Σεξουαλικές φαντασιώσεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 213
    Senior Member
    Καλα οτι αυτο προοριζοταν να κανει φαινοταν απ' το πρωτο πενταλεπτο καθε επεισοδιου. Αν στα μισα δεν σου ειχε βγει το ματι απ΄τον υλισμο τοτε ησουν ταργκετ γκρουπ λολ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Μπορούν ν' απαντήσουν και γυναίκες σ' αυτό το θέμα ή ρωτάς μόνο τους άντρες του φόρουμ αν έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Καλα οτι αυτο προοριζοταν να κανει φαινοταν απ' το πρωτο πενταλεπτο καθε επεισοδιου. Αν στα μισα δεν σου ειχε βγει το ματι απ΄τον υλισμο τοτε ησουν ταργκετ γκρουπ λολ
    Χαχα... καλό ...συμφωνώ για την εν λόγω σειρά, υλισμός και ατομικισμός φουλ

'of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice'
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μπορούν ν' απαντήσουν και γυναίκες σ' αυτό το θέμα ή ρωτάς μόνο τους άντρες του φόρουμ αν έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις;
    Ρωτάω όλους, δεν απευθύνομαι μόνο στους άντρες, μην σου πω πως απευθύνομαι σχεδόν αποκλειστικά στις κοπέλες.

Junior Member
    Φυσικά και όλα επιτρέπονται με την σύμφωνη γνώμη και των δύο.
    Δεσίματα, βασανιστηριάκια και όλα αυτά δίνουν άλλη διάσταση.
    φυσικά δεν γίνονται αμέσως όλα αυτά, πρώτα να υπάρχει εμπιστοσύνη, σεβασμός, να γνωρίζεις τι θέλει ο άλλος και η άλλη και μετά σιγά σιγά.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ρε παιδιά, ήθελα να ρωτήσω κάτι, έχετε και εσείς σεξουαλικές φαντασιώσεις, που θέλετε να τις πραγματοποιήσετε πάνω στο σεξ ή είμαι ο μοναδικός περίεργος;

Και όχι τίποτα άλλο, άντε να πεις στην κοπέλα, "ξέρεις, μου αρέσει αυτή η στολή κλπ." Ναι τα παιχνίδια ρόλων είναι οι φαντασιώσεις μου και ευτυχώς, ευτυχώς όμως, που δεν τα σκέφτομαι μόνο εγώ. Ξέρω ένα ζευγάρι που για να ανανεώσει λίγο την ερωτική του διάθεση, παίζουν τον πλούσιο και την καμαριέρα.. Εντάξει φαίνεται αστείο, αλλά φίλες και φίλοι, βοηθάει πολύ.

Εγώ αν κάνω κάποια σχέση, ντρέπομαι να πω κάτι τέτοιο, μην με περάσει για περίεργο.
    Αχ φίλε Κώστα δυστυχώς στην Ελλάδα το σεξ και οι φαντασιώσεις είναι ακόμα κατακριτέο και ένοχο...
    Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι μια πολύ φυσιολογική πράξη και πολύ ωραίο δώρο...
    Όσο θα πιστέψουν οι άνθρωποι ότι το σεξ είναι κάτι που μπορεί να γίνεται μόνο σε ανάμεσα μακροχρόνια ζευγάρια και σε παντρεμένους τόσο το σεξ θα είναι ένοχο...
    Τώρα για της φαντασιώσεις είναι πολύ λογικό όλοι οι άνθρωποι να έχουν φαντασιώσεις...αλλά άντε να το πουν στο έτερον ήμισυ...αφού είπαμε ότι αν έχεις φαντασιώσεις είσαι ανώμαλος και καλά...μην σου πω ότι παντρεμένα ζευγάρια νέα παιδιά και διστάζουν πολλές φορές να πουν της φαντασιώσεις τους τους στης γυναίκες τους η στους άντρες τους..γιατί φοβούνται οι γυναίκες ότι ο άντρας τους θα της θεωρήσει πουτανες και οι άντρες φοβούνται ότι οι γυναίκες τους θα τους θεωρήσει ανώμαλους...αστο μην την ψάχνεις αυτά τα πιστεύουν μόνο στην Ελλάδα..

