκκλινης την καρδιαν μου εις λογους πονηριας του προφασιζεσθαι προφασεις εν αμαραιταις συν ανθρωπους εργαζομενους την ανομιαν,και ου μη συνδιασω μετα των εκλεκτων αυτων

παιδευσει με δικαιος εν ελεει και ελεγχξει με, ελαιον δε αμαρτωλου μη λιπανατω την κεφαλην μου, οτι ετι και η προσευχη μου εν ταις ευδοκιαις αυτων κατεποθησαν εχομενας πετρας οι κριται αυτων, ακοσονται τα ρηματα μου οτι ηδυνθησαν
    ωσει παχος γης ερραγη επι της γης διεσκορπισθη τα οστα αυτων παρα τον αδην
    οτι προς σε Κυριε, Κυριε, οι οφθαλμοι μου, επι σοι ηλπισα μη αντανελης την ψυχην μου
    φυλαξον με απο παγιδος ης συνεστησαντο μοι και απο σκανδαλων εργαζομενων την ανομιαν
    πεσουνται εν αμφισβληστρω αυτων οι αμαρτωλοι κατα μονας εγω ειμι αν παρελθω

Φωνη μου προς Κυιρον εκεκραξα, φωνη μου προς Κυριον εδεηθην
    εκχεω ενωπιον αυτου την δεησιν μου, την θλιψιν μου ενωπιον αυτου απαγγελω
    εν τω εκλειπειν εξ εμου το πνευμα μου και συ εγνως τα τριβους μου, εν οδω ταυτη η επορευομην εκρυψαν παγιδα μοι

κατενοουν εις τα δεξια και επεβλεπον, και ουκ ην ο επιγνωσκων με απωλετο φυγη απ' εμου και ουκ εστιν ο εκζητων την ψυχην μου
    εκεκραξα προς σε Κυριε, επια συ ει η ελπις μου μερις μου ει εν γη ζωντων
    προσχες προς την δεησιν μου οτι εταπεινωθην σφοδρα ρυσαι με εκ των καταδιωκονων με, οτι εκρατιωθηαν υπερ εμε
    εξαγαγε εκ φυλακης την ψυχην μου του εξομολοηγησασθαι τω ονοματι σου εμε υπομενουσι δικαιοι εως ου ανταποδως μοι

Κυριε εισακουσον της προσευχης μου, ενωτισαι την δεησιν μου εν τη αληθεια σου εισακοσον μου εν τη δικαιοσυνη σου
    και μη εισελθης εις κρισιν μετα του δουλου σου οτι ου δικαιωθησεται ενωπιον σου πας ζων
    οτι κατεδιωξεν ο εχθρος την ψυχην μου, εταπεινωσεων εις την γην την ζωην μου, εκαθισε με εν σκοτεινοις ως νεκρους αιωνος και ηκηδιασεν επ εμε το πνευμα μου, εν εμοι εταραχθη η καρδια μου
    εμνησθην ημερων αρχαιων εμελετησα εν πασι τοις εργοις σο, εν ποιημασι των χειρων σου εμελετων
    διεπετασα προς σε τας χειρας μου, η ψυχη μου ως γη ανυδρος σοι
    ταχυ εισακουσον μου, Κυριε εξελιπε το πνευμα μου, μη αποστρεψης το προσωπον σου απ' εμου και ομοιωθησομαι τοις καταβαινουσιν εις λακκον
    ακουστον ποιησον μοι το πρωϊ το ελεος σου, οτι επι σοι ηλπισα, γνωρισον μοι, Κυριε οδον εν η πορευσομαι, οτι προς σε ηρα την ψυχην μου
    εξελου με εκ των εχθρων μου Κριε οτι προς σε κατεφυγον, διδαξον με του ποιειν το θελημα σου, οτι συ ει ο Θρος μου, το πνευμα σου το αγαθον οδηγησει με εν γη ευθεια
    ενεκεν του ονομα σου Κυριε ζησεις με, εν τη δικαιοσυνη σου εξαξεις εκ θλιψεως την ψυχην μου και εν τω ελεει σου εξολοθρευσεις τους εχθρους μου και απολεις παντας τους θλιβοντας την ψυχην μου οτι εγω δουλος σου ειμι.

Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Σου γραφω τουσ ψαλμουσ του αγροτη ακουσον μεν κατσε μου δε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Κλαίω με elis

Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Παιδι τησ πιατσασ ειμαι δουλευω 25 χρονια κι ειμαι 38

davidh
    Guest
    Boo λες και διάβαζα εμένα. Και στα φάρμακα και στις συμπεριφορές (παρενέργειες). Μετά από πολλά πειράματα με τον γιατρό σε φάρμακα (serocuel,lyrica,sycrest,abilify,risperdal,ladose, akineton,aloperdin,effexor) καταλήξαμε στο συνδυασμό leponex,akineton,risperdal με τον οποίο έχω μαλακώσει κάπως μέσα μου ύστερα από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι.

Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Ειναι συγκηνιτικο το ποσο προσπαθεις ΜΠΟΥ! , ακομα κι οταν γραφεις πως εχεις απευδησει ξερουμε οτι δεν ειναι παρα ενα μικρο δυαλημα προς την επομενη σου μαχη με την ασθενεια σου!
    Δυστυχως ΜΠΟΥ , ο Θεος δεν μας ηθελε ολους το ιδιο υγειες , η ολους να ξεκιναμε την ζωη απο την ιδια αφετηρια, αλλα παιδια γενηθηκαν με αναπηριες στα ποδια , αλλα πεδια με προβληματα ψυχολογικα και αλλα παιδια χωρις κανενα προβλημα κι σε πλουσιες οικογενειες που τους περημενε μια χαρουμενη και χορτατη ζωη!
    Κι ομως ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα στην χαρα και στις λυπες της ζωης! μερικες φορες μαληστα αυτοι που αντιμετοπιζουν καποιο προβλημα υγειας μπορει να βρεθουν πολυ πιο χαρουμενοι κι ευχαρηστημενοι απο αλλους που τα ειχαν ολα! ο λογος ειναι καταφεραν να αλλαξουν την ροη της ζωης τους! καταφεραν να βαλουν στοχους κι να τους καταφερουν! Ετσι λοιπον και εσυ ΜΠΟΥ, εχεις καταφερει αρκετα! απλα δεν τα σκεφτεσαι, θα σου ελεγα να νιωσεις για λιγο περιφανη!να κατσεις κι να καμεις μια απογραφη στην ως τωρα ζωη σου! να συλογιστης οτι ξεκινησες με ενα σοβαρο προβλημα οπου η λογικη ελεγε πως θα περναγες την ζωη σου αν οχι συνεχεια αλλα κατα μεγαλο μερος της σε φρενοκομεια η σε κληνικες . Εσυ ομως καταφερες να τελειωσεις το σχολειο κι να περασεις κι σε σχολη! αυτο κι μονο ειναι ενα μεγαλο επητευμα οπου θα πρεπει να σε κανει υπερηφανη! μετα καταφερες να εχεις μια ζωη φυσιολογικη εν μερη, να βγαινεις εξω, να κυκλοφορεις οπως αλλα ατομα της ηλικιας σου! ξερω οτι δεν εισαι οπως αλλες κοπελες, μπορει να μην εχεις την ζωη μιας κοπελας οπου ειναι απολυτα υγειες κι καταλαβαινω το ποσο πολυ το λαχταρας αυτο! καταλαβαινω ποσο νευριαζεις με οσα περνας! αλλα θα πρεπει να κοιτας κι τα οσα δυσκολα μεχρι σημερα εχεις καταφερει! να νιωθεις υπερηφανη κι να πεις κι μπραβο στον εαυτο σου!

Senior Member
    μην εισαι αθεος, αμα το ψαξεις υπαρχουν πολλες "εκπληξεις"...

Quote Originally Posted by elis View Post
    Σου γραφω τουσ ψαλμουσ του αγροτη ακουσον μεν κατσε μου δε
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Ναι ρε μαουσ 2000 χρονια ιστορια εχουν στο στρατο να δεισ τι εκπληξεισ εχει 4000 χρονια ιστορια ο ελληνικοσ στρατοσ

Senior Member
    Γιωργο για να μην λεσ εγω γενηθηκα χωρισ προβλημα με πατερα δημοσιο υπαληλο δηλαδη ολα καλα τα αλλα παιδακια εχει 30 χρονια τωρα διαρκωσ μου δινουν μαθηματα δηλαδη πολεμοσ οταν εγω εκανα γυμναστικη αυτα καθονταν οταν δουλευα κι εκανα γυμναστικη αυτα βλεπαν τηλεοραση αποτελεσμα εγω να ειμαι ο παλιοσ στη δουλεια κι αυτοι να εχουν μυαλο φιρικι σορρυ φιλε που στο χαλαω αλλα δεν ειχαμε λεφτα απλα ετυχε να γενηθω υγιεισ και ομορφοσ τοτε τωρα μετα 30 χρονια πολεμο απλα μπορω να σου πω τα ειδα ολα τα εκανα ολα και στα παπαρια μου απλα ειχα την τυχη να γενηθω υγιησ δατσ ολ και παθαν ολοι πλακα τοτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αμα επαιρνα ψυχοφαρμακα δε θα μου κανε κουκου τσεκαρε να δεισ αληθεια λεω
    Γεια σου elis, μια ερώτηση τι διαφορά έχουν τα αντιισταμικά από τα ψυχοφάρμακα?
    Γιατί και έχω θέμα με το εργαλείο λόγο φαρμάκων, υπάρχουν τέτοια φάρμακα για την κατάθλιψη?

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Δεν ξερω ρε φιλε τι εχουν μεσα τι ουσιεσ ειναι σαν να μην τα παιρνω δουλευω μου σηκωνεται διασκεδαζω κανονικα μπορει να μην παιρνω και τιποτα και να εστρωσα απλα δεν ξερω παντωσ ολα τα κανω κανονικα δε θα επρεπε να εχω συμπτωματα δεν ξερω παντωσ εγω βαρεθηκα να ζω τοσο καλα περναω

Senior Member
    Καλησπέρα παιδια
    Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τη βοήθεια καταρχην
    Θέλω να πω πως με τις φωνές είμαι αρκετά καλύτερα. Μου είπε η ψυχολόγος για αρχή να μην τους πηγαίνω κόντρα και δούλεψε αυτό. Τώρα μου είπε όταν κάνω κάτι και ταυτόχρονα τις ακούω να τους λέω δε μπορώ να σας ακούσω τώρα. Αργότερα. Μου είπε ότι μπορεί να μη φύγουν αλλά μπορούμε να τις κάνουμε σιγά σιγά βοηθητικές και να μη σταματάει η ζωή μου κάθε φορά που έρχονται.
    Όσο για την παρακολούθηση την έχω όταν βγαίνω έξω κυρίως μόνη μου. Άντεξα μόνο μιση ώρα και δεν πήγα στη δουλειά που είχα να κάνω. Γύρισα σπίτι τρέχοντας σχεδόν. Και αυτό μου είπε η ψυχολόγος ότι μπορεί να μη φύγει αλλά ίσως καταφέρουμε να μη με ενοχλεί.
    Σταμάτησα τη σχολή στην Αθήνα και μειώθηκε αρκετά το άγχος μου. Προσπαθώ να δεχτώ ότι δεν είναι αποτυχία. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Τώρα πάω μόνο σε σχολή στην πόλη μου και είμαι αρκετά πιο χαλαρή..
    Αυτά τα ολίγα ως τώρα..

Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπραβο σου μπου

Banned
    boo, δεν είναι αποτυχία γιατί το προσπάθησες και αυτό έχει σημασία. Είναι πολύ σημαντικό και στην τελική δεν τα καταφέρνουμε πάντα με ότι καταπιανόμαστε. Ο καθένας μπορεί να αντέξει την πίεση μέχρι κάποιο σημείο. Και αυτό που σου λέει η ψυχολόγος είναι πολύ σωστό. Κάποια προβλήματα δεν μπορούμε να τα εξαλείψουμε άλλα να ζήσουμε με αυτά χωρίς να μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Senior Member
    Και μην ξεχνασ μπου οτι θελουν ακουν οτι θελουν πιστευουν αυτα δεν εχει σημασια τι λεσ αλλα τι μαθαινουν δεν το ξεραμε να εχουμε ενα ρουφιανο απο κοντα να τα λεει ολα

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast