Results 16 to 30 of 44
-
06-01-2019, 23:24 #16
Ελπιζω πως δεν υπαρχουν φαντασματα τοτε, γιατι εγω θα τα φοβομουν!! Δεν θα μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ. Οσο για την επιθετικοτητα ειναι γιατι τα παιρνω προσωπικα ολα, το εγραψα και σε αλλο θεμα! Απλα ειχες πει κατι για το παρελθον οτι στο φορουμ εγραφαν βλακειες και το πηρα προσωπικα!! Αυτο ειναι ολο
- 06-01-2019, 23:26 #17MrgilleasGuest
Ετσι ειναι πολλοι αμφισβητουν οτι ειμαστε αρρωστοι και οτι για πλακα μας τα δινουν.αφου λενε περπατας φαινεσαι νεος πως και παιρνεις επιδομα και θεωρεισαι αμεα αρα το παιζεις αρρωστος ή κοροιδευεις το κρατος ξεχνουν οτι η ενεργη ψυχωση ειναι απο τις 10 χειροτερες αναπηριες στον κοσμο.Οτι τους συμφερει λενε απο την μια μας βριζουν τρελους μας απομονωνουν απο τον υπολοιπο κοσμο,δεν μας θελουν οι πατεραδες για τις κορες τους λογω του προβληματος μας,πεφτουμε θυματα διακρισεων ακομα και απο ψυχιατρους που υποτιθεται οτι μας κουραρουν και απο την αλλη μας λενε τεμπεληδες οτι το παιζουμε αρρωστοι, οτι μπορουμε να δουλεψουμε απλα δεν θελουμε αλλα κανεις φυσικα αν μαθαινε το προβλημα υγειας μας δεν θα μας επαιρνε για δουλεια(εργοδοτης εννοω).Απλα η κοινωνια ειναι για τα σκουπιδια δεν θελει κανενα καλο για τον συνανθρωπο τους.απο την μια τον παιζουν πονετικοι αν ειναι καποιος σε οικονομικη ανεχεια και απο την αλλη αν καποιος αρρωστος και συγκεγκριμενα ψυχασθενης εχει πεντε δραχμες να ζησει ακομα και ελαχιστες να ειναι οπως το <<πολυ μεγαλο>> επιδομα των 300 ευρω βγαζουν τη χολη τους πανω του.Αλλα λογια να αγαπιομαστε
06-01-2019, 23:27 #18
Δλδη η εμπερια σου απο το ψυχοτικο επεισοδειο -εαν εξερεσεις οτι μπορουσες να κρατας τον σταυρο - ηταν ιδια με ενος δαιμονησμενου? Θελω να πω, ειχες κι εσυ υπρβολικη δυναμη? ετρεμαν τα χερια σου κι τινζωταν τα ποδια σου? κι ολα τα αλλα που παθαινουν οι δαιμονησμενοι?
Ποπο,, θα ηταν πολυ τρομακτικο για τους συγγενεις κι φιλους σου ε? ,αληθεια, υπηρξε καποιος απο τους δικους σου που νομιζε οτι εισαι δαιμονησμενος?
06-01-2019, 23:31 #19
06-01-2019, 23:45 #20
Ναι ,ενα μεγαλο ποσωστο ειναι οπως το λες. Αλλα το οτι υπαρχουν επιστημονικες μελετες οπου συμπερενουν οτι δεν ειναι σχιζοφρενεια η οποια αλλη ψυχικη ασθενεια, λενε οτι ειναι αγνωστης αιτιας! αρα δεν μπορουμε να το αποκλεισουμε ομως ουτε κι να το πουμε με συγουρια οτι ειναι δαιμονισμος.
Ομως εαν το αποτελεσμα ειναι θετικο για τον παθωντα, εαν δλδη με το να τον αναλαβει καποιος ειδικος ιερεας κι διαβαζωντας τις παρεκλησεις του αγιου Κυπριανου, παρουσια συγγενων κι αλλων πηστων κανωντας ολοι μαζι παρεκλησεις προς τον Θεο να διωξει τον οποιο δαιμωνα .Εαν λοιπον πετυχει αυτο, εαν δλδη αυτος γινει καλα! ,αληθεια, εμας μας ενοχλει αμα αυτο το πουμε εξορκησμο??
07-01-2019, 00:04 #21MrgilleasGuestΕτρεμαν τα χερια μου.ειχα αρκετη δυναμη μιας και εσπασα το ρολοι χειρος μου απο την ενταση της παλης και ημουν εκτος εαυτου ουρλιαζα με ολη μου τη δυναμη και πηγα να πεσω μπροστα σε ενα κινουμενο αυτοκινητο αλλα φρεναρε ο οδηγος αλλα δεν μου κορναρε γιατι ειδε σε τι κατασταση βρισκομουν.οχι καταλαβαν οτι ειχα ψυχικη ασθενεια γιατι ειχα δωσει ενδειξεις ψυχασθενειας πιο πριν και βασανιζομουν καιρο με ψυχικα πρβληματα μεχρι να παθω το μπαμ
07-01-2019, 00:06 #22MrgilleasGuestετσι ακριβως στο επεισοδιο πανω πιστευα οτι με ειχαν κυριευσει τα δαιμονια στη συνεχεια πιστευα οτι ειμαι ο Αντιχριστος και εβλεπα τις εικονες στο σπιτι και φοβομουν και μου ερχοταν να πεσω κατω να σπαρταραω για να φυγουν αυτα απο μεσα μου.Αλλα δεν επεσα κατω.Μετα σκοτεινιαζαν ολα μπροστα μου και εβλεπα Τον Ιησου Χριστο γυμνο πανω στο σταυρο εκει να δεις τρομαρα που περασα...
Last edited by Mrgilleas; 07-01-2019 at 01:07.
07-01-2019, 00:21 #23
Το οτι το 99,99/100 των βιντεων στο ιντερνετ ειναι αποδεδηγμενα ψευτικα δεν μας καθησυχαζει,απεναντιας εαν υπαρχει εστω κι ενα βιντεο αληθεινο παει να πει οτι κατις υπαρχει εντελει!
07-01-2019, 00:30 #24
07-01-2019, 00:50 #25
Πο ρε φιλε τι περασες!! Mrgilleas, οσα περασες λογικα δεν θα ξανα ερθουν ε? τωρα ακολουθεις καποια θεραπευτικη αγωγη? Ειχες νοσηλευτει?
07-01-2019, 00:57 #26MrgilleasGuestΟτι υπαρχει κατι μετα αυτο ειναι σιγουρο.Σιγουρα υπαρχει αλλη ζωη μετα απο αυτη εδω,δεν ηρθαμε τυχαια εδω κρινομαστε για τις πραξεις μας και απο κει καθοριζεται που θα παμε δηλαδη αν ειναι παραδεισος ή κολαση.Παλια οι επιστημονες τις μεταθανατιες εμπειριες τις ελεγαν παραισθησεις του μυαλου ολα αλλαξαν τα τελευταια χρονια και θεωρουν ολο και περισσοτεροι απο αυτους οτι κατι υπαρχει μετα.Παραθετω σχετικο αρθρο
https://fanpage.gr/viral/perierga/%C...4%CE%B5%CE%B9/
Τωρα οσον αφορα τους δαιμονισμους πιστευω οτι υπαρχουν αλλα ειναι λιγες περιπτωσεις οπως και η αληθινη ιστορια του εξορκισμου της Εμιλυ ροουζ που αποδειχθηκε οτι ειχε ψυχικη παθηση.Αλλα οτι υπαρχει αλλη ζωη δαιμονες αγγελοι ισχυει 100% ασχετα αν καποιοι με ψυχωση εχουν τετοια οραματα αναμεσα σε αυτους ειμαι και εγω αλλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν διαμονες αγγελοι και αλλη ζωη και
Ο Χριστος...
07-01-2019, 01:01 #27MrgilleasGuest
07-01-2019, 01:15 #28
Να συμπληρωσω στα λεγωμενα σου και το οτι υπαρχουν τεραστιες δυναμεις στον εγκεφαλο μας οπου δεν μπορουμε να τις γνωριζουμε αφου δεν εχουν καταφερει ακομα να εξερευνησουν ουτε το 1/100!
Αποδηξη αυτου ειναι ενα πειραμα στις αρχες του 20ου αιωνα , ελαβε μερος αν δεν καμω λαθος Αθηνα και Παρισι, σε δυο αμφηθεατρα, οπου και στα δυο υπηρχαν δυο ατομα με ικανωτητες τηλεπαθειας. Αν θυμαμαι καλα το πειραμα , υπηρχε κοινο, οπου αναμεσα τους ηταν αρκετοι επιστημονες μαλιστα πολεμιοι αυτων που πηστευαν οι μαγοι κι οι αλλοι. Ετσι λοιπον στο ενα αμφηθεατρο υπηρχε μια τραπουλα κι ο ενας τραβαγε καποιο χαρτι το εδειχνε στο κοινο κι στην αλλη πολη ταυτοχρωνα ο αλλος εβρισκε στην τραπουλα το ακριβως ιδιο χαρτι οπου ειχε τραβιξει ο πρωτος! Ηταν πολυ εντηποσιακο κι αποδηκνε οτι υπαρχουν ανεξηγητες δυναμεις.
07-01-2019, 11:53 #29
μπορει να σας φαινονται παραξενα αλλα μερικα περιστατικα που διαβαζεται απο κειμενα για το Αγιο Ορος πρεπει να ειναι αληθινα...
δε λεω ολα αλλα μερικα σιγουρα.
βασικα και η ελιτ ξερει την αληθεια απλα την κρυβουν απο τη μαζα γιατι τοτε οι περισσοτεροι θα πηγαιναν με το Θεο.
ετσι δε ξερουν και δε πιστευουν στην υπαρξη Θεου και διαβολου και αυτοι κανουν ανενοχλητα τη δουλεια τους στα παρασκηνια.
μεχρι τη γαλλικη επανασταση το 1789 ολοι πιστευαν στην υπαρξη Θεου και διαβολου μιας και υπηρχαν πολλοι μαγοι κλπ. και τα εβλεπαν μπροστα τους συχνα μετα απο τοτε αρχισαν να τα κρυβουν για να κανουν ανενοχλητοι τη δουλεια τους.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
07-01-2019, 16:40 #30
Επειδη μου αρεσει το αγιο ορος, κι παω οσο συχνα με παιρνει, τι εννοεις? τι εχεις ακουσει?
Οσο για τον Θεο κι τιν δυαβολο, θα σου ελεγα, απλα σαν συμπληρωσει αλλα κι να προσεχεις διοτις μπορει να ακουστεις ως αιρετικος, κι τωτες ειναι επικυνδινα τα πραματα! αλλα συνηθως απο αγνοια κανουμε τετοια λαθοι! δεν πηστευουμε μονο στον Θεο, εμας η θρησκεια μας ειναι τριαδικη, ΠΑΤΗΡ , ΥΟΣ κι ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ!!
Οσο για τον δυαβολο, δυστυχως υπαρχει αλλα οχι με την μορφη που οι πιο πολλοι νομιζουμε, ο Σατανας - εξω απο οδο κι θεμου συγχωραμε για αυτο που γραφω! - αυτος λοιπον , δεν ειναι με μορφη ενος θυριου μονο, υπαρει γυρο μας , ειναι πνευμα, ειναι μια κακη ενεργεια κι υπαρχει σε αψυχα κι ενψυχα υλικα! μπορεις να τον βρεις σε φαση που ειναι καποιος λιγο πριν κανει ενα εγκλημα! πριν ενα φονο δλδη, εκεινη την στιγμη επιτρεπει στον σατανα να μπει μεσα του, υπαρχει οταν αφηνεις το σωμα σου στην συνεχομενη ηδωνη! υπαρχει στο υπερβολικο πλουτησμο! γενικα ειναι σε πολλες μορφες!
Τα παραπανω ειναι λογια ενος ιερεα μοναχου ! δεν τα σκεφτηκα εγω, το λεω για να μην με χηροκροτατε αδικα.