Junior Member
    Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος!
    Εμένα μου αρεσουν τα παιχνίδια στο σεξ κ έτσι ανανεωμένος κ τη σχέση σου.
    Δεν θα ήταν ευκολο να το κανεις με κάποια που μόλις γνώρισες αλλα στη σχέση σου μπορείς να το κανεις η τουλάχιστον να το δοκιμάσεις..
    Αν δεν μπορείς να της το πεις
    Πάρε εσύ το ρόλο...
    Για να δεις κ αν την ανάβει αυτό..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris_1 View Post
    Φυσικά και όλα επιτρέπονται με την σύμφωνη γνώμη και των δύο.
    Δεσίματα, βασανιστηριάκια και όλα αυτά δίνουν άλλη διάσταση.
    φυσικά δεν γίνονται αμέσως όλα αυτά, πρώτα να υπάρχει εμπιστοσύνη, σεβασμός, να γνωρίζεις τι θέλει ο άλλος και η άλλη και μετά σιγά σιγά.....
    Συμφωνώ με αυτή την άποψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danai View Post
    Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος!
    Εμένα μου αρεσουν τα παιχνίδια στο σεξ κ έτσι ανανεωμένος κ τη σχέση σου.
    Δεν θα ήταν ευκολο να το κανεις με κάποια που μόλις γνώρισες αλλα στη σχέση σου μπορείς να το κανεις η τουλάχιστον να το δοκιμάσεις..
    Αν δεν μπορείς να της το πεις
    Πάρε εσύ το ρόλο...
    Για να δεις κ αν την ανάβει αυτό..
    Είσαι η μοναδική κοπέλα που ανοίγεται πάνω σε αυτό το θέμα και αυτό γιατί όπως είπε και ο Γιώργος πιο πάνω, το σεξ είναι κατακριτέο. Το να ευχαριστηθείς την πράξη, είναι κατακριτέο. Το να μιλήσεις γι'αυτό είναι κατακριτέο. Βλέπεις στην Ελλάδα μας έφαγε το "δήθεν", δήθεν να δείξουμε στην κοινωνία ότι είμαστε οι "σωστοί" αλλά μέσα στο σπίτι να γίνονται "τέρατα".

Ναι ανανεώνει και την σχέση και την επικοινωνία του ζευγαριού. Ντάξει είπαμε όχι και τόσο ακραία πράγματα, μιας και που δεν είναι του τύπου μου, αλλά τα παιχνίδια ρόλων, νομίζω πως είναι κάτι ενδιαφέρων από μόνο του. Θέλω δηλαδή να υπάρχει ιστορία και σενάριο, πχ. πλούσιος-υπηρέτρια, άγνωστος με άγνωστη. Ξέρω κάποια ζευγάρια που κάνουν τους αγνώστους, μπαίνουν σε ένα μπαρ ξεχωριστά και προσπαθούν να φλερτάρουν ο ένας τον άλλον. Είναι γαμάτο.

Να προσθέσω βέβαια, πως γίνεται και πολύ καλύτερο σεξ, όταν υπάρχουν και αυτά τα "παιχνίδια" στην μέση.

Senior Member
    Κλαίω με το πλούσιο και την υπηρέτρια...χαχαχαχχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αχ φίλε Κώστα δυστυχώς στην Ελλάδα το σεξ και οι φαντασιώσεις είναι ακόμα κατακριτέο και ένοχο...
    Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι μια πολύ φυσιολογική πράξη και πολύ ωραίο δώρο...
    Όσο θα πιστέψουν οι άνθρωποι ότι το σεξ είναι κάτι που μπορεί να γίνεται μόνο σε ανάμεσα μακροχρόνια ζευγάρια και σε παντρεμένους τόσο το σεξ θα είναι ένοχο...
    Τώρα για της φαντασιώσεις είναι πολύ λογικό όλοι οι άνθρωποι να έχουν φαντασιώσεις...αλλά άντε να το πουν στο έτερον ήμισυ...αφού είπαμε ότι αν έχεις φαντασιώσεις είσαι ανώμαλος και καλά...μην σου πω ότι παντρεμένα ζευγάρια νέα παιδιά και διστάζουν πολλές φορές να πουν της φαντασιώσεις τους τους στης γυναίκες τους η στους άντρες τους..γιατί φοβούνται οι γυναίκες ότι ο άντρας τους θα της θεωρήσει πουτανες και οι άντρες φοβούνται ότι οι γυναίκες τους θα τους θεωρήσει ανώμαλους...αστο μην την ψάχνεις αυτά τα πιστεύουν μόνο στην Ελλάδα..
    Συμφωνώ ρε φίλε, να ξερες πόσο συμφωνώ. Δεν είναι θέμα του φορουμ αυτό, έξω να βγω τώρα και να πω το ίδιο, πάλι θα με κοιτάνε σαν "ανώμαλο", ο καθωσπρεπισμός μας έφαγε, δυστυχώς το ίδιο παρατηρώ και στην δική μου γενιά. Εγώ μεγάλωσα με τον καθωσπρεπισμό, μεγάλωσα να είμαι ο "σωστός", κάτι που ψυχολογικά με πήγε πίσω, αφού ποτέ δεν είχα παρέες. Τώρα είμαι και λίγο "αλάνι", κάνω και του κεφαλιού μου πολλές φορές, χωρίς να υπολογίζω, αλλά παραμένω κύριος. Σέβομαι και όσο σέβομαι, με σέβονται.

Βλέπω ακόμη και φίλοι μου, που είμαστε στην ίδια ηλικία, δυσκολεύονται να μιλήσουν για το σεξ, φοβούνται ακόμη και να πλησιάσουν μια κοπέλα. Περιμένουν να έρθει και να πει η ίδια "ψιτ, φίλε, σε γουστάρω, θέλεις να κάνουμε σχέση;" Ε όχι, τέτοια σενάρια, μόνο στον κινηματογράφο...

Senior Member
    Κλαίω με το πλούσιο και την υπηρέτρια...χαχαχαχχα
    χαχαχα είχα πει σε μια φίλη, να είμαι εγώ ο Καίσαρας και εκείνη η Κλεοπάτρα, χαχαχα

Senior Member
    χαχαχα είχα πει σε μια φίλη, να είμαι εγώ ο Καίσαρας και εκείνη η Κλεοπάτρα, χαχαχα
    Καλά αν σου πω τη δική μου φαντασία θα πεθάνεις απτά γέλια...αλλά είναι μόνο φαντασία έτσι...απλά και μόνο επειδή με φτιαχνει

Senior Member
    Καλά αν σου πω τη δική μου φαντασία θα πεθάνεις απτά γέλια...αλλά είναι μόνο φαντασία έτσι...απλά και μόνο επειδή με φτιαχνει
    Ελεύθερα φίλε, εδώ έτσι κι αλλιώς ένα ελεύθερο θέμα είναι, χωρίς "πρέπει". Γι'αυτό και συμμετέχουν τόσο λίγοι άλλωστε. Αν ήταν ένα θέμα, με "πρέπει", τώρα θα είχα 100 απαντήσεις χαχα. Και εδώ καλή συζήτηση κάνουμε.

Senior Member
    Ελεύθερα φίλε, εδώ έτσι κι αλλιώς ένα ελεύθερο θέμα είναι, χωρίς "πρέπει". Γι'αυτό και συμμετέχουν τόσο λίγοι άλλωστε. Αν ήταν ένα θέμα, με "πρέπει", τώρα θα είχα 100 απαντήσεις χαχα. Και εδώ καλή συζήτηση κάνουμε.
    Εμένα πάλι με φτιαχνει να είμαι εγώ ο μπακάλης και η γυναίκα μου και καλά μου χρωστάει και πάω να εισπράξω τα χρέη...είναι πολύ αστείο όμως..κάτι παρόμοιο με τον πλούσιο και την υπηρέτρια είναι αυτο

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